![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
17-03-2007, 04:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.096 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ella , asa cum vad eu , acele ghivece sunt prinse de peretele cu geamul . Peretele fiind mai lat decat geamul au loc sa atarne . Poti atarna ghivece si de tavan , asa am eu in bucatarie , gaura data in tavan si apoi un surub care are la capat un carlig . Surubul trebuie sa fie destul de zdravan .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Ella79 |
17-03-2007, 04:49 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.951 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Multumesc Dany!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-03-2007, 05:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.096 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu placere
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
17-03-2007, 06:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetele...m-am gandit ca nu am ce sa fac si am facut niste traduceri de pe un site american de ww la cateva retete ce mi s-au parut delicioase si usor de facut....si cu puncte putine.
Asta ca sa aveti ce face in we: Salata de castraveti 0.5p/portie 4 portii Ingrediente: -2 castraveti mari,curatati de coaja, fara seminte,taiati mic -1/3 cana praz sau arpagic, taiate mic, inclusiv partea verde -1/4 cana otet sau zeama de lamaie -1/2 lingura zahar Se combina toate ingredientele intr-un castron si se adauga piper negru proaspat macinat. Se serveste rece. Salata de broccoli cu ciuperci “prajite” in cuptor 1p/portie 8 portii Ingrediente: -1kg ciuperci curatate si separate codite, sterse de apa -4 buc praz mare, taiat fin pe lungime -6 linguri zeama de lamaie proaspata -2 ½ linguri cimbru proaspat sau 2 de cimbru uscat -1/4 lingura ulei -1.2 kg broccoli, oparit si desfacut in buchetele (sa ramana totusi crocant…cam 4 minute) -1 salata verde sau rosie spalata si uscata Dressing: -2 lingurite mustar Dijon(cu bobite) -3 lingurite otet balsamic sau 2 ½ otet rosu -1 lingura miere -1 lingurita patrunjel tocat -2 lingurite oregano proaspat taiat sau ½ lingurita oregano uscat -piper macinat -1 lingurita ulei Se incalzeste cuptorul la 230 C. Se pun ciupercile intro tava mare. Se adauga prazul, zeama de lamaie, cimbrul, sare, ceva piper si uleiul. Se amesteca totul si se lasa la cuptor pana ce ciupercile se inmoaie si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat (cca 20-25 min). Se scot ciupercile din cuptor si se pastreaza tava calda. Intre timp se face dressingul : se combina mustarul cu otetul, patrunjelul, oregano si piper intr-un castronel. Se amesteca repede si se adauga o lingura de ulei. In castronul in care s-au scos ciupercile se adauga broccoli si se toarna deasupra dressingul si se amesteca bine. Se serveste pe pat de salata verde, rece sau calda. Vinaigrette cu rosii 0p/portie 4 portii Ingrediente: - ½ cana rosii taiate cubulete - 2 linguri otet - ½ lingura busuioc uscat - ½ lingura cimbru uscat - ½ mustar dijon Intr-un blender se amesteca rosiile, otetul, busuiocul, cimbrul si mustarul la viteza medie sau mare pana se combina bine. Pentru a pastra amestecul se transfera intr-un borcan si tine la frigider cam 2 zile. Se agita bine inainte de servire. Dressing pentru salata Caesar 1.5p/portie(o lingura) Ingrediente: - 2 oua fierte tari - 1/3 cana ulei masline extravirgin - 3 linguri zeama de lamaie - 1/2 lingurita sare - 1 lingurita mustar Dijon - 1-2 catei usturoi sfaramati - piper negru dupa gust Ouale intregi impreuna cu celelalte ingrediente se pun intr-un blender si se face un piure fin. Acoperit si la frigider se mentine cam 5 zile. Piept de pui umplut cu spanac 5p/portie 2 portii Ingrediente : - 2 rosii uscate din ulei(se gasesc la supermarket) -1/2 cana spanac decongelat -1/2 lingurita sare de lamaie -1 lingurita unt nasarat moale -1 lingura patrunjel tocat - 2 buc*110g piept de pui dezosat si fara pielita taiate pe jumatate -1/4 cana pesmet picant Daca se folosesc rosii uscate ele se hidrateaza in apa fierbinte. Se lasa in apa 5 minute si se scurg. Se taie in bucati mici. Se scoate lichidul in exces din spanacul congelat si se amesteca cu rosii si cu restul de ingrediente in afara de pui si pesmet. Se lasa deoparte. Se incinge cuptorul la 175 C. Se pun pieptii de pui intre 2 foi de hartie de copt si se apasa cu o paleta. Se imparte mixtura cu spanac in parti egale si se pune pe fiecare piept de pui. Se ruleaza pieptii de pui si