![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
15-03-2007, 07:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pozele de la Chipi: http://new.photos.yahoo.com/ina_ncl/album/576460762393507366
si un mic mic filmuletz: http://www.youtube.com/watch?v=BeOEijVTi7I Imi pare rau, dar multe poze nu au iesit si nici filmuletzele -------------------- |
| Amazoana |
15-03-2007, 08:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
15-03-2007, 08:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
15-03-2007, 09:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
nu stiu ce se intampla, am vazut ca multe fete se indreapta spre alte cure. eu una nu ma simt in stare de luni in sir sa ma tin de ww, asa ca nici prin cap nu imi trece sa ma apuc de alta. oricum, eu raman fidela ww, a fost prima cura tinuta si, desi am avut de vreo 2-3 ori mici tentative de cateva zile de a o schimba, intotdeauna am revenit la ea, convinsa ca e cea mai buna. mi-e ciuda pe mine cand ma uit la ticker si vad ce mult a fost si ce putin a mai ramas, iar eu nu fac nimic -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ghemotoc |
15-03-2007, 09:49 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
super testul
eu felicitari pentru casuta voastra! sa va bucurati de ea! ina... eu nu mai zic altceva nimic, cantarul nu se mai misca... doar degetele pe tastatura ca m.am apucat sa.mi traduc programa analitica ( deci o seara placuta si, eventual, un we placut! |
| Amazoana |
15-03-2007, 10:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Multumesc Michelle, intotdeauna mi-ai sarit in ajutor! Va rog, il mai puteti vota pe Rares? |
| Tzutzi80 |
15-03-2007, 10:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Doamne Ina!!! MI-au ramas ochii lipiti de ecran in dreptul popo...netei ....COLORATE
Plus ca ciocolatelul propriu si personal AIUREA!!! Sper ca nu ma credeati. Doar prima varianta e corecta (cu venitul) Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 15-03-2007, 10:10 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
15-03-2007, 10:24 PM
|
[color=#009900]Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
| uka |
15-03-2007, 10:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
-------------------- |
| Anna |
15-03-2007, 10:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
are niste poante f bune si adevarate -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
15-03-2007, 11:24 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Inaaaaaaaa , asa poze pui tu pe aici ??
Gigelu , nu esti singura la care nu se misca d-nul cantar . ne vom reveni noi , candva , cumva . Tzutzi , suuuuperrr !!!!! Ce zici ?? Calma ???? Sa te cred , sa nu te cred ?? Hmmmm , nu te cred . Cred ca ne vei innebuni in fiecare zi ( cand vei avea timp , printre fursecuri ) cu urlete si tipete de cat de fericita esti Dulci , eu votez cand sunt on dar ...se pare ca nu urca Antonia , cred ca stii ca il votez pe Dominik , chiar daca nu scriu , nu ? Apropo de concursuri : asteptam sa apara si Lucas pe acolo !!!! Sorina , sa-ti traiasca finutul !! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-03-2007, 11:26 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
15-03-2007, 11:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Arati f bine, gigelu
Mi-am clatit si manutzele nu numai ochii, ghemotoc Dany-dulce, pozele si filmuletzele au fost facute de prietena mea, careia se pare ca i-a cam tremurat mana cand a fost vorba de "prins" baietii in actiune Am sa revin maine cu inca vreo doua trei filmuletze Noapte buna! -------------------- |
| ina_ceva |
16-03-2007, 12:00 AM
|
annaiss, bine ai (re)venit
Ce ne mai spui nou? Sper ca nu ai avut probleme , de nu ai mai intrat. Ce-ti face babuinul? -------------------- |
| dany |
16-03-2007, 06:13 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata ...am venit si eu cu rata ( cum spuneam cand eram mica ) sau...."votca taie greata"....vorba lui Geo !
Am facut cafeaua pentru voi si micul dejun Pofta buna !!!! Habar nu am de ce m-am trezit asa devreme ...probabil din cauza gandurilor ....asta e. Sper sa reusim ce ne-am propus si sa pot dormi si eu mai bine Ne citim mai tarziu....fac ceva prin casa , sa-mi treaca timpul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
16-03-2007, 07:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Doamne Ina!!! MI-au ramas ochii lipiti de ecran in dreptul popo...netei ....COLORATE Plus ca ciocolatelul propriu si personal AIUREA!!! Sper ca nu ma credeati. Doar prima varianta e corecta (cu venitul) Deci o sa te cam pierdem un timp de pe aici....sa vedeti fetele ce le mai slabeste Tzutzi dupa atata abstinenta....22 luna asta? deci Pastele in familie...sau cautatul de oua prin iarba ca la americani? Mi-am clatit si manutzele nu numai ochii, ghemotoc Asa mi-am zis si eu cand am vazut imaginile...e clar ca prietena ta a avut un tremurat in manutze... Buna dimineata ...am venit si eu cu rata ( cum spuneam cand eram mica ) sau...."votca taie greata"....vorba lui Geo ! Am facut cafeaua pentru voi si micul dejun Pofta buna !!!! Habar nu am de ce m-am trezit asa devreme ...probabil din cauza gandurilor ....asta e. Sper sa reusim ce ne-am propus si sa pot dormi si eu mai bine Ne citim mai tarziu....fac ceva prin casa , sa-mi treaca timpul O intrebare care mi-e adresata cand bag ceva in gura...nu va ganditi la prostii....cate puncte are cafeaua aia? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:46 PM |