left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 19-03-2007, 12:42 PM
Mesaj #766

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

miha, nu faci poze la pantofi diseara? blum.gif si eu as vrea o perche de pantofi eleganti si unii de toata ziua, o pereche de jeansi blumarin, o geanta, un sarafan, cred ca imi fac o lista si cum prind banuti imi iau ca si asa daca-i bag in cont (dan are un card de credit si are acces rapid la bani, chiar daca-i fur salariul grin.gif ) el ii cheltuie aiurea, asa macar sa apuc sa-mi mai iau si eu cate ceva tease.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 12:45 PM
Mesaj #767

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

hehe .. eu am vb cu mama si s`au intors de la viena si mi`a luat adidasi puma si nike , 2 tricouri addidas , o geaca de bluji biggrin.gif lui babu ,o pereche de saboti..a zis ca au cheltuit 1000E in 4 zile cry.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 19-03-2007, 12:47 PM
Mesaj #768

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

EuFelicitari pentru apartament si vrem si poze cand te muti acasa sa o stapaniti sanatosi yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-03-2007, 12:50 PM
Mesaj #769

Lama

eu vreau poze cu salteaua blum.gif tease.gif ....stiti cum era versul ala"atata fericire incape in bietul bordeias de paie" hug.gif asa mi-a placut wink1.gif
am auzit ca de maine vine frigul sad.gif azi e tare frumos, miroase a pomi infloriti, gagicile cu "nurii" lol.gif pe afara...e super, copilasii in parcuri alergand...sper sa greseasca cei de la meteo laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 12:54 PM
Mesaj #770

Elefant

himere eu azi dimineata am auzit la stiri ca vine caldura blum.gif si ca e rau pt cei cu schiurile wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 19-03-2007, 12:56 PM
Mesaj #771

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(alandana @ 19-03-2007, 12:16 PM) *

Emotiile de la condus trec cu experienta - nu exista alta metoda. Dar trec. Eu am carnet de aproape 20 ani -si prima zi cand am condus masina o sa mi-o amintesc ca pe ziua de ieri. Ingrozitor. Dar - toate trec si acum nu-mi pot imagina cum ar fi sa nu am masina si carnet.

Am o perioada de flamanzire maxima - mi-e foame continuu. Am nacat deja un iaurt mare Danone de baut - 5 p si 30 g cereale - 2 p si 1 mar - 0p.

Si mi-e foame iar. Si sambata si duminica desi am dormit foarte mult am gasit totusi timp sa mananc o multime. Am incercat sa evit faioasele - dar tot am scapat la cate o felie de paine - parca nu ma puteam satura fara.

Dar nu ma las - mai incerc.
Sambata aveam 50.5 kg. Luni revenisem la 52 kg. Sper sa reusesc sa ajung la 50 saptamana asta.

Eu - felicitari - de acum cu stresul cu casa o sa mai dai jos o gramada de kilograme - asa ca o sa fii supla cand te muti in noua casa. Si gata sa dai petrecerea de inaugurare.

Am observat ca sunt multe fete pe aici...miniogne ce-i drept care se plang de kg...iata aici un exemplu....ce inaltime ai alandala....1 metru?... de iti faci atatea probleme...nu inteleg nimic...plangem in van....sunt aici si fete care au reale probleme...zic de cele ce trebuie incurajate pt ca sunt GRASE...nu pt ca ne supara un kg in plus....hai sa facem un efort pt ele...sa incercam sa incurajam mai mult pe cele care au REALA nevoie de a slabi ....
E adevarat eu sunt inalta...177cm dar asta nu inseamna ca nu sunt MARE...sunt ok pt unii dar pot fi mai bine...asta e ideea...nu ca am 50kg si vreau sa am 48kg....si mai am si 160...intelegeti?
Stiu ca o sa vina niste replici taioase la vorbele mele dar nu-mi pasa...ma plictiseste efectiv sa citesc ca "vai ce m-am ingrasat 1 kg" linga cele 49....
Daca intelegeti e ok...daca nu....e ok si asa...dar ar trebui sa va revizuiti atitudinea....

CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 12:45 PM) *

hehe .. eu am vb cu mama si s`au intors de la viena si mi`a luat adidasi puma si nike , 2 tricouri addidas , o geaca de bluji biggrin.gif lui babu ,o pereche de saboti..a zis ca au cheltuit 1000E in 4 zile cry.gif

vezi ca nu te-a uitat? ai iertat-o?

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 01:01 PM
Mesaj #772

Elefant

da axe .. cum sa nu o iert blum.gif pupic.gif mai ales ca adidasii nike sunt albi si numai buni pt nunta pe sub rokie biggrin.gif
uff sper sa ajung la sala ca mi`e cam rau dupa viul de aseara ... si am mai si drag.gif bang.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 19-03-2007, 01:03 PM
Mesaj #773

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

'neata
bubbles, despre ce carte de bucate e vorba? ca m.ar interesa si pe mine pupic.gif
si felicitari la toate pentru: achizitii, kg disparute etc smile.gif

Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 19-03-2007, 01:04 PM
+Quote Post
michelle
mesaj 19-03-2007, 01:08 PM
Mesaj #774

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 12:42 PM) *

miha, nu faci poze la pantofi diseara?

