![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
30-04-2007, 03:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Ce bine ca se leaga iar conversatii may, am de gand sa-mi trag cablu cat de curand sa nu ma mai "bat" cu fata pe calculator, asa ca eu una voi posta ceva mai des tot ma bate dan la cap cu cele nisipuri. sunt curioasa cat i-a costat in plus pe fratii lui dan fata de bilet si daca au fost multumiti per total. ei au dat 6 sute si ceva de ron 3 nopti, 3 persoane, un gen de all inclusive, dar fara pranz, hotel de 3 stele. mi se pare super ieftin...oricum cumnata mea imi va spune per total daca a meritat. nu stiu de ce am impresia ca totusi vor cheltui destul de mult in plus, parca suna prea bine oferta. si-au luat si in vara, in sezon cu 1700 de ron bilete pentru mai multe zile, cu toate mesele incluse, tot 3 persoane. ce am gasit eu pe net mi s-a parut scump...ma voi interesa de mai multe amanunte daca doriti si va spun crys, ce mai faci tu? ce-ti mai face fetita? -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
30-04-2007, 03:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Axe, serviciu usor! Mult mai e pana vineri
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crys |
30-04-2007, 03:38 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
crys, ce mai faci tu? ce-ti mai face fetita?
Multumesc de intrebare ,este bine .A crescut, s-a maturizat ,am gasit acum o fetita de 6 ani care are cu totul alte procupari decat avea acum 7 luni Imi este cam greu sa ma integrez in ritm .... Am fost rupta de lumea asta balcanica.... Acest mesaj a fost editat de crys: 30-04-2007, 03:39 PM -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| himere2005 |
30-04-2007, 03:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
crys, ramai in tara sau mai pleci? ma gandesc ca e greu fara fata langa tine...te adaptezi tu pe parcurs...cat despre presedinte ai ocazia sa-l votezi pe 19
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
30-04-2007, 03:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| crys |
30-04-2007, 03:53 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
crys, ramai in tara sau mai pleci? ma gandesc ca e greu fara fata langa tine...te adaptezi tu pe parcurs...cat despre presedinte ai ocazia sa-l votezi pe 19 Himere ,cred ca nu mai plec in urmatoarele luni(poate 2-3 zile la workshoop). Daca v-a fi sa plec voi pleca pentru cativa ani si atunci imi voi lua familia cu mine.Mai vedem ....eu deocamdata incerc sa recuperez ..ce bine ca maine e 1 mai -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| May |
30-04-2007, 04:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
himere cablu la Tv adica?
bubbles si al meu imi zice free willy si multe altele dar mi le zice cu drag, ca si tie de altfel -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
30-04-2007, 04:33 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pai cred ca mi le zice cu drag .. ca asa ne alintam noi...eu lui ii spun Ursu
-------------------- |
| emu |
30-04-2007, 05:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
hahaha Himere ce amuzanta esti... ce pasarica ti-a soptit de pozele mele, ai?
In rest... ma bucur sa vad ca incep neuronicile sa vina cu vesti bune ar trebui sa il faca mai rapid -------------------- |
| alandana |
30-04-2007, 05:48 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
La multi ani Uka!!!! Si sa fii fericita!!!
Tocmai m-am intors de la masaj anticelulitic si sunt rosie ca o patlagica. Am stat o ora intr-o etuva fierbinte - mi-a transpirat si pielea capului. Si mi-a zis cosmeticiana ca garanteza[u] ca in 10 sedinte nu mai am nici urma de celulita. A zis ca am un corp minunat asa ca ma mai duc sa ma mai laude. Ati facut vreuna asa ceva si ati avut rezultate? Cand m-a scos din plastic a zis ca n-a vazut atata apa sa curga din nimeni - era balta sub mine. o poza cu noi inainte de plecare...ce-am mai ras de poza asta amandoi...eu parca-s cracanata si el cica-i un "bosorog" cu pantalonii in vine ![]() distractie placuta pe la gratare sau unde mergeti de 1 mai Himere - arati super!!!! Ai niste picioare foarte frumoase. Daca sotul tau nu-ti zice asta .... e orb. Am tras si eu o fuga pana in Bucuresti joia trecuta - dar am fost intr-o fuga. Am fost sa deschid actiunea de divort. Foarte frumos Bucurestiul - parca mai frumos decat mi-l aminteam. Acest mesaj a fost editat de alandana: 30-04-2007, 05:42 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
30-04-2007, 08:42 PM
|
Frumos Bucurestiul ?
