![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
30-04-2007, 09:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand Felicitari Mada! -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
30-04-2007, 09:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand Felicitari Mada! Multumesc Axe! Data trecuta....mi-a luat aproape un an sa plec, acum in 3 zile....s-a rezolvat. Doamne....parca nu imi vine sa cred ca am prins EU contract la ei. Plus ca aici, voi lucra o pozitie superioara decat cea de la NCL. La NCL trebuia sa mai stau cel putin inca un an sa ma avanseze. Plus ca nu faceam eu banii astia, nici peste 2 ani cred -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
30-04-2007, 10:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am primit raspunsul de la companie!!! Plec pe Royal Caribbean, cat de curand Felicitari Mada! Multumesc Axe! Data trecuta....mi-a luat aproape un an sa plec, acum in 3 zile....s-a rezolvat. Doamne....parca nu imi vine sa cred ca am prins EU contract la ei. Plus ca aici, voi lucra o pozitie superioara decat cea de la NCL. La NCL trebuia sa mai stau cel putin inca un an sa ma avanseze. Plus ca nu faceam eu banii astia, nici peste 2 ani cred Pe ce functie pleci, daca nu te superi de intrebare?Unde se face ambarcarea? |
| michelle |
30-04-2007, 10:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Salutare neuroni!
La multi ani, Uka! Felicitari, Tzutzi!! Ella, asteptam poze cu tine, felicitari pentru atitudine! May, Sexy, aratati super! Ma bucur ca v-ati intalnit Himere, cum a fost la nunta? Te-ai simtit bine? Danuta, imi place poza de la avatar! Dany, chiar asa cald a fost? Nu-mi vine sa cred.. Asa razna a luat-o vremea asta? Pisik, bafta multa cu noua dieta! Mie mi se pare saracacioasa.. Nu ai intrebat-o ce se intampla dupa cele 3 saptamani??? Alice, poate ar fi bine sa iti faci niste analize.. Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula.. Eu am fost in week-end acasa, dar sambata am mers la Putna. O sa pun poze dupa ce le selectez. A fost super,a fost vreme buna, ne-am plimbat, ne-am lalait, am stat la soare... ne-am simtit f bine. Ieri a plouat toata ziua, dar azi vad ca e soare. Sper sa fie cald si maine ca vrem sa mergem la gratar sau la Gradina Botanica. Va pup, o saptamana super! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
30-04-2007, 10:16 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Pai la tiroida am fost si a zis ca e ok.Altele,nu mai stiu
|
| bubbles |
30-04-2007, 10:23 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Felicitari Tzutzi !!!
-------------------- |
| axe10 |
30-04-2007, 10:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pai la tiroida am fost si a zis ca e ok.Altele,nu mai stiu Ai analizat bine ce mananci dupa ce dai jos alea 2 kg?.... -------------------- ![]() |
| Pisik |
30-04-2007, 10:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Salutare neuroni! La multi ani, Uka! Felicitari, Tzutzi!! Ella, asteptam poze cu tine, felicitari pentru atitudine! May, Sexy, aratati super! Ma bucur ca v-ati intalnit Himere, cum a fost la nunta? Te-ai simtit bine? Danuta, imi place poza de la avatar! Dany, chiar asa cald a fost? Nu-mi vine sa cred.. Asa razna a luat-o vremea asta? Pisik, bafta multa cu noua dieta! Mie mi se pare saracacioasa.. Nu ai intrebat-o ce se intampla dupa cele 3 saptamani??? Alice, poate ar fi bine sa iti faci niste analize.. Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula.. Eu am fost in week-end acasa, dar sambata am mers la Putna. O sa pun poze dupa ce le selectez. A fost super,a fost vreme buna, ne-am plimbat, ne-am lalait, am stat la soare... ne-am simtit f bine. Ieri a plouat toata ziua, dar azi vad ca e soare. Sper sa fie cald si maine ca vrem sa mergem la gratar sau la Gradina Botanica. Va pup, o saptamana super! Miha, si mie mi se pare un pic saraca. Dupa cele trei saptamani probabil ne va schimba regimul, in functie de kg si de feed-back-ul nostru presupun. eu am de gand sa ii spun exact ce imi place si ce nu. si pot sa ii dau si mail in timpul asta sau telefon, asigura asistenta permanenta asupra regimului; daca simt ca nu mai pot ii dau mail -------------------- |