Pantofii sunt simpli, negri, ambele perechi, cu botul patratos. O pereche are tocuri patrate si late, iar alta pereche are toc inaltut si subtire, tip bricheta.
Nu cred ca mai sunt la moda, dar merg la blugi, fusta si i-am luat pt ca erau ieftiniiiiiiii.
Vreau sa imi mai iau o pereche cu botul rotund, cu broderie, negri sau maro, cu talpa ortopedica, inalta. naughty.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 19-03-2007, 01:09 PM
Mesaj #775

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Axe, sunt de acord cu tine. Eu desi am 73 si ceva de kile la inaltimea ta nu ma simt f mare (poate de asta mi-am pierdut si motivatia), ma simt plina dar nu imensa, toata lumea imi spune ca sunt proportionata si ca e un avantaj ca sunt inalta. Asa ca pe mine nu greutatea ma sperie chiar asa in mom asta. ci faptul ca alternez perioade de mancat necontrolat cu cele de dieta, ceea ce ma ingrijoreaza si ma face sa ma tem ca o sa ajung la un moment dat la 80 de kile, asa cum am reusit sa ajung de la 60 la cat am acum....
Apropos de tine, sa stii ca tu nu te imbraci in asafel incat sa te pui in valoaee. Esti doar un pic mai plinuta decat mine (3-4 kg), nu ai de ce sa te imbraci doar in haine largi si lalai, alea mai rau te fac, imbraca-te sexi, te vei simti mai bine, crede-ma (bine, nu sexi in sensul de fusta pana la fund, dar nu in saci)

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 19-03-2007, 01:16 PM
Mesaj #776

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

CITAT(ALICE @ 19-03-2007, 10:04 AM) *

CITAT(Tulip @ 19-03-2007, 11:42 AM) *

Pe Timea am tuns-o sambata.....are parul scurt acum......astet sa-i creasca uniform URGENT )).gif )).gif )).gif

De ce mi-ai tuns fetita? w00t.gif E frumoasa oricum

avea doar puf in cap....si cand ii scoteam caciula nu-i statea nicicum dry.gif
iata 2 poze wink1.gif
Imagine

Imagine

Acest mesaj a fost editat de Tulip: 19-03-2007, 01:16 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 19-03-2007, 01:22 PM
Mesaj #777

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 19-03-2007, 01:09 PM) *

Axe, sunt de acord cu tine. Eu desi am 73 si ceva de kile la inaltimea ta nu ma simt f mare (poate de asta mi-am pierdut si motivatia), ma simt plina dar nu imensa, toata lumea imi spune ca sunt proportionata si ca e un avantaj ca sunt inalta. Asa ca pe mine nu greutatea ma sperie chiar asa in mom asta. ci faptul ca alternez perioade de mancat necontrolat cu cele de dieta, ceea ce ma ingrijoreaza si ma face sa ma tem ca o sa ajung la un moment dat la 80 de kile, asa cum am reusit sa ajung de la 60 la cat am acum....
Apropos de tine, sa stii ca tu nu te imbraci in asafel incat sa te pui in valoaee. Esti doar un pic mai plinuta decat mine (3-4 kg), nu ai de ce sa te imbraci doar in haine largi si lalai, alea mai rau te fac, imbraca-te sexi, te vei simti mai bine, crede-ma (bine, nu sexi in sensul de fusta pana la fund, dar nu in saci)

Iubita am 7 kile peste tine dar nu asta conteaza...ma scoate din sarite sa citesc despre cele superslabe ca vor sa fie super-super-slabe....asta e o problema de la cap...pe bune....
O sa ajung si eu acolo unde esti tu...la 73...odata si odata...

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-03-2007, 01:25 PM
Mesaj #778

Lama

tulip, e dragalasa timea ...dar imi placea cu bucle...biei nu-i creste parul deloc. mama zicea ca si eu eram cu par putin pana la 2-3 ani si dupa aia sa vazi ce claie mi-a crescut )).gif ...eu sper sa-i mai creasca ceva par pana atunci n-o tund ca are 2 fire

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 01:27 PM
Mesaj #779

Elefant

tulip e frumusica foc timea pupic.gif sa iti aduca numai bucurii si impliniri wink1.gif
tu esti cea in trening rosu grin.gif ?

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 19-03-2007, 01:28 PM
Mesaj #780

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

tulip ai o dulceata de fetita ! sa.ti traiasca!
himere am vazut.o si pe bia in noile poze pupic.gif super scumpa
+Quote Post

251 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:14 AM