left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Anna
mesaj 16-03-2007, 02:03 PM
Mesaj #601

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151
Sex: Feminin

CITAT(alandana @ 16-03-2007, 03:59 PM) *

Ce groaznic suna condoleante!
Annaiss daca te iubea nu se indeparta numai pentru tu erai geloasa - ar fi inteles ca asta vine din faptul ca-l iubesti si te simti nesigura. Inima sus. A venit primavara si va rasari soarele si pe strada ta.

Nu stiu daca am inteles exact remarca ta "Ce groaznic suna condoleante!", fetele au zis asa pentru ca am zis ca a murit cineva din fam mea, nu f apropiat, dar a contribuit la starea de tristete.
Nu au zis asa pt ca m-am desp de el, cred ca tu asta ai crezut nu? blum.gif

asa zic si eu, daca ma iubea, nu renunta asa, pentru nimic, zic eu, ca poate in sufletu lui e mai mult de atat sad.gif

o sa il las in pace si stiti cum e proverbu ala
"lasa-l sa plece si daca se intoarece o sa fie al tau, daca nu, inseamna ca nu a fost nicidata" nu imi amintesc exact, dar asta era ideea.

pupic.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-03-2007, 02:06 PM
Mesaj #602

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

annaiss, condoleante.
dragoste cu sila nu se poate... probabil nu a fost sa fie, las' ca gasesti tu alt babuin pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 16-03-2007, 02:19 PM
Mesaj #603

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Annaiss, din experienta iti spun ca e greu sa ramai prieten cu fostul, cel putin la inceput; mai lasa-l o luna si incearca dupa aia sa-l abordezi smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 16-03-2007, 02:23 PM
Mesaj #604

Iepuras

da, cred ca e greu, poate chiar imposibil. dar am zis si eu ca poate reusesc.
e greu pt ca m-am obisnuit mult cu el si cu prezenta lui.
eh..o sa vina si luc bune, ca se intoarce roata )).gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
alandana
mesaj 16-03-2007, 02:24 PM
Mesaj #605

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Imi cer scuze - eu asa intelesesem - condoleante ca te-ai despartit. give_rose.gif

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Anna
mesaj 16-03-2007, 02:24 PM
Mesaj #606

Iepuras

Mi-a placut mult chestiuta asta asa ca v-o scriu si voua:

PUTEREA DE A TRECE IN ALTA ETAPA A VIETII

Īntotdeauna este bine de stiut cānd anume se termina o etapa din viata. Daca insisti a te mentine īn ea dincolo de timpul rezonabil, īti vei pierde bucuria si simtul a ceea ce se afla īn afara ei. Īnchide cicluri, sau usi, sau capitole. Important este sa le poti īnchide si sa lasi īn urma momente ale vietii, momentele care se īncheie.

Ti-ai terminat munca?
Ti s-a īncheiat o relatie?
Nu mai locuiesti īn acea casa?
Trebuie sa pleci īntr-o calatorie?...

Poti petrece mult timp din prezentul tau, scufundīndu-te īn “de ce”-uri, īn a revedea caseta si a īncerca sa īntelegi cum si pentru ce motiv se īntīmplara cutare si cutare lucruri.

Dar te vei consuma degeaba si la nesfīrsit, caci īn viata, tu, eu, prietenii, fiii, fratii tai, noi toti, ne īndreptam inevitabil catre a īnchide capitole, catre a da pagina, a termina etape sau momente din viata, si de a merge īnainte.

Nu ne putem afla īn prezent, ducīnd dorul trecutului. Nici macar īntrebīndu-ne “de ce”. Ceea ce s-a īntīmplat, s-a īntīmplat, si trebuie sa te eliberezi, sa te desprinzi de trecut. Nu putem fi copii eterni, nici adolescenti īntīrziati, nici angajati ai unor firme care nu mai exista, nici a pastra legaturi cu cei care nu vor sa aiba legaturi cu noi.