| ALICE |
30-04-2007, 10:59 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Pai la tiroida am fost si a zis ca e ok.Altele,nu mai stiu Ai analizat bine ce mananci dupa ce dai jos alea 2 kg?.... Da.De ex din ianuarie pana la Paste am slabit 3 kg.De Paste am lasat-o moale o saptamana.Si luni aveam iar cu 3 kg mai mult.Si eu nu mananc dulciuri deloc. Miha, si mie mi se pare un pic saraca. Dupa cele trei saptamani probabil ne va schimba regimul, in functie de kg si de feed-back-ul nostru presupun. eu am de gand sa ii spun exact ce imi place si ce nu. si pot sa ii dau si mail in timpul asta sau telefon, asigura asistenta permanenta asupra regimului; daca simt ca nu mai pot ii dau mail Si cat te-a costat? |
| Pisik |
30-04-2007, 11:06 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pai la tiroida am fost si a zis ca e ok.Altele,nu mai stiu Ai analizat bine ce mananci dupa ce dai jos alea 2 kg?.... Da.De ex din ianuarie pana la Paste am slabit 3 kg.De Paste am lasat-o moale o saptamana.Si luni aveam iar cu 3 kg mai mult.Si eu nu mananc dulciuri deloc. Miha, si mie mi se pare un pic saraca. Dupa cele trei saptamani probabil ne va schimba regimul, in functie de kg si de feed-back-ul nostru presupun. eu am de gand sa ii spun exact ce imi place si ce nu. si pot sa ii dau si mail in timpul asta sau telefon, asigura asistenta permanenta asupra regimului; daca simt ca nu mai pot ii dau mail Si cat te-a costat? este 500 de mii sedinta -------------------- |
| ALICE |
30-04-2007, 11:08 AM
|
|
| nusarich |
30-04-2007, 11:50 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
uka, La MultiAni!, sa fii fericita, sa ai parte de sanatate, bucurii, si sa iti indeplinesti toate dorintele!
-------------------- |
| bubbles |
30-04-2007, 12:29 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Eu ma reapuc de azi de numarat.M`am cantarit si am 65.9 kg
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-04-2007, 12:34 PM -------------------- |
| axe10 |
30-04-2007, 12:41 PM
|
Da.De ex din ianuarie pana la Paste am slabit 3 kg.De Paste am lasat-o moale o saptamana.Si luni aveam iar cu 3 kg mai mult.Si eu nu mananc dulciuri deloc. Intrebam pt ca si eu de la inceputul anului pana acum 2 sapatmani tot asa am patit...ba in plus...ba dadeam jos 2 kg...iar puneam unul...si asa mai departe, ajungand ca dupa 3 luni jumate sa am cu un kg mai mult decat in ianuarie. De aceea m-am apucat sa nu mai depasesc punctele zilnice decat daca am facut economie...si am mai observat ceva de cand sunt cuminte:chiar daca nu am depasit pctele, in a doua saptamana am bagat extra fructe....si nu am adt jos decat 200 g ....deci...fa-ti o analiza temeinica. Plus ca nu am depasit nici cele 12 pcte max de dulciuri pe saptamana. Eu ma reapuc de azi de numarat.M`am cantarit si am 65.9 kg Nu te baza pe faptul ca nu ai pus...daca nu vrei sa arati rau in rochia de mireasa...mentine-te! -------------------- ![]() |
| bubbles |
30-04-2007, 12:50 PM
|
Axe nu ma bazez pe asta...vorbeam in general..ca la alte diete ce dadeai jos in 2-3 saptamani .. puneai la loc in una
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:03 AM |