![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
16-03-2007, 12:55 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Mie imi place carnea de miel (facuta de bunicul meu - la tava, in cuptor, cu putin vin ina, bunicul tau are radacini grecesti? -------------------- |
| himere2005 |
16-03-2007, 12:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mihaita a mai dat ceva jos? ca tu parca aveai 53 anul trecut, nu? si ai mai dat 1 kg jos. prin sport?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
16-03-2007, 12:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| Anna |
16-03-2007, 01:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
annaiss, bine ai (re)venit Ce ne mai spui nou? Sper ca nu ai avut probleme , de nu ai mai intrat. Ce-ti face babuinul? multumesc de intrebare ina nu am avut o perioada chiar buna. am avut doua decese in familie, atmosfera sumbra, de babuin m-am despt acum o saptamana, sunt in perioada de revenire si mai mult ma impiedic decat sa merg inainte. la munca este un razboi, nu am timp nici sa mananc. la fac am muuulte proiecte si cand ajung seara acasa ma pun in pat si citesc o carte sau va plang. nu mai am chef de nimic. asa ca astept sa ajung in fundul prapastiei ca sa urc iar. Va mai citesc pe voi, am citit tot Va pup pe toate, si imi pare rau ca nu va raspund in parte, am citit tot ce ati facut si bucurii si achizitii ( felicitari eu.) Sa aveti o zi cu mult soare! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| anaoi |
16-03-2007, 01:06 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
16-03-2007, 01:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Condoleante, annaiss!
Imi pare rau sa aud de babuin. Motivul sa fi fost fosta (cu care mai vorbea pe mess) sau faptul ca nu prea mai aveati timp pentru voi doi? -------------------- |
| Amazoana |
16-03-2007, 01:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.733 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
annaiss, bine ai (re)venit Ce ne mai spui nou? Sper ca nu ai avut probleme , de nu ai mai intrat. Ce-ti face babuinul? multumesc de intrebare ina nu am avut o perioada chiar buna. am avut doua decese in familie, atmosfera sumbra, de babuin m-am despt acum o saptamana, sunt in perioada de revenire si mai mult ma impiedic decat sa merg inainte. la munca este un razboi, nu am timp nici sa mananc. la fac am muuulte proiecte si cand ajung seara acasa ma pun in pat si citesc o carte sau va plang. nu mai am chef de nimic. asa ca astept sa ajung in fundul prapastiei ca sa urc iar. Va mai citesc pe voi, am citit tot Va pup pe toate, si imi pare rau ca nu va raspund in parte, am citit tot ce ati facut si bucurii si achizitii ( felicitari eu.) Sa aveti o zi cu mult soare! Condoleante Anaiss Mie mi se pare ca tonul tau este cat de cat pozitiv acum, asa ca esti pe drumul cel bun |
| himere2005 |
16-03-2007, 01:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ok, am inteles sa traiti sefa
annaiss, sa gasesti puterea sa te bucuri de viata, esti fata tanara si frumoasa si cred ca vei gasi pe cineva pe gustul tau -------------------- ![]() |
| anaoi |
16-03-2007, 01:24 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Annaiss, condoleante...
subscriu la ceea ce a spus dulcikatty |
| antonia05 |
16-03-2007, 01:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele!
Condoleante Annaiss!!! Felicitari Crengutza pt apartament si sa l stapanitzi sanatosi!!! Mobila se restul se mai iau pe parcurs dar bine ca ati reusit sa aveti casa voastra. Acest mesaj a fost editat de antonia05: 16-03-2007, 01:38 PM -------------------- ![]() ![]() |
| Anna |
16-03-2007, 01:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Condoleante, annaiss! Imi pare rau sa aud de babuin. Motivul sa fi fost fosta (cu care mai vorbea pe mess) sau faptul ca nu prea mai aveati timp pentru voi doi? surprinzator nici unu din astea cu fosta nu a mai vb de mai mult de juma de ani, eu care la inceput ma stresam numai cand auzeam de ea, acum pot sa o vad, ca nu ma mai intereseaza. nici eu nu stiu exact motivul, ideea e ca eu tot faceam glume si ironii la adresa fetelor, colege de-a lui, fete din lista, dar jur ca nu ma gandeam ca se da la ele, dar mi se parea distractiv sa ii zic, "hey, ce faci? iti economisesti minutele sau esti cu colega blonda in metrou? " sau ii mai ziceam " ce face colega X? ai vb cu ea?" chestii de astea, si el mi-a zis ca s-a saturat, ca nu mai vrea sa se justifice, ca nu face nimic si eu tot in acuz. partea mai tragica comica e ca nu credeam nici o secunda ca e cu vreuna, dar imi placea sa fac aceste glume, asa ma obisnuiesm. si uite asa acu, am incercat sa il mai sun, sa mai vb cu el, cred ca imi raspunde din politete si ca sa nu sufar prea tare, dar ma evita cum poate mai bine pai am tonul pozitiv ca nu mai stiu ce sa mai fac! ca de bocit am tot bocit, m-am lamentat, m-am stresat, ne-am mai certat noi, si ne-am impacat, asa ca am crezut ca ne impacam la inceput, dar acum nu mai am nici o speranta, pt ca efectiv nu ma cauta, si cand il caut eu am impresia ca ma evita. Asa ca m-am resemnat, am crezut ca macar putem ramane prieteni, m-am inselat si aici, acum sper sa am puterea sa nu il mai caut eu va pup pe toate si -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| alandana |
16-03-2007, 01:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
mihaita a mai dat ceva jos? ca tu parca aveai 53 anul trecut, nu? si ai mai dat 1 kg jos. prin sport? Mihaitza n-a mai dat jos dar s-a mai inaltat si are aceeas greutate - arata mai subtire. Dar ca si mine are slabiciuni si cedeaza dupa ce s-a chinuit sa fie cuminte. Ieri spre exemplu a venit de la scoala si m-a gasit mancand salata cu gratar - a vrut si el tot gratar cu salata si cartofi fierti. Dar seara aa venit fratele meu cu pizza si desi nu-i era foame a mancat. Da, am reusit sa ma stabilizez la 52 kg cu un kilogram mai putin ca anul trecut. Sper sa reusesc sa stabilesc [unctuld e eschilibru la 50 dar este destul de greu. Acest mesaj a fost editat de alandana: 16-03-2007, 01:57 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Tulip |
16-03-2007, 01:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.456 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Alandana,nu ne pui o poza cu noua coafura?
-------------------- |
| alandana |
16-03-2007, 01:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ce groaznic suna condoleante!
Annaiss daca te iubea nu se indeparta numai pentru tu erai geloasa - ar fi inteles ca asta vine din faptul ca-l iubesti si te simti nesigura. Inima sus. A venit primavara si va rasari soarele si pe strada ta. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| axe10 |
16-03-2007, 02:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Votat Rares...auzi dar spune-mi si mie cu ce se alege copilul daca iese pe primul loc? Mi se pare ca premiul e un site personal Asa stiam si eu. Poate fii ales sa isi expuna mocuta in reclame. Aha am inteles...cam greu...si oricum toate mamele considera ca al ei e cel mai cel...de ce nu incerci mai bine la o agentie sa-l inscrii? pe mine m-au abordat pe strada cand eram cu Alexia dar nu ma intereseaza deocamdata subiectul... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 05:07 PM |