![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
03-05-2007, 06:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
meniul meu de ieri
2 oua (unul care nu l-a mancat bia)-4p salata de cruditati cu 1 lingurita ulei-1p iaurt cu cateva cereale-2p mamaliga cu branza si smantana-2p pastai 0p 1/2 banana-0.5p cereale-0.5p 1 felie de paine cu branza-1.5p miere 1 lingurita 0p salata cu branza si smantana 1p mamaliga cu branza si smantana-2p cereale (gen pufarine)-1p ----- 15.5p ...am aproximat si eu cantitatile, asa ca am lasat asa, ca cine stie, poate am fost prea darnica cu mine alandana, felicitari, dar ai mare grija la mentinere. mie una mi se par periculoase variatiile acestea mari de greutate. eu deocamdata n-am cantar....asa ca nu stiu cate kg mai am si parca nu mai sunt asa stresata. oricum, cam in 2-3 saptamani ar trebui sa se cunoasca la haine dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste uka si dany, frumoase poze ati facut susanah, bine ai venit printre noi -------------------- ![]() |
| alandana |
03-05-2007, 06:51 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
meniul meu de ieri 2 oua (unul care nu l-a mancat bia)-4p salata de cruditati cu 1 lingurita ulei-1p iaurt cu cateva cereale-2p mamaliga cu branza si smantana-2p pastai 0p 1/2 banana-0.5p cereale-0.5p 1 felie de paine cu branza-1.5p miere 1 lingurita 0p salata cu branza si smantana 1p mamaliga cu branza si smantana-2p cereale (gen pufarine)-1p ----- 15.5p ...am aproximat si eu cantitatile, asa ca am lasat asa, ca cine stie, poate am fost prea darnica cu mine alandana, felicitari, dar ai mare grija la mentinere. mie una mi se par periculoase variatiile acestea mari de greutate. eu deocamdata n-am cantar....asa ca nu stiu cate kg mai am si parca nu mai sunt asa stresata. oricum, cam in 2-3 saptamani ar trebui sa se cunoasca la haine dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste uka si dany, frumoase poze ati facut susanah, bine ai venit printre noi Himere - daca nu mentin greutatea dupa dieta lichida zic ca a fost buna pentru dezintoxicare si gata. Ce cumintica ai fost si ce putin a mancat. Ma uit ca ai mancat o gramada de branza - la mine branza atarna tare rau la cantar si cam evit s-o mananc in dieta. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
03-05-2007, 07:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu prea e bine ca mananc branza, chiar daca e dietetica si nici la grupa mea sanguina nu prea e recomandata, dar imi place de mor
axe, mi-a placut meniul tau. mancarea negatita are multe puncte si e greu sa tii dieta ...eu am incercat si asa, fara sa gatesc nimic si am cam facut foamea. si nu pot sa spun ca stau mult in bucatarie. le las acolo sa fiarba singure Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-05-2007, 07:07 AM -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
03-05-2007, 07:06 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
'Neata!fetelor ce harnice sunteti!...Vin si eu din urma cu o cafeluta in mana si va ofer si voua pe langa branza care e servita pe aici
-------------------- ![]() |
| axe10 |
03-05-2007, 07:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna seara ! Nu credeam ca voi intra in seara asta dar am reusit ...chiar daca imi cad ochii in gura ... Deci..... azi a fost prima zi de job si ..... a fost chiar de C-----T !!!!! In primul rand am fost pe post de femeie de servici In alta ordine de idei .... azi am inghitit tot praful din nordul Germaniei la munca de la casa RECUNOSC ca nu am citit ce s-a scris azi asa ca nu am comentarii ........ Ooops , am 1 comentar .....vedeti mai jos.. dany e fix Si-un minut dar nu se pune, bine? Felicitari pentru ziua cu apa .... HIGHIHIHI Sunt tareeee curioasa sa fi vazut cum erati....!!! Cel mai important e ca faceti treburile impreuna...nu stiu cum reusiti dar asta e f bine. La final o sa va uitati de jur imprejur si o sa realizati ca acolo e munca voastra....unghiile tale...plamanii vostrii plini de praf....dar ce frumos e.... Ce e ma cu "fixul" lui May...ca m-ati facut curioasa...?! Am trecut de ziua de azi. Sper sa se vada maine la cantar. Si sunt hotarata sa tin macar 4 faze lunare. Dupa o sa-mi dau verdictul. Deci a mers...de curiozitate sa te cantaresti si maine...o sa vezi mai mult oricat de putin ai manca azi.... Acum mi-am adus aminte de chestia asta cu postitul....e un nebun pe la tv care e adeptul vegetarismului si el zicea ca are 4 zile pe luna in care nu bea decat apa...sa se odihneasca organismul...probabil tot la fazele astea se referea....voi oricum ati facut-o ca sa slabiti...si sa va purificati in al doilea rand. E adevarat ca nu moare nimeni de foame daca nu maninca o zi...si e adevarat ca daca treci de pranz si nu ai mancat pe urma tocmai pe seara te mai apuca foamea...dar o rezolvi culcandu-te devreme.... Dany, in leg cu emigratul....mi-e nu mi-a trecut niciodata prin cap sa plec....e adevarat ca am un job bun si banos, ca am tot ce-mi trebuie si ca ma lovesc ca toata lumea de birocratie...dar ce sa-i faci, o iau asa cum pot si am rabdare cand ma dispera unii de pe la birouri. E adevarat de asemenea ca ma umplu de nervi cateodata dar imi trece ce sa-i faci! Pt cele care au plecat eu va felicit ca sunteti fericite...asta e important! 