left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 77 78 79 80 81 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 02-05-2007, 09:27 AM
Mesaj #1171

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.237
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Asa e Otilici,cu alaptatul.E cam chestie de nervi si rabdare,mai ales daca nu ai lapte cit trebuie.
Recunosc ca eu am devenit mai fericita de cind i-am dat formula si bb a luat mai bine in greutate.In plus mai doarme si toata noaptea,deci nu avea sens sa ma chinui atat cu tzitzi,mai ales ca nu sunt eu de rasa,adica buna de lapte. grin.gif

E dilema mare cu diversificarea,pina vezi ce si cum,iar mie mi-e cam frica si de aia tot aman momentul.Pina atunci ma tot documentez. naughty.gif
Moasa mi-a spus sa astept 6 luni,ca e mai bine,dar am ales calea de mijloc,adica nici la 4 ca in Ro si nici la 6 ca aici.Dam de la 5 luni. grin.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antonia05
mesaj 02-05-2007, 09:33 AM
Mesaj #1172

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(_noni_ @ 02-05-2007, 01:41 AM) *

CITAT(antonia05 @ 01-05-2007, 03:47 PM) *

Saloanele Be Fancy -Diana Gulan sau Manuela Ravescu.Un salon este pe Bdul Unirii vis a vis de ZEPTER si unul pe Calea Calasasi nr.180, sect 3,aproape de Facultatea HIPERION parca.Ca maseur ti l recomand pe YANI.-lucreaza la salonul de pe Calea Calarasi, el se ocupa cu cosmetica corporala, este foarte bun.

Pt a vedea mai multe da clic aici: http://www.hairstudio.ro/detalii_firma.php?id_firma=266

Poti sa te duci direct acolo sau poti sa suni pt programare.Telefonul si date de contact le gasesti pe pagina jos din link. floare.gif

Antonia, multumesc! give_rose.gif vreau sa te intreb daca tu ai fost acolo si cum ti s-a parut, ce produse folosesc, daca stii si cam cum sunt preturile? asa ca locatie ar fi super ca eu stau in Dristor. iar cu tipul care face masaj...mi-e cam aiurea sa merg la un barbat...nici la medici barbati nu prea ma simt eu in largul meu. blushing.gif

CITAT(Pisik @ 01-05-2007, 09:58 PM) *

Noni, daca vrei maseuza de anticelulitic si medicval am eu, mie imi face cam o ora jumate, prima parte, cam trei sferturi de ora anticelulitic si apoi pt coloana. Momentan sunt multumita. Da-mi pm daca te intereseaza

Pisik, saru'mana floare.gif , ma intereseaza. vine acasa, sau ma duc eu la un salon ceva?

eu am fost azi in mall vitan si am incercat sa-mi cumpar niste pantofi dar dupa 3 ore de cautari, timp in care am luat tote magazinele la rand, nu mi-am luat decat 2 bluze, una de la tinar si una de la motivi...

ma enerveaza ca sunt intre numerele 36-37 si nu gasesc nimic pe masura. maine ma duc in unirea, poate acolo am mai mult succes...si mi se par toate exagerat de scumpe aici, desi sunt lucruri uneori mai frumusele ca la unguri, aici sunt cu cel putin inca 50% mai scumpe. uffff!

}{

Cunosc salonul si cunosc si cosmeticienele.Ele au fost profesoarele mele de cosmetica, am facut scoala cu ele( au scoala de cosmetica).Salonul e intim si dragut.Lucreaza cu produse profesionale HOLYLAND si MARIA GALLAND.Preturile difera in fct de tratament.Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, dar ofera calitate si vei fi multumita.Yani, ti l am recomandat pt ca e unul din cei mai buni maseuri din tara.Este foarte cautat( asa am auzit si eu pe acolo la salon cand am facut acolo un curs de cosmetica corporala de ne au aratat aparatele.).El nu are nici o treaba cu dezbracatul- e imun saracul de cate femei dezbracate a vazut.te poti duce acolo sa vezi despre ce e vb, s ate interesezi de preturi.Stiu ca Yani lucreaza la salonul din str.Calarasi.Poti obtine telefonic informatiile, sunt foarte de treaba si draguti. floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

otilici
mesaj 02-05-2007, 09:56 AM
Mesaj #1173

Marmota

Raspunsuri: 1.101
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

CITAT(daconst @ 02-05-2007, 10:27 AM) *

Asa e Otilici,cu alaptatul.E cam chestie de nervi si rabdare,mai ales daca nu ai lapte cit trebuie.
Recunosc ca eu am devenit mai fericita de cind i-am dat formula si bb a luat mai bine in greutate.In plus mai doarme si toata noaptea,deci nu avea sens sa ma chinui atat cu tzitzi,mai ales ca nu sunt eu de rasa,adica buna de lapte. grin.gif

