![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
19-03-2007, 03:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pentru toate fetele: incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor, nu stiu ce se intampla, dar intri la neuroni si gasesti multe mesaje acide, eu nu zic ca lucrurile nu trebuiesc spuse. le zicem si mergem mai departe. si va spun sincer (asta pentru cine apreciaza sinceritatea) nu mai este relatia care a fost anul trecut, simt tensiuni, aici era vorba sa ne sustinem moral, indiferent pe ce plan si nu sa facem sa ne simtim prost si sa incepem sa ne cerem scuze...pentru ca cel care se plange se plange pentru ca spera sa fie inteles, si daca primeste un feed-back acid la mesaj apai isi baga piciorul undeva (scuzati grosolania)...sunt fete de care imi este dor si nu au mai intrat de mult timp: may, emu si multe alte fete deosebite care sunt firi vesele si pline de viata. de ce oare?
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 19-03-2007, 03:25 PM -------------------- ![]() |
| dany |
19-03-2007, 03:29 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere , aceeasi intrebare a fost pusa de multe ori pe aici . Sunt fete care nu au timp sau fete care nu mai au chef sa intre pe aici pentru ca se deschid discutii la care nu pot participa .
Ma duc la curatenie , poate scap de starea asta de razbel -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
19-03-2007, 03:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bluelife, se pare ca ai multe responsabilitati, cum e cu 2 copii si cu un servici care cred ca te solicita. mie mi-e frica de mor sa mai fac un micut, deja am o oarecare teama si cand o sa intru la servici si o sa trebuiasca sa ma impart cumva ca sa pot face fata sper eu bine si ca angajata si ca mamica si ca sotie
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 19-03-2007, 03:31 PM -------------------- ![]() |
| daconst |
19-03-2007, 03:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mama,dar ce chef de scris ati avut.
Se vede Himere ca ai scapat de Dan. Si ca sa mai destind atmosfera,ia uitati aici generatia in blugi de maine.Ieri am implinit 2luni. Tulip,e o dulce Timea si asa cu parul scurt. I -------------------- |
| sunshine |
19-03-2007, 03:33 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 66 Inscris: 16-03-2007 Din: Iasi Membrul Nr.: 254 Dispozitie: Optimista si fericita Sex: Feminin |
Salutare!
Sunt nou venita pe acest site si m-am hotarat sa ma alatur voua, ca sa ne chinuim impreuna sa scapam de kg in plus... Ma primiti in grupul vostru? Am inceput dieta WW de o saptamanasi am scapat deja de 2 kg. Sunt tare bucuroasa...sper sa ma tina elanul asta de la inceput....Daca am tendinta sa fac prostioare si sa ma apuc de mancat ce nu trebuie si are puncte multe, va spun...iar voi sa ma aduceti va rog pe calea cea buna...Multi pupici si spor la slabit! -------------------- |
| nusarich |
19-03-2007, 03:37 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
gigelu, voi faceti 8 ani peste 2 ani, noi facem 8 ani anul asta si nunta... cel mai devreme peste 3 ani... deci...
-------------------- |
| Tulip |
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,e un dulce Lucas!
Mi-ai facut pofta de bb mic Sunshine,bine ai venit printre noi!!Mult succes! -------------------- |
| bubbles |
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hihi dana cat e de scump
-------------------- |
| anca veselie |
19-03-2007, 03:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dana, ce repede creste! e un scump!
-------------------- |
| daconst |
19-03-2007, 03:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Daa,Tulip,Bubbles e asa frumos cu bb mic,incit as convinge pe toata lumea sa nu mai stea pe ginduri atat cit am stat eu.
Sunshine,bine ai venit si la cit mai putine kg! Gigelu,mie nu mi se pare mult 8 ani,mai ales ca noi ne-am luat dupa 12 ani de relatie. Sa va ajute DD sa va indepliniti toate planurile. -------------------- |
| BLUELIFE |
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
bluelife, se pare ca ai multe responsabilitati, cum e cu 2 copii si cu un servici care cred ca te solicita. mie mi-e frica de mor sa mai fac un micut, deja am o oarecare teama si cand o sa intru la servici si o sa trebuiasca sa ma impart cumva ca sa pot face fata sper eu bine si ca angajata si ca mamica si ca sotie E greu recunosc si unde mai pui ca sunt si la faculta,ID e drept,dar am examene si sotul meu e coleg cu mine,ceea ce inseamna ca trebuie sa fac referate si pentru el.Dar sa privim partea buna a lucrurilor.Sunt implinita.Cu cel de-al doilea copil am asteptat si noi 6 ani dar crede-ma merita si sunt atat de dulci,regret doar ca nu l-am facut mai devreme -------------------- ![]() |
| himere2005 |
|
Himere , aceeasi intrebare a fost pusa de multe ori pe aici . Sunt fete care nu au timp sau fete care nu mai au chef sa intre pe aici pentru ca se deschid discutii la care nu pot participa . Ma duc la curatenie , poate scap de starea asta de razbel si sunt fete care raspund acid dana, e mortal, asa imi plac copilasii imbracati ca niste oameni mari -------------------- ![]() |
| anaoi |
19-03-2007, 03:44 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Dana...dylly e mandru rau d etot s aaiba un nepot asa frumos si aratos.
himere...zau ca e cazul sa incepi sa vezi si punctul de vedere al altora...dany, dylly, axe, etc Acest mesaj a fost editat de anaoi: 19-03-2007, 03:45 PM |
| himere2005 |
19-03-2007, 03:45 PM
|
dana, deci pana la urma peach e nasica sau a fost doar o gluma?
-------------------- ![]() |
| daconst |
19-03-2007, 03:47 PM
|
Anca,un pup de la Lucas.
Asa e Himere,sunt draguti sa-i vezi omuleti mici,imbracati ca cei mari. Am o idee,pentru botez,dar sa vad daca gasesc ce mi-am propus pentru tinuta lui bb. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:59 AM |