![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
18-03-2007, 12:22 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
'neata... a 2 a cafea de dimineata! axe mersi de retete... daca mai ai chef de tradus iti mai dau si eu tzutzi iti mai spun si eu... balcon beton... balcoane eu felicitari inca o data pentru casuta... acum e oficial Neata! Eu am oficial 72kg. SPer ca si maine sa am la fel, sa pot schimba tickerul. M-am trezit tarziu ca azi noapte am umblat. Si m-am hotarat, schimb cafeaua cu ness, chiar daca ma costa la puncte zaharul. Multumesc fetelor pentru aprecieri Ghemotoc se pare ca ne bem cafeau impreuna Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 18-03-2007, 12:23 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ghemotoc |
18-03-2007, 12:40 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
18-03-2007, 01:26 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Va salut si va pup pe toate, asa in fuga.
Am f mult de recuperat si nu stiu daca apuc. Eu, felicitari pt casuta voastra.................cunosc senzatia........ Eu sunt bine, dieta nu tin momentan dar sunt f atenta la ce si cat mananc. Am reusit sa renunt la paine de tot. Nici macar nu ii mai simt lipsa. Mai bag cate o wasa in meniu..... Cu dragostea, stau f bine. Babuinul si-a luat bilet de avion ieri. Vine din 28 aprilie pana pe 7 mai. Azi e ziua lui soacra, asa ca vorbesc pt prima data cu ea. I-am mai trimis un sms de 8 martie. De vreo 4-5 zile ma cam streseaza Potentialul (va mai amintit de el?) cu telefoane, mesaje.Cica ii e dor de mine, ii lipsesc mult, ii pare rau....alea alea. Gata, nu ma mai intereseaza nici un alt barbat......... Babuinul mi-a spus ca ma iubeste, e pe cale sa imi si demonstreze asta............ Cu sala merge bine, merg de 3 ori pe saptamana la aerobic, s-a mai intarit carnea pe mine, cu munca tot asa....adica toata ziua....dar, in ansamblu sunt fericita. Va pup, va doresc o duminica frumoasa si incerc sa intru mai des pe la voi........... Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 18-03-2007, 01:28 PM -------------------- |
| Tzutzi80 |
18-03-2007, 01:32 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetelor sunt dusa cu capul. Uite cat e ceasul si mie nu imi era foame. M-am chinuit sa mananc, ca altfel trebuia sa fac rost de o pizza diseara sa scap de toate punctele astea. Oare de ce nu mi e foame????
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ramo |
18-03-2007, 01:40 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si eu abia acum am mancat. Nu imi era f foame, dar ma duc la ai mei in vizita si cine stie peste ce dau acolo.......sa ma pot abtine......
-------------------- |
| Ramo |
18-03-2007, 02:43 PM
|
Am plecat la ai mei....cica facem gratar, desi nu e vreme prea frumoasa.......
Duminica frumoasa........ Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 18-03-2007, 02:44 PM -------------------- |
| axe10 |
18-03-2007, 04:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Uf, eu tot la servici...dar vine ea si vremea mea...
Azi am consumat asa: -2 cremwusti-5p -paine-3 p -cafea-0p -lapte in cafea-0.5p -bombonici cu alune-1.5p -branza 0.1% exquista-2 p -rosii-0p -castravete-0p -ulei masline- 1.5p 13.5p pana la ora asta -------------------- ![]() |
| daconst |
18-03-2007, 05:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
In we am si eu liber ca ma inlocuieste tati,dar vad ca e pustiu pe aici.
Lyra,la multi ani,sa fii iubita si fericita! Tzutzi,arati super...ai niste ochi si "cercei"(vorba lui Teo) tare frumosi. Te invidiez,pentru "cercei" mai ales. Gigelu,sa fie intr-un ceas bun cu noroc. La noi s-a schimbat vremea si cica se face si frig...asa ca profitati voi de vremea buna de acolo ca nu va mai tine mult. Duminica placuta! -------------------- |
| michelle |
18-03-2007, 05:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tzutzi, de unde stii ca e veverita, su veveritoi?
Lyra, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita Axe, multumim pt retete Gigelu, sa fie intr-un ceas bun! Danuta, il mai scoti pe bb afara daca e asa frig? Mai e sotul in conediu sau de acum esti pe cont propriu? Pupici lui Lucas Eu mi-am luat 2 perechi de pantofi, dar mi-a mai ramas gandul la o pereche si o sa mai dau o raita prin magazine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-03-2007, 05:59 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna , fetele !
Gigelu , sa fie intr-un ceas bun !! Ramo , se pare ca tie iti merge bine pe toate planurile Dana , cum se descurca Mihai cu bb ? La noi mai e soare dar bate un vant de te ia pe sus . Cica de maine ne asteptam la ninsoare Miha , sa porti cu pacere pantofii si blugii ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
18-03-2007, 06:16 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Duminica placuta ...ce a mai ramas din ea !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tzutzi80 |
18-03-2007, 06:59 PM
|
Tzutzi, de unde stii ca e veverita, su veveritoi? Multumesc! Mai ales ca acest kilogram poznas il tot dau jos si pun la loc de vreo 2-3 saptamani. E si cazul sa plece odata, ca tare mamos a mai fost. Fratii lui au fost mai hotarati cand au plecat de acasa. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
18-03-2007, 08:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am terminat cu mancatul pe saptamana asta...am incheiat seara cu cereale de vreo 5 p si lapte de 1p...dar si sticksuri de 3 p...toata saptamana am depasit norma...total mai mult cu 17.4p/saptamana asta...vad eu maine la cantar daca mai ranjesc.
Retete mai am dar nu sunt inca toate traduse....o sa continui cand nu e shefu prin preajma...mi s-au parut simple si am cautat din cele care au ingrediente care se gasesc si la noi... Va pup...va urez noapte buna si o saptamana viitoare cu kg in minus....sper si la mine, poate o sa fiu mai cuminte. -------------------- ![]() |
| anca veselie |
18-03-2007, 09:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
lyra, la multi ani!
himere, babu a fost incantat, am res\usit sa smulg un compliment miiic de tot, pt ca nu e prea generos la acest capitol tzutzi esti frumusica foc! miha, sa porti iubita pantofii & blugii! pe mine ma bate gandul sa incerc dieta yin - yang, ma duc la amalia-n jurnal sa ma documentez! -------------------- |
| Tzutzi80 |
18-03-2007, 09:30 PM
|
Raport azi:
1lgt miere 0p 1 ness + 2lgt zahar 0.5p 1 lipie 2p 100g pastrama pui 2p 60g cascava; 5p 2 cubulete fitness 1.5p 1 rosie 0p un mar 0p 150g carne vita 2.5p cartofi 2p 1 lgt ulei 1p 5g maioneza light 0.5p 1 nuca 1p 1bucata prajitura cu nuca si morcov 3.5p (reteta e la mine in jurnal) 1 minola 0p ======================= TOTAL 21.5p din 20 (dar mai aveam inca 2 puncte neutilizate, asa ca m-am incadrat la fix). E prima saptamana cand ma incadrez in puncte (si a fost a 5-a de WW). Anca multumesc! Miha sa porti cu placere lucrurile noi Lyra La multi ani, cu intarziere -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:03 AM |