![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
20-03-2007, 10:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare la toata lumea!
pisik, bafta cu evenimentul! himere, haioasa rau bia ta! alice, doctorul ce ti-a zis despre infectia din gat? ai facut ceva analize? ina, cum fu la budapesta? noni, ma bucur ca esti mai bine! -------------------- |
| Tzutzi80 |
20-03-2007, 10:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Alice, inainte de toate cand ai respectiva infectie, fara sa bei, mananci sau speli pe dinti dimineata, du-te la un laborator de analize medicale si fa-ti un exudat faringian (cere antibiograma indiferent de germenele ce apare). Si de abia dupa ia un tratament, in functie de antibiograma si la recomandarea medicului. Iti spun din proprie experienta. Ajunsesem sa fac puroi in gat la 2 saptamani dupa ce terminam un tratament, iar infectie, iar tratament, iar 2 sapt....din nou infectie. Exact cum spui tu, cu basici de puroi. Aveam o frumusete de stafilococ si un streptococ ce isi faceau de cap. Nu am mai avut probleme dupa tratamentul corect (asta a fost acum vreo 6 ani cred)
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
20-03-2007, 11:00 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Sotul meu e un gurmand desavarsit si adora sa manance lapte 'leguma carne" -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
20-03-2007, 11:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Monic ai pm!
Noni, m-am simtit f bine; doar ca eu am fost o adormita si jumatate; am plecat de acasa "cu capu'n traista" doar cu nr de telefon al lui monic si tarziu mi-am dat seama ca nu am cum lua legatura cu tine. Am apelat la ajutor printr-un mesaj la nessie ( -------------------- |
| antonia05 |
20-03-2007, 11:10 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Eu nu am auzit, insa lapte, pere...efect diuretic... Mananci cam putin.... eu nu tin dieta aceasta doar vroiam sa vad pareri ca se pare ca, cu aceasta dieta a slabit OPRAH Antonia, zic si eu, sa nu dai cu parul, si mie mi se pare cam nesanatoasa/ingrasacioasa pentru noi, pe cand, pentru ei , care fac exces de fast food, prajeli, unt de arahide si alte de-astea, s-ar putea sa dea rezultate...nuj, zic si eu... tu de cand ai inceput-o? ai ceva rezultate? }{ Nu tin aceasta dieta.Am gasit si eu linkul pe un alt forum de la EUFORIA TV si am vrut sa cer parerea voastra.Nu ma gandesc sa tin aceasta dieta.Abia ma chinui cu WW si o tin si pe asta din an in Paste. -------------------- ![]() ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 11:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow, ce multe leacuri cunosc fetele
Ia uite Himere o invata pe Bia despre carbohidrati complecsi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
20-03-2007, 11:12 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| ina_ceva |
20-03-2007, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Alice, eu am tot timpul probleme cu gatul, ca si tine; ca tratament folosesc ampicilina forte (dupa vreo 12 sunt k), inhalari de aburi (ceai).
Deea, superb poza de la avatar! -------------------- |
| himere2005 |
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
din pacate moaca mea e o mofturoasa si jumatate, numai in genunchi nu m-am pus in fata ei
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pai atunci du-te si fa-ti analizele. si eu am avut un streptococ in gat cu care m-am plimbat o gramada de timp. ai grija ca se cronicizeaza infectiile netratate corespunzator
-------------------- |
| ALICE |
20-03-2007, 11:17 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Pai acum muult timp mi s-a spus ca daca mai fac puroi in gat imi scoate amigdalele.
|
| lilianab |
20-03-2007, 11:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
din pacate moaca mea e o mofturoasa si jumatate, numai in genunchi nu m-am pus in fata ei Nu iti face griji,mai ales daca e mai energica si daca nu prezinta vreun simptom de boala(pungi la ochi,viermisori,etc).sora-mea a fost insistenta cu mancarea si fericita ca manca,asa ca acum are rezultatul:un copil de 10 ani si 60kg!!! -------------------- |
| ghemotoc |
20-03-2007, 11:21 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
alice, du.te la doctor dar daca iar iti da antibiotice... o sa le iei degeaba pentru ca deja corpul tau s.a obisnuit cu antibioticele... exact asa am patit eu... si daca o sa.ti scoti amigdalele ai grija sa nu ai probleme cu polipii... incearca ceva naturist... si dup.aia daca mai ai probleme ia.o iarasi cu antibiotice
ah... si fa.ti un control la inima ca daca ai sub 25 de ani sa nu faci reumatism la inima Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 20-03-2007, 11:22 AM |
| ALICE |
20-03-2007, 11:29 AM
|
Am facut un EKG anul trecut si e ok.Antibiotice nu prea iau.Astept sa treaca de obicei de la sine.
Nu iti face griji,mai ales daca e mai energica si daca nu prezinta vreun simptom de boala(pungi la ochi,viermisori,etc).sora-mea a fost insistenta cu mancarea si fericita ca manca,asa ca acum are rezultatul:un copil de 10 ani si 60kg!!! Asta e o adevarata problema in ziua de azi.De drag il faci obez |
| lilianab |
20-03-2007, 11:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
alice, du.te la doctor dar daca iar iti da antibiotice... o sa le iei degeaba pentru ca deja corpul tau s.a obisnuit cu antibioticele... exact asa am patit eu... si daca o sa.ti scoti amigdalele ai grija sa nu ai probleme cu polipii... incearca ceva naturist... si dup.aia daca mai ai probleme ia.o iarasi cu antibiotice ah... si fa.ti un control la inima ca daca ai sub 25 de ani sa nu faci reumatism la inima Am patit-o si pe asta.Insa:pe vremea amigdalitelor eram slaba bat,,la fiecare adiere de vant cadeam din picioare.Insa dupa operatia de amigdalita am inceput sa ma "dezvolt" cu succes si ca mine au mai fost cativa cunoscuti.Pozitia amigdalitelor e foarte delicata in raport cu tiroida.Apoi un alt aspect: cele mai frumoase viroze si pneumonii le-am facut postoperatoriu,de-a lungul vremii. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:09 AM |