left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 02-05-2007, 07:42 AM
Mesaj #1156

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.442
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Neatza fetele!

Emu si eu cred ca dieta asta nu mi se potriveste dar voi incerca totusi sa o tin, poate e un soc cum zic fetele...oricum, primele zile sunt cele mai grele, se stie, asa ca astept sa trec de ele.
Noni, ai pm
Bluelife, ma bucur ca te-ai distrat, lasa ca recuperezi tu cu papa.
Noi week-end-ul celalat (pe 12) mergem la Bran cu niste prieteni si cred ca atunci vom lasa amandoi putin regimul, chiar daca nu vor fi trecut cele 3 sapt. Asta este, vom incerca sa nu exageram totusi.

Eu am ajuns la birou, am o stare de scarba numai cand ma gandesc sa le vad iarasi mutrele colegilor mei dry.gif Urasc sentimentul asta, in ultimii doi ani nu l-am mai avut si tare bine era.... sad.gif

O sa incerc sa aiu sfatul lui May, sa gandesc pozitiv

Va pup si sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii pacatoase de afara

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 02-05-2007, 07:49 AM
Mesaj #1157

Taz

Raspunsuri: 3.282
Membrul Nr.: 68

Neatza fetili,ma bag si eu la un ceai verde cu voi ca bb are inca program de joaca.
V-am citit si ieri,dar mai pe diagonala,asa ca nu mai prea stiu ce trebuia sa raspund. biggrin.gif

Miha,eu zic ca nu stai bine in poze si de aia iesi mai plinuta.Ca asa m-ai fentat si in vara cu oze unde te arata mai rotunda la picioare si cind te-am vazut,te sufla vantul.Asa ca pa mine nu ma mai duci. grin.gif
Esti bine cum esti.

Emu,vazut pozele si-mi place tare mult cum iti sta tunsa.In locul tau mai tundeam o palma. tease.gif

Tzutzi,nu stiu daca te-am felicitat,dar aveam de gind.Super tare plecarea ta.Te invidiez ca poti calatori prin locuri atat de frumoase.Sa ne pui si noua poze multe,macar.

Axe,la mine pastilele sunt cele care le-am mai luat in timpul sarcinii cind s-a dereglat tiroida.Nu iau eu asa de capul meu.

Otilici,parca am citit ca dai suc de portocale la bb?Vezi mama ca ala e ca acidul la stomacul lor.Eu zic ca e destul de morcovi sau mere,dar faci cum vrei.Chiar la noi a fost discutie la mamici si s-a renuntat pe motiv ca-i face stomacul praf.Iar eu cu gastrita,am simtit pe pielea mea cit de tare poate sa arda cind il beau.

Acest mesaj a fost editat de daconst: 02-05-2007, 08:08 AM

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tulip
mesaj 02-05-2007, 08:11 AM
Mesaj #1158

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

Buna dimineata!!!

De azi ma alatur si eu in randul celor care numara smile.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
michelle
mesaj 02-05-2007, 08:50 AM
Mesaj #1159

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.172
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).

Pisik, fruntea sus! hug.gif

Multumesc pentru sfaturi tururor pupic.gif
Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata.
Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste wacko.gif
Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 09:02 AM
Mesaj #1160

Taz

Raspunsuri: 3.442
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(michelle @ 02-05-2007, 09:50 AM) *

Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).

Pisik, fruntea sus! hug.gif

Multumesc pentru sfaturi tururor pupic.gif
Despre nunti, e vorba de o colega de facultate, care a avut cununia civila acum 2 ani si am fost, iar acum isi face nunta religioasa. Mai avem 2 nunti, la doi colegi de serviciu, un coleg de-al meu, si unul de-al lui Cata.
Nunti de care nu pot scapa: o colega de serviciu care ne va cununa pe noi, un var de-al meu, si cel mai bun prieten de-al lui Cata care ne-a anuntat ieri ca se insoara in iulie cu o tipa pe care o stie de la Paste wacko.gif
Nu e vorba ca nu avem bani, doar ca incercam sa facem economie, sa avem si noi ceva bani stransi pt nunta noastra.

Eu zic ca poti "sari" nunta la colega de facultate, sa mergi doar la biserica.
Ce ciudat cu prietenul lui Cata, sa ia o decizie asa importanta atat de repede. Noi ne-am cacait 4 ani si, dar ma rog, al meu e mai "lent" din fire....