E dilema mare cu diversificarea,pina vezi ce si cum,iar mie mi-e cam frica si de aia tot aman momentul.Pina atunci ma tot documentez. naughty.gif
Moasa mi-a spus sa astept 6 luni,ca e mai bine,dar am ales calea de mijloc,adica nici la 4 ca in Ro si nici la 6 ca aici.Dam de la 5 luni. grin.gif

Dana,eu zic sa-i dai de cand si cum crezi tu mancarica.Numai mama stie ce e mai bine pt.puiul ei.Si cu ce sa incepi diversificarea sunt n-spe variante,fiecare te sfatuieste in alt fel grin.gif .Tu fa cum consideri tu ca e mai bine. Mie asistenta mi-a zis sa nu-i dau Doamne fereste mancare pana la 6 luni si cand incep,sa incep cu pireuri de fructe.Eu ii dadusem deja suculete )).gif

CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 10:27 AM) *

fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia rolleyes.gif exista si alte posibilitati?

tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?

Noi am iesit de cateva ori cu el la iarba verde si a dormit la pranz cate putin in masina,max 30min,nu ca acasa cate 3 ore.Asa ca seara era frant saracul,de abia mai tinea ochii deschisi pana la baita.Dar m-am bucurat ca peste noapte a dormit tare bine blum.gif Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 02-05-2007, 10:02 AM
Mesaj #1174

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(michelle @ 02-05-2007, 09:50 AM) *

Neata fetelor!
Axe, la WW tre sa stii ce sa papi ca se te saturi, nu e de ajuns sa iti faci norma. De ex. crakeri-2p, unt arahide-0.7p, salam-2p ar putea fi inlocuite cu o friptana sanatoasa si o salatoaie. Iar telemeaua de bivolita e posibil sa aiba mai mult, nu stiu sigur. Branzeturile au multe puncte din pacate. Ca alternativa poti lua branza dietetica sau urda, care are 4p/100g.
Eu aveam 17p si ma saturam. Trebuie sa stii cum sa iti imparti punctajul pe mese. Daca mananci f bine dimineata, mananci de 10p, apoi pranz si cina 4-5p. Ca gustari, rontaieli de 0p (fructe, legume - morcovi mai luam eu, sau iaurt diet). Ceva dulce 1-2 lgte de dulceata, gem, miere, sau 3-4 smochine, curmale (smochinele au 4p/100g, iar o smochina are maxim 10g - din aia mica).

Miha....ieri tot ce am mancat am mancat de pofta...salam...am mai mancat 20g acum cateva zile, unt de arahide am intins pe un cracker(restul i-am mancat cu iaurt dimineata)...iar branza nu mai mancasem de nu stiu cand....branza de veci m-am saturat...de doi ani numai de asta mananc in diverse combinatii...iar cu fructele- am facut proba si daca depasesc norma nu scad...aseara ajunsesem intr-o stare f proasta...am mancat fara sa mai numar dupa ce postasem(o felie pizza cu spanac si somon, 2 felii de rulada cumparata)...eram hotarata sa renunt la ww si sa ma intorc la Monti...dar mi-a trecut. M-am cantarit dimineata si aveam cu 200g mai putin! yahoo.gif

CITAT(daconst @ 02-05-2007, 10:04 AM) *

Axe,subscriu la ce-a spus Miha.La WW conteaza cum stii sa-ti folosesti punctele.Mai ales daca ai timp sa gatesti,poti manca pina pleznesti.De exemplu o oala de ciorba de legume si cartofi are asa putine puncte de nu-ti vine sa crezi.De mancaruri cu paste nu mai vorbesc.Sau un ghiveci de legume cu 0p.
Poate n-ar fi rau sa te uiti peste retetele stranse de Miha sa te mai inspiri,daca n-ai idei.

