left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 78 79 80 81 82 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 02-05-2007, 11:20 AM
Mesaj #1186

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Bucuresti la Neptun si mi s-a parut infernal.
Dar de la Galati la mare nu e asa de mult - chiar daca mergeti pana in Bulgaria - ce e fain in Bulgaria daca luati all inclusive e ca nu-ti mai bati capul cu mancarea.

In afara de drum - restul e perfect.
Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.
A fost si cumnatul meu cu fetita care avea tot asa 1 an si cateva luni - s-au simtit super - si ei si fetita.
Au piscine pentru cei mici.

Antonia - cam cat ar consta 10 sedinte de masaj anticelulitic cu impachetare si caldura ( nu stiu cum se numeste) ?
Sedinta mea dureaza exact 2 ore - 1 ora stau la cald si 1 ora ma maseaza. 10 sedinte 4 mil - e mult?

Acum nu se poate iesi in Bulgaria cu buletinul?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 11:22 AM
Mesaj #1187

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Miha mie nu`mi plac supele de legume blink.gif dar am sa beau multa multa apa.
Si eu iau pilule si nu m`am ingrasat deloc...chiar imi taie pofta de mancare si am mai dat jos 2-3 kg. blink.gif Eu iau yasmin .Tu de care iei?
Mai tine craeva azi cu lichide yahoo.gif ,in afara de May care cred ca intra mai tarziu blum.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 11:22 AM
Mesaj #1188

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 12:03 PM) *

multumim pentru sfaturi floare.gif eu sincer as vrea sa merg anul asta undeva in tara, sa nu ma complic cu pasaport. temerea mea este sa nu faca scandal in tren ca bia se plictiseste repede. noi nu avem masina. daca as gasi o oferta la bulgari, caci acolo am auzit ca ar fi mai ieftin, as iesi si din tara. dar ne trebuie pasaport si parca as lasa-o pe anul viitor. noi ne gandeam la mare, la aerosoli, dar uite ca la munte nu ne-am prea gandit. si mi-a zis cineva ca fetita ei cat a fost plecata 2-3 zile la munte nu a mai vrut sa manance decat seara, in rest se juca si mnca f.putin. nu dormea si fiind obosita devenea nervoasa....sper sa fie bine...la inceputul lui iulie vrem sa plecam dar nu stiu exact unde

Poti sa-i respecti programul si sa faceti nani la amiaza,iar cu mancarea depinde, nici ai mei nu se omoara in excursii cu mancatul dar asta pentru ca nu au timp din cauza jocului nu pentru ca nu le-ar fi foame;duminica de ex.micutul meu a avut pofta pe slanina pe care am prajit-o inaintea micilor,el care nici nu vrea sa auda de slanina acum era uns pana la gat si manca de m-am speriat.

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 02-05-2007, 11:25 AM
Mesaj #1189

Nevastuica

Tin dieta cu lichide azi. Deja am baut 1 l de apa si 2 cani de ceai.

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 11:30 AM
Mesaj #1190

Crocodil

Bun Bun alandana yahoo.gif .Eu am inceput cu o cafea fara nimic in ea.
Si uitati o poza cu mine de ieri de la gratar unde am inghetat la 0 grade si eu cu pantaloni 3/4 lol.gif
Imagine
Sa nu va speriati sa aveti cosmaruri blum.gif

Si inca 2 si gata biggrin.gif
Imagine
Imagine
Long live free Willy!!! Adica moi lol.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
axe10
mesaj 02-05-2007, 11:35 AM
Mesaj #1191

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(antonia05 @ 02-05-2007, 11:18 AM) *

Buna fetele!!!

