![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
19-03-2007, 02:42 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ok mersi de raspuns
-------------------- |
| dany |
19-03-2007, 02:45 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bubbles , nu e vorba de scuze . Dar , inainte sa intrebam aici de un punctaj , ar fii bine sa ne uitam intai pe liste ca doar de aia le avem , nu ? Daca nu gasim acolo , atunci intrebam aici .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
19-03-2007, 02:49 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Tulipcati ani are Timea?Am si eu un baietel blond poate mi-e buna de nora Fata are 1 an si 9 luni......e domnisoara deja..... al tau? eu mi-am propus sa nu mai pap decat fructe dupa ora 17....sper sa reusesc 3ani si se numeste Flavius si mai presus de toate e nascut pe data de 8 martie -------------------- ![]() |
| dany |
19-03-2007, 02:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tulip , acum am ajuns la 69,5
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Amazoana |
19-03-2007, 02:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| bubbles |
19-03-2007, 02:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
dany
-------------------- |
| Eu. |
19-03-2007, 02:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Tulip
eu, am si eu o rugaminte, sa te uiti la eticheta sarafanului ala rosu (stii tu care Himere, am sa ma uit, dar nu prea cred ca sunt sanse sa gasesti. sarafanul e luat de mama dintr-un second-hand cu haine din USA EuFelicitari pentru apartament si vrem si poze cand te muti acasa sa o stapaniti sanatosi eu vreau poze cu salteaua fetelor, poze abia dupa ce reusim sa il aranjam cat de cat....deci va mai dura mult si bine. axe, si eu sunt de acord cu tine -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
19-03-2007, 03:00 PM
|
eu bv pt kg...si eu vreau prefixul cu 5...dar cred ca at cand ma voi hotara cu adev ca trebuie nu mai bag nimic ingrasacios in mine
-------------------- |
| himere2005 |
19-03-2007, 03:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare
bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie Acest mesaj a fost editat de himere2005: 19-03-2007, 03:10 PM -------------------- ![]() |
| Eu. |
19-03-2007, 03:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| himere2005 |
19-03-2007, 03:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere
-------------------- ![]() |
| Eu. |
19-03-2007, 03:18 PM
|
eu, nu-s de ce dar am impresia ca pe tine omu' trebuie sa te ia tare si bine iti face ca te cere buey, io era sa lesin ca si-a amintit omu' ca mai trebe facuta si nunta ca pana acum o ushchea rapid cand se punea problema pai si io sper ca o sa fie baietel, ca acolo musiu mai accepta numele ce imi plac si mie (cred ca David sau Robert va fi), ca la fete n-am nici o sansa Acest mesaj a fost editat de Eu.: 19-03-2007, 03:20 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| BLUELIFE |
19-03-2007, 03:19 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
eu, cred ca nu am nici o sansa sa am sarafanul tau decat daca-l scoti la vanzare bluelife, nu ai poze cu mititelul, nu ne povestesti despre el, despre tine? eu sunt curioasa cu cine stau de vorba...stiu ca uneori nu ne dam atentie una alteia pe forum si raman postari la care nu se raspunde, dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. eu va tin pumnii sa slabiti cu toate ca sunt mari sanse sa slabiti daca la voi ww este tinut prima data, poate ne spui cate ceva cu ce te ocupi, ceva de care sa ma pot lega ca sa facem un pic de conversatie Lucrez la un liceu ca administrator financiar,centralizez date preluate de la 9 scoli apartinatoare si le transmit la inspectoratul scolar judetean,iar poze am sa va trimit probabil maine daca nu le uit din nou acasa.Micutii mei ,sunt doi,sunt Alex de 9 ani si e cat mine si Flavius -de trei ani ,primul brunet,al doilea blond de zici ca-s frati -------------------- ![]() |
| anca veselie |
19-03-2007, 03:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu, felicitari! se pare ca esti pe drumul cel bun!
-------------------- |
| dany |
19-03-2007, 03:23 PM
|
dar hai, macar voi noutelor aduceti o unda de bucurie pe aici. Se poate sa am o stare putin cam razboinica azi dar....chiar ca nu am inteles ce ai vrut sa spui cu asta , Himere . aseara mi-a zis babuinul, asa, intr-o doara, ca "in maxim 2 ani ne casatorim" Asteptam evenimentul ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:24 AM |