![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
30-04-2007, 11:57 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noapte buna si vise placute !!!!!
-------------------- ![]() |
| Anna |
30-04-2007, 11:58 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Noapte buna si vise placute . noapte buna si multi purici sa te sarute -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
30-04-2007, 11:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Anna acum vreo 4 ani, o prietena f buna mi-a facut o faza: m-a lasat singura noaptea prin Bucuresti si nu mai stiam incotro sa o apuc, a fost o situatie disperata pt mine, am fost la un pas de a fi luata pe sus.... nici nu vreau sa imi mai amintesc. Am ajuns acasa si am zis ca din momentul ala s-a terminat, ca nu o sa mai fiu mama ranitilor, ca nu o a ma mai las eu la urma pt restul lumii. Asa ca pur si simplu, a doua zi de dimineatza m-am simtit diferit, am inceput sa spun nu atunci cand simteam ca nu vreau, si da atunci cand vroiam cu adevarat. M-am gandit numai la ce este cu adevarat important pt mine si pur si simplu succesele s-au tinut lantz. Mi-am dorit enorm sa obtin un 10 la un profesor care nu daduse 10 in liceul nostru si l-am obtinut fara sa invat mai mult ca de obicei. Am avut o olimpiada in acea perioada, o olimpiada in care se imbinau 6 materii, deci nu doar una. Mi-am dorit f mult sa castig olimpiada pe scoala si am castigat-o, apoi a urmat cea judeteana si am castigat-o si apoi am mers la Timisoara pt a o sustine pe cea nationala. Tot in aceea perioada am inceput sa primesc de la liceul meu o bursa lunara pt merite. Totul imi merge extraordinar, ca si cum era de ajuns sa ma gandesc la ceea ce imi doresc si se implinea, dar asta nu insemna ca eu nu am mai muncit pt a obtine acelel lucruri, doar ca se intamplau mult mai repede. Aveam o stare de bine si o liniste interioara pe care nu o pot descrie in cuvinte.... nu stiu ce m-a facut sa ies din starea aia. Atunci lucrurile au revenit la normal.... cred ca din cauza ca m-am stresat pt lucrurile marunte in loc sa imi focalizez atentia pe ceea ce era cu adevarat important.
Nu cred ca e un anumit procedeu pt a obtine chestia asta, totul trebuie sa vina din interior.... -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Anna |
01-05-2007, 12:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Anna acum vreo 4 ani, o prietena f buna mi-a facut o faza: m-a lasat singura noaptea prin Bucuresti si nu mai stiam incotro sa o apuc, a fost o situatie disperata pt mine, am fost la un pas de a fi luata pe sus.... nici nu vreau sa imi mai amintesc. Am ajuns acasa si am zis ca din momentul ala s-a terminat, ca nu o sa mai fiu mama ranitilor, ca nu o a ma mai las eu la urma pt restul lumii. Asa ca pur si simplu, a doua zi de dimineatza m-am simtit diferit, am inceput sa spun nu atunci cand simteam ca nu vreau, si da atunci cand vroiam cu adevarat. M-am gandit numai la ce este cu adevarat important pt mine si pur si simplu succesele s-au tinut lantz. Mi-am dorit enorm sa obtin un 10 la un profesor care nu daduse 10 in liceul nostru si l-am obtinut fara sa invat mai mult ca de obicei. Am avut o olimpiada in acea perioada, o olimpiada in care se imbinau 6 materii, deci nu doar una. Mi-am dorit f mult sa castig olimpiada pe scoala si am castigat-o, apoi a urmat cea judeteana si am castigat-o si apoi am mers la Timisoara pt a o sustine pe cea nationala. Tot in aceea perioada am inceput sa primesc de la liceul meu o bursa lunara pt merite. Totul imi merge extraordinar, ca si cum era de ajuns sa ma gandesc la ceea ce imi doresc si se implinea, dar asta nu insemna ca eu nu am mai muncit pt a obtine acelel lucruri, doar ca se intamplau mult mai repede. Aveam o stare de bine si o liniste interioara pe care nu o pot descrie in cuvinte.... nu stiu ce m-a facut sa ies din starea aia. Atunci lucrurile au revenit la normal.... cred ca din cauza ca m-am stresat pt lucrurile marunte in loc sa imi focalizez atentia pe ceea ce era cu adevarat important. Nu cred ca e un anumit procedeu pt a obtine chestia asta, totul trebuie sa vina din interior.... Pai da, cred ca nu e vorba doar de lucruri care iti pica din cer, si tb sa muncesti pt ele, dar am imprsia ca fac ceva si nu iese nimic, poate pe masura ce ma stresez mai tare ....scade si rezultatul. Ar tb sa las luc sa vina de la sine. Usor de zic, f f greu de facut -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
