![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
12-03-2007, 10:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| Pisik |
12-03-2007, 10:18 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himere, focaccia e pizza fara topping, de fapt painica aia subtire de pizza, cu ulei de masline si oregano, e f buna.
Frozito este o bautura cu fulgi de gheata, gen capuccino, dar rece si mult mai bun (au si de fructe, de ciocolata, diverse arome), pusese Dylly niste poze mai demult Of, mi-am anulat rezervarea la Sibiu Sambata program de infrumusetare, plus cu siguranta niste chestii in interes de serviciu si duminica la gala aia imbecila care mi-a dat planurile peste cap. Si ieri am aflat ca socrii pleaca pe 31 martie Himere, acuma am vazut ca esti "lama" |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
12-03-2007, 10:25 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Vazut pozele . Am mai spus eu ca avem doar fete frumoase pe aici Dylly , ce m-am bucurat ca ti-am vazut , in sfarsit , ochisorii Sa aveti o saptamana superba toate ! -------------------- ![]() |
| nusarich |
12-03-2007, 10:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Neata ! Vazut pozele . Am mai spus eu ca avem doar fete frumoase pe aici Dylly , ce m-am bucurat ca ti-am vazut , in sfarsit , ochisorii Sa aveti o saptamana superba toate ! dany, eu fac exceptie, crede-ma, am vazut si eu pozele, am vazut si o parte dintre fete si sunt super dragute, imi vine sa-mi bag capul in nisip si sa ies in era glaciara viitoare... -------------------- |
| danyhoney |
12-03-2007, 10:36 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai , mai , Nusa ca nu te cred ! Fiecare e frumoasa in felul ei . Ia pune tu o poza aici sa te vedem
| nusarich |
12-03-2007, 10:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Hai , mai , Nusa ca nu te cred ! Fiecare e frumoasa in felul ei . Ia pune tu o poza aici sa te vedem nu-mi mai fac poze, ca arat ca naiba... ma rog, unul vopsit blond, dar tot de-ala -------------------- |
| bubbles |
12-03-2007, 10:57 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata-------------------- |
| Deea |
12-03-2007, 11:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.458 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Noni cand ai timp sa imi trimiti pe mail pozele cu mine pls.
| anca veselie |
12-03-2007, 12:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare la toata lumea!
intalnirea a fost foarte placuta. imi pare rau ca nu am putut sa stau pana la sfarsit, dar babu m-a dus la tenis de masa. mi-a placut de toate fetele si astept cu nerabdare sa ne revedem! pot sa ma laud ca poza cu noni am facut-o eu in alta ordine de idei, weekemdul meu a fost plin de abateri: mucenici, cuba libre - rom cu cola light - , inghetata, vin, frozito dany, la multi ani cu intarziere, ti-am facut un cadou virtual la rubrica cu ziua ta! dylly, frozito este excelent!!! alice, cutzu este bestial! eu zic ca a meritat chinul! uka, ai inceput si tu SB? nusa, nu fii asa de aspra cu tine insati! -------------------- |
| uka |
12-03-2007, 12:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
buna ANCA, nu nu am inceput si eu SB, am tinut-o mai demult.. nu mai stiu acum exact cum era.. dar ma mai gandesc.. deocamdata ma porcesc in continuare astept sa mi se puna piticii p creier... si sa ma dau cu capul d peretzi...ideea e k nu am o perioada buna din nici un pct de vedere....financiar, sentimental...prietena mea ma enerevaza...programul meu de dormit este de 3 ore p noapte si sunt disperata din cauza asta.. nu stiu ce sa mai fac...etc etc...
-------------------- |
| danyhoney |
12-03-2007, 12:10 PM
|
Anca ,
| nusarich |
12-03-2007, 12:13 PM
|
|
anca, eu sunt doar realista, nicidecum aspra. am destule oglinzi si toate imi spun acelasi lucru... din pacate pentru mine
-------------------- |
| ghemotoc |
12-03-2007, 12:18 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
neata!
am vazut pozele si mi.au placut! sa nu mai spuna nimeni ca e urata ca nu va credem de azi reincep WW dupa o saptamana plina de porceli |
| Pisik |
12-03-2007, 12:24 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
anca, eu sunt doar realista, nicidecum aspra. am destule oglinzi si toate imi spun acelasi lucru... din pacate pentru mine Nusa, chiar ma superi Anca, lasa, ca abateri am avut toate: eu sambata am papat mucenici la pranz si fistic in exces seara; ieri am mancat la matusa babuinului seminte (in mare exces), mucenici, rulada dulce, bobo....asa ca vai de lume! Dar dupa doua sapt cred ca am avut voie si noi nu? Eu deocamdata tin un fel de SB faza a doua, cred. De lunea viitoare mai vad eu de ce sunt in stare sa ma apuc |
| axe10 |
12-03-2007, 12:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Dau si pe aici ca sa luati din semnatura linkul catre cele cateva poze ale mele de la intalnirea de ieri....
Fete superbe si deloc complexate...haha...ca doar suntem manechine. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:38 AM |