Timp am putin, incerc sa gatesc si pt restul familiei deci nu pot sa ii tin numai pe legume...ca sunt in crestere )).gif ...asa ca greu pot sa am timp numai pt mine. Am reusit sa-mi mai fac numai pt mine...dar asi sta numai la bucatarie.

Miha ai un doc ceva sa mi-l trimiti si mie?

fetele care au calatorit cu copilasii peste granita...am impresia ca e nevoie de pasaport nu? eu nu am si banuiesc ca ar trebui sa-mi fac daca vreau sa trec granita cu bia rolleyes.gif exista si alte posibilitati?

tulip, deea, oti, dana, axe, voi plecati cu ai vostri copilasi la mare sau la munte? axe, poate tu ai mai multa experienta, ce probleme ai intampinat legat de copil in excursii? ma refer daca si-a dat programul peste cap zilele alea?

Daca vrei sa pleci afara cu copilul iti trebuie cel putin un pasaport, chiar daca pleci in UE. De ce? pt ca bb trebuie trecut pe pasaportul la un parinte. Nu stiu acum daca nu-i face lui separat. Oricum inainte trebuie sa de-a celalalt(cel fara pasaport) o declaratie la notar ca e de acord ca bb sa fie trecut pe pasaportul celullalt parinte.

A mea a fost destul de dificila fata de altii...reticenta...nici acum nu e f sociabila. Daca nu are probleme mari de sanatate poti pleca linistita...nu-ti recomand pe litoral...mie doctoritza mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani. Deja Alexia are alunitze dupa ce acum 2 ani si anul trecut am fost la mare....cu toata crema de super protectie pe care i-am aplicat-o. Ia la tine tot felul de medicamente: de febra, de varsaturi,de diaree, de constipatie...ce stii tu ca i se intampla mai des...si o sa fie totul ok.

Dar unde vrei sa pleci?

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 10:56 AM) *

Noi am iesit de cateva ori cu el la iarba verde si a dormit la pranz cate putin in masina,max 30min,nu ca acasa cate 3 ore.Asa ca seara era frant saracul,de abia mai tinea ochii deschisi pana la baita.Dar m-am bucurat ca peste noapte a dormit tare bine blum.gif Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?

Daca ai patutz din ala care se strange poti sa-l iei cu tine.

Sa nu uiti de jucaria preferata si paturica. Eu am fost plecata in Grecia cu ea la 2 ani si 3 saptamani...pt mine a fost un chin...

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 02-05-2007, 10:18 AM
Mesaj #1175

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT

Daca vrei sa pleci afara cu copilul iti trebuie cel putin un pasaport, chiar daca pleci in UE. De ce? pt ca bb trebuie trecut pe pasaportul la un parinte. Nu stiu acum daca nu-i face lui separat. Oricum inainte trebuie sa de-a celalalt(cel fara pasaport) o declaratie la notar ca e de acord ca bb sa fie trecut pe pasaportul celullalt parinte.

A mea a fost destul de dificila fata de altii...reticenta...nici acum nu e f sociabila. Daca nu are probleme mari de sanatate poti pleca linistita...nu-ti recomand pe litoral...mie doctoritza mi-a zis ca soarele nu iubeste copii sub 2 ani. Deja Alexia are alunitze dupa ce acum 2 ani si anul trecut am fost la mare....cu toata crema de super protectie pe care i-am aplicat-o. Ia la tine tot felul de medicamente: de febra, de varsaturi,de diaree, de constipatie...ce stii tu ca i se intampla mai des...si o sa fie totul ok.

Dar unde vrei sa pleci?

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 10:56 AM) *

Daca ai patutz din ala care se strange poti sa-l iei cu tine.

Sa nu uiti de jucaria preferata si paturica. Eu am fost plecata in Grecia cu ea la 2 ani si 3 saptamani...pt mine a fost un chin...

Buna fetele!!!

