![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
15-03-2007, 11:23 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
dragi neuroni,
am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa: NE LUAM APARTAMENT!! mi-a fost aprobat creditul pentru avans bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| alandana |
15-03-2007, 11:26 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
dragi neuroni, am intrat pe fuga de la job sa va anunt vestea cea mare promisa: NE LUAM APARTAMENT!! mi-a fost aprobat creditul pentru avans bine, nu e in Bucuresti, e in afara, vom face naveta cate 1h zilnic, dar....va fi casuta noastra, numai a noastra sunt nespus de fericita, nu mai conteaza nici macar faptul ca in primele luni von avea in casa doar un aragaz mic, un frigi mic si o saltea Bravo voua. Felicitari. Incetul cu incetul reusiti voi sa va mobilati casa. Asat e mai putin important. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| uka |
15-03-2007, 11:26 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Super realizare, felicitari..... sa il stapanitzi sanatosi....si lasa k pe parcurs il mobilatzi voi, important e ca e al vostru, ca sunteti proprietari
-------------------- |
| ina_ceva |
15-03-2007, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
dylly, acest "coperto" l-am intalnit si la trattoria din piatza amzei
Felicitari, gigelu! Sa fie intr-un ceas bun! Alandana, spor la slabit! -------------------- |
| Pisik |
15-03-2007, 11:30 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bravo Gigelus, felicitari! Da-ne detalii, este intr-o zona rezidentiala din afara Buc care se construieste acum?
Si pe mine ma tenta Terra Residence sin zona Stefanesti, dar parca noi tot la casa pe pamant visam -------------------- |
| anca veselie |
15-03-2007, 11:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa-l stapaniti sanatosi!
-------------------- |
| Tzutzi80 |
15-03-2007, 11:40 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Alandana....citeste Monti! Daca ai intoleranta la fainoase intradevar....incearca-l. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tulip |
15-03-2007, 11:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Crenguta,felicitari!
-------------------- |
| Pisik |
15-03-2007, 11:44 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.517 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice
-------------------- |
| Nana |
15-03-2007, 11:51 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Buna fetelor!
gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos! Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete! Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos! Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata. Va pupa nanutza balenutza Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul Acest mesaj a fost editat de Nana: 15-03-2007, 11:53 AM -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Pisik |
15-03-2007, 11:58 AM
|
|
Buna fetelor! gigelule!!!!!! Mare veste sa fie intr-un mare ceas si sa fiti ultra hiper extra fericiti in cuibusorul vostru!!!! mare realizare... Bravos! Felicitari celor care au reusit sa se mentina in diete! Si mie ca sunt tare cuminte (ptiu ptiu sa nu-mi fie de deochi) si m-am tinut in minimul de puncte adica 17 din 19, desi luni....... brrrrrrrr.... am zbarcit-o rau cu un plus de 8P... dar am recuperat deja 6 din ele si cu 2 azi... m-am scos! Si sunt cu atat mai mandra cu cat in reaua, urata si depresiva perioada a lunii nu mi s-a atins gurita decat de 4 bombonele Solano a cate 0,14P/bucata. Va pupa nanutza balenutza Doamne fetelor, am mari probl cu stomacul - sunt f balonata, am bolboroseli, gaze f puternice incearca sa gasesti carbune medicinal. Cred ca e singurul care te poate ajuta acum. nu arata bine deloc, o sa fie greu sa-l inghiti dar este de mare efect aaaaaaaaa.... si parerea mea este ca ar fi bine sa stai departe de ceaiul verde vreo 2-3 zile pana se reface intestinul Multumesc Nana. Din pacate nu am de unde sa iau carbune, ma bazez ca poate are sotul in masina dicarbocalm in masina sa imi aduca (el lucreaza vizavi de mine), ca altfel farmacie nu avem aici in zona. Si la pranz am salata de legume crude care numai bine nu or sa imi faca -------------------- |
| Nana |
15-03-2007, 12:03 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Imi pare tare rau pisik pentru ce ti se intampla, dar dicarbocalmul este pentru stomac nu pentru intestine. Sa speram ca o sa te ajute insa avand in vedere ca creaza un mediu alcalin prin reducerea aciditatii stomacale, ma tem ca vei ajunge sa-ti faca chiar mai rau, pentru ca nu vei mai putea digera bine si usor legumele de la paranz... UF! rau este cand ni se intampla asa!
-------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Deea |
15-03-2007, 12:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.702 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit!
Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic. -------------------- ![]() |
| uka |
15-03-2007, 12:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Am patit si eu asa saptamana trecuta parca, dupa ce am mancat un mar.. la fel ma simtzeam, eram la serviciu si nu ma vedeam in stare sa ajung acasa, si pana la urma a venit tata dupa mine, si acasa mi-a dat ranitidina si mi-a mai trecut...
Felicitari Crengu! O mare realizare intr-adevar! sa fie intr-un ceas bun, sa aveti un camin linistit! Vad ca toata lumea are audit...si noi la fel, de 2 sapt sunt pe aici zilnic. Noi am scapat, acum 2 saptamani si eu eram in concediu... -------------------- |
| dany |
15-03-2007, 12:16 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.296 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari , Gigelu !! Sa-l stapaniti sanatosi !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 04:33 PM |