'Neata!fetelor ce harnice sunteti!...Vin si eu din urma cu o cafeluta in mana si va ofer si voua pe langa branza care e servita pe aici Merg si eu... Himere, fac si eu ce pot...am zile bune si altele "rele"...ieri am facut o cratita mare de ghiveci care a iesit la portie 1.5p...si fritura la gratar de pui si porc...sa mananc azi. -------------------- ![]() |
| alandana |
03-05-2007, 07:15 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Iar apropo de ce spunea Susanah - eu am fost plecata din tara ( eram hotarata sa nu ma mai intorc) - am cunoscut multa lume care a ales sa emigreze - nici unul nu era sarac acasa. Le era foarte bine iar cel mai mare regret al meu este ca m-am intors. Asat nu pentru ca mi-ar fi rau in tara - ca nu-mi este - dar copiilor le-ar fi fost mult mai bine acolo. Cred ca pur si simplu afara e alta civilizatie, alte oportunitati. In Romania inca e mare haos si nebunie. Ma uit pe strada si nu inteleg de ce oameni de-o varsta cu mine arata atat de imbatraniti - iar asta e valabil in special la barbati. Femeile tot se mai ingrijesc dar barbatii - prea multe "alcoale" si neglijenta.
O vreme imi facea placere sa merg la petreceri - de mult nu-mi mai place - doar o scuza pentru si mai mult alcool. O evadare facila si degradanta. Si toata lumea se intreaba de ce beau elevii - pentru ca asta vad acasa. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Pisik |
03-05-2007, 08:01 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza, hai ca scrisesem o gramada si s-a blocat boul asta de calc
Apropos de ce zicea Susanah eu m-am regasit in prima parte, cea referitoare la mama, pt ca intr-adevar nu stiu cat as putea trai fara "mamicile" mele; in a doua parte insa sunt de acord cu voi. Eu am o prietena f buna care a terminat medicina sefa de promotie (!), este excelenta profesional, dar aici ar fi fost platita si tratata mizer ca stagiar asa ca a ales Statele, unde invata f multa meserie, este tratata super si platita la efl. Deci, multe sunt motivele care te fac sa paraesti tara si uneori chiar daca iti este greu, cu dorul de ai tai si toate cele, alegi sa lupti pt o viata nu neaparat mai buna, ci normala (pt ca nu e normal sa iti platesti intretinerea si sa te intrebi daca mai traiesti pana la urmatorul salariu) Fetelor, eu sunt distrusa (nu as vrea sa folosesc termenii astia totusi, pt ca pesimismul e exact ce nu imi trebuie acum), nu din cauza job-ului cum ati putea crede, ci din cauze personale. Nu m-am certat cu sotul meu, din contra, incercam sa fim tari si sa ne sprijinm unul pe altul. Am primit ieri rezultatul analizei lui si de unde eram convinsa ca eu voi fi problema, se pare ca si la el este o problema destul de grava (daca doriti detalii dati-mi pm, nu as vrea sa dau prea multe detalii). Ideea e ca la o prima vedere va fi aproape imposibil sa facem un copil pe cale naturala Deocamdata sunt inca in stare de soc, incerc sa caut pe net cat mai multe, am vazut ca exista f multe tratamente naturiste, care insa nu au succes mereu, astept totusi sa fac si eu ultima analiza pe 15 si apoi sa mergem la medic cu toate, ale mele si ale lui sa vedem ce ne zice.....dar m-a lovit ca un trasnet. Am mereu ochii in lacrimi si cand vad un copil la TV sau pe strada incep sa plang. Nu vreau sa dezvolt o obsesie pt ca stiu ca ar ingreuna si mai tare lucrurile.... Cu dieta inca ne mai tinem, azi am mancat si un ou pe langa ce mancam in fiecare zi. Sotul meu a intrat in per aia naspa de care zicea Nessie, chetoza parca, nu Ness? Pt ca nu papa fructe si paine deloc ci numai carne si salata are niste dureri de cap cumplite, ameteli, stari proaste. Si acum si vestea asta, va dati seama cum eram aseara Va pup si va doresc o zi cu soare -------------------- |
| uka |
03-05-2007, 08:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Sunt sigura ca trebuie sa existe o rezolvare...fruntea sus, hai, fii mai optimista si se va rezolva...nu cred ca ar trebui sa va indepartati ci din contra sa va apropie si mai mult si sa va sprijiniti reciproc
-------------------- |
| ina_ceva |
03-05-2007, 08:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Dany-dulce, dar stiai de la inceput ca esti acolo pe post de femei de serv? Noni, May, cum s-a prezentat cantarul de dimineatza? Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide? preferatul meu e cosuletzul in sine... si eu si eu... Totul va fi bine, pisik! -------------------- |
| anaoi |
03-05-2007, 08:10 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hallo.
