![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
02-05-2007, 07:42 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza fetele!
Emu si eu cred ca dieta asta nu mi se potriveste dar voi incerca totusi sa o tin, poate e un soc cum zic fetele...oricum, primele zile sunt cele mai grele, se stie, asa ca astept sa trec de ele. Noni, ai pm Bluelife, ma bucur ca te-ai distrat, lasa ca recuperezi tu cu papa. Noi week-end-ul celalat (pe 12) mergem la Bran cu niste prieteni si cred ca atunci vom lasa amandoi putin regimul, chiar daca nu vor fi trecut cele 3 sapt. Asta este, vom incerca sa nu exageram totusi. Eu am ajuns la birou, am o stare de scarba numai cand ma gandesc sa le vad iarasi mutrele colegilor mei O sa incerc sa aiu sfatul lui May, sa gandesc pozitiv Va pup si sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii pacatoase de afara -------------------- |
| daconst |
02-05-2007, 07:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.282 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza fetili,ma bag si eu la un ceai verde cu voi ca bb are inca program de joaca.
V-am citit si ieri,dar mai pe diagonala,asa ca nu mai prea stiu ce trebuia sa raspund. Miha,eu zic ca nu stai bine in poze si de aia iesi mai plinuta.Ca asa m-ai fentat si in vara cu oze unde te arata mai rotunda la picioare si cind te-am vazut,te sufla vantul.Asa ca pa mine nu ma mai duci. Esti bine cum esti. Emu,vazut pozele si-mi place tare mult cum iti sta tunsa.In locul tau mai tundeam o palma. Tzutzi,nu stiu daca te-am felicitat,dar aveam de gind.Super tare plecarea ta.Te invidiez ca poti calatori prin locuri atat de frumoase.Sa ne pui si noua poze multe,macar. Axe,la mine pastilele sunt cele care le-am mai luat in timpul sarcinii cind s-a dereglat tiroida.Nu iau eu asa de capul meu. Otilici,parca am citit ca dai suc de portocale la bb?Vezi mama ca ala e ca acidul la stomacul lor.Eu zic ca e destul de morcovi sau mere,dar faci cum vrei.Chiar la noi a fost discutie la mamici si s-a renuntat pe motiv ca-i face stomacul praf.Iar eu cu gastrita,am simtit pe pielea mea cit de tare poate sa arda cind il beau. Acest mesaj a fost editat de daconst: 02-05-2007, 08:08 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
02-05-2007, 08:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!
De azi ma alatur si eu in randul celor care numara -------------------- |
| michelle |
02-05-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.172 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g. Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica). Pisik, fruntea sus! Multumesc pentru sfaturi tururor Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata. Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
02-05-2007, 09:02 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.442 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata fetelor! Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g. Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica). Pisik, fruntea sus! Multumesc pentru sfaturi tururor Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata. Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra. Eu zic ca poti "sari" nunta la colega de facultate, sa mergi doar la biserica. Ce ciudat cu prietenul lui Cata, sa ia o decizie asa importanta atat de repede. Noi ne-am cacait 4 ani si, dar ma rog, al meu e mai "lent" din fire.... -------------------- |
| otilici |
02-05-2007, 09:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale
-------------------- |
| daconst |
02-05-2007, 09:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.282 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei. -------------------- |
| himere2005 |
02-05-2007, 09:05 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
miha, eu cred ca bat recordul la refuzare de invitatii de nunta
si eu tin de azi dieta. la sfarsitul zilei pun meniul Acest mesaj a fost editat de himere2005: 02-05-2007, 09:08 AM -------------------- ![]() |
| daconst |
02-05-2007, 09:07 AM
|
Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale Bravo atunci!Dar nu are 6 luni bb?Cind ai inceput diversificarea,ca eu stiam ca alaptezi exclusiv? Eu nu ma grabesc pina la 5 luni sa-i dau nimic altceva decit lapte.Ca pe urma se satura el de mancare.Si inca ceva,eu o sa merg pe borcanele ca nu am nervi de murdarit toata casa cu morcovi. -------------------- |
| Amazoana |
02-05-2007, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata fetele, ce faceti? La munca? dupa minivacanta asta e mai greu .....
|
| ALICE |
02-05-2007, 09:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.258 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
|
| otilici |
02-05-2007, 09:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Avem 6 luni,dar am inceput incetisor sa ne diversificam de la 4 luni.Ca altfel depaseam suta de kile,ca nu se satura ca lumea daca nu mancam si eu f.consistent
-------------------- |
| himere2005 |
02-05-2007, 09:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
emu, am vazut pozele
bia a mea nu vroia sa auda de sucuri de fructe, mai ales morcov. asa ca eu o perioada i-am facut mar si portocala, dar il bea numai diluat cu apa sau ceai, nu-l vroia simplu -------------------- ![]() |
| Tulip |
02-05-2007, 09:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!! De azi ma alatur si eu in randul celor care numara N-a mers dieta de 90 zile? Nu puteam sa mananc fructe dimineata pe stomacul gol....si uite asa ma trezeam ca a venit ora pranzului si eu nu am papat nimic,doar cafea pe stomcul gol -------------------- |
| himere2005 |
02-05-2007, 09:27 AM
|
fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia
tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:55 AM |