![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ghemotoc |
20-03-2007, 11:35 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
alice, du.te la doctor dar daca iar iti da antibiotice... o sa le iei degeaba pentru ca deja corpul tau s.a obisnuit cu antibioticele... exact asa am patit eu... si daca o sa.ti scoti amigdalele ai grija sa nu ai probleme cu polipii... incearca ceva naturist... si dup.aia daca mai ai probleme ia.o iarasi cu antibiotice ah... si fa.ti un control la inima ca daca ai sub 25 de ani sa nu faci reumatism la inima Am patit-o si pe asta.Insa:pe vremea amigdalitelor eram slaba bat,,la fiecare adiere de vant cadeam din picioare.Insa dupa operatia de amigdalita am inceput sa ma "dezvolt" cu succes si ca mine au mai fost cativa cunoscuti.Pozitia amigdalitelor e foarte delicata in raport cu tiroida.Apoi un alt aspect: cele mai frumoase viroze si pneumonii le-am facut postoperatoriu,de-a lungul vremii. ca sa vezi de rol au amigdalele astea eu sincer, faceam amigdalita o data pe saptamana si luam antibiotice cu pumnul... degeaba... am incercat propolisul si supriza... n.am mai facut decat foarte rar si numai iarna... in corelatie cu gripa Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 20-03-2007, 11:36 AM |
| lilianab |
20-03-2007, 11:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Un medic ORL profesionist,iti va expune si riscurile si avantajele operatiei de amigdalite.Daca nu as fi facut reumatism la inima,parintii nu mi le-ar fi scos,pentru ca sunt o adevarata bariera pentru patrunderea racelii la plamani,a streptococilor,in fine,nu sunt chiar doctor
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
20-03-2007, 11:50 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Da,va multumesc.O sa incerc.
|
| Deea |
20-03-2007, 11:58 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pup fetele!
Multumesc Bubbles! Ina...da e super poza...noroc cu fotograful, adica Noni va pup pe toate, din pacate nu am timp decat sa citesc si seara cand ajung acasa sunt obosita si numai de calc. nu am chef. -------------------- ![]() |
| michelle |
20-03-2007, 11:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fetele as avea nevoie de un pic de ajutor. Trebuie sa gasim un nume de produs software implementat de firma noastra care se ocupa cu sistemul de management al calitatii (in special ISO 9001).
Eu am cateva idei, dar nu mi-ar strica si altele Astept pm-uri, mail-uri etc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
20-03-2007, 12:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Ce face soft-ul asta?
|
| michelle |
20-03-2007, 12:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ce face soft-ul asta? Se ocupa cu partea generala de management a calitatii: Controlul documentelor, Controlul inregistrarilor, Audit intern, Controlul produsului neconform, Actiuni corective, Actiuni preventive. Proiectul vizeaza companiile mici si mijlocii (deocamdata). Avem deja un client pilot, dar nu avem nume pentru produs -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
20-03-2007, 12:43 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,e o scumpa Bia!
-------------------- |
| Amazoana |
20-03-2007, 12:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Eu nu am auzit, insa lapte, pere...efect diuretic... Mananci cam putin.... eu nu tin dieta aceasta doar vroiam sa vad pareri ca se pare ca, cu aceasta dieta a slabit OPRAH Da, am citit....dar mie mi se pare aiurea sa mananci asa putin. Eu pun dublu la loc dupa o asa dieta. |
| anaoi |
20-03-2007, 12:49 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Ce face soft-ul asta? Se ocupa cu partea generala de management a calitatii: Controlul documentelor, Controlul inregistrarilor, Audit intern, Controlul produsului neconform, Actiuni corective, Actiuni preventive. Proiectul vizeaza companiile mici si mijlocii (deocamdata). Avem deja un client pilot, dar nu avem nume pentru produs da numele clientului....in cinstea primului client pt soft nou |
| Ella79 |
20-03-2007, 12:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu m-am reapucat de ieri de numarat. Poate de data asta o sa functioneze.
La noul job am posibilitatea sa mananc dimineata, numai ca meniul e fix, compus din: ompleta, oua prajite, cascaval pane, cremvusi. Deocamdata m-am abtinut de la astfel de chestii, dar as fi curioasa sa aflu cam cat ati puncta voi cascavalul pane (de dimensiune aunei palme fara degete) si cam cat ulei se considera ca intra la o omleta. Altfel sunt ok, muncesc o groaza si nici dupa-amiezele nu-mi mai ajung. Am deja treburi programate pentru fiecare dupa-amiaza pana saptamana viitoare inclusiv. Asta e! M-am hotarit sa ma tund scurt, adica bob. Va promit ca dupa ce ma tund pun poze, mai ales ca o sa ma si coafez. -------------------- |
| himere2005 |
20-03-2007, 12:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tulip, am deschis un topic cu psihicul mamicii, poate iti mai dai tu/celelalte mamici cu parerea, stiu ca pe tine si pe celelalte mamici va mai ajuta cate cineva, dar ma gandesc ca poate mai sunt unele sentimente pe care le traiti.
de ex. la un moment dat sunt ore cand este cu adevarat posesiva fetita, se tine scai de mine. vreau sa spal vasele si tot ma trage de pantaloni si vrea in brate cu toate ca zic eu ca-i acord suficienta atentie si uneori imi iau cafeaua si ma intorc cu spatele la ea macar 2 minute sa am un pic de liniste. nu stiu, imi dau seama ca poate ea sufera dar si eu vreau sa stau alea 2-3 minute fara imaginea ei...nu stiu cum sa fac. mi s-a zis ca am rasfatat-o prea mult. nu-mi dau seama cum ar trebui sa procedez sa fie mai bine, sa o formez ca om, ca eu oricum daca intru la servici o sa am "spatiul meu" -------------------- ![]() |
| axe10 |
20-03-2007, 12:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu m-am reapucat de ieri de numarat. Poate de data asta o sa functioneze. La noul job am posibilitatea sa mananc dimineata, numai ca meniul e fix, compus din: ompleta, oua prajite, cascaval pane, cremvusi. Deocamdata m-am abtinut de la astfel de chestii, dar as fi curioasa sa aflu cam cat ati puncta voi cascavalul pane (de dimensiune aunei palme fara degete) si cam cat ulei se considera ca intra la o omleta. Altfel sunt ok, muncesc o groaza si nici dupa-amiezele nu-mi mai ajung. Am deja treburi programate pentru fiecare dupa-amiaza pana saptamana viitoare inclusiv. Asta e! M-am hotarit sa ma tund scurt, adica bob. Va promit ca dupa ce ma tund pun poze, mai ales ca o sa ma si coafez. Cred ca la omleta e mai important nr de oua...ca ulei mai mult de un punct nu ai de ca sa pui...la cascaval mai bine te-ai abtine...cascaval cam 100g..plus pesmet..plus ou...plus ulei...vrei sa continuu?cremwusti eu am numarat cam 4 buc la 100g ceea ce inseamna 8 p...nu merita...deci mai bine iti iei paine cu dulceata si un pahar cu lapte... -------------------- ![]() |
| himere2005 |
20-03-2007, 12:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si eu zic la fel ca axe, ca absoarbe mai mult ulei cascavalul pane
cred ca ti-ar sta bine si scurt ca tu ai nasul mic si conformatia de papusica, eu daca ma tund scurt ma stric de tot -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
20-03-2007, 01:02 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Fetele,o cafea?
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:48 PM |