left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Eu.
mesaj 15-03-2007, 11:23 AM
Mesaj #421

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated
Sex: Feminin

dragi neuroni,

am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa:
NE LUAM APARTAMENT!! cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
mi-a fost aprobat creditul pentru avans w00t.gif
bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra yahoo.gif naughty.gif
sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea )).gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alandana
mesaj 15-03-2007, 11:26 AM
Mesaj #422

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(Eu. @ 15-03-2007, 01:23 PM) *

dragi neuroni,

am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa:
NE LUAM APARTAMENT!! cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
mi-a fost aprobat creditul pentru avans w00t.gif
bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra yahoo.gif naughty.gif
sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea )).gif

Bravo voua. Felicitari. Incetul cu incetul reusiti voi sa va mobilati casa. Asat e mai putin important.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

uka
mesaj 15-03-2007, 11:26 AM
Mesaj #423

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Super realizare, felicitari..... sa il stapanitzi sanatosi....si lasa k pe parcurs il mobilatzi voi, important e ca e al vostru, ca sunteti proprietari

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-03-2007, 11:27 AM
Mesaj #424

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

dylly, acest "coperto" l-am intalnit si la trattoria din piatza amzei blum.gif
Felicitari, gigelu! Sa fie intr-un ceas bun!

Alandana, spor la slabit!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-03-2007, 11:30 AM
Mesaj #425

Taz

Raspunsuri: 3.517
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Bravo Gigelus, felicitari! Da-ne detalii, este intr-o zona rezidentiala din afara Buc care se construieste acum?
Si pe mine ma tenta Terra Residence sin zona Stefanesti, dar parca noi tot la casa pe pamant visam

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 15-03-2007, 11:35 AM
Mesaj #426

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

eu, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapaniti sanatosi! cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 15-03-2007, 11:40 AM
Mesaj #427

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

cheer.gif Bravo EU! FelicitarI! cheer.gif

Alandana....citeste Monti! Daca ai intoleranta la fainoase intradevar....incearca-l.

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 15-03-2007, 11:40 AM
Mesaj #428

Taz

Raspunsuri: 3.456
Membrul Nr.: 72

Crenguta,felicitari! cheer.gif cheer.gif Asta de veste! wink1.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-03-2007, 11:44 AM
Mesaj #429

Taz

Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice blushing.gif Ma simt rau de tot si nu stiu ce sa fac pana plec la Sibiu. Nu am farmacie pe aici, am luat doua ranitidine dar fara efect. Aveti idee ce as putea face cu ce am la indemana, adica ceai verde de care am baut, ranitidina de care am luat si OMV-ul care nu prea ma ajuta, ca nu vad ce as putea sa imi iau sa absoarba gazele si sa ma calmeze

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nana
mesaj 15-03-2007, 11:51 AM
Mesaj #430

Pestisor
**

Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105

Buna fetelor!

gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos!

Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete!
Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos!
Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata.

Va pupa nanutza balenutza

CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:44 PM) *

Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice blushing.gif Ma simt rau de tot si nu stiu ce sa fac pana plec la Sibiu. Nu am farmacie pe aici, am luat doua ranitidine dar fara efect. Aveti idee ce as putea face cu ce am la indemana, adica ceai verde de care am baut, ranitidina de care am luat si OMV-ul care nu prea ma ajuta, ca nu vad ce as putea sa imi iau sa absoarba gazele si sa ma calmeze

incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect
aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul

Acest mesaj a fost editat de Nana: 15-03-2007, 11:53 AM

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-03-2007, 11:58 AM
Mesaj #431

Taz

CITAT(Nana @ 15-03-2007, 01:51 PM) *

Buna fetelor!

gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos!

Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete!
Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos!
Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata.

Va pupa nanutza balenutza

CITAT(Pisik @ 15-03-2007, 01:44 PM) *

incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect
aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul

Multumesc Nana. Din pacate nu am de unde sa iau carbune, ma bazez ca poate are sotul in masina dicarbocalm in masina sa imi aduca (el lucreaza vizavi de mine), ca altfel farmacie nu avem aici in zona. Si la pranz am salata de legume crude care numai bine nu or sa imi faca sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nana
mesaj 15-03-2007, 12:03 PM
Mesaj #432

Pestisor
**

Raspunsuri: 162
Inscris: 8-08-2006
Membrul Nr.: 105

Imi pare tare rau pisik pentru ce ti se intampla, dar dicarbocalmul este pentru stomac nu pentru intestine. Sa speram ca o sa te ajute insa avand in vedere ca creaza un mediu alcalin prin reducerea aciditatii stomacale, ma tem ca vei ajunge sa-ti faca chiar mai rau, pentru ca nu vei mai putea digera bine si usor legumele de la paranz... UF! rau este cand ni se intampla asa! sorry.gif sorry.gif sorry.gif

--------------------
DATA START WW Sambata 10.03.2007
Imagine

varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg
+Quote Post
Deea
mesaj 15-03-2007, 12:05 PM
Mesaj #433

Iepuras

Raspunsuri: 1.702
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit!

Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic.

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 15-03-2007, 12:07 PM
Mesaj #434

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Am patit si eu asa saptamana trecuta parca, dupa ce am mancat un mar.. la fel ma simtzeam, eram la serviciu si nu ma vedeam in stare sa ajung acasa, si pana la urma a venit tata dupa mine, si acasa mi-a dat ranitidina si mi-a mai trecut...

CITAT(Deea @ 15-03-2007, 12:05 PM) *

Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit!

Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic.

Noi am scapat, acum 2 saptamani si eu eram in concediu... yahoo.gif yahoo.gif rolleyes.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 15-03-2007, 12:16 PM
Mesaj #435

Yeti

Raspunsuri: 10.296
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Felicitari , Gigelu !! Sa-l stapaniti sanatosi !

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post

251 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 04:33 PM