Himere, acum depinde ce varsta are copilul.de ex. eu am plecat pt prima data cu el in Ro cand avea 8 luni si am plecat cu masina 1600km.A fost bine, dormea cam greu dar in principiu a fost bine.Apoi in decembrie 2005 cand avea 11 luni, am fost in Spania si am schimbat 2 avioane si in total ne a luat vreo 7 ore.Pasaport i a facut separat si fara foto.Stiu ca daca vrei sa pleci din tara singura cu copilul si cu avionul, trebuie imputernicire din partea celuilalt parinte ca e de acord sa pleci cu copilul.Cam asta astiu eu. cred ca cu cat crste copilul, cu atat e mai dificil ca nu are stare.Dar am fost cu Dominik cu avionul in Germania anul trecut in decembrie si s a comportat bine, si la intors la fel.floare.gif

Acest mesaj a fost editat de michelle: 02-05-2007, 10:33 AM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 02-05-2007, 10:25 AM
Mesaj #1176

Marmota

Eu aseara am facut o colica biliara,ca demult se pregatea... mad.gif .Asa ca azi n-am mai tinut dieta lichida a lui Bubbles,dar m-am reapucat de numarat rolleyes.gif

--------------------
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 10:34 AM
Mesaj #1177

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Himere si noi am fost plecati in concediu si la 1 an si la 2 si la trei,din Bihor pana in Brasov,din Brasov pana in Moldova,de acolo inapoi in Bihor,anul trecut am fost in Oltenia de acolo in Brasov si inapoi.Ideea este ca depinde de copil .Prima data am mers noaptea ca sa doarma pe drum dupa aceea am observat ca doarme oricum pe drum ca se plictiseste.Ai insa nevoie de un antibiotic,antifebril ,sirop de tuse ,spray pentru arsuri,smecta sau antidiareice,metroclopramid pentru indigestii,trebuie sa fii pregatita pentru orice 'Doamne fereste".Eu am obiceiul sa ii pun pe copii sa-si impacheteze ei in plasute jucariile care vor sa le duca cu ei si atunci ei se joaca pe drum cuminti...a! si inevitabilul suc si ceva de rontait pe drum si totul e perfect.La noi un rol important il joaca inca suzeta plecaciune.gif plecaciune.gif marit fie cine a inventat-o,calmeaza orice neplacere a micutului meu si il adoarme subit. pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 02-05-2007, 10:36 AM
Mesaj #1178

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Dupa 9 luni pe vapor, unde am vazut de la copii de 1-2 luni pana la mosnegi si babute de 90 de ani, pot sa va spun ca cel mai bine se adapteaza la calatorii si vacante - copiii -. Nu va mai faceti probleme pentru ei. Se pare ca sunt mai rezistenti decat adultii. Plus ca nu au rau de mare, avion, masina sau mai stiu eu ce. Si pentru ei, aflati in perioada in care cel mai bine se distreaza descoperind lucruri noi, nu stiu de ce unele mame au impresia ca daca ii scot din cusca numita apartamentul familiei (sau camera copilului), se va intampla ceva cu ala mic.

P.S. Scuze daca am fost o idee acida, dar ideea aceasta s-a mai discutat de ceva ori pe forum. Plus ca imi seamana asa de bine cu drobul de sare al lui Creanga dry.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 10:46 AM
Mesaj #1179

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Daca mergeti toti e ok doar cu pasaportul,daca merge un singur parinte ai nevoie de o imputernicire prin notar de la celalalt parinte al copilului sa scoti copilul din tara.
Si apropo de program ,sa vezi ce bine doarme dupa ce il oboseste aerul de munte.

CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 11:36 AM) *

Dupa 9 luni pe vapor, unde am vazut de la copii de 1-2 luni pana la mosnegi si babute de 90 de ani, pot sa va spun ca cel mai bine se adapteaza la calatorii si vacante - copiii -. Nu va mai faceti probleme pentru ei. Se pare ca sunt mai rezistenti decat adultii. Plus ca nu au rau de mare, avion, masina sau mai stiu eu ce. Si pentru ei, aflati in perioada in care cel mai bine se distreaza descoperind lucruri noi, nu stiu de ce unele mame au impresia ca daca ii scot din cusca numita apartamentul familiei (sau camera copilului), se va intampla ceva cu ala mic.

P.S. Scuze daca am fost o idee acida, dar ideea aceasta s-a mai discutat de ceva ori pe forum. Plus ca imi seamana asa de bine cu drobul de sare al lui Creanga dry.gif

Asa-i ca tu n-ai copii?

