![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-04-2007, 03:02 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
WE placut , fetelor !!!
La noi se anunta o vreme superba asa ca maine plecam la mare , maine seara gratar si duminica ... nu stim inca . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
13-04-2007, 03:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
WE placut dany-dulce si distractie la maxim!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
13-04-2007, 03:05 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.298 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Eu tocmai am luat pranzul, sa imi fie de bine.. burrrpppp pardon WE placut dany-dulce si distractie la maxim! La fel sa fie si la tine !! Si nu uita POZELE !!!!! Ne-ai dus cam mult timp cu zaharelul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
13-04-2007, 03:05 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.978 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu macar am zis pardon
Il asteapta o super mare surpriza pe socra-meu cand vine acasa: i-a facut praf pisica floarea lui preferata -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
13-04-2007, 03:07 PM
|
Ooops, pardon ca nu am zis pardon
Rautacioasa mica ce esti ... auzi la ea : sa-i faca poze socrului cand va fii nervos -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
13-04-2007, 03:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi-e cam frica pentru felina, daca o patzeste?
-------------------- |
| May |
13-04-2007, 03:12 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.978 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Aseara i-am zis ca pute
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
13-04-2007, 03:13 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
doamne,May,ce socrii ai
-------------------- |
| May |
13-04-2007, 03:14 PM
|
|
ina nu o patzeste felina caci o iubeste mai mult pe matza aia decat pe proprii lui copii. O alinta: regele, si orice ar face niciodata nu tipa la ea, nu mai zic sa o bata. Ba mai mult, intr-o zi vroia sa plece la piata si matza statea pe geaca lui si ce credeti ca a facut? Se ruga de matza se se dea de pe geaca mai frate, adica zicea: hai tzuc-o tata pe ea de fata da-te la o parte ca tata trebuie sa plece
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
13-04-2007, 03:16 PM
|
Aoleu , May , mi s-a facut rau instantaneu . Bine macar ca te-a ascultat si a facut dus . Ce oameni , domle`, ce oameni !!
ina nu o patzeste felina caci o iubeste mai mult pe matza aia decat pe proprii lui copii. O alinta: regele, si orice ar face niciodata nu tipa la ea, nu mai zic sa o bata. Ba mai mult, intr-o zi vroia sa plece la piata si matza statea pe geaca lui si ce credeti ca a facut? Se ruga de matza se se dea de pe geaca mai frate, adica zicea: hai tzuc-o tata pe ea de fata da-te la o parte ca tata trebuie sa plece -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
13-04-2007, 03:17 PM
|
Waw, sunt de coma socri
-------------------- |
| dany |
13-04-2007, 03:17 PM
|
Acum chiar ca am plecat !!
Pa , neuroni ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
13-04-2007, 03:19 PM
|
|
Eu nu stiu cum de au ajuns Remy si frate-su oameni cu capul pe umeri la o asa familie. Remy zice ca nu erau asa inainte dar ca au prostit la batranetze
dany WE placut Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 13-04-2007, 03:20 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ALICE |
13-04-2007, 04:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
ina nu o patzeste felina caci o iubeste mai mult pe matza aia decat pe proprii lui copii. O alinta: regele, si orice ar face niciodata nu tipa la ea, nu mai zic sa o bata. Ba mai mult, intr-o zi vroia sa plece la piata si matza statea pe geaca lui si ce credeti ca a facut? Se ruga de matza se se dea de pe geaca mai frate, adica zicea: hai tzuc-o tata pe ea de fata da-te la o parte ca tata trebuie sa plece E grav -------------------- |
| peach |
13-04-2007, 04:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 976 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Peach Calul de dar nu se cauta la dinti, dar ala pe care poti sa-l alegi il verifici si acolo -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:03 PM |