se prind cu scobitori. Se dau prin pesmet. Se pun rulourile intr-un vas putin adanc si se coc 35-40 min. Pui cu usturoi 5 p/portie 4 portii Ingrediente : - 1 capatana de usturoi - ½ lingurita de ulei masline - 650g piept de pui dezosat impartit in jumatati - 1 lingura cimbru proaspat sau 1 lingurita uscat - ¼ lingurita piper macinat mare - 1/8 lingurita sare - ¼ cana parmezan (poate fi si cascaval ras) - 4 crengute de cimbru Se taie pe jumatate capatana de usturoi. Se da prin ulei. Se impacheteaza intr-o foaie si se coace in cuptor pana se inmoaie (cam 1 ora si 15 min). Se desface usturoiul usor din folie si se lasa sa se raceasca. Intre timp se spala pieptul de pui, se usuca si se presara cu cimbrul taiat si piper. Se aseaza intr-o tava usor unas. Se coc in cuptor 12-15 minute. Se “storc” cateii de usturoi din foi intr-un mic castron, se adauga sare si se amesteca energic. Se imprastie o patrime din acest amestec peste fiecare piept de pui si apoi se adauga parmezanul. Se repune in cuptor numai pana cand se topeste parmezanul. Se pune peste fiecare bucata de pui o crenguta de cimbru. Acest mesaj a fost editat de axe10: 17-03-2007, 06:29 PM -------------------- ![]() |
| mofturici2005 |
17-03-2007, 07:56 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 26 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 249 Sex: Feminin |
ce inseamna ½? sau ¼?
ca tocmai iti copiam retetele si m-am impotmolit |
| axe10 |
17-03-2007, 08:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
ce inseamna ½? sau ¼? ca tocmai iti copiam retetele si m-am impotmolit Acum am vazut cum a iesit...inseamna 1/2 sau 1/4 sau 1/8(jumate, sfert, optime...) nu stiu de ce a iesit asa... -------------------- ![]() |
| dany |
17-03-2007, 09:21 PM
|
Axe , eu zic sa pui retetele aici . Asa nu se vor pierde , acolo sunt mai usor de gasit .
Multumim pentru efort ! Inca ceva : la prima reteta ...ar veni 0 P. Sunt 4 portii si se puncteaza doar zaharul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
17-03-2007, 09:32 PM
|
Axe , eu zic sa pui retetele aici . Asa nu se vor pierde , acolo sunt mai usor de gasit . Multumim pentru efort ! Inca ceva : la prima reteta ...ar veni 0 P. Sunt 4 portii si se puncteaza doar zaharul eu doar le-am tradus...nu le-am calculat o sa le mut acolo... -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
17-03-2007, 09:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tzutzi, am si eu o curiozitate: cum sunt prinse ghivecele alea din spatele tau (in poza)? Ca e interesanta ideea si m-ar tenta. Sunt prinse in tavan sau pe perete, deasupra ferestrei? Ghivecele sunt prinse intr-o grinda, cu niste carlige de metal. Stai ca fac poza si vezi mai bine. Iar in a doua sunt suporti de calorifer subtiri, prinsi in perete. Fereastra este in spatele grinzii. Intre grinda si geam am spatiu cam 20 cm unde e prinsa perdeaua si draperia ( ce vedeti acolo e balconul, unit cu dormitorul) ![]() ![]() Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 17-03-2007, 09:42 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Eu. |
17-03-2007, 09:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
buna seara
am intrat sa va dau vesti. Tzutzi, arati ffff bineee -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Tzutzi80 |
17-03-2007, 09:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Per total, coltul verde din camera mea arata cam asa:
![]() Tzutzi, arati ffff bineee Multumesc iubita! Pai foarte dotata nu sunt. Dar am sutien destept -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
17-03-2007, 09:57 PM
|
Ascunde-ti alunele, nucile si ghinda .... ca m-am facut veverita
![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
17-03-2007, 10:09 PM
|
Tzutzi ochi tai sunt superbiiiiiiii Sa vezi la mine in jurnal mai multe poze. Se vad si mai bine -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| mofturici2005 |
18-03-2007, 08:53 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 26 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 249 Sex: Feminin |
tzutzi super fain locul tau verde..
|
| ghemotoc |
18-03-2007, 11:55 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
'neata... a 2 a cafea de dimineata!
axe mersi de retete... daca mai ai chef de tradus iti mai dau si eu tzutzi iti mai spun si eu... balcon beton... balcoane eu felicitari inca o data pentru casuta... acum e oficial Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 18-03-2007, 11:57 AM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:50 PM |