left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 02-05-2007, 01:50 PM
Mesaj #1216

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

A mai tinut cineva asa ceva vreodata?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
anaoi
mesaj 02-05-2007, 01:52 PM
Mesaj #1217

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly...el stia ca atunci cand e luna plina se tine o zi numai de lichide...dar dylly pasa si fructe si le bea sub forma de suc gros...ideea era sa nu mesteci nimic. si da, s-a vazut. slabeam cam 1,5kg-2kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 01:55 PM
Mesaj #1218

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(axe10 @ 02-05-2007, 02:21 PM) *

CITAT(Maybeline @ 02-05-2007, 02:16 PM) *

Eu iau de 1 an jumate` anticonceptionale care se numesc Regenon

Regenon?...eu stiam ca astea sunt pastile de slabit....ca si reductil...no way anticonceptionale...

M-am speriat si eu prima data cand am citit caci si eu am baut Regenon pentru slabitca de anticonceptionale n-am nevoie,cel putin acum sigur nu mai am nevoie,oricum vedeti cum se da omul de gol?"eu iau regenon...aaa...scuzati regevidon... lol.gif lol.gif lol.gif "

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 02-05-2007, 01:55 PM
Mesaj #1219

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(anaoi @ 02-05-2007, 02:52 PM) *

dylly...el stia ca atunci cand e luna plina se tine o zi numai de lichide...dar dylly pasa si fructe si le bea sub forma de suc gros...ideea era sa nu mesteci nimic. si da, s-a vazut. slabeam cam 1,5kg-2kg

Da, slabeai inainte de luna plina, daca beai numai lichide? Si nu le pui repede inapoi?
Auziti? Dar puteti dormii cand este luna plina? Eu stiu in fiecare luna cum este luna, dupa somnul meu.....ciudat hmm?
+Quote Post
anaoi
mesaj 02-05-2007, 02:00 PM
Mesaj #1220

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly era in perioada de dupa bac si admitere si facea chestia asta pt detoxifierea corpului..atunci nu era nevoie de dieta, ca dylly nu era vaca inca pe atunci
+Quote Post
ALICE
mesaj 02-05-2007, 02:01 PM
Mesaj #1221

Koala

Raspunsuri: 2.216
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Somnoroasa

CITAT(anaoi @ 02-05-2007, 03:00 PM) *

dylly era in perioada de dupa bac si admitere si facea chestia asta pt detoxifierea corpului..atunci nu era nevoie de dieta, ca dylly nu era vaca inca pe atunci

Ce coincidenta mad.gif
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 02-05-2007, 02:13 PM
Mesaj #1222

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Pa,pa plecat acasa cheer.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 02-05-2007, 03:00 PM
Mesaj #1223

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

BLUELIFE neah, nu am de ce sa ma dau de gol pt ca nu am luat niciodata si nici nu o sa iau. Mama mea a luat acum vreo 3-4 ani Regenon, a slabit aproape 20 kg in 3 luni ( a tinut si dieta pe langa pastile ), apoi a trebuit sa faca pauza ca asa scria pe prospect, dar dupa o luna deja luase 5 kile desi tinea aceeasi dieta. Asa ca a facut prostia de a incepe iar cu pastilele doar ca de data asta nu isi mai faceau efectul. S-a chinuit f mult caci avea o pofta de mancare iesita din comun, dar se tinea de dieta. Au inceput durerile de cap, ameteli, pana cand a observat ca nu mai vede bine de aproape. A fost la doctor, au intrebat-o ce medicamente ia sau a luat in ultimul timp si cand a zis ca ia Regenon i-a spus ca din cauza lor i s-a stricat vederea si ca o sa trebuiasca sa poarte ochelari ca sa vada bine de la aproapiere.... asa ca nici nu vreau sa aud de Regenon.

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 02-05-2007, 04:14 PM
Mesaj #1224

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(alandana @ 02-05-2007, 02:50 PM) *

A mai tinut cineva asa ceva vreodata?

Eu am reusit acum aproximativ o luna sa tin o zi fara lichide, fara mancare wink1.gif . Secretul (mi se pare mie) consta in a rezista la primele momente ale zilei fara a consuma nimic; dupa ora 14 deja imi trecuse si foame si sete si pofta de orice wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 04:58 PM
Mesaj #1225

Taz

Raspunsuri: 3.380
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Ma tarasc si eu spre casa sa imi iau "fabuloasa" cina...nu stiu de ce sunt asa pe dos cu regimu asta, nu ma trage ata deloc, sunt ametita si fara putere, cred ca e de la cap, ca totusi mancare am, nu am trei "fire" la o masa dry.gif
Daca nu ma tin de el nu stiu ce sanse mai am eu sa slabesc la cata vointa am, macar asa mi-e rusine de femeia aia, il impulsionez si pe sot....am nevoie de voi sorry.gif

La serviciu am auzit ca alea cam fac figuri, dar sefu meu se inchina la ele ca la sfintele moaste...in fine
ne citim mai tarziu
Pupici

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 02-05-2007, 05:44 PM
Mesaj #1226

Marmota

Raspunsuri: 1.002
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 03:17 AM) *

emu, am vazut pozele smile.gif cel mai mult imi plac figurile oamenilor mai in varsta ...de fapt a oamenilor in general...par mai senine, lipsite de griji...pur si simplu iti ridica moralul wink1.gif

Da, sunt siguri pe ei. Lipsiti de griji nu cred ca-s toti )).gif dar nu afiseaza in public.

