![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
02-05-2007, 11:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
noni si eu sunt curioasa ce zice cantarul maine... ar fi intelept din partea lui sa zica ceva de bine ca altfel il arunc pe fereastra
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| _noni_ |
02-05-2007, 11:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
noni si eu sunt curioasa ce zice cantarul maine... ar fi intelept din partea lui sa zica ceva de bine ca altfel il arunc pe fereastra nu stiu de ce, dar eu am o presimtire proasta, in cazul meu fug si eu la nani! }{somn usor! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
02-05-2007, 11:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ce naiba are site-ul de merge asa de greu? sau e numai la mine?
| alandana |
02-05-2007, 11:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ce naiba are site-ul de merge asa de greu? sau e numai la mine? Si l amine merge tot prost. Am trecut de ziua de azi. Sper sa se vada maine la cantar. Si sunt hotarata sa tin macar 4 faze lunare. Dupa o sa-mi dau verdictul. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
02-05-2007, 11:34 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
CE MA ENERVEAZA INTERNETUL ASTA !!!!!!!!!!!
Noni - de acord cu ce ai spus si tu in legatura cu plecarea din tara !!! Si eu sunt patrioata dar ... din motive diverse a trebuit sa apelez la aceasta "mutare " . E o poveste pe care e mai bine sa nu o spun . Sper sa fie prietenos cantarul maine .......Somn usor ! May , vii cu o veste buna buna in ceea ce priveste cantarul ??????? Sper !!! Ce naiba are site-ul de merge asa de greu? sau e numai la mine? Si l amine merge tot prost. Am trecut de ziua de azi. Sper sa se vada maine la cantar. Si sunt hotarata sa tin macar 4 faze lunare. Dupa o sa-mi dau verdictul. Bafta multa , Dana !!!! Sa vii cu vesti bune maine ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 02-05-2007, 11:33 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
02-05-2007, 11:36 PM
|
Eh, sper sa se si pastreze greutatea pe care mi-o arata maine...
Se pare ca e din cauza site-ului daca a mers greu la toate Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 02-05-2007, 11:36 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
02-05-2007, 11:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Well..... cu parere de rau revin cu ceva adresat Susannah-ei !!!! Mi-e indiferent daca te superi sau nu dar .....postarile tale ( vezi jurnalul lui sexymom ,in special ) m-au cam dat pe spate !!! De ce ?? Pai....cum , naiba , poti scrie asa ceva in jurnalul lui sexy ???????? Fato : sexy urla peste tot ce casnicie fericita are si vii tu cu asemenea comentarii ?!?!?!? Citeste intai TOT jurnalul ei si apoi comenteaza !!!!!! Aceeasi chestie a fost si in jurnalul lui Tzutzi !!! Parerea mea : citeste tot de la cap la coada si .....vii apoi cu , comentarii !!! Fara suparare !! Tu intri pe cate un jurnal , citesti ultimele postari si ...PAC postezi ceva ce pica ca nuca in perete !!!!
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
02-05-2007, 11:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Well..... cu parere de rau revin cu ceva adresat Susannah-ei !!!! Mi-e indiferent daca te superi sau nu dar .....postarile tale ( vezi jurnalul lui sexymom ,in special ) m-au cam dat pe spate !!! De ce ?? Pai....cum , naiba , poti scrie asa ceva in jurnalul lui sexy ???????? Fato : sexy urla peste tot ce casnicie fericita are si vii tu cu asemenea comentarii ?!?!?!? Citeste intai TOT jurnalul ei si apoi comenteaza !!!!!! Aceeasi chestie a fost si in jurnalul lui Tzutzi !!! Parerea mea : citeste tot de la cap la coada si .....vii apoi cu , comentarii !!! Fara suparare !! Tu intri pe cate un jurnal , citesti ultimele postari si ...PAC postezi ceva ce pica ca nuca in perete !!!! -------------------- |
| May |
02-05-2007, 11:46 PM
|
Ma ofer sa iti fac o pictura abstracta pe fundalul tau negru
uka tu ce te razi? treci la pupat Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 02-05-2007, 11:49 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
03-05-2007, 12:01 AM
|
Uka - sa inteleg ca razi cu mine ....sau razi de mine ? Intrebare incuietoare
Aoleuuuuu , May , sa ma agate in salon ??????? Pai se sperie toti musafirii si pleaca -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
03-05-2007, 12:04 AM
|
Atunci sa te trimita aici ca eu te agatz in camera la mine... numai ca o sa iti desenez si o esarfa la ochi si dopuri in urechi ca sa nu vezi ritualul de imperechere intre vaci si babuini
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 03-05-2007, 12:05 AM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
03-05-2007, 12:06 AM
|
Atunci sa te trimita aici ca eu te agatz in camera la mine... numai ca o sa iti desenez si o esarfa la ochi si dopuri in urechi ca sa nu vezi sezonul de imperechere intre vaci si babuini -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
03-05-2007, 12:11 AM
|
Pai si daca intrii si tu in actiune si din 2 ne facem 3?
| dany |
03-05-2007, 12:26 AM
|
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
03-05-2007, 12:27 AM
|
Pai nu stiu cum e ritualul de imperechere babuin+vaca+oaie neagra
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 06:48 PM |