![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
01-05-2007, 09:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pai babu e la magazin dupa fripturi? Are stranse o multime de chestii pt calculator (chestii pe care nu le mai foloseste de vreo 2, 3 ani ; de doua saptamani il rog sa faca curat prin ele si astazi i-a venit cheful Haha...parca il vad pe al meu...are un dulap cu reviste extreme pt pc...nu le-a citit integral, eu am facut-o si mai am invatat cate ceva din ele...dar le tine acolo...o sa le arunc eu cate un pic cate un pic pana golesc dulapul! Si la cumparaturi tot asa...astia daca ii trimiti dupa aia cu coasa...sigur traiesti vesnic, garantat...ca se moscaie al meu de mama mama...sa vezi cat sta in fata la un raft cu iaurturi pana isi alege cateva....offf Doamne.... A, de mult am vrut sa pun o itrebare si uitam mereu....cere e diferenta intre ww european si ww american?...care e mai restrictiv...cine stie si raspunde prima ii dau un pupicel si o cafea![i] -------------------- ![]() |
| himere2005 |
01-05-2007, 10:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
cel european e mai restrictiv dar amanunte dau fetele ca bia e agite
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
01-05-2007, 10:53 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Michelle - cred ca solutia este sa ramai asa "grasa" - ca sa ai obraji si sani - si sa faci sport ca in timp sa dispara aripioarele.
Bubbles - ce fel de profesoara ai putea sa ajungi? Eu stiam ca la studii superioare minimum este de 8.800.000 lei/luna. Mai poti face o pregatire, ore de dirigentie. Eu cred ca viata de profesor poate fii destul de satisfacatoare. Am prietene care se descurca destul de bine - si au si mai mult timp liber. Unele au ales sa mai faca ceva in timpul liber - am o prietena ghid, alta se ocupa si de asigurari ( amandoua profesoare). Acum am o noua obsesie - arat bine imbracata - sunt multumita dar vreau sa arat bine dezbracata - asa pielea intinsa , sa se vada muschii. Cui nu-i place Bucurestiul - sugerez o cuar scurta de 2 luni in provincie ( orasul la alegere). -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| bubbles |
01-05-2007, 10:55 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
alandana eu as fi suplinitor fara studii corespunzatoare si de aia as lua atat de putini bani.Calificata voi fi peste 1 an .. in 2009 ... cand termin facultatea dar voi fi la psihologie iar eu vreau sa dau examen pt suplinitori romana
-------------------- |
| alandana |
01-05-2007, 11:01 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
tzutzi, si eu ma gandeam intr-un timp sa revin la doua saptamani de scarsdale, dar mi-am dat seama ca, dupa atat de mult timp cu ww, nu as fi in stare sa ma descurc nici macar o saptamana cu cealalta dieta. Axe, eu port marimea 36 sau 34 si crede-ma, uneori mi-e greu sa dau de haine care sa-mi vina. Si mai dau si peste nesimtzite de vanzatoare care ma trimit la copii, dar cu un ton de-mi vine sa le dau in cap. De parca e vina mea ca sunt asa de mica Ina - dar cat de mica esti? Mie nu mi se intampla sa ma trimita nimeni la copii. Ce inaltime ai? Si ce greutate? Vad ca esti foarte aproape de target. Juma de kilogram e nimica. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
01-05-2007, 11:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.080 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Multumesc pentru pareri. Apropos de marimi, eu port marimea 38. Chiar ieri am fost in mall si am probat ceva hainute. La noi e innourat si pare frig dupa cum a venit Osk din balcon cu urechiusele reci si labutele inghetate Tare imi doream sa mergem la gratar. Intrebare, cum refuzati sa mergeti la o nunta? Problema noastra e ca avem 6 nunti, fara a noastra. Nu putem sa mergem la toate Ina - dar cat de mica esti? Mie nu mi se intampla sa ma trimita nimeni la copii. Ce inaltime ai? Si ce greutate? Vad ca esti foarte aproape de target. Juma de kilogram e nimica. Ina are 1.50 m si cred ca vreo 41-42 kg -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| alandana |
01-05-2007, 11:11 AM
|
Salutare fetele si un 1 MAI minunat!!!! ALANDANA , cosmeticiana ti a garantat ca in 10 sedintze dispare de tot celulita>??? MIHA, cine ti a zis ca esti plinutza a spus o din invidie.Nu esti plinuta, esti foarte bine, daca slabesti mai mult vei slabi si de sus.Eu zic ca esti ok, doar sportul poate sa te mai modeleze acum. Alergarea subtiaza picioarele si ai putea face o combinatie de alergare, aerobic, taebo etc.( in zile diferite)-parerea mea- Distractie la maxim tuturor!!O zi minunata va doresc.PUPICI!!!! Mi-a zis ca am gradul 1 - la mine celulita nu se vede decat daca e stransa in mana. Va fac poza la final daca imi place ce-a iesit. Acest mesaj a fost editat de alandana: 01-05-2007, 11:11 AM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
01-05-2007, 11:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ina - dar cat de mica esti? Mie nu mi se intampla sa ma trimita nimeni la copii. Ce inaltime ai? Si ce greutate? Vad ca esti foarte aproape de target. Juma de kilogram e nimica. Am 1.51m cu 45 kg Ina are 1.50 m si cred ca vreo 41-42 kg 1.50 e prea putin, mai pun 1 cm de la mine -------------------- |
| alandana |
01-05-2007, 11:36 AM
|
Si la mine cred ca de acum e cazul de mentinere si sport. De cate ori mananc aiurea - sandvisuri, paine, dulciuri - cum sar la 54 kg. Cum revin la salate, carne la gratar, legume - revin la 52. Cred ca nu pot cobori mai jos de atat.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| May |
01-05-2007, 11:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
01-05-2007, 11:58 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
V`am pupat
-------------------- |
| ina_ceva |
01-05-2007, 12:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, may!
Maine m-as baga si eu cu voi la lichide. -------------------- |
| michelle |
01-05-2007, 12:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.080 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ce lichide? E vb de dieta cu fazele lunii?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
01-05-2007, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da, de dieta aceea este vorba, ma b ag sa o testez ca macar daca nu ma slabeste, ma purifica, iar 4 zile pe luna nu mi se par multe sau ca mi-ar dauna cu ceva.
da bubule, maine lichide -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
01-05-2007, 12:17 PM
|
Si eu tot pt purificat as incerca.
Am dat de urmatoarea retzeta pt purificare: Reguli pentru 2 zile - FARA : - tigari, - alcool, - dulciuri, - sare/ condimente/ zahar, - sucuri, - bauturi carbogazoase. Mic dejun - apa calda cu lamaie. Dupa 20 de minute - iaurt natural cu zmeura, afine, capsune si muesli. Gustare - o mana de alune si seminte, - 250 ml apa plata, - felii de ananas sau fructe de sezon. Pranz - o salata mare, frunze de salata, boabe de naut – cu ceapa, sfecla rosie, si fasole verde, - legume coapte(sparanghel, morcovi, fasole verde, dovlecel) cu susan si branza de vaci, - 250 ml apa plata. Gustare - felii de ananas (proaspat) sau fructe de sezon(piersici, caise, mere), - 250 ml apa plata. Cina - peste alb(cod) preparat la aburi,cu orez si salata verde, - 250ml apa. La culcare - un ceai de musetel/ din frunze de papadie/ de ghimbir si lamaie. Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 01-05-2007, 12:18 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:17 PM |