Parintii nu se tem sa exploreze cu micutii lor locuri noi, se tem de acele nopti sau zile cand micutul sufera ca e bolnav,si esti atat de neputincios in fata bolii in primele 1-2 zile cand febra scade greu,varsaturile nu se mai opresc,burtica o ia razna,si micutul asteapta o minune din partea ta.E obositor,derutant ,te simti neputincios si suferi poate chiar mai mult decat micutul tau,amplificand orice senzatie a lui,cautand vinovatul si solutia,cu atat mai mult cand esti in loc strain si te gandesti ca ai sau nu medic sau farmacie in zona si te indoiesti de competenta medicilor de acolo ,eu cred ca de asta se teme orice parinte.

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 02-05-2007, 10:56 AM
Mesaj #1180

Marmota

CITAT(BLUELIFE @ 02-05-2007, 11:46 AM) *

Asa-i ca tu n-ai copii?

Parintii nu se tem sa exploreze cu micutii lor locuri noi, se tem de acele nopti sau zile cand micutul sufera ca e bolnav,si esti atat de neputincios in fata bolii in primele 1-2 zile cand febra scade greu,varsaturile nu se mai opresc,burtica o ia razna,si micutul asteapta o minune din partea ta.E obositor,derutant ,te simti neputincios si suferi poate chiar mai mult decat micutul tau,amplificand orice senzatie a lui,cautand vinovatul si solutia,cu atat mai mult cand esti in loc strain si te gandesti ca ai sau nu medic sau farmacie in zona si te indoiesti de competenta medicilor de acolo ,eu cred ca de asta se teme orice parinte.

Aici ai dreptate...

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-05-2007, 11:03 AM
Mesaj #1181

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

multumim pentru sfaturi floare.gif eu sincer as vrea sa merg anul asta undeva in tara, sa nu ma complic cu pasaport. temerea mea este sa nu faca scandal in tren ca bia se plictiseste repede. noi nu avem masina. daca as gasi o oferta la bulgari, caci acolo am auzit ca ar fi mai ieftin, as iesi si din tara. dar ne trebuie pasaport si parca as lasa-o pe anul viitor. noi ne gandeam la mare, la aerosoli, dar uite ca la munte nu ne-am prea gandit. si mi-a zis cineva ca fetita ei cat a fost plecata 2-3 zile la munte nu a mai vrut sa manance decat seara, in rest se juca si mnca f.putin. nu dormea si fiind obosita devenea nervoasa....sper sa fie bine...la inceputul lui iulie vrem sa plecam dar nu stiu exact unde

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 02-05-2007, 11:04 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 02-05-2007, 11:06 AM
Mesaj #1182

Koala

Raspunsuri: 2.209
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

CITAT(daconst @ 30-04-2007, 10:11 PM) *

Alice,ce valori ai la TSH?Ca acum sunt alte valori normale la tiroida si sa nu fie cumva o dereglare si la tine.Prea nu mi se pare normal cum slabesti.Iei pilule?

Nu iau pastile.Daca as lua si pastile as fi cat o gorila.Nu mai stiu ce valori aveam la TSH.Sa ma uit la rezultate.Cica era normala valoarea
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 11:13 AM
Mesaj #1183

Crocodil

Raspunsuri: 7.356
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif >Azi sunt la lichide blum.gif .Sper sa fac fata mai ales ca mi`au venit si rusii caramida.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-05-2007, 11:15 AM
Mesaj #1184

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

dana, eu am inceput diversificarea pe la 6 luni k lumea si uite ca bia nu imi mananca prea bine, multi zic ca eu am gresit ca nu am inceput de la 4 luni sad.gif . nu stiu ce sfat sa-ti dau, mie mi-a fost teama sa incep prea devreme pentru ca citisem ca stomacelul nu ar fi pregatit pentru altfel de alimente...pana la urma decizia tot tu ca mama trebuie sa o iei, eu daca ar fi sa mai am un copil as incepe mai devreme. borcanase cu mancare nu am folosit, am preferat sa-i fac ceva pe loc

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 02-05-2007, 11:15 AM
Mesaj #1185

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.041
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Bubbles, la lichide poti sa bei si supe de legume. Fierbi zarzavatul, apoi strecori. Si maine le consumi la o salata boef wink1.gif
Si eu as tine tot pt detoxifiere, dar slabe sanse sa rezist, mai ales ca sunt si eu cu rusii. Si eu sunt fomista, nu gluma.
Am observat ca am o pofta de mancare marita fix de cand am inceput sa iau pilule, din vara. De atunci am pus 5 kg, desi eu voiam 2-3 maxim.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

202 Pagini V « < 77 78 79 80 81 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 06:49 AM