CITAT(himere2005 @ 02-05-2007, 03:17 AM) *

bia a mea nu vroia sa auda de sucuri de fructe, mai ales morcov. asa ca eu o perioada i-am facut mar si portocala, dar il bea numai diluat cu apa sau ceai, nu-l vroia simplu doh.gif acum nu vrea fructele date prin razatoare, mananca marul intreg, dar decojit...cam jumatate de mar mare dar sunt multumita si asa....cand ii dau portocale si mananca mai mult de jumatate dau petrecere )).gif

legumele ii plac acum?

CITAT(otilici @ 02-05-2007, 03:56 AM) *
Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte?

V-ati gandit sa luati un patut portabil? Se poate invata cu el de acasa si in calatorii nu simte diferenta.

ahh.. scuze, n-am citit raspunsul lui axe

CITAT(BLUELIFE @ 02-05-2007, 05:22 AM) *

duminica de ex.micutul meu a avut pofta pe slanina pe care am prajit-o inaintea micilor,el care nici nu vrea sa auda de slanina acum era uns pana la gat si manca de m-am speriat.

drool.gif drool.gif

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 02-05-2007, 05:55 PM
Mesaj #1227

Marmota

Raspunsuri: 1.002
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(Pisik @ 02-05-2007, 10:58 AM) *

Ma tarasc si eu spre casa sa imi iau "fabuloasa" cina...nu stiu de ce sunt asa pe dos cu regimu asta, nu ma trage ata deloc, sunt ametita si fara putere, cred ca e de la cap, ca totusi mancare am, nu am trei "fire" la o masa dry.gif
Daca nu ma tin de el nu stiu ce sanse mai am eu sa slabesc la cata vointa am, macar asa mi-e rusine de femeia aia, il impulsionez si pe sot....am nevoie de voi sorry.gif

hai ca AMR 2 sapt jumate wink1.gif mai e putin... te imping de la spate (virtual) )).gif
inca mai persista poftele? sau doar nu-ti place mancarea respectiva?

am citit undeva (n-am sursa acum) ca daca inca ti-e pofta de chestii inseamna ca nu ai mancat suficient, corpul isi cere drepturile -- oare s-a mai scris si aici?!

--------------------
+Quote Post
alandana
mesaj 02-05-2007, 05:57 PM
Mesaj #1228

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

E aproape ora 7 si am rezistat. Astept sa vad maine cantarul.
Urmatoarea zi e 11 mai.
Am fost si la masaj si impachetare.

Pisik - ce regim tii? Care femeie?

Acest mesaj a fost editat de alandana: 02-05-2007, 05:58 PM

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
crys
mesaj 02-05-2007, 06:36 PM
Mesaj #1229

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 98
Dispozitie: ok

Buna fetelor,
Asa de greu imi este sa numar.....mi-am iesit din mana cu mancarea de hotel in ultimele 7 luni.
Pisik ah cat de inteleg...asa de mult ma bucuram ca sunt in Romania mea (cred ca eram nebuna w00t.gif ) este groaznic in firma .Cand am plecat vineri toti managerii de acolo au venit si m-au felicitat,i-a mancat sa trimita si mailuri la sefii mei de aici ...si a dat invidia in colegi huh.gif .
Am stat si m-am uitat azi ,suntem o generatie blushing.gif atat de rautaciosi ,avari ,parca mai bine era la straini.
Nu stiu ce o sa fac , dar vreu o schimbare acum cand am vazut ca se poate sa traiesti si fara invidie,in liniste,le felicit pe fetele care stau in strainatate-sa nu care cumva sa va intoarceti ! Creste-ti-va copii acolo ,si in acelasi timp bucurati-va de toate oportunitatile de acolo.

Miha esti "numai buna" give_rose.gif cand ti-am vazut pozele nu imi venea sa cred ca tu esti.

Cat de calatorit cu copii si eu i-am facut pasaport individual fetitiei mele ,si am mers inainte de Pasti in Cracovia(si nu numai....a stat saracuta 7 h in masina dar era asa de incatata .....) in vara sper sa reusesc sa am concediu in acelasi timp cu sotul meu sa putem sa mergem 2 saptamani in Spania(la rude....au plecat toti...nu mai am in Romania decat parintii si sora restul in ultimele 8 luni au emigrat sorry.gif ).Daca nu se schimba nimic in Romania cred ca nu imi mai ramane nimic altceva decat sa imi zborul si eu... salut.gif

Iconita (e) atasata (e)
Imagine atasata

--------------------

"Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare)
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 02-05-2007, 07:02 PM
Mesaj #1230

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Spor la numarat, tulip! Ticker-ul e actualizat?
Axe, si 200 de gr in minus e bine wink1.gif .Mai ales dupa ce saptaman trecuta ai fost asa cuminte wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 06:48 AM