01-05-2007, 12:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai nu iti amintesti de faza din film in care un tip asteapta la coada si din ce se streseaza mai mult din aia, in zilele urmatoare, prinde cozi peste tot? Cred ca nu e un mare secret ca daca ne calmam cu totii si ne gandim numai la lucruri cu adevarat importante, daca nu ne mai stresam pt nimicuri, daca suntem mai rabdatori si gandim cu optimism ca vom reusi in viata... o sa fim fericiti si o sa avem succes in toate... dar se pare ca trebuie sa vedem un film ca sa ne trezim. Oricum, lucrurile trebuiesc facute pas cu pas... sa incercam ca azi sa nu ne mai enervam pe ceasul care ne trezeste sa mergem la scarbici, maine sa nu ne mai enervam ca babuinul iar a lasat capacul ridicat la WC, poimaine sa nu ne mai enervam ca iar pute in autobuz si tot asa.... pana o sa ajungem la un punct in care o sa gandim numai lucruri pe care ni le dorim si o sa inlocuim stresul cu idei constructive...
Suntem ceea ce gandim! Inca un exemplu : cui nu i s-a intamplat sa pateasca ceva de dimineatza si apoi sa ii mearga prost toata ziua? Mie mi s-a intamplat chiar azi. De dimineatza am vrut sa ma rasucesc in pat si nu stiu cum de m-am proptit cu degetele picioarelor in pat ca mi-am dat iar degetul mic peste cap, ala de era sa il rup saptamana trecuta. M-am enervat, nu am mai putut sa adorm. M-am dus la baie sa ma spal si am uitat sa imi iau ceva de prins parul asa ca mi-am facut un soi de coc si am infipt un pieptene in el... bineinteles ca in timpul periajului mi-a cazut tot parul in chiuveta si s-a udat. Dupa amiaza am vrut sa merg in oras si incercam sa imi scot blugii de pe umeras dar fara sa scot umerasul din sifonier ( de sila Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-05-2007, 12:16 AM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna dimineata fetelor! Distractie placuta pe unde mergeti astazi!
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lilianab |
01-05-2007, 07:51 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza la fete!!!Un cafelutz inainte de a o lua fiecare ,care incotro,pe coama drumului?!
Acest mesaj a fost editat de lilianab: 01-05-2007, 07:54 AM -------------------- |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neatza la fete!!!Un cafelutz inainte de a o lua fiecare ,care incotro,pe coama drumului?! Sau de altceva!!! Ca pe mamarutz sigur l-ai prins. Doar ai si ajutor de la Sfantul lui Vi -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Pisik |
01-05-2007, 08:00 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza si petrecere frumoasa astazi!
Noiu mergem la gratar, sper sa nu racim ca cam bte vantul afara Miha, mie imi placi la nebunie si cu toata sinceritatea iti spun ca mie nu mi se par nici picioarele groase nici ca ai fi plinuta. Mi se pare ca esti proportionata....asta e parerea mea, chiar m-am uitat f mult la pozele in care ti se vad picioarele cum zicea Dany si mie una nu mi s-a parut Pup fetele, distractie placuta -------------------- |
| lilianab |
01-05-2007, 08:12 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Sau de altceva!!! Ca pe mamarutz sigur l-ai prins. Doar ai si ajutor de la Sfantul lui Vi Stai asa ca asta a inceput sa o dea cotita de cand cu concediul. "Lasa fata,nu il stresa!Daca nu poate el,merg eu!!" "Alooo,nu spuneai ca nu iti plac femeile?!Acum te dai la mine?!!!!" "Nuuuuu!!!!promit ca ajunsa acolo,te parasesc!!!" "Auzi,nu vrei tu sa ma duc eu cu mamarutul in Spanica si tu sa faci fitness la biserica pentru a-ti asigura viitorul?!Am auzit ca au pus aia ochii pe tine ,sa te faca antrenoare de grup! Miha da si baba cu presupusul: Poi decat verde-mucegai la fata si cu puchini pe post de sani,iar castigul sa fie niste picioare ceva mai subtirele,mai bine cu fata luminoasa ca acum(ca ea e cartea de vizita,la ea se opreste prima privire) cu ceva material in sutien si cu ceva bulanele pe care sa puna omul (Cata ) mana ...Ca doar nu ne propunem sa provocam fracturi babuinilor cand le punem un genunchi pe piciorul lor....Sau sa scartaie os pe os,precum scartaie tramvaiul in curba!! -------------------- |