Cred ca-mi trebuie o noua pereche de ochelari Alandana, ti-am zis si noi ca ai un corp minunat -------------------- |
| daconst |
30-04-2007, 09:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Va tot citesc in fiecare seara,dar cind sapostez,nu mai apuc.Acum sper da nu fi uitat ce am citit ieri.
Himere,sunteti frumusei amandoi,parca sunteti niste adolescenti nu parinti.Bia e o dulcica,mai ales pe scooter e smechera tare! Vom veni in tara in august,la inceput si vom sta o luna. Ella,abia astept sa te mai vad si eu in poze. Pisik,criza ta de builmie e rezultatul infometarii din zilele precedente.Nu stiu ce sa zic si de regimul tau,daca vei rezista si cum o sa te comporti dupa regim. Miha,abia astept pozele de la Putna ca sper sa ajungem si noi in vara pe acolo. Aladana,pai noi ce tot iti spunem aici ca arati super?Tu pe noi nu e crezi? May,bine ai spus ca te-a mancat undeva cu ceasul...oricum eu cred ca nu putea spune ca-i frumos ca era prea scump sa si-l poata dori. Dany,vezi ca s-a facut aeroport linga noi si avem zbor pina la Hamburg.Poate ne vedem cumva. Alice,ce valori ai la TSH?Ca acum sunt alte valori normale la tiroida si sa nu fie cumva o dereglare si la tine.Prea nu mi se pare normal cum slabesti.Iei pilule? La mine si-au facut efectul pastilutele deja,ca desi am avut musafiri si mi-am bagat si eu boticul la praji,azi dimineata imi arata mai putin cu un kg fata de saptamana trecuta.Deci maine cred ca la cintar va fi la fel.Asa ca ma voi rasfata cu un gratarel. -------------------- |
| May |
30-04-2007, 09:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
daconst asta e acum, sper sa ii placa. Azi i-am comandat tortul care va fi tiramisu inecat in cioco
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-04-2007, 09:41 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
30-04-2007, 10:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.733 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara !
Miha - asteptam pozele ! Pisik - multa bafta cu dieta data de nutritionist !!! Si mie mi se pare ca trebuie sa mananci prea putin dar ... poate aceste 3 saptamani ar trebui sa fie ca un soc asupra organismului . Alice - multa bafta !! Ce bine ca nu sunt singura care se simte asa Bine ai revenit , Andreea ! Himere - ce conteaza toaletele celorlalte persoane ? Bine ca v-ati simtit bine . Emi - si eu vreau poze noi cu tine . Alandana - si noi ti-am spus de sute de ori ca arati bine . Acum esti convinsa ? May - sigur ii va placea ceasul cand il va primi !!!!! Danutza - unde s-a facut , mama , aeroport ??? Vezi daca nu au zboruri si pana la Westerland ( sau Sylt - nu stiu cum au ei pe traseu ) , ar fii muuuuuuuuult mai aproape de mine !!! Eu am plecat azi dimineata la ora 10 din casa si m-am intors la ora 19 .... Sunt ruuuuuptaaaaaa !!!!! Maine avem de slefuit usile Va urez o noapte placuta , linistita si cu vise frumoase ( nu ca ale mele - dat tapet jos , sapat in gradina , pus ciment in sufragerie , etc ) !! Am uitat -------------------- ![]() |
| michelle |
30-04-2007, 10:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Salu'
Eu am fost azi la serviciu, dar pe la 2 am taiat-o Danuta, bravo pt cantar!!! Dany, distractie faina maine! Himere, arati super Alandana, tu esti constiincioasa, sunt sigura ca te vezi distorsionat. Cred ca toate avem harul Acum ca am cu 5 kile in plus nu mai zic nimic. Chiar sunt curioasa de comentariile voastre sincere: POZE -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:32 PM |