Himere, acum depinde ce varsta are copilul.de ex. eu am plecat pt prima data cu el in Ro cand avea 8 luni si am plecat cu masina 1600km.A fost bine, dormea cam greu dar in principiu a fost bine.Apoi in decembrie 2005 cand avea 11 luni, am fost in Spania si am schimbat 2 avioane si in total ne a luat vreo 7 ore.Pasaport i a facut separat si fara foto.Stiu ca daca vrei sa pleci din tara singura cu copilul si cu avionul, trebuie imputernicire din partea celuilalt parinte ca e de acord sa pleci cu copilul.Cam asta astiu eu. cred ca cu cat crste copilul, cu atat e mai dificil ca nu are stare.Dar am fost cu Dominik cu avionul in Germania anul trecut in decembrie si s a comportat bine, si la intors la fel.floare.gif

Depinde de copil...asa cum am spus...acum nu poti pleca doar un parinte cu copilul....chiar daca ai acordul celuilalt...asa am auzit!

CITAT(Tzutzi80 @ 02-05-2007, 11:36 AM) *

Dupa 9 luni pe vapor, unde am vazut de la copii de 1-2 luni pana la mosnegi si babute de 90 de ani, pot sa va spun ca cel mai bine se adapteaza la calatorii si vacante - copiii -. Nu va mai faceti probleme pentru ei. Se pare ca sunt mai rezistenti decat adultii. Plus ca nu au rau de mare, avion, masina sau mai stiu eu ce. Si pentru ei, aflati in perioada in care cel mai bine se distreaza descoperind lucruri noi, nu stiu de ce unele mame au impresia ca daca ii scot din cusca numita apartamentul familiei (sau camera copilului), se va intampla ceva cu ala mic.

P.S. Scuze daca am fost o idee acida, dar ideea aceasta s-a mai discutat de ceva ori pe forum. Plus ca imi seamana asa de bine cu drobul de sare al lui Creanga dry.gif

Am vazut si eu din astia pe unde am fost. Copilul nu inseamna ca e ok, dar lor nu le pasa asa cum ne pasa noua. A mea de ex cand merge mult cu masina vomita...si fac pauze sa se linisteasca...asa ca...fiecare cu al lui!

CITAT(alandana @ 02-05-2007, 12:20 PM) *

Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.
A fost si cumnatul meu cu fetita care avea tot asa 1 an si cateva luni - s-au simtit super - si ei si fetita.

Daca sta la day-care e ok...dar daca nu sta...Se poate merge in Bulgaria doar cu buletinul dar daca mergi cu copilul iti trebuie pasaport...care e actul copilului?...poti sa-l vinzi pe acolo...doamne fereste!

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 02-05-2007, 11:47 AM
Mesaj #1192

Nevastuica

Deci Bubbles - cat slabim dupa 1 zi de lichide?

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 11:48 AM
Mesaj #1193

Crocodil

Normal ar trebui 1 kg blum.gif .Dar poate simai mult lol.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
axe10
mesaj 02-05-2007, 11:59 AM
Mesaj #1194

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Ca sa nu mai fac foamea si astazi...adica sa nu mi se mai faca asa foame am cugetat la ce mi-a zis Miha si Dana si am mancat dimineata...400g iaurt zuz 0.1%-2p si 3 rondele expandat-1.5p si capsuni vreo 200g.

--------------------
Imagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 02-05-2007, 12:00 PM
Mesaj #1195

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(antonia05 @ 02-05-2007, 10:33 AM) *

Cunosc salonul si cunosc si cosmeticienele.Ele au fost profesoarele mele de cosmetica, am facut scoala cu ele( au scoala de cosmetica).Salonul e intim si dragut.Lucreaza cu produse profesionale HOLYLAND si MARIA GALLAND.Preturile difera in fct de tratament.Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, dar ofera calitate si vei fi multumita.Yani, ti l am recomandat pt ca e unul din cei mai buni maseuri din tara.Este foarte cautat( asa am auzit si eu pe acolo la salon cand am facut acolo un curs de cosmetica corporala de ne au aratat aparatele.).El nu are nici o treaba cu dezbracatul- e imun saracul de cate femei dezbracate a vazut.te poti duce acolo sa vezi despre ce e vb, s ate interesezi de preturi.Stiu ca Yani lucreaza la salonul din str.Calarasi.Poti obtine telefonic informatiile, sunt foarte de treaba si draguti. floare.gif

multumesc!

