left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 30-04-2007, 10:54 PM
Mesaj #1066

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Io'te lista, May:
http://forum.oneden.com/todays-top-10-posters.html
Asistentul meu -> Top 10 postari de azi biggrin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 10:57 PM
Mesaj #1067

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Nu-i asta lista, ce mi s-a deschis mie era doar pe sectiunea Neuronii ww partea 11 huh.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 30-04-2007, 11:13 PM
Mesaj #1068

Panda

Raspunsuri: 8.739
Membrul Nr.: 87

MIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , faza 2 !!!!! Cu aripioare mici si copane !!!!!!! Sa nu mai slabesti la fata , in nici un caz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La faza cu sanii ..... vin si eu : cine doneaza sani ????????????????????????????? Ai mei sunt tareeeee mici .-... daca mai slabesc , vor deveni aproape invizibili doh.gif doh.gif
Dirk zice ca nu il intereseaza .... dar pe mine ma omoara aceasta problema )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 11:14 PM
Mesaj #1069

Hiena

Eu donez o tzatza intreaga, impartiti-o intre voi ca ajunge la toata lumea lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 11:15 PM
Mesaj #1070

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Fetele sa nu radeti de mine dar am vazut la o emisiune ca cica e bine sa ti masezi si asa am facut si se cunoaste o oarecare imbunatatire grin.gif .Adica s`au mai ridicat si s`au mai rotunjit.

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
michelle
mesaj 30-04-2007, 11:16 PM
Mesaj #1071

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.092
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta. Acum incerc sa nu fac din asta o obsesie, e o decizie pe care am luat-o. Gata.
Oricum, pe sub rochia de mireasa nu se vad picioarele grin.gif tease.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 11:16 PM
Mesaj #1072

Crocodil

Mai zicea Babu al meu ca atunci cand a impartit Dumnezeu tzatele eu am fost ultima din coada huh.gif ..

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 11:18 PM
Mesaj #1073

Hiena

Mie mi maseaza Remy de cate ori ma prinde... mai ales cand spal vasele ... ar trebui sa ii am pana la gura acum lol.gif

miha plinutza? blink.gif ..... sa le dai nr de tel al doctorului de ochi wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 11:20 PM
Mesaj #1074

Crocodil

Miha si eu am patit`o cand am ajuns de la Craiova.Socru si soacra amandoi ca m`am ami ingrasat huh.gif iar un prieten bun .. cica .. care ii e cam ciuda ca am slabit iar nevasta lui e gravida acum si e cat casa ... mi`a zis si el ca m`am ingrasat cry.gif .Las ca le fac eu si mai tare in ciuda si slabesc sub 60 pana in iulie cand tb sa botezam caramida.gif la prietenul pleasantry.gif asta

Oricum m`am tampit ca il intreb pe babu daca m`am ingrasat si el zice prima oara ca nu .. Il bat la cap pana zice da si apoi sar cu gura pe el si tip si urlu si ma apuc de plans ca`s grasa .. mai fac si eu istericale din cand cand .. pokey.gif cuplu.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 30-04-2007, 11:19 PM

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
dany
mesaj 30-04-2007, 11:23 PM
Mesaj #1075

Panda

CITAT(michelle @ 30-04-2007, 11:16 PM) *

Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta.

Miha
.....ai grija ce decizie iei !!!! NU esti plinuta !!!!!!!! Problema ta e la picioare , si asta stii si tu! Lasa picioarele in pace ....vorba ta : nu se vad sub rochia de mireasa !! La fata si la bust ramai asa cum esti !!!!!! Parerea mea !!!!!

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 11:16 PM) *

Mai zicea Babu al meu ca atunci cand a impartit Dumnezeu tzatele eu am fost ultima din coada huh.gif ..

Nope .... tu ai fost penultima !!!! Ultima am fost eu sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 30-04-2007, 11:24 PM
Mesaj #1076

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Salutare fetelor!
pupic.gif Va pup pe toate.
Uka LA MULTI ANI !! Sa fii fericita si iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele hug.gif
May am citit ca tu ai aplicat secretele din "the Secret". zi si mie cam in ce mod, cum ai reusit, am incercat si eu de cand am vazut filmul, ca m-a impresionat, insa nu prea imi iese grin.gif
Dany multa putere de munca la renovarea casei, si cand te simti f f obosita, gandeste-te cat de frumos o sa fie cand o sa fie gata blum.gif
Miha si mie mi se pare ca iti sta mai bine asa, pari mai vioaie, mai plina de energie, ai putea sa faci gimnastica in special pt picioare, ca tu esti constiinciosa si te tii blum.gif
Himere daca tu te-ai simtit bine la nunta, ce mai conteaza restu biggrin.gif
Pisik, am citit si eu ce ai tu voie sa papi, mi se pare cam putin si tb sa te inarmezi cu muuuulta vointa, cel putin lenesa de mine sigur s-ar plange de asa regim. Insa asa cum ziceau si fetele, o sa iti socheze organismul si poate o sa ai o surpriza.