| himere2005 |
01-05-2007, 08:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
'neata neuroni buclucasi
miha, mie mi se pare ca esti o bucatica buna multumesc fetelor ca m-ati incurajat legat de aspect, apreciez mult liliana, tare ma bucur pentru tine...sa faci poze precum chinejii pe acolo may, mie cel mai mult mi-a placut la filmul the secret ca m-a invatat ca nu pot controla totul si ca nu sunt eu intotdeauna de vina daca ceva nu merge bine si m-a invatat sa zambesc mai mult si sa am liniste sufleteasca ....de partea cealalta cu atragerea norocului inca nu zic nimic ca eu sunt o fire mai sceptica si imi este greu sa trec de bariere...dar e bine sa speri si sa te bucuri de fiecare clipa...cine stie de unde sare iepurele? oti, parca tu m-ai intrebat...pe bia am lasat-o la bunici in seara cu nunta. se simte bine la ei ca au o casa mai mare si cu multe lucruri noi ...bune de descoperit...eu prefer casa cat mai libera si de aceea, in afara de jucarii..nu are bia asa multe obiecte noi Acest mesaj a fost editat de himere2005: 01-05-2007, 08:16 AM -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:20 AM
|
Sau de altceva!!! Ca pe mamarutz sigur l-ai prins. Doar ai si ajutor de la Sfantul lui Vi Stai asa ca asta a inceput sa o dea cotita de cand cu concediul. "Lasa fata,nu il stresa!Daca nu poate el,merg eu!!" "Alooo,nu spuneai ca nu iti plac femeile?!Acum te dai la mine?!!!!" "Nuuuuu!!!!promit ca ajunsa acolo,te parasesc!!!" "Auzi,nu vrei tu sa ma duc eu cu mamarutul in Spanica si tu sa faci fitness la biserica pentru a-ti asigura viitorul?!Am auzit ca au pus aia ochii pe tine ,sa te faca antrenoare de grup! Hehehe! Poate prinde chiar vreun preot in devenire si se face duamna prioteasa CITAT Miha da si baba cu presupusul: Poi decat verde-mucegai la fata si cu puchini pe post de sani,iar castigul sa fie niste picioare ceva mai subtirele,mai bine cu fata luminoasa ca acum(ca ea e cartea de vizita,la ea se opreste prima privire) cu ceva material in sutien si cu ceva bulanele pe care sa puna omul (Cata ) mana ...Ca doar nu ne propunem sa provocam fracturi babuinilor cand le punem un genunchi pe piciorul lor....Sau sa scartaie os pe os,precum scartaie tramvaiul in curba!! Bine zis. Al meu cand zic ca vreau sa slabesc face criza. "Ca el moare de dragul meu asa plinuta. Ca de ce nu inteleg eu ce bine arat. Ca sa imi intre in cap odata ca nu sunt grasa. "EEEE....cum sa nu il iubesc eu Am uitat sa zic.....ma apuc iar de numarat! Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam aseara, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p): 1 cafea 0p 1/2 grepfruit 0p 1 felie paine integrala 1p 3 felii paine 3p salam 12p cafea 0.5p salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p carne de vaca la gratar 2p paine 2.5p 5 Crackers 2.5 crema de branza 5p =========================== TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni) Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 01-05-2007, 08:18 AM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
01-05-2007, 08:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
