![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
02-05-2007, 01:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
A mai tinut cineva asa ceva vreodata?
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| anaoi |
02-05-2007, 01:52 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly...el stia ca atunci cand e luna plina se tine o zi numai de lichide...dar dylly pasa si fructe si le bea sub forma de suc gros...ideea era sa nu mesteci nimic. si da, s-a vazut. slabeam cam 1,5kg-2kg
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
02-05-2007, 01:55 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Eu iau de 1 an jumate` anticonceptionale care se numesc Regenon Regenon?...eu stiam ca astea sunt pastile de slabit....ca si reductil...no way anticonceptionale... M-am speriat si eu prima data cand am citit caci si eu am baut Regenon pentru slabitca de anticonceptionale n-am nevoie,cel putin acum sigur nu mai am nevoie,oricum vedeti cum se da omul de gol?"eu iau regenon...aaa...scuzati regevidon... -------------------- ![]() |
| Amazoana |
02-05-2007, 01:55 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
dylly...el stia ca atunci cand e luna plina se tine o zi numai de lichide...dar dylly pasa si fructe si le bea sub forma de suc gros...ideea era sa nu mesteci nimic. si da, s-a vazut. slabeam cam 1,5kg-2kg Da, slabeai inainte de luna plina, daca beai numai lichide? Si nu le pui repede inapoi? Auziti? Dar puteti dormii cand este luna plina? Eu stiu in fiecare luna cum este luna, dupa somnul meu.....ciudat hmm? |
| anaoi |
02-05-2007, 02:00 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly era in perioada de dupa bac si admitere si facea chestia asta pt detoxifierea corpului..atunci nu era nevoie de dieta, ca dylly nu era vaca inca pe atunci
|
| ALICE |
02-05-2007, 02:01 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
|
| BLUELIFE |
02-05-2007, 02:13 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Pa,pa plecat acasa
-------------------- ![]() |
| May |
02-05-2007, 03:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
BLUELIFE neah, nu am de ce sa ma dau de gol pt ca nu am luat niciodata si nici nu o sa iau. Mama mea a luat acum vreo 3-4 ani Regenon, a slabit aproape 20 kg in 3 luni ( a tinut si dieta pe langa pastile ), apoi a trebuit sa faca pauza ca asa scria pe prospect, dar dupa o luna deja luase 5 kile desi tinea aceeasi dieta. Asa ca a facut prostia de a incepe iar cu pastilele doar ca de data asta nu isi mai faceau efectul. S-a chinuit f mult caci avea o pofta de mancare iesita din comun, dar se tinea de dieta. Au inceput durerile de cap, ameteli, pana cand a observat ca nu mai vede bine de aproape. A fost la doctor, au intrebat-o ce medicamente ia sau a luat in ultimul timp si cand a zis ca ia Regenon i-a spus ca din cauza lor i s-a stricat vederea si ca o sa trebuiasca sa poarte ochelari ca sa vada bine de la aproapiere.... asa ca nici nu vreau sa aud de Regenon.
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
02-05-2007, 04:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
A mai tinut cineva asa ceva vreodata? Eu am reusit acum aproximativ o luna sa tin o zi fara lichide, fara mancare -------------------- |
| Pisik |
02-05-2007, 04:58 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ma tarasc si eu spre casa sa imi iau "fabuloasa" cina...nu stiu de ce sunt asa pe dos cu regimu asta, nu ma trage ata deloc, sunt ametita si fara putere, cred ca e de la cap, ca totusi mancare am, nu am trei "fire" la o masa
Daca nu ma tin de el nu stiu ce sanse mai am eu sa slabesc la cata vointa am, macar asa mi-e rusine de femeia aia, il impulsionez si pe sot....am nevoie de voi La serviciu am auzit ca alea cam fac figuri, dar sefu meu se inchina la ele ca la sfintele moaste...in fine ne citim mai tarziu Pupici -------------------- |
| emu |
02-05-2007, 05:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
emu, am vazut pozele Da, sunt siguri pe ei. Lipsiti de griji nu cred ca-s toti bia a mea nu vroia sa auda de sucuri de fructe, mai ales morcov. asa ca eu o perioada i-am facut mar si portocala, dar il bea numai diluat cu apa sau ceai, nu-l vroia simplu legumele ii plac acum? Am si eu emotii cum ar fi sa plecam de acasa pt.mai multe zile,caci el nu a dormit niciodata noaptea decat in patul lui.Daca nu doarme bine in alta parte? V-ati gandit sa luati un patut portabil? Se poate invata cu el de acasa si in calatorii nu simte diferenta. ahh.. scuze, n-am citit raspunsul lui axe duminica de ex.micutul meu a avut pofta pe slanina pe care am prajit-o inaintea micilor,el care nici nu vrea sa auda de slanina acum era uns pana la gat si manca de m-am speriat. -------------------- |
| emu |
02-05-2007, 05:55 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Ma tarasc si eu spre casa sa imi iau "fabuloasa" cina...nu stiu de ce sunt asa pe dos cu regimu asta, nu ma trage ata deloc, sunt ametita si fara putere, cred ca e de la cap, ca totusi mancare am, nu am trei "fire" la o masa Daca nu ma tin de el nu stiu ce sanse mai am eu sa slabesc la cata vointa am, macar asa mi-e rusine de femeia aia, il impulsionez si pe sot....am nevoie de voi hai ca AMR 2 sapt jumate inca mai persista poftele? sau doar nu-ti place mancarea respectiva? am citit undeva (n-am sursa acum) ca daca inca ti-e pofta de chestii inseamna ca nu ai mancat suficient, corpul isi cere drepturile -- oare s-a mai scris si aici?! -------------------- |
| alandana |
02-05-2007, 05:57 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
E aproape ora 7 si am rezistat. Astept sa vad maine cantarul.
Urmatoarea zi e 11 mai. Am fost si la masaj si impachetare. Pisik - ce regim tii? Care femeie? Acest mesaj a fost editat de alandana: 02-05-2007, 05:58 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| crys |
02-05-2007, 06:36 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
Buna fetelor,
Asa de greu imi este sa numar.....mi-am iesit din mana cu mancarea de hotel in ultimele 7 luni. Pisik ah cat de inteleg...asa de mult ma bucuram ca sunt in Romania mea (cred ca eram nebuna Am stat si m-am uitat azi ,suntem o generatie Nu stiu ce o sa fac , dar vreu o schimbare acum cand am vazut ca se poate sa traiesti si fara invidie,in liniste,le felicit pe fetele care stau in strainatate-sa nu care cumva sa va intoarceti ! Creste-ti-va copii acolo ,si in acelasi timp bucurati-va de toate oportunitatile de acolo. Miha esti "numai buna" Cat de calatorit cu copii si eu i-am facut pasaport individual fetitiei mele ,si am mers inainte de Pasti in Cracovia(si nu numai....a stat saracuta 7 h in masina dar era asa de incatata .....) in vara sper sa reusesc sa am concediu in acelasi timp cu sotul meu sa putem sa mergem 2 saptamani in Spania(la rude....au plecat toti...nu mai am in Romania decat parintii si sora restul in ultimele 8 luni au emigrat Iconita (e) atasata (e) -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| ina_ceva |
02-05-2007, 07:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Spor la numarat, tulip! Ticker-ul e actualizat?
Axe, si 200 de gr in minus e bine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 06:48 AM |