Faptele trec, si trebuie lasate sa treaca!
De aceea, cīteodata, este asa de important sa distrugi amintiri, sa faci un cadou, sa-ti schimbi casa, sa rupi hīrtiile, sa arunci documente vechi, si sa vinzi sau sa faci cadou o carte.

Schimbarile externe pot simboliza procese interioare de evolutie. A uita, a se desprinde, a se avīnta. Īn viata, nimeni nu joaca cu cartile īnsemnate, asa ca ai de īnvatat cum sa pierzi si cum sa cīstigi. Trebuie sa ne eliberam, sa dam pagina si sa traim numai cu ceea ce ne ofera prezentul.

Trecutul a trecut. Nu astepta sa ti-l dea nimeni īnapoi, nu te astepta sa te recunoasca nimeni, nu astepta ca, vreodata, cineva sa-si dea seama cine ai fost. Lasa deoparte resentimentul. Repetarea cu īncapatīnare a “filmului tau personal” īti va face rau sufletului si mintii, si te va īnvenina si amarī.

Viata nu se afla decīt īnainte, niciodata īnapoi. Daca treci prin viata lasīnd “usi deschise” pentru orice eventualitate, niciodata nu te vei putea desprinde de trecut, nici nu vei trai ziua de astazi cu multumire. Iubiri sau prietenii pe care nu ti le scoti din suflet? Posibilitati de a te īntoarce? La ce? Nevoie de explicatii? Cuvinte nerostite? Taceri care au invadat cuvintele?

Daca le poti īnfrunta chiar acum, fa-o. Daca nu, lasa-le sa se duca, īnchide capitolele! Spune-ti tie īnsuti ca nu le mai vrei īnapoi. Dar nu din māndrie sau orgoliu, ci pentru ca TU nu mai faci parte din acel loc, din acea inima, din acea relatie, din acea īncapere, din acea casa, din acel birou, din acea meserie.

Tu īnsuti nu mai esti cel de acum doua zile, sau trei luni, sau un an. Prin urmare, nu exista nimic catre care sa te īntorci. Īnchide usa, da pagina, īnchide ciclul. Nici tu nu vei fi acelasi, nici mediul la care te īntorci nu va fi acelasi, caci nimic nu ramīne imobil sau static īn viata. Pentru sanatatea ta mintala si sufleteasca, desprinde-te de ceea ce nu se mai regaseste īn viata ta.

Adu-ti aminte ca nimeni si nimic nu este indispensabil. Nicio persoana, niciun loc, nicio munca. Nimic nu este vital pentru a trai, pentru ca atunci cīnd ai venit pe lume, ai venit singur.

Este, asadar, obisnuit sa traiesti cu tine īnsuti, si este o īndatorire personala sa īnveti sa traiesti singur, fara acea apropiere umana sau fizica, de care īti vine atīt de greu sa te desparti astazi.

A se desprinde este un proces de īnvatare care, din punct de vedere uman, se poate realiza. Adu-ti aminte, nimic si nimeni nu sunt indispensabili. Este numai obicei, rutina, nevoie. Deci, īnchide, īncheie, curata, arunca, oxigeneaza, desprinde-te, scutura-te, elibereaza-te.

Sunt multe cuvinte care īnseamna sanatate mintala, si oricare vei alege, te va ajuta sa mergi īnainte īn liniste.

ASTA E VIATA! INVATA SA IEI DECIZII HOTARITE SI SA PLECI MAI DEPARTE, PINA NU E PREA TIRZIU.. PENTRU TINE SI VIATA TA! SUCCES, CURAJ SI INTELEPCIUNE SA AI!