ok, in principiu suna bine in legatura cu cosmetica, m-am uitat si eu pe net dupa produsele astea HOLYLAND si am citit ca sunt foarte bune. cred ca o sa merg la ei saptamana viitoare. imi fac joi programare, cand o sa stiu mai bine ce program o sa am pentru saptamana viitoare.

in legatura cu Yani, cred ca e profesionist si ca e satul de cate femei dezbracate vede, insa la mansarda mea e problema: nu ma simt confortabil sa puna un barbar strain mana pe mine si nu o sa fiu relaxata in timpul masajului, asa ca degeaba il mai fac.

asta e, din pacate e o chestie pe care nu o pot controla si cu care m-am ales dupa ce un doctor beat si idiot a inceput sa ma pipaie cand eu eram in criza de apendicita, inainte de operatie si ma dusesem sa vad ce am, ca nu stiam. bleah, am fugit imediat de la el din salon, ce scarbos!!! mi-a zis ca trebuie sa ma dezbrac de tot ca sa vada ce am devil.gif

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:22 PM) *

Mai tine craeva azi cu lichide yahoo.gif ,in afara de May care cred ca intra mai tarziu blum.gif

si eu tin, numai ca eu o sa pap azi si 2 mere, 2 kiwi si o banana, nu am incredere ca o sa rezist numai cu lichide, pentru ca sunt si un pic racita si foarte obosita.

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 02-05-2007, 12:01 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
michelle
mesaj 02-05-2007, 12:00 PM
Mesaj #1196

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:22 PM) *

Miha mie nu`mi plac supele de legume blink.gif dar am sa beau multa multa apa.
Si eu iau pilule si nu m`am ingrasat deloc...chiar imi taie pofta de mancare si am mai dat jos 2-3 kg. blink.gif Eu iau yasmin .Tu de care iei?

Eu iau Loette. Acu nu ma plang ca m-am ingrasat, ca pot sa slabesc, nu e problema. Dilema mea e la cate kile sa ma opresc )).gif
Acu nu dau vina pe pilule, ca sunt constienta de toate caloriile pe care le-am consumat blushing.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
antonia05
mesaj 02-05-2007, 12:27 PM
Mesaj #1197

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(alandana @ 02-05-2007, 01:20 PM) *

Pentru Himere
Eu am dus copiii la mare de la 1 an jumatate - dar nu-i tii la soare decat strict in timpul orelor permise - adica pana la 10-10.30 si dupa 3. Cam greu cu trenul - e cald si se plictisesc. Eu am mers doar de la Bucuresti la Neptun si mi s-a parut infernal.
Dar de la Galati la mare nu e asa de mult - chiar daca mergeti pana in Bulgaria - ce e fain in Bulgaria daca luati all inclusive e ca nu-ti mai bati capul cu mancarea.

In afara de drum - restul e perfect.
Acum 2 ani am fost la Albena - si e foarte bine pentru copii - au si crese-gradinite - unde o poti lasa sa mai aveti si voi o clipa de liniste.

Antonia - cam cat ar consta 10 sedinte de masaj anticelulitic cu impachetare si caldura ( nu stiu cum se numeste) ?
Sedinta mea dureaza exact 2 ore - 1 ora stau la cald si 1 ora ma maseaza. 10 sedinte 4 mil - e mult?

Nu e mult 4 mil. E bine.Se putea si mai mult, alte salone practica preturi si mai mari.E bine. floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 02-05-2007, 12:34 PM
Mesaj #1198

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

apropo dieta lichide...daca pasezi fructele si le faci suc....nu e bine?

neata, dylly va citeste in diagonala
+Quote Post
Amazoana
mesaj 02-05-2007, 12:36 PM
Mesaj #1199

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:13 PM) *

Neata yahoo.gif >Azi sunt la lichide blum.gif .Sper sa fac fata mai ales ca mi`au venit si rusii caramida.gif

Ce neata, ca eu m-am saturat de munca blum.gif
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 12:38 PM
Mesaj #1200

Crocodil

Plec acasa yahoo.gif .

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post

202 Pagini V « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 11:01 PM