![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| antonia05 |
01-05-2007, 12:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele si un 1 MAI minunat!!!! ALANDANA , cosmeticiana ti a garantat ca in 10 sedintze dispare de tot celulita>??? MIHA, cine ti a zis ca esti plinutza a spus o din invidie.Nu esti plinuta, esti foarte bine, daca slabesti mai mult vei slabi si de sus.Eu zic ca esti ok, doar sportul poate sa te mai modeleze acum. Alergarea subtiaza picioarele si ai putea face o combinatie de alergare, aerobic, taebo etc.( in zile diferite)-parerea mea- Distractie la maxim tuturor!!O zi minunata va doresc.PUPICI!!!! Mi-a zis ca am gradul 1 - la mine celulita nu se vede decat daca e stransa in mana. Va fac poza la final daca imi place ce-a iesit. Foarte bine.Atunci ai sanse sa dispara.Mult succes!! Da, de dieta aceea este vorba, ma b ag sa o testez ca macar daca nu ma slabeste, ma purifica, iar 4 zile pe luna nu mi se par multe sau ca mi-ar dauna cu ceva. da bubule, maine lichide O sa vezi ca 4 zile pe luna o sa ti se para mult.Asa am zis si eu prima data si apoi... -------------------- ![]() ![]() |
| May |
01-05-2007, 12:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.682 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Incercarea moarte n-are, vedem cum o fi maine
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
01-05-2007, 01:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
anna, eu cred ca faceam pe mine daca-l vedeam pe ala cu pistolul in mana...poze cu lucrusoarele mai...asa pe moment nu mi-am prea dat seama ce si cum, era si multa lume, si tipul ala s-a oprit brusc si a scos din haina pistolul....ce sa zic, toata lumea s-a uitat la el, iar mai apoi cand l-a bagat inapoi ne uitam toti in urma sa vedem viitoare miscare. super aiurea. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
01-05-2007, 01:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.682 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Dar ce ziceti de mine ca daca trecuta cand am fost la sexy si eram prin metrou la 12 noaptea, a lasat unul un rucsac fix in fata mea si s-a dat jos... si toata lumea a asteptat incremenita de frica sa ajungem la statia urmatoare sa coboram toti pentru ca de obicei asa se implanteaza bombele in metrouri... au fost 3-4 minute de panica... mai ales ca s-a intamplat de atatea ori,...
| _noni_ |
01-05-2007, 01:29 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
pup fetele!
bob a plecat azi si eu sunt iar singurica! Miha, eu zic ca arati super bine asa si te avantajaza si la fata foarte mult! Uka, cu un pic de intarzaiere iti spun si eu "LA MULTI ANI!" Himere, sunteti tare frumusei si ma bucur ca v-ati simtit bine, cred ca v-a ajutat iesirea asta, si pe tine si pe Dan. May, bubbles, bafta maine, sunt curioasa ce impresii o sa aveti, pentru ca as incerca si eu chestia asta cu lichidele. Ina, Ioana, Lavinia, m-am simtit super cu voi! Annaiss, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau de incidentul de ieri, eu cred ca il luam pe-ala cu pistolul de jucarie la bataie, asa ma enerveaza genul asta de oameni, incat cred ca in preajma lor nici nu ma mai pot controla...la fel cum ma enerveaza si cand ma sperie cineva! cum merge cursul de germana? am si eu o rugamite la voi: recomandati-mi si mie o cosmeticiana buna, in Bucuresti, ca iar am probleme cu tenul si pe cineva care face masaj anticelulitic si medical (pentru scolioza). Multumesc anticipat! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 01-05-2007, 01:31 PM -------------------- |
| Anna |
01-05-2007, 02:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Annaiss, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau de incidentul de ieri, eu cred ca il luam pe-ala cu pistolul de jucarie la bataie, asa ma enerveaza genul asta de oameni, incat cred ca in preajma lor nici nu ma mai pot controla...la fel cum ma enerveaza si cand ma sperie cineva! cum merge cursul de germana? }{ Noni In legatura cu acel curs, am terminat primul modul, insa nu m-am inscris la urmatorul ...de vreo 2 luni nu fac aproape nimic, doar ca chinui sa traiesc -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Nessie |
01-05-2007, 02:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.074 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu-i asta lista, ce mi s-a deschis mie era doar pe sectiunea Neuronii ww partea 11 May, am vazut ca va interesa lista asta. Iesi de la subiectul WW si in categoria "jurnale", apasa pe numarul de raspunsuri. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| May |
01-05-2007, 02:41 PM
|
Da, nessie, asta e
| antonia05 |
01-05-2007, 02:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
pup fetele! bob a plecat azi si eu sunt iar singurica! Miha, eu zic ca arati super bine asa si te avantajaza si la fata foarte mult! Uka, cu un pic de intarzaiere iti spun si eu "LA MULTI ANI!" Himere, sunteti tare frumusei si ma bucur ca v-ati simtit bine, cred ca v-a ajutat iesirea asta, si pe tine si pe Dan. May, bubbles, bafta maine, sunt curioasa ce impresii o sa aveti, pentru ca as incerca si eu chestia asta cu lichidele. Ina, Ioana, Lavinia, m-am simtit super cu voi! Annaiss, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau de incidentul de ieri, eu cred ca il luam pe-ala cu pistolul de jucarie la bataie, asa ma enerveaza genul asta de oameni, incat cred ca in preajma lor nici nu ma mai pot controla...la fel cum ma enerveaza si cand ma sperie cineva! cum merge cursul de germana? am si eu o rugamite la voi: recomandati-mi si mie o cosmeticiana buna, in Bucuresti, ca iar am probleme cu tenul si pe cineva care face masaj anticelulitic si medical (pentru scolioza). Multumesc anticipat! }{ Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun. Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266 Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. Acest mesaj a fost editat de antonia05: 01-05-2007, 02:53 PM -------------------- ![]() ![]() |
| ina_ceva |
01-05-2007, 03:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O femeie a venit si ea sa se spovedeasca la biserica. Se duce la preot si-i spune:
- Parinte, aseara am visat ca un barbat a ravnit la mine si m-a dezbracat. Parintele ii da hainele jos si spune: - Asa, fata mea? - Da asa. Si m-a luat in pat si am facut amor. Parintele o duce in altar, face amor cu ea si apoi o intreaba: - Asa, fata mea? - Asa, da. Si apoi mi-a lasat un cec de 10 000 $, zice fata. La care parintele: - Eh, vise, fata tatii, vise... -------------------- |
| May |
01-05-2007, 04:18 PM
|
Va dati seama ce fericita trebuie sa fie ramona la ora asta?
| alandana |
01-05-2007, 05:19 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Care e faza cu lichidele?
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| May |
01-05-2007, 05:22 PM
|
Uite aici
| alandana |
01-05-2007, 05:29 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| otilici |
01-05-2007, 06:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bubbles,cred ca ma bag si eu la o dieta lichida maine
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 01:56 PM |