left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
dany
mesaj 19-03-2007, 02:30 PM
Mesaj #796

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Mi-a placut faza cu grasutele , Pisik )).gif Pai , daca nu noi , atunci cine ? smile.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 19-03-2007, 02:30 PM
Mesaj #797

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 19-03-2007, 02:28 PM) *

Axe, de mine de ce nu zici ca te sustin? sad.gif
Glumeam )).gif stai linistita. Ai mare dreptate si se pare ca tot noi "grasutele" te sustinem, cine altcineva? blum.gif

Am vazut ma ca ma sustii....
Eu vreau doar sa trag un semnal de alarma...poate avem nevoie nu de un nutritionist ci de un psiholog....
E greu sa recunosti ca ai o problema de genul asta.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anaoi
mesaj 19-03-2007, 02:31 PM
Mesaj #798

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:21 PM) *

Si eu care credeam ca sunt singura care gandeste asa )).gif . give_rose.gif pentru axe si pentru dylly

dylly apreciaza muuuuuuuuuuuult floarea, dar mai vrea si o cafea.....
+Quote Post
Tulip
mesaj 19-03-2007, 02:31 PM
Mesaj #799

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

da,dar sunt fete care au dat jos destul de mult si au ramas cu 2-3kg,si alea nu vor sa plece sad.gif

Dylly,te deplasezi pana in Medias pt. o cafea? wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de Tulip: 19-03-2007, 02:33 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 02:33 PM
Mesaj #800

Yeti

CITAT(anaoi @ 19-03-2007, 01:31 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:21 PM) *

Si eu care credeam ca sunt singura care gandeste asa )).gif . give_rose.gif pentru axe si pentru dylly

dylly apreciaza muuuuuuuuuuuult floarea, dar mai vrea si o cafea.....

Dylly....e pe drum spre tine ...ma gandeam ca ai simtit deja mirosul ....vineeee

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 19-03-2007, 02:35 PM
Mesaj #801

Taz

wow,ce de cafele o sa bei,Dylly! naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 19-03-2007, 02:35 PM
Mesaj #802

Koala

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:27 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 01:25 PM) *

Astept si eu sa vad cand am -9kg cu ww ca tine in poze..

)).gif He he ...fosta-ai lele ...nu mai e valabil . Acum am doar - 5 dar imi revin eu .Mersi oricum hug.gif

no comment,....ca nu il vad eu pe dylly ajungand acolo

tulip...nu e chestia de a pleca de pe forum...la naiba dylly e prea obosit si nu vrea sa dea cu parul si nici nu prea e lucid...
nu e chestia de plecat ci de sustinut in continuare eforturile celorlalte care inca se lupta.
are sens ce am scris?
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 02:36 PM
Mesaj #803

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

tulip tare esti frumusica pupic.gif
fetele dany, michelle care ma ajuta cu punctajul la branza aia ? :Ddeci e cas framantat si apoi tinut in ptina ca sa ii scada grasimea >> eu beau helas gol ca am niste greturi ... smile.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
anaoi
mesaj 19-03-2007, 02:36 PM
Mesaj #804

Koala

deic dylly e in audit si a lucrat aproape non-stop...traieste numai din cafele...
ba da dany am simtit mirosul, dar vroiam s ama asigur ca ai trimis-o...
tulip...daca pui si niste frisca light, vin unde vrei tu
+Quote Post
Tulip
mesaj 19-03-2007, 02:37 PM
Mesaj #805

Taz

CITAT(anaoi @ 19-03-2007, 02:35 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 04:27 PM) *

CITAT(axe10 @ 19-03-2007, 01:25 PM) *

Astept si eu sa vad cand am -9kg cu ww ca tine in poze..

)).gif He he ...fosta-ai lele ...nu mai e valabil . Acum am doar - 5 dar imi revin eu .Mersi oricum hug.gif

no comment,....ca nu il vad eu pe dylly ajungand acolo

tulip...nu e chestia de a pleca de pe forum...la naiba dylly e prea obosit si nu vrea sa dea cu parul si nici nu prea e lucid...
nu e chestia de plecat ci de sustinut in continuare eforturile celorlalte care inca se lupta.
are sens ce am scris?

Dylly,nu m-ai inteles....eu nu de fete ziceam sa plece ci de kilogramele alea nesuferite blum.gif

CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 02:36 PM) *

fetele dany, michelle care ma ajuta cu punctajul la branza aia ? :Ddeci e cas framantat si apoi tinut in ptina ca sa ii scada grasimea >> eu beau helas gol ca am niste greturi ... smile.gif

daca-i facuta din cas,tot asa as puncta-o....100gr....7P
gresesc oare/ dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 02:38 PM
Mesaj #806

Yeti

De acord cu tine , Tulip , dar oare pleaca acele 2-3 kg daca se tot plange lumea in fiecare zi ????? Nu cred ! Cred ca e frustrant dar se stie ca ultimele kg pleaca mult mai greu . Mai ales daca se mananca doar bip-uri si nu se face miscare wink1.gif .Zic si eu ! Nici la mine nu se misca cantarul cam de mult dar pentru asta nu ma plang in fiecare zi aici . Si , crede-ma ca la mine sunt mai mult de 2-3 kg hug.gif .Dar , cum am mai spus si altadata :fiecare face cum crede .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
anaoi
mesaj 19-03-2007, 02:39 PM
Mesaj #807

Koala

CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 04:36 PM) *

ai scris ca e frecat cu ceva, dar nu mai stiu cu ce...eu zic sa lasi punctajul initial pt siguranta...

da tulip...e clar ca nu a inteles dylly...e varza la citit si scris...sorry..oricum ramane valabil ce am scris
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 02:39 PM
Mesaj #808

Yeti

CITAT(bubbles @ 19-03-2007, 01:36 PM) *

Bubbles , de ce nu te uiti in liste la punctajul casului ??? E acelasi lucru , nu ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 19-03-2007, 02:41 PM
Mesaj #809

Taz

CITAT(danyhoney @ 19-03-2007, 02:38 PM) *

De acord cu tine , Tulip , dar oare pleaca acele 2-3 kg daca se tot plange lumea in fiecare zi ????? Nu cred ! Cred ca e frustrant dar se stie ca ultimele kg pleaca mult mai greu . Mai ales daca se mananca doar bip-uri si nu se face miscare wink1.gif .Zic si eu ! Nici la mine nu se misca cantarul cam de mult dar pentru asta nu ma plang in fiecare zi aici . Si , crede-ma ca la mine sunt mai mult de 2-3 kg hug.gif .Dar , cum am mai spus si altadata :fiecare face cum crede .

Dany,cat ai pus pe tine? pupic.gif In poze nu se vede ca te-ai ingrasat!

vrei sa te reapuci de numarat in curand?

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 19-03-2007, 02:41 PM
Mesaj #810

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

eu mai am de dat jos 3 kg, deci sunt printre cele vizate, sa zicem. disperarea asta si goana dupa diete este data de faptul ca am avut acum cativa ani vreo 10 kg in plus, care au plecat foaaaarte greu, iar acum cum se pune cate ceva cum actionez. partea cea mai proasta este ca imediat ce pacatuiesc putin mai mult sau am ceva dezechilibru in organism, cum ma ingras. in al doilea rand mama mea are 90 kg, matusa mea tot pe acolo si asta din neglijenta. stiti toate cat de greu este sa slabesti! sper ca am fost coerenta give_rose.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

251 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:46 PM