left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 10, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 19-03-2007, 02:42 PM
Mesaj #811

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

ok mersi de raspuns wink1.gif dylly e cas frecat cu sare smile.gif dany scz de intrebare sad.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 02:45 PM
Mesaj #812

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Bubbles , nu e vorba de scuze . Dar , inainte sa intrebam aici de un punctaj , ar fii bine sa ne uitam intai pe liste ca doar de aia le avem , nu ? Daca nu gasim acolo , atunci intrebam aici .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 19-03-2007, 02:49 PM
Mesaj #813

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(Tulip @ 19-03-2007, 04:06 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 19-03-2007, 01:46 PM) *

Tulipcati ani are Timea?Am si eu un baietel blond poate mi-e buna de nora blum.gif

Fata are 1 an si 9 luni......e domnisoara deja.....
al tau?

eu mi-am propus sa nu mai pap decat fructe dupa ora 17....sper sa reusesc devil.gif

3ani si se numeste Flavius si mai presus de toate e nascut pe data de 8 martie w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 02:49 PM
Mesaj #814

Yeti

Tulip , acum am ajuns la 69,5 blushing.gif blushing.gif . De numarat m-am apucat si m-am lasat )).gif . Dar voi incepe iar sa numar ....de azi , de maine .....nu imi pun o data precisa .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Amazoana
mesaj 19-03-2007, 02:51 PM
Mesaj #815

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(michelle @ 19-03-2007, 11:52 AM) *

Bluelife, felicitari pt kg in minus! cheer.gif
Dulci, asculta muzica la maxim wink1.gif

Sunt la serviciu sorry.gif sad.gif
Sa va spun ce am facut in sensul asta, sa nu va spun.......va spun: am mancat o "Boema" m-am simtit mai bine o ora, acum iar am devil.gif

+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 02:56 PM
Mesaj #816

Elefant

dany flowers1.gif si felicitari pt kg..eu .. m`am suit pe cantar si am 63.5 kg cry.gif ma gandesc ca o fi si din cauza constipatiei...ma chinui sa fac mamliga la micro acum wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 19-03-2007, 02:56 PM
Mesaj #817

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Tulip give_rose.gif si pupic.gif pentru frumusetea de Timea

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:31 PM) *

eu, am si eu o rugaminte, sa te uiti la eticheta sarafanului ala rosu (stii tu care wink1.gif )sa-mi spui de la ce firma este poate gasesec si eu pe aici ca tare dragalas mi s-a parut smile.gif

Himere, am sa ma uit, dar nu prea cred ca sunt sanse sa gasesti. sarafanul e luat de mama dintr-un second-hand cu haine din USA )).gif

CITAT(BLUELIFE @ 19-03-2007, 02:47 PM) *

EuFelicitari pentru apartament si vrem si poze cand te muti acasa sa o stapaniti sanatosi yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:50 PM) *

eu vreau poze cu salteaua blum.gif tease.gif ....stiti cum era versul ala"atata fericire incape in bietul bordeias de paie" hug.gif asa mi-a placut wink1.gif

fetelor, poze abia dupa ce reusim sa il aranjam cat de cat....deci va mai dura mult si bine. sad.gif

axe, si eu sunt de acord cu tine sorry.gif dar vezi tu, cum spunea una dintre fete, multe sunt care au avut foarte mult de dat jos (printre care ma numar si eu blushing.gif cu aproape 20kg). pe de alta parte, iti pot spune din experienta ca si doar cateva kg in plus, pana in 5, te pot face sa te simti extrem de frustrata daca nu vor sa plece.intr-adevar, una e sa ai de pierdut peste 10kg si alta e sa ai de pierdut 2-3, insa, de multe ori, chinul e acelasi. pana la urma, indiferent de numarul kg in plus, suntem aici avand acelasi scop si ar trebui sa ne sustinem una pe alta pupic.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-03-2007, 03:00 PM
Mesaj #818

Elefant

eu bv pt kg...si eu vreau prefixul cu 5...dar cred ca at cand ma voi hotara cu adev ca trebuie nu mai bag nimic ingrasacios in mine biggrin.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-03-2007, 03:09 PM
Mesaj #819

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare )).gif
bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 19-03-2007, 03:10 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 19-03-2007, 03:13 PM
Mesaj #820

Nevastuica

doh.gif ce cap sec sunt....am uitat sa va spun ce e mai important lol.gif lol.gif
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" blink.gif swoon.gif

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 19-03-2007, 03:15 PM
Mesaj #821

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere grin.gif eu astept sa apara baietelul tau wink1.gif ...matei e masina, asa ca sare din schema numele matei biggrin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 19-03-2007, 03:18 PM
Mesaj #822

Nevastuica

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:15 PM) *

eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere grin.gif eu astept sa apara baietelul tau wink1.gif ...matei e masina, asa ca sare din schema numele matei biggrin.gif

buey, io era sa lesin ca si-a amintit omu' ca mai trebe facuta si nunta ca pana acum o ushchea rapid cand se punea problema lol.gif lol.gif . cand ma gandesc ca peste 2 ani vom avea 8 ani si jumatate de relatie doh.gif blink.gif o sa rada si curcile de noi cand o sa vina momentul sa anuntam cunostintele ca ne luam lol.gif
pai si io sper ca o sa fie baietel, ca acolo musiu mai accepta numele ce imi plac si mie (cred ca David sau Robert va fi), ca la fete n-am nici o sansa sad.gif io vroiam Maia da' el nici s-auda, asa ca am botezat Maia catelusa gasita vara trecuta )).gif

Acest mesaj a fost editat de Eu.: 19-03-2007, 03:20 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 19-03-2007, 03:19 PM
Mesaj #823

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 05:09 PM) *

eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare )).gif
bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie

Lucrez la un liceu ca administrator financiar,centralizez date preluate de la 9 scoli apartinatoare si le transmit la inspectoratul scolar judetean,iar poze am sa va trimit probabil maine daca nu le uit din nou acasa.Micutii mei ,sunt doi,sunt Alex de 9 ani si e cat mine si Flavius -de trei ani ,primul brunet,al doilea blond de zici ca-s frati eusa_think.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 19-03-2007, 03:21 PM
Mesaj #824

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

eu, felicitari! se pare ca esti pe drumul cel bun! pupic.gif cheer.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 19-03-2007, 03:23 PM
Mesaj #825

Yeti

CITAT(himere2005 @ 19-03-2007, 02:09 PM) *

dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici.

Se poate sa am o stare putin cam razboinica azi dar....chiar ca nu am inteles ce ai vrut sa spui cu asta , Himere .

CITAT(Eu. @ 19-03-2007, 02:13 PM) *

doh.gif ce cap sec sunt....am uitat sa va spun ce e mai important lol.gif lol.gif
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" blink.gif swoon.gif

Asteptam evenimentul ! floare.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

251 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:24 AM