![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
16-04-2007, 06:02 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
![]() Adica asa?????? ![]() Dana nu da cu pietre ![]() Va pupic am taiat-o ..vorbim miine -------------------- |
| Nessie |
16-04-2007, 06:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ella, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.
Si iti mai spun sa te gandesti la ceva. Faptul ca sunteti impreuna de 10 ani, mie mi se pare chiar un punct slab in relatia voastra. Adica daca erati niste pustani care va iubeati de la 15 ani, inteleg ca nu ati fi putut sa va casatoriti, dar daca erati la varsta la care nu va oprea nimeni, aveati fiecare o slujba, nu vad de ce nu s-a intamplat. Eu am stat cu fostul prieten mai mult de 6 ani si asta pentru ca simteam ca nu e el "The One". Ne intelegeam bine, ne iubeam, familiile noastre erau prietene, dar ... eu il simteam ca pe cel mai bun prieten si nu ca pe barbatul vietii mele. Singurul motiv pentru care am acceptat relatia atatia ani a fost pentru ca speram sa se schimbe anumite lucruri, iar cand am fost convinsa ca nu o sa se intample am iesit. Toti erau convinsi ca am o problema la cap (nu glumesc) pentru ca ei se gandeau la nunta, totul mergea super (din punctul lor de vedere) si eu am decis sa ma despart de el fara sa dau vreun semn. Analizeaza bine relatia voastra si discuta cu el. Incearca sa iti dai seama de cand simte asta si care e problema. Imi doresc din tot sufletul sa fie ceva trecator si sa fie totul bine. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
16-04-2007, 08:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
ella what?????????? daconst in primul rand ai o minunatie de baiat si sa-ti traiasca sanatos. In al doilea rand: sunt eu prea beata sau e peach in poze? Hai ma fetelor ca nici nu stiam cum sa va detectez... mamica am recunoscut-o din alte poze..tatal dupa cioc....dar Sorina habar nu aveam care e...acum m-am lamurit, ca asa e cand nu cunosti multa lume de pe aici. Sa va traiasca copilashul crestinat...si finutul la fel...sa fie sanatos si sa-l vedem la nunta...Dana soacra mare iti dai seama... Ella ce ti se intampla mi se pare aberant...un om sa vina dupa 10 ani sa iti zica asa ceva...pute dragoste...hai sa vedem ce o sa zica, asta daca are curaj sa zica adevarul gol-golut...asteptam vesti. In alta ordine de idei...nu am sarit nici azi calul...m-am incadrat in puncte dar nu am mancat destule legume...nu am avut cum...o sa mai maninc 1 kiwi ca sa ajung la 200g...si apa numai 1 litru. -------------------- ![]() |
| Ramo |
16-04-2007, 08:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.289 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Nessie, multumesc mult de informatii. Eu nu am multa celulita (nu aveam), se mai vede ceva pe fund acum...pe piciore, doar daca strang....
Alice, eu iti recomand sa faci 10 sedinte...o sa se vada si mai repede, dar sunt indicate 10. Nu mai stie nimeni, nimik de Uka? Ella......nici nu stiu ce as putea sa iti mai scriu...sper doar sa se rezolve problema asta....la tine au venit toate problema odata. Te asteptam cu noutati..... Ne-a omorat azi la aerobic.....asa ca am facut un dush si ma arunc imediat in pat.... Noapte buna... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| BLUELIFE |
16-04-2007, 09:47 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Intamplator am ajuns si eu pe aici ,seara,ceea ce e foarte rar dar nu ma pot abtine sa nu intru sa va spun macar "Noapte buna!"fetelor,s-aveti un somnic pufos
-------------------- ![]() |
| ina_ceva |
16-04-2007, 09:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Somnic usor, neuronasi!
-------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 05:59 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 937 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza la fete!!Desteptarea!!!(sau ca sa fiu sincera ce gandesc:"sculati-va si voi!uite-asa,ca sa moara si capra vecinului
Eu,fiindca mi-a spus medicul sa nu fac miscari bruste,ca sa nu ma ia ameteala,acum dupa trei luni mi-am infiletat ,in sfarsit un jurnal PS:Auleleu mamulicaaaa!!!M-am facut soparla!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 06:01 AM -------------------- |
| Tzutzi80 |
17-04-2007, 06:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai de o cafea te scap eu! Ca strigai asa de tare pe aici ca m-ai trezit din somn si mie lene sa imi fac singura
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
17-04-2007, 07:04 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata si de la mine!