Sa va povestesc o intamplare super ciudata, eram azi cu un amic coboram pe scari la metrou si tocmai ieseau oameni si se indreptau spre scara rulanta, si la un momentdat unul dintre ei s-a oprit, a iesit putin din rand si a scos un pistol de jucarie cu laser..gezz..chiar m-am speriat un pic, ca era om in toata firea, avea o fata de om cam nebun, si l-a scos din haina eaxct ca aia in filme, si exact in fata noastra..eh..era de jucarie..dar, tare ciudat biggrin.gif

Duminica am avut zi de relaxare, ai mei au plecat la padure si eu nu am vrut sa merg cu ei, am zis sa petrec ziua aia eu cu mine, Si am plecat la cumparaturi, pentru ca avem niste bani ce urma sa ii chelt pe plecarea de zilele astea, si cum n-am mai fost nicaieri sad.gif ( asta e alta poveste biggrin.gif ) am zis sa imi cumpar ceva. Mi-am luat niste balerini si 2 gentute si niste maruntisuri ( clame, cordelute, niste margele si cercei biggrin.gif ). Si uite asa am avut o super zi, eu cu mine biggrin.gif Ce mai distractie! blum.gif

Asa si acum povestea cu plecatu, urma sa mergem la munte, la cabana curmatura dar din pacate nu am avut cu cine sa ma duc sad.gif Amicii mei au plecat in cuplu, si desi mi-au zis sa ma duc cu ei, era clar ca nu prea era o idee buna. Am tras de toata lumea sa vina..dar deh..fiecare cu treburile lui. Mi-a fost foarte ciuda ca am stat acasa, dar asta e, tot m-am simtit bine. wink1.gif

Am vorbit cam mult sorry.gif sa nu ma certati blum.gif
Va puuup.

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
dany
mesaj 30-04-2007, 11:48 PM
Mesaj #1077

Panda

Bine ai revenit , Anna !!! floare.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 30-04-2007, 11:24 PM) *

May am citit ca tu ai aplicat secretele din "the Secret". zi si mie cam in ce mod, cum ai reusit, am incercat si eu de cand am vazut filmul, ca m-a impresionat, insa nu prea imi iese grin.gif
Dany multa putere de munca la renovarea casei, si cand te simti f f obosita, gandeste-te cat de frumos o sa fie cand o sa fie gata blum.gif

Hmmm...aceeasi intrebare vroiam sa pun si eu lui May , dar .....eu nu am vazut filmul , inaca !! Il avem in casa pe DVD dar...nu am avut timp sa-l vad

Multumesc , Anna , sunt obosita de nu mai pot si incerc sa gasesc resurse .......Nu imi vine sa cred ca muncesc pentru casa noastra !!! Ciudat , nu ?

Sa va povestesc o intamplare super ciudata, eram azi cu un amic coboram pe scari la metrou si tocmai ieseau oameni si se indreptau spre scara rulanta, si la un momentdat unul dintre ei s-a oprit, a iesit putin din rand si a scos un pistol de jucarie cu laser..gezz..chiar m-am speriat un pic, ca era om in toata firea, avea o fata de om cam nebun, si l-a scos din haina eaxct ca aia in filme, si exact in fata noastra..eh..era de jucarie..dar, tare ciudat biggrin.gif

Offffffff, roaga-te la DD sa nu se intampla NICIODATA cu adevarat !!!!!!!!!!!!!!!! Gandeste-te ce se intampla in Statele Unite , acolo unde au drept de port-arma ( contra cost , normal ). Si ... se intampla in multe alte state , de obicei in orase mari !

Duminica am avut zi de relaxare, ai mei au plecat la padure si eu nu am vrut sa merg cu ei, am zis sa petrec ziua aia eu cu mine, Si am plecat la cumparaturi, pentru ca avem niste bani ce urma sa ii chelt pe plecarea de zilele astea, si cum n-am mai fost nicaieri sad.gif ( asta e alta poveste biggrin.gif ) am zis sa imi cumpar ceva. Mi-am luat niste balerini si 2 gentute si niste maruntisuri ( clame, cordelute, niste margele si cercei biggrin.gif ). Si uite asa am avut o super zi, eu cu mine biggrin.gif Ce mai distractie! blum.gif

Hehehehen , vreau si eu o zi asa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asa si acum povestea cu plecatu, urma sa mergem la munte, la cabana curmatura dar din pacate nu am avut cu cine sa ma duc sad.gif Amicii mei au plecat in cuplu, si desi mi-au zis sa ma duc cu ei, era clar ca nu prea era o idee buna. Am tras de toata lumea sa vina..dar deh..fiecare cu treburile lui. Mi-a fost foarte ciuda ca am stat acasa, dar asta e, tot m-am simtit bine. wink1.gif

Lasa ca iti vei gasi si tu perechea potrivita si vei putea merge peste tot !! Bine ca , oricum , te-ai simtit bine !!!

Acest mesaj a fost editat de michelle: 01-05-2007, 10:45 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 11:50 PM
Mesaj #1078

Crocodil

Noapte buna si vise placute . pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
dany
mesaj 30-04-2007, 11:52 PM
Mesaj #1079

Panda

Aoleuuuuuuuuuuu, ce mesaj a aparut ca raspuns la postarea Annei !!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif Scuze , Anna , dar .....inca nu am invatat cum sa fac chestia asta doh.gif doh.gif Am scris ingrosat raspunsurile mele !!!! Mai mult nu stiu doh.gif doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 30-04-2007, 11:56 PM
Mesaj #1080

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

am inteles Dany , ms frumos.
Asteptam sa vedem ce ne zice May acolo, ca e inclinata de vreo juma de ora, cred ca ne impartaseste secretele din " The secret" biggrin.gif sigur wink1.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

202 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 10:45 PM