![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
30-04-2007, 10:17 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dany multumesc
Daconst felicitari pt kg pierdut si la cat mai mult Se cunoaste ca am fost singura acasa ca nu prea am avut chef de mancat.Si mai ales cand ma gandesc ca mai e atat de putin pana la nunta.Peste 2 luni trebuie sa imi depun si dosarul pentru suplinitor dar inca sunt in dubii Maine poate mergem la un gratar desi stam extraordinar de rau cubanii -------------------- |
| ina_ceva |
30-04-2007, 10:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, esti numai buna
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
30-04-2007, 10:24 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
miha mie mi se pare ca arati super acum, te-ai mai implinit la fatza si ai obrajii pe care inainte nu ii aveai
dany pai am comandat si noi ce ne-a atras... pastram 2 portii si pt voi -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
30-04-2007, 10:27 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Danuta, bravo pt cantar!!! Dany, distractie faina maine! Mersi , Miha , dar nu va fii prea multa distractie : de dimineata munca - pranz gratar - apoi iar munca pana seara Ma duc sa vad pozele . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
30-04-2007, 10:28 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Miha...mie mi se pare ca acum arati normal.Chiar extrem de bine.Sa nu te superipe mien dar erai prea slaba
-------------------- |
| dany |
30-04-2007, 10:34 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May - lasa , mama , portiile noastre pentru noi !!!! Cum adica sa papi si pentru noi ??? Adica tu dublu si noi nimic ??? Nope
Miha - ai vrut parere sincera . Ok ... deci ... la fata arati super bine bine , la bust la fel ..... dar .... incearca sa faci poze cu picioarele departate sau unul peste altul . NU TE SUPARA pe mine dar ... cu picioarele lipite ... arata un pic cam grosutze . Stiu ca tu ai o obsesie cu picioarele ....de aceea iti spun . Oricum .... super poze , super gasca , super distractie !!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-04-2007, 10:35 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
30-04-2007, 10:36 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany bine bine,,, vii le las voua
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
30-04-2007, 10:39 PM
|
Dany, May
Miha si mie in poza ai de la Chef Folrin in acre esti cred ca cu babu al tau..cu bluzita verzuie...mi se pare ca picioarele sunt grosutze...dar sa nu te superi -------------------- |
| May |
30-04-2007, 10:39 PM
|
|
Am apasat aiurea cu cotul pe tastatura, din greseala, si mi s-a deschis o lista cu cine a scris in neuronii WW partea 11 si ce sa vezi? Eu am cele mai multe posturi
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
30-04-2007, 10:40 PM
|
Apropo..si eu sunt la fel.Am talia ca trasa prin ac
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-04-2007, 10:41 PM -------------------- |
| dany |
30-04-2007, 10:46 PM
|
Dany, May dany bine bine,,, vii le las voua Tzeapa !!!!!!!!!!! Am apasat aiurea cu cotul pe tastatura, din greseala, si mi s-a deschis o lista cu cine a scris in neuronii WW partea 11 si ce sa vezi? Eu am cele mai multe posturi Cine , eu ?????? E, asta e .....daca alte fete nu vor sa vorbeasca ...... Dar..... unde ai gasit , mai , mama , acea lista ??? Ce vrei , baba sunt - nu stiu unde sa ma uit -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
30-04-2007, 10:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dap, asa e, sunt grasa
Asta e, am de ales intre 1. fatza supta + coaste cu picioare subtiri, de diva Voi ce ati alege? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
30-04-2007, 10:51 PM
|
Unde ,unde Dany ?
Miha eu as alege ce i`ar place si lui Babu...ca lui cred ca mai mult i`ar placea sa atnga niste picioruse mai carnoase si niste aripioare Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-04-2007, 10:52 PM -------------------- |
| michelle |
30-04-2007, 10:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
A, am uitat sa adaug la varianta 2 si niste tentative de sani
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
30-04-2007, 10:53 PM
|
|
miha copanele si aripioare
dany am apasat din greseala cu cotul asa ca nu stiu sa o mai fac inca o data sa apara lista -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:56 AM |