Multumesc de cafea, am nevoie de foarte multa... Vesti...am mai discutat aseara cu el si am ajuns la concluzia ca nici el nu stie ce vrea. Problemele alea grave pe care le identificase el si din cauza carora ar trebui sa ne despartim sunt, de fapt, rutina si lipsa timpului petrecut impreuna. Daca el crede ca e mai bine sa ne despartim decat sa facem ceva sa rezolvam problema... treaba lui. Insa nici el nu stie ce vrea, de fapt. I-am spus doar sa se gandeasca foarte bine ce decizie ia, pentru ca e o decizie de viata. I-am spsu sa se gandeasca bine ca vietile noastre nu vor mai fi la fel, ca nu vom mai merge impreuna nicaieri si tot asa. Moment in care a inceput sa planga..... In fine, nu mai stiu nici eu ce sa cred, ce sa fac, incotro s-o apuc, cum e mai bine... A ramas ca se mai gandeste, ca vorbim si azi, ca ne vedem diseara... -------------------- |
| axe10 |
17-04-2007, 07:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetili, buna dimineata!
Ce ar fi sa facem din ziua de azi prima zi din restul vietii noastre...fara griji, fara complexe...cu ganduri bune si stimulatoare . Cu ideea asta sa ne trezim in fiecare zi si sa reusim sa mentinem acest gand toata ziua. Vad seara cateodata la Oprah show, pe Euforia, oameni care au trecut prin diferite situatii dificile si pana nu au inteles de ce li se intampla "nenorocirile" nu au reusit sa mearga mai departe, au ramas prinsi in clipa de dezamagire. Asa cum zicea si Amalia pe undeva printr-un jurnal, poate ne trebuie psihoterapie online sa intelegem ce ne face sa mancam si sa nu ne oprim...de ce nu putem sa ne abtinem ...chestii de genul asta. Va pup pe toate si va urez succes in continuare. Neata si de la mine! Multumesc de cafea, am nevoie de foarte multa... Vesti...am mai discutat aseara cu el si am ajuns la concluzia ca nici el nu stie ce vrea. Problemele alea grave pe care le identificase el si din cauza carora ar trebui sa ne despartim sunt, de fapt, rutina si lipsa timpului petrecut impreuna. Daca el crede ca e mai bine sa ne despartim decat sa facem ceva sa rezolvam problema... treaba lui. Insa nici el nu stie ce vrea, de fapt. I-am spus doar sa se gandeasca foarte bine ce decizie ia, pentru ca e o decizie de viata. I-am spsu sa se gandeasca bine ca vietile noastre nu vor mai fi la fel, ca nu vom mai merge impreuna nicaieri si tot asa. Moment in care a inceput sa planga..... In fine, nu mai stiu nici eu ce sa cred, ce sa fac, incotro s-o apuc, cum e mai bine... A ramas ca se mai gandeste, ca vorbim si azi, ca ne vedem diseara... Adica e un [*****]....parerea mea...nu te supara. Daca nici acum nu stie ce vrea e semn de slabiciune. Nu iti spun eu ce sa faci, tu esti cea care decide...dar trebuie si tu sa te gandesti cum iti e mai bine caci se pare ca el s-a gandit ca i-ar fi mai bine fara tine. La femei e mai usor sa "stea" intr-o relatie de lunga durata chiar daca nu se simte in al noua-lea cer...nu e bine...dar nu stiu daca am putea sa rezistam la surprize o viata intreaga...chestii de alea cu descoperirea in fiecare zi, indragosteala....nu le cred...poate nu le-am intalnit eu... Chiar si faptul ca o sa va mai vedeti in continuare, ca si pana acum, ca sa vorbiti e un semn ca nu e hotarat...stii ce inseamna asta? Timp petrecut impreuna...timp ce nu va ajungea...vezi ?...e o metoda si asta. ACUM va faceti timp...pana acum de ce nu s-a intamplat? Intrebati-va de ce pana acum preferati sa nu va vedeti intr-o zi (sa inteleg ca nu locuiti impreuna) ...ce faceati separat mai important decat sa stati impreuna....e un punct de plecare. Te imbratisez si sunt cu ochii la ce ne mai zici... P.S>Unde sunt stelutze...e f.r.a.i.e.r.....sa nu se inteleaga altceva! Acest mesaj a fost editat de axe10: 17-04-2007, 07:13 AM -------------------- ![]() |
| alandana |
17-04-2007, 07:32 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ella - eu m-am maritat la 24 ani - unii ziceau ca e prea repede, chiar si sotul meu se gandea ca e prea repede - eram impreuna de 2 ani. Atunci i-am spus ca daca dupa 2 ani nu stie daca vrea sa fie cu mine tot restul vietii n-o s-o stie niciodata. Era un tip nehotarat si destul de slab - asa ca a cedat gandindu-se ca oricum exista divortul. A fost bine o perioada , a fost cumplit mai tarziu - pentru ca el era nehotarat in tot ce facea - nu stia ce vrea. Au trecut 15 ani si nici acum nu prea stie exact ce vrea.
