![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
16-04-2007, 05:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ella cel mai bine e sa il astepti si sa stati de vorba. Poate ca e tot stresul asta acumulat si lipsa comunicarii intre voi dat fiind faptul ca petreceti putin timp impreuna
deea nici nu iti imaginezi cat m-am chiorat la poze spuanadu-mi ca nu mi-o mai amintesc eu bine pe Sorina... dar na, e super ca ii e nasica lui Lucas -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ella79 |
16-04-2007, 05:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.440 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
May, oricum sunt atat de epuizata si de buimaca incat n-as putea sa il acuz de ceva. Sunt in stadiul in care ma holbez la modul cel mai idiot cu putinta si sunt incapabila sa imi ordonez propriile ganduri.
Daconst, Lukas e minunat. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ce baiat mare s-a facut el de sta cu mama la masa la o bere.. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
16-04-2007, 05:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Hihihi,Deea,am pierdut faza cu incuscreala,dar deja suntem fericiti ca o sa avem o nora manechin,inalta si frumoasa.
Iar despre kg,nu ma supar ca stiu si eu ca mai trebuie sa slabesc.M-as fi suparat daca auzeam:vai ce bine artati...bla,bla. Deci cuscra,de azi la sala si dieta scrie pe fundul nostru. May,Sorina a fost nasica noastra si e o slabanoaga si o frumoasa cu parul lung (ma enerveaza ca tot vrea sa se tunda In timpul botezului a facut febra la maini cu grasanul nostru de 7kg. Ella,sincer parca nimic nu ma mai mira in Ro.Adica atatea cazuri stiu care s-au despartit din cauza ca unul din ei sa amorezat brusc de altcineva. Ma gindesc ca al tau e totusi mai inteligent ca sa puna botul la o chestie de genul asta.Te cred ca iti e tare greu,cui nu i-ar fi,dar capul sus ca tu esti o frumoasa si sunt atatia barbati care ar fi mandri sa te aibe linga ei. Acest mesaj a fost editat de daconst: 16-04-2007, 05:16 PM -------------------- |
| alandana |
16-04-2007, 05:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Dana - cum se spune? - sa-i fie de folos lui Lucas botezul. Si sa fiti intotdeauna fericiti iar Sorina sa va fie ca o ruda. Aveti un baiat tare frumos - cred ca i-ar trebui si o surioara sau un fratior.
Dupa primul copil mie imi spuneam oamenii - acum ca prototipul a iesit reusit treci la productia de serie. Ella - La multi ani cu intarziere! E greu cand asa ceva cade din senin dar daca el asa simte inseaman ca relatia nu e atat de buna si tu meriti o relatie mai buna. Tu stii cel mai bine cum a fost relatia voastra dar daca niciodata nu s-a pus acesta problema si brusc iti zice asa ceva... E destul de ciudat. Poate are cine stie ce nemultumiri si a gasit ca e mai simplu asa. Desi o relatie de 10 ani nu se poate incheia asa. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
16-04-2007, 05:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce a mai plans saracutzul Lucas, bine ca a trecut
Ella, multa bafta! Sper ca el sa revina asupra deciziei Peach, nu pui si tu de un mostenitor? ella cel mai bine e sa il astepti si sa stati de vorba. Poate ca e tot stresul asta acumulat si lipsa comunicarii intre voi dat fiind faptul ca petreceti putin timp impreuna Sunt de aceeasi parere, ella! Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 16-04-2007, 05:29 PM -------------------- |
| daconst |
16-04-2007, 05:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.261 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumim,Dana.Si mie mi-e pofta de bb 2.
Mai astept un an si daca vad ca e tot asa de usor,nu ma mai gindesc. Ina,biserica e ortodoxa.Jumatatea sarbeasca,jumatate romaneasca.E micuta,dar tare frumusica. -------------------- |
| ina_ceva |
16-04-2007, 05:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si mie mi se pare ca sorinei ii sta mai bine cu parul lung. Ia in seama si parerea noastra, peach!
-------------------- |
| peach |
16-04-2007, 05:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Cum mai Mey nu-ti mai aduci aminte de mine?? pai cine a adus cuvintul babuin, bufnita si crocodil aici?
Si pentru ca sunt asa slaba a avut Dana grija de mine cu citeva feli de tortuloi Peach, nu pui si tu de un mostenitor? Nu..intentionez sa-l fur pe finu ca-i dulce dupa cum a mincat masa ciocolata Asta inseamna scurt la mine -------------------- |
| ina_ceva |
16-04-2007, 05:38 PM
|
Poza asta o stiam, dar parca iti sta mai bine cu el asa cum il ai acum -------------------- |
| alandana |
16-04-2007, 05:41 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Peach - foarte rar te mai arati pe aici. Arati foarte bine cu parul scurt
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| May |
16-04-2007, 05:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
peach refuzam sa cred ca cea care a inventat babuinul fierbinte a intrat in biserica si nu s-a daramat pe ea
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| peach |
16-04-2007, 05:45 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Poza asta o stiam, dar parca iti sta mai bine cu el asa cum il ai acum peach refuzam sa cred ca cea care a inventat babuinul fierbinte a intrat in biserica si nu s-a daramat pe ea Pai tot babuin fierbinte am avut si acum in brate -------------------- |
| ina_ceva |
16-04-2007, 05:46 PM
|
peach refuzam sa cred ca cea care a inventat babuinul fierbinte a intrat in biserica si nu s-a daramat pe ea -------------------- |
| peach |
16-04-2007, 05:49 PM
|
Peach - foarte rar te mai arati pe aici. Arati foarte bine cu parul scurt problema e daca e lung il prind in coada ..si nu mai are nici o noima asta nu i-am mai spus Danei dar vreau sa ma tund precum Victoria Beckham (asa de radical) Dar dupa ce m-am vazut pe video..mh..ma mai gindesc -------------------- |
| alandana |
16-04-2007, 05:58 PM
|
![]() Adica asa?????? -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:50 PM |