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 02-05-2007, 09:04 AM
Mesaj #1161

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale grin.gif .E drept ca n-am avut nici o problema de la el,dar acum mancam papici serioase )).gif ,chiar si carnita de pui ne place deja,sa nu mai zic de cerealele Humana si papici gatite din carticica wink1.gif Va pupacim pupic.gif

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 02-05-2007, 09:04 AM
Mesaj #1162

Taz

Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei.

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-05-2007, 09:05 AM
Mesaj #1163

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

miha, eu cred ca bat recordul la refuzare de invitatii de nunta )).gif blushing.gif de obicei le zic ca au aparut niste cheltuieli neprevazute si ma duc la biserica cu flori si le dam cam 100 ron din partea noastra. sincer banii prind mai bine decat cadourile. ca se trezesc cu foarte multe obiecte de acelasi fel grin.gif stiu pe cineva care primise vreo 3 mixere, o groaza de oale si farfurii, in schimb nu avea strictul necesar in casa. eu zic ca la voi este de inteles, ca aveti nunta si trebuie sa puneti bani deoparte. cand e obligatie e obligatie, aici trebuie musai sa te duci grin.gif
si eu tin de azi dieta. la sfarsitul zilei pun meniul smile.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 02-05-2007, 09:08 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 02-05-2007, 09:07 AM
Mesaj #1164

Taz

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 11:04 AM) *

Dana,noi am trecut demult de faza cu sucul de portocale grin.gif .E drept ca n-am avut nici o problema de la el,dar acum mancam papici serioase )).gif ,chiar si carnita de pui ne place deja,sa nu mai zic de cerealele Humana si papici gatite din carticica wink1.gif Va pupacim pupic.gif

Bravo atunci!Dar nu are 6 luni bb?Cind ai inceput diversificarea,ca eu stiam ca alaptezi exclusiv?
Eu nu ma grabesc pina la 5 luni sa-i dau nimic altceva decit lapte.Ca pe urma se satura el de mancare.Si inca ceva,eu o sa merg pe borcanele ca nu am nervi de murdarit toata casa cu morcovi. grin.gif

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 02-05-2007, 09:11 AM
Mesaj #1165

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Neata fetele, ce faceti? La munca? dupa minivacanta asta e mai greu .....
+Quote Post
ALICE
mesaj 02-05-2007, 09:11 AM
Mesaj #1166

Koala

Raspunsuri: 2.258
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

CITAT(Tulip @ 02-05-2007, 09:11 AM) *

Buna dimineata!!!

N-a mers dieta de 90 zile? sad.gif
+Quote Post
otilici
mesaj 02-05-2007, 09:14 AM
Mesaj #1167

Marmota

Raspunsuri: 1.109
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Avem 6 luni,dar am inceput incetisor sa ne diversificam de la 4 luni.Ca altfel depaseam suta de kile,ca nu se satura ca lumea daca nu mancam si eu f.consistent grin.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-05-2007, 09:17 AM
Mesaj #1168

Lama

emu, am vazut pozele smile.gif cel mai mult imi plac figurile oamenilor mai in varsta ...de fapt a oamenilor in general...par mai senine, lipsite de griji...pur si simplu iti ridica moralul wink1.gif
bia a mea nu vroia sa auda de sucuri de fructe, mai ales morcov. asa ca eu o perioada i-am facut mar si portocala, dar il bea numai diluat cu apa sau ceai, nu-l vroia simplu doh.gif acum nu vrea fructele date prin razatoare, mananca marul intreg, dar decojit...cam jumatate de mar mare dar sunt multumita si asa....cand ii dau portocale si mananca mai mult de jumatate dau petrecere )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-05-2007, 09:25 AM
Mesaj #1169

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

CITAT(ALICE @ 02-05-2007, 10:11 AM) *

CITAT(Tulip @ 02-05-2007, 09:11 AM) *

Buna dimineata!!!

N-a mers dieta de 90 zile? sad.gif

Nu puteam sa mananc fructe dimineata pe stomacul gol....si uite asa ma trezeam ca a venit ora pranzului si eu nu am papat nimic,doar cafea pe stomcul gol devil.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-05-2007, 09:27 AM
Mesaj #1170

Lama

fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia rolleyes.gif exista si alte posibilitati?

tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:55 AM