left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 01-05-2007, 06:24 PM
Mesaj #1141

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(michelle @ 01-05-2007, 12:08 PM) *

Intrebare, cum refuzati sa mergeti la o nunta? Problema noastra e ca avem 6 nunti, fara a noastra. Nu putem sa mergem la toate doh.gif

Depinde daca esti obligata....daca esti nu prea ai cum sa refuzi, daca nu ai nici o obligatie spui ca te-a anantat prea tarziu, ca mai ai inca x invitatii si nu stai grozav cu banii...poti sa te duci la biserica cu un mic cadou si un buchet de flori sa nu lasi o impresie ca nu-ti pasa.

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 01-05-2007, 06:39 PM
Mesaj #1142

Taz

Fetele, mi-e foame de nu mai pot...azi toata ziua am fost asa....se apropie si rusii, dar tocmai peste o saptamana. Desi nu am mancat mai nimic asa cum o sa postez mai jos...punctele s-au consumat si eu tot cu burta goala m-am simtit.

Nu stiu cum va ganditi voi sa beti numai lichide ca mie mi se zbarleste pielea cand ma gandesc!

Deci:

cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
crakeri-2p
iaurt 0.1%-1p
para-0p
mar-0p
dovlecei la tigaie cu pui, rosii, usturoi-3p
paine-2.5p
unt arahide-0.7p
salam-2p
exquista quark-2p
capsuni-1p
albus ou-1p
telemea bivolita-4p
rosie-0p
miere-0.5p

Am depasit putin dar nu semnificativ...

By the way...eu am aproximat telemeaua de bivolita ca cea de oaie, stie cineva cum asi putea sa stiu cate pcte are de fapt...eu am mancat 47g grame si am puctat 4p.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 01-05-2007, 06:50 PM
Mesaj #1143

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Raport azi:

ceai verde 0p
5 crackers 2.5p
crema de branza 2.4p

60g ciniminis 4.8p

2 copanele de pui la gratar 5.5p
piure (cu putin unt) 2.8p
salata de varza (ulei si otet) 2p

1 cafea 0p

un mar 0p
1 kiwi 0p
1 grapefruit 0p
=========================
TOTAL 20p din 20

Si mi-e foameeeeee!!!!! dry.gif Of.....daca tot plec, oare de ce ma mai chinui inainte???

CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 07:24 PM) *

CITAT(michelle @ 01-05-2007, 12:08 PM) *

Intrebare, cum refuzati sa mergeti la o nunta? Problema noastra e ca avem 6 nunti, fara a noastra. Nu putem sa mergem la toate doh.gif

Depinde daca esti obligata....daca esti nu prea ai cum sa refuzi, daca nu ai nici o obligatie spui ca te-a anantat prea tarziu, ca mai ai inca x invitatii si nu stai grozav cu banii...poti sa te duci la biserica cu un mic cadou si un buchet de flori sa nu lasi o impresie ca nu-ti pasa.

Pai spui ca mai ai inca una in aceeasi zi. Sau cheltuielile pentru nunta voastra sunt mai mari decat va asteptati si nu aveti cum sa ajungeti. Depinde si la cine sunt. Ca daca sunt prieteni, s-ar putea sa accepte sa le platiti doar meniul, si sa fiti prezenti. Fara sa vrea ceva in plus. Sau mers la biserica si un cadou.

Iar la rude....poate sa va reprezinte altcineva (parintii, vreo sora)

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 01-05-2007, 07:09 PM
Mesaj #1144

Taz

Eu cred ca ma intorc la Monti...macar atunci eram satula....sunt disperata efectiv....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 01-05-2007, 07:13 PM
Mesaj #1145

Crocodil

Raspunsuri: 7.399
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Eu am mancat de 15 p blink.gif si daca nu ear babu uitam sa mai mananc azi lol.gif .noroc ca m`a batut el la cap de am facut supa si piept de pui la gratar ca daca nu ramaneam nemancata.Eram sigura ca daca vin acasa asa fac cu mancarea.Ma iau cu treburile,cu spalatul,aspiratul etc si toata ziua uit sa bag ceva in gura in afara de cafea iar seara nu mai mananc ca adorm :dry: .
deci maine lichide da? yahoo.gif .. am sa imi fac suc de fructe natural si ceai si apa minerala scrie pe mine toata ziua blum.gif .Cine nu mai rezista gaseste aici incurajare grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
otilici
mesaj 01-05-2007, 07:32 PM
Mesaj #1146

