![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-04-2007, 01:50 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai vazut , Ina ? Ai mai invatat ceva de la baba Cred ca de aici vine : "calul de dar nu se cauta la dinti" Calul nu , babuinul da dany pai vreau sa ma laud si eu cu el cand iesim de mana amandoi si sa zica femeile: ia uite ce strungareatza are astaaaaa cat 2 dinti lipsa, inseamna ca e tareee bun la pat Remy stie ce ii pregatesti ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
13-04-2007, 01:53 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.632 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
nu
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
13-04-2007, 02:03 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Ai vazut , Ina ? Ai mai invatat ceva de la baba Cred ca de aici vine : "calul de dar nu se cauta la dinti" Da unde se cauta babuinul?? -------------------- |
| dany |
13-04-2007, 02:08 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai vazut , Ina ? Ai mai invatat ceva de la baba Cred ca de aici vine : "calul de dar nu se cauta la dinti" Da unde se cauta babuinul?? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
13-04-2007, 02:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
mey,voi va pregatiti de nunti?fara sa stiu eu?
-------------------- |
| dany |
13-04-2007, 02:26 PM
|
Noi am imperecheat copiii , Tulip , si n-am avut nevoie de ajutorul tau
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
13-04-2007, 02:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
da da da...sunt multumita
o invitatie sa-mi trimiteti,totusi -------------------- |
| dany |
13-04-2007, 02:31 PM
|
da da da...sunt multumita o invitatie sa-mi trimiteti,totusi Sigur ca iti trimitem ... doar trebuie sa vii sa dai darul , nu ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
13-04-2007, 02:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Peach
Calul de dar nu se cauta la dinti, dar ala pe care poti sa-l alegi il verifici si acolo -------------------- |
| dany |
13-04-2007, 02:34 PM
|
Oare ne va muta Miha sau Nessie in noua casuta pana maine ??? Nu de alta dar acolo nu am fii nevoite sa facem curatenie de WE
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-04-2007, 02:35 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| antonia05 |
13-04-2007, 02:39 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Uitati l pe Dominik ca o fetitza.Si eu ca o vacutza cu iarba n gura(mancam salata si m a prins asa).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buei, am crezut ca am disparut in mesaj cu foto dar apoi am vazut ca se lungi mesajul la dreapta.WAW!!! -------------------- ![]() ![]() |
| Deea |
13-04-2007, 02:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.656 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Bueeyyyy imi maritati fata si eu nu stiu!!!!!!!!!! Sa ma anuntati cu cateva luni inainte de nunta sa slabesc pana atunci
Mie imi convin aranjamentele, cu asa cuscra ca Daconst o sa stam toata ziua la sala si la cumparaturi May mi s-a ridicat parul cand am citit..... -------------------- ![]() |
| dany |
13-04-2007, 02:42 PM
|
Buey, Antonia , ce fetita draguta ai tu acolo
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
13-04-2007, 03:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi se pare mie sau toate mamele de viitori babuini isi imbraca baietzeii in fetitze
-------------------- |
| May |
13-04-2007, 03:02 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.632 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
deea, da e super infricosator
Eu tocmai am luat pranzul, sa imi fie de bine.. burrrpppp pardon -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 02:27 PM |