Unul din marile mele regrete si care ma face intotdeauna sa plang este ca nu l-am parasit atunci, si nu am cautat pe cineva care sa-si doreasca cu toata puterea sa-si petreaca restul zilelor cu mine. Cand cineva care a trait langa tine 10 ani inca sta pe ganduri daca vrea sa continue - fugi cat te tin picioarele. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Ella79 |
17-04-2007, 07:34 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Da Alandana, teoretic asa e. Dar practic nu e deloc deloc simplu...
-------------------- |
| ALICE |
17-04-2007, 07:55 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.268 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
De vina e omul in sine.Ca e o fire schimbatoare,plina de tentatii,deschisa la nou.
|
| alandana |
17-04-2007, 07:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Da Alandana, teoretic asa e. Dar practic nu e deloc deloc simplu... Ella - asa e. Nu e simplu. Nu e simplu deloc. Nimic nu e simplu. Decat daca vrei sa vezi lucrurile simplu. Dar acum, dupa o viata, ma gandesc de multe ori de ce e atat de complicat? Stai cu un om pentru ca il iubesti, nu? Ce inseamna ca il iubesti? De ce alegem o anumita persoana si ne indragostim de ea? De ce multe iubiri nu duc la casatorie? De ce alegem sa ne casatorim la un moment dat? Ce astepti de la partenerul tau? Pentru mine totul a fost simplu. Vroiam un om care langa care sa imi fie drag sa traiesc, cu care sa-mi fac o familie, care sa-mi fie alaturi si la bine si la greu. Sa ne sprijinim, sa construim impreuna o familie, o casa, o viata. Ca sa fi fost fericita imi trebuia un om care sa vrea acelasi lucru. In timp am descoperit ca el vroia altceva( de fapt am descoperit ca el nu prea stia ce vrea - dovada ca s-a risipit in multe directii - vroia sa ajunga in "inalta societate", n-a reusit, a disperat). Eu mi-am continuat drumul singura. Acum imi spune ca de fapt a fost un p.r.o.s.t si ca ar trebui sa ne refacem familia. Ca abia acum la 40 ani intelege ca asta vrea. Ce vreau sa-ti spun este ca e important sa intelegi ce vrei tu si sa intelegi ce vrea el. Daca amandoi vreti acelasi lucru - daca amandoi alegeti acelasi drum in viata - atunci merita sa lupti sa il ai langa tine. Dragostea, indragosteala - e faina. Dar o viata impreuna inseamna mult mai mult decat atat. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| nusarich |
17-04-2007, 08:00 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.922 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor!
ella, am ramas uimita de ce-am citit in legatura cu iubitul tau. Este foarte adevarat ca barbatii sunt niste copii toata viata si ca au obiceiul de a se "satura" de anumite jucarii. Dar femeia de langa ei nu este o jucarie. Sau cel putin nu ar trebui sa fie. Ma uimeste faptul ca toate astea vin brusc (dupa parerea mea, din cate ne-ai povestit tu). Nu stiu daca este altcineva la mijloc (desi nici asta n-ar fi exclus), problema cea mai mare este ca nu comunicati. Din ce zicea aseara am inteles ca ar vrea sa "dreaga" un pic busuiocul, sa iti spuna ceva, dar sa nu-ti spuna mare lucru, eventual sa iei tu decizia in legatura cu voi... ciudat... Parerea mea e sa te gandesti foarte bine ce vrei tu de data asta, pentru ca el nu prea stie ce vrea. Esti desteapta, esti frumoasa, esti tanara, esti realizata, nu ai de ce sa tragi de el. Poate nu e el omul care sa-ti fie alaturi. Sau poate ca se simte cumva coplesit. Nu stiu, sincer, ce sa zic... Doar ca trebui sa stati de vorba fata in fata, nu prin telefon. Si daca e sa nu fie al tau, asta este, nu ai cum sa-l convingi tu de contrariu. Eu mereu am spus ca "dragoste cu sila nu se face". Abia astept sa ne spui care a fost explicatia lui pentru vestea deosebit de "gandita" ca si cadou de ziua ta (se pare ca a asteptat treaca ziua ta, pentru a-ti spune ca nu sunteti compatibili...). -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 12:09 AM |