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Si eu am sa-mi fac ceva sucuri naturale si poate scap si ceva pulpa in ele,sa fie nectar lol.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-05-2007, 08:58 PM
Mesaj #1147

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Am venit si noi de la gratar, a fost placut.
Mie deja a inceput sa mi se ia de cura asta si nu au trecut decat 2 zile dry.gif
Sa incerc sa beau doar lichide o zi intreaga nici nu ma pot gandi, eu cu glicemia mea mica as lesina din secunda doi. Nu-s de mine regimurile astea, si asa abia mananc....macar sa aiba efect....
Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza
Miha, si noi am refuzat acum o nunta dar s-a dus mama. Nu aveam asa mare obligatie oricum...e delicat, zic si eu ca fetele, la cele la care chiar nu e obligatoriu te duci la primarie si la bisrica si le iei un cadou simbolic.
Himere, am uitat sa iti spun ca mi-a placut cum te-ai aranjat pt nunta. Ma bucur ca ati mai iesit

Maine iarasi la scarbici, deja mi s-a luat de la povestea de spat trecuta, am inceput sa ma suc fara placere complet si nu e bine deloc deloc, stiu sorry.gif

Va pup, va doresc seara frumoasa pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 01-05-2007, 09:13 PM
Mesaj #1148

Marmota

Raspunsuri: 1.000
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: minunat

CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 02:32 AM) *

Si ma bucur ca plec, in SUA mereu imi gasesc haine super, relativ ieftine, si pe marimea mea mereu (in Sua port una din cele mai mici marimi existente, daca as mai slabi, m-as imbraca de la copii lol.gif )

eu port small petite la tricouri si alte bluze fara nasturi si imi iau mediu petite la cele cu nasturi (o sa vedeti in poze ca sta camasa un pic cam larga pe mine... dar asta e, nu vreau sa-mi expun bunaciunile blum.gif), ca sunt si eu (o mica) parte dintre donatoare lol.gif la pantaloni in schimb nu nimeresc mereu aceeasi masura, cred ca depinde de unde sunt facuti?! - in gen intre 2-3, dar am probat blugi si am ajuns si la masura 8 w00t.gif hahaha

Miha ti-am vazut pozele... eu zic sa ramai la greutatea de acum, ca iti sta bine.

mai aveam comentarii, dar am uitat, deja blink.gif

ah.. anna pe nenea ala il injuram de nu mai stia pe unde a venit si unde se duce... nu se fac de-astea nici in gluma

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 01-05-2007, 09:33 PM
Mesaj #1149

Marmota

Pisik, trebuie sa iei o decizie... ori mananci ce vrei si cat vrei si nu te mai stresezi de greutate ori hotarasti ca "esti alergica" la dulciuri si fainoase si renunti la ele cel putin pana incep sa se miste kg-le sau definitiv. Si eu zic ca infometarea iti agraveaza starea de acum... deja dieta asta da semne ca nu ti se potriveste, nutritionistul ar trebui sa te ghideze nu sa-ti impuna ceva strict...

Pun linkul cu poze la profil si-l las pana intru data viitoare wink1.gif Il pun ca Dana "la oferta" lol.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 01-05-2007, 10:14 PM
Mesaj #1150

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

lol.gif lol.gif am vazut moaca pisicii cu zgarda

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 01-05-2007, 10:37 PM
Mesaj #1151

Hiena

Emu, pisica din prima poza e gipsy_cat? E o scumpica wink1.gif
Apropo, am vazut pozele cu tunsorile voastre grin.gif ; n-as fi crezut ca ai tupeu sa te tunzi asa blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 01-05-2007, 11:41 PM
Mesaj #1152

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 03:47 PM) *

Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun.

Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266

Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. floare.gif

Antonia, multumesc! give_rose.gif vreau sa te intreb daca tu ai fost acolo si cum ti s-a parut, ce produse folosesc, daca stii si cam cum sunt preturile? asa ca locatie ar fi super ca eu stau in Dristor. iar cu tipul care face masaj...mi-e cam aiurea sa merg la un barbat...nici la medici barbati nu prea ma simt eu in largul meu. blushing.gif

CITAT(Pisik @ 01-05-2007, 09:58 PM) *

Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza

Pisik, saru'mana floare.gif , ma intereseaza. vine acasa, sau ma duc eu la un salon ceva?

eu am fost azi in mall vitan si am incercat sa-mi cumpar niste pantofi dar dupa 3 ore de cautari, timp in care am luat tote magazinele la rand, nu mi-am luat decat 2 bluze, una de la tinar si una de la motivi...

ma enerveaza ca sunt intre numerele 36-37 si nu gasesc nimic pe masura. maine ma duc in unirea, poate acolo am mai mult succes...si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 01-05-2007, 11:41 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
emu
mesaj 02-05-2007, 12:05 AM
Mesaj #1153

Marmota

CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 04:37 PM) *

Emu, pisica din prima poza e gipsy_cat? E o scumpica wink1.gif
Apropo, am vazut pozele cu tunsorile voastre grin.gif ; n-as fi crezut ca ai tupeu sa te tunzi asa blum.gif

ala e singurul pisoi pe care l-am vazut in zgarda )).gif

pisica de-o tin in brate e gypsy cat da, de-am avut-o si in Romania blum.gif am adus-o cu noi

de tunsoarea aia, ce sa zic.. eu bagasem aparatul sa ma tund la chelie, pana a venit J si m-a oprit cand eram la jumate lol.gif am stat vreo luna cu un smoc in crestetul capului de iesea prin restul parului cand il tineam in coada, am fost distractia tuturor pt o perioada... oricum toata lumea mi-a zis ca n-ar fi avut curaj... si maica-mea dintre toti se minuna de ce bine imi sta (ea care facuse gura sa nu ma prinda in oras cu tunsoarea aia ca "o fac de ras la lume") Ce ne-am mai distrat!

CITAT(_noni_ @ 01-05-2007, 05:41 PM) *

si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!
}{

ufff dar cand constati ca-s de 4 ori mai scumpe ca la turci, aceleasi lucruri din mall-uri?!

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 02-05-2007, 06:22 AM
Mesaj #1154

Hiena

Un pusti vine revoltat de la scoala si ii spune tatalui sau ca acolo il pun sa invete numai inutilitati.
Tatal il intreaba uimit:
- Cum adica?
- Pai, la istorie ne pune sa memoram niste ani: 1848/1877/1878/1907/ 1944/1989. Cica sunt importanti!
- Altceva…
- Pai, la geografie tot asa trebuie sa retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii "Scurburii", Stramtoarea "Fosfor" si Dardanele, de parca mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Daca ma intreaba careva, merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu… simplu, nu?
- Da, fiule, da' sa zicem ca iesi si tu cu o fata, si cum va tineti voi asa, de mana, ea te intreaba ce inaltime are varful Chomolugma?
- Nu-i problema! Merg repede la un Internet Cafe, ca-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si ma intorc sa-i spun…
- Da, da' pana te intorci tu sa-i spui ca are 8.848 m s-ar putea sa o gasesti ocupata!
- Cu cine?
- Pai, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 07:28 AM
Mesaj #1155

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Buna dimineata! Vin cu multe cafele pentru toate fetele ca nu v-am vazut de mult si mi-a fost dor de voi. yahoo.gif Am fost trei zile la munte si a fost super bine,vreme calda de plaja,somn... nimic,si doh.gif mancare ...numai colesterol bataita.gif bataita.gif bataita.gif cheers.gif berea de rigoare,in fine muzica band.gif din toate directiile ,de la toate cabanele,fum de la gratare,ce mai a fost super,iar azi dimineata intra sefu' si ce credeti ca -mi spune? big_boss.gif big_boss.gif sambata recuperam ziua de marti! swoon.gif swoon.gif swoon.gif dar pana atunci... cafea.gif cafea.gif cafea.gif drag.gif drag.gif dance3.gif dance3.gif Helllllllloooooooooo evrybody!!!!!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 09:42 AM