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-03-2007, 02:26 PM
Mesaj #607

Elefant

Raspunsuri: 9.075
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

`ziua...alandana pupic.gif missed you..eu`s andreea 1405 de pe idioata lol.gif
fost in oras..mers pe jos mai bine de o ora....platit facturile la casa .. luat un pachet de cafea de 500g doh.gif .. si luat spray pt spalat toata bucataria grin.gif mai stau un pic si plec la frecat..acum ma duc sa pun de o cafea .. mai vrea careva ? cafea.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
anca veselie
mesaj 16-03-2007, 02:36 PM
Mesaj #608

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ma inscriu la cafelutza!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-03-2007, 02:40 PM
Mesaj #609

Veverita

Raspunsuri: 711
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(bubbles @ 16-03-2007, 04:26 PM) *

fost in oras..mers pe jos mai bine de o ora....platit facturile la casa .. luat un pachet de cafea de 500g doh.gif .. si luat spray pt spalat toata bucataria grin.gif mai stau un pic si plec la frecat..acum ma duc sa pun de o cafea .. mai vrea careva ? cafea.gif

mie mi-ar prinde bine ca nu-mi mai vad capul de situatii,faxul da pe dinafara,mail-lul s-a inrosit,nu mai pot angry2.gif

annaiss condoleante.Se zice ca ce nu ne omoara ne intareste -asta referitor la prietenul tau give_rose.gif asa ca hai cu noi mai departe si vei trece cu siguranta peste orice greutate daca ai pecineva care sa te sustina,ori cine stie poate veti fi din nou impreuna in curand daca v-ati iubit cu adevarat wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 16-03-2007, 02:49 PM
Mesaj #610

Iepuras

CITAT(BLUELIFE @ 16-03-2007, 04:40 PM) *

mie mi-ar prinde bine ca nu-mi mai vad capul de situatii,faxul da pe dinafara,mail-lul s-a inrosit,nu mai pot angry2.gif

annaiss condoleante.Se zice ca ce nu ne omoara ne intareste -asta referitor la prietenul tau give_rose.gif asa ca hai cu noi mai departe si vei trece cu siguranta peste orice greutate daca ai pecineva care sa te sustina,ori cine stie poate veti fi din nou impreuna in curand daca v-ati iubit cu adevarat wink1.gif

thx..blue
asa e si la mine la munca biggrin.gif da eu stau cu voi pe forum blum.gif

--------------------

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
anaoi
mesaj 16-03-2007, 02:54 PM
Mesaj #611

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

EEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU vreau cafea...adik si ioana si dylly
+Quote Post
michelle
mesaj 16-03-2007, 02:57 PM
Mesaj #612

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.215
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Crengu, cat ajunge apartamentul, cat dati avans si de la ce banca (banci) faceti credit?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 16-03-2007, 03:13 PM
Mesaj #613

Veverita

Raspunsuri: 711
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

thx..blue
asa e si la mine la munca biggrin.gif da eu stau cu voi pe forum blum.gif
[/quote]
Si eu ,printre picaturi dar tot la voi trag yeah.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 16-03-2007, 03:16 PM
Mesaj #614

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Annaiss toate trec.Important, foarte important este sa nu ramai singura in perioada asta, sa ai prietenii langa tine, familia, sa nu te inchizi in casa, sa fii optimista, sa razi ca undeva acolo e un tip si mai bun care te asteapta.
Eu am vb. cu unul 8 ani de zile, si ne-am despartit, nu stiu cat ai fost tu cu fostul...dar eu am trecut peste asta, asa o sa se intample si cu tine, si e mai bine sa nu il mai vezi deloc, nu sa te amagesti ca ramaneti prieteni si atat, ca tot in pat ajungeti si o sa te simti si mai rau, utilizata, folosita si parasita.
Ce a fost a fost, nu mai conteaza acum decat ce o sa fie in viitor.
E o vb romanasca care spune asa : unde ai scuipat nu mai lingi.Suna dur dar asa este.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
bubbles
mesaj 16-03-2007, 03:16 PM
Mesaj #615

Elefant

Raspunsuri: 9.075
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

fetele cat sa pun la frisca facuta cu apa(de la darling am luat)

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

251 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 05:10 PM