alice, poate conteaza si modul cum combinam alimentele, eu tot timpul ma gandesc ca nu mananc corect din puctul asta de vedere Himere, ai incercat Zuzu degresat? Eu am incercat multe degresate dar asta mi s-a parut cel mai bun! Ce bine ca se leaga iar conversatii tot ma bate dan la cap cu cele nisipuri. sunt curioasa cat i-a costat in plus pe fratii lui dan fata de bilet si daca au fost multumiti per total. ei au dat 6 sute si ceva de ron 3 nopti, 3 persoane, un gen de all inclusive, dar fara pranz, hotel de 3 stele. mi se pare super ieftin...oricum cumnata mea imi va spune per total daca a meritat. nu stiu de ce am impresia ca totusi vor cheltui destul de mult in plus, parca suna prea bine oferta. si-au luat si in vara, in sezon cu 1700 de ron bilete pentru mai multe zile, cu toate mesele incluse, tot 3 persoane. ce am gasit eu pe net mi s-a parut scump...ma voi interesa de mai multe amanunte daca doriti si va spun La bulgari e destul de ieftin...am auzit multi colegi care au fost plecati anul trecut...ma imbiau sa merg si eu...dar eu nici de-a naibii nu ma duc la mamaligari.Punct.Sa fie pe gratis...si tot nu ma duc. Nu imi place neamul asta si chiar daca ma credeti nationalista eu tot nu vreau decat sa tranzitez tara lor...ca nu am incotro.. Axe, serviciu usor! Mult mai e pana vineri Sunt pe baricade. Traiasca 1 Mai muncitoresc! Va tot citesc in fiecare seara,dar cind sapostez,nu mai apuc.Acum sper da nu fi uitat ce am citit ieri. La mine si-au facut efectul pastilutele deja,ca desi am avut musafiri si mi-am bagat si eu boticul la praji,azi dimineata imi arata mai putin cu un kg fata de saptamana trecuta.Deci maine cred ca la cintar va fi la fel.Asa ca ma voi rasfata cu un gratarel. Nu stiu daca ti-ai schimbat avatarul de cateva zile dar eu abia acum il vad cu toate ca am tot auzit fetele vorbind de el. Dana ai un bb superb, sa-ti traiasca si sa fie sanatos....e dulce foc! Pastilele sunt prescrise de endocrinolog?...ca vad ca reactionezi promt la ele.... Dap, asa e, sunt grasa Asta e, am de ales intre 1. fatza supta + coaste cu picioare subtiri, de diva Voi ce ati alege? 2 bineinteles. Am fost si am vazut pozele si eu si pot sa imi dau cu parerea. Acum, parerea mea esti super ok...chiar cu pulpitzele alea. Asta e conformatia ta. M-am uitat si la pozele de anul trecut de la mare...brrr...da' slaba erai surioara...prea slaba... Week-end-ul asta mi-au zis 2 persoane ca sunt plinuta. Acum incerc sa nu fac din asta o obsesie, e o decizie pe care am luat-o. Gata. Oricum, pe sub rochia de mireasa nu se vad picioarele Nu se vad intr-adevar....dar chiar nu esti grasa! Am uitat sa zic.....ma apuc iar de numarat! Asa ca...raportul pentru ieri (daca ma culcam aseara, in loc sa imi bag botul in crema de branza.....ieseam fix la 20 p): 1 cafea 0p 1/2 grepfruit 0p 1 felie paine integrala 1p 3 felii paine 3p salam 12p cafea 0.5p salata verde cu rosii, castraveti si ceapa 2p carne de vaca la gratar 2p paine 2.5p 5 Crackers 2.5 crema de branza 5p =========================== TOTAL 30.5 din 20p (mama....ce de am de recuperat....noroc ca era luni) Deci sa inteleg ca tot ww tii...eu zic ca e mai bine... -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 08:26 AM
|
Da Axe , revin la WW, ca sunt o pofticioasa si imi bag botul in orice. Nu merge cu dieta fixa
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| himere2005 |
01-05-2007, 08:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tzutzi, eu te-am vazut ca esti o persoana tare atragatoare....am ramas vrajita asa ca eu kg nu prea le-am observat...sa slabesti atat cat te simti tu bine cu tine
alandana, tare bine imi pare ca iti dau incredere cele de la cosmetica in tine dany, am avut si eu ideea lui noni, dar mai am o idee, legat de pereti. am vazut undeva un gen de perete semitransparent cu neon inauntru si cu un gen de poster semiopac ce reprezenta o imagine cu inscrisuri din egipt....mi s-a parut iarasi o idee interesanta...dar n-am poze anna, eu cred ca faceam pe mine daca-l vedeam pe ala cu pistolul in mana...poze cu lucrusoarele pisik, distractie la gratar...cred ca noi o sa mergem cu cortul dar nu va zic unde ca radeti de mine, dar pentru bia o sa fie fun axe, nu am incercat, dar poate e mai comestibil...oricum de maine pe baricade ca incep sa iau proportii...2 kg...atat imi doresc jos va pup dulce pe toate gagicutele faine....we placut -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 04:13 AM |