adik si tu uka si tu ina deveniti cate un dylly mai mic??? yuppyyyy....vai de lumea asta cu 3 dylly in ea. neatza !!!! |
| axe10 |
03-05-2007, 08:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisi ai pm!
A, am uitat, bine ca mi-a adus aminte Ina. Dany, daca nu-ti convine mai cauta...ca de bani aveti nevoie! -------------------- ![]() |
| himere2005 |
03-05-2007, 08:27 AM
|
pisik, ti-am trimis pm...tu ai mare nevoie de noi acum
-------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
03-05-2007, 08:35 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Neatza, hai ca scrisesem o gramada si s-a blocat boul asta de calc Apropos de ce zicea Susanah eu m-am regasit in prima parte, cea referitoare la mama, pt ca intr-adevar nu stiu cat as putea trai fara "mamicile" mele; in a doua parte insa sunt de acord cu voi. Eu am o prietena f buna care a terminat medicina sefa de promotie (!), este excelenta profesional, dar aici ar fi fost platita si tratata mizer ca stagiar asa ca a ales Statele, unde invata f multa meserie, este tratata super si platita la efl. Deci, multe sunt motivele care te fac sa paraesti tara si uneori chiar daca iti este greu, cu dorul de ai tai si toate cele, alegi sa lupti pt o viata nu neaparat mai buna, ci normala (pt ca nu e normal sa iti platesti intretinerea si sa te intrebi daca mai traiesti pana la urmatorul salariu) Fetelor, eu sunt distrusa (nu as vrea sa folosesc termenii astia totusi, pt ca pesimismul e exact ce nu imi trebuie acum), nu din cauza job-ului cum ati putea crede, ci din cauze personale. Nu m-am certat cu sotul meu, din contra, incercam sa fim tari si sa ne sprijinm unul pe altul. Am primit ieri rezultatul analizei lui si de unde eram convinsa ca eu voi fi problema, se pare ca si la el este o problema destul de grava (daca doriti detalii dati-mi pm, nu as vrea sa dau prea multe detalii). Ideea e ca la o prima vedere va fi aproape imposibil sa facem un copil pe cale naturala Deocamdata sunt inca in stare de soc, incerc sa caut pe net cat mai multe, am vazut ca exista f multe tratamente naturiste, care insa nu au succes mereu, astept totusi sa fac si eu ultima analiza pe 15 si apoi sa mergem la medic cu toate, ale mele si ale lui sa vedem ce ne zice.....dar m-a lovit ca un trasnet. Am mereu ochii in lacrimi si cand vad un copil la TV sau pe strada incep sa plang. Nu vreau sa dezvolt o obsesie pt ca stiu ca ar ingreuna si mai tare lucrurile.... Cu dieta inca ne mai tinem, azi am mancat si un ou pe langa ce mancam in fiecare zi. Sotul meu a intrat in per aia naspa de care zicea Nessie, chetoza parca, nu Ness? Pt ca nu papa fructe si paine deloc ci numai carne si salata are niste dureri de cap cumplite, ameteli, stari proaste. Si acum si vestea asta, va dati seama cum eram aseara Va pup si va doresc o zi cu soare Am o prietena careia i s-a zis ca nu poate avea copii,dupa ecografie i s-a spus ca are uterul oval si ca nu poate ramane gravida deoarece celulele barbatesti nu au acces in uter, a fost la mai multi medici ,i s-a spus ca este anemica,ca nu rezista unei sarcini,iar acum ,dupa patru ani are o fetita de un an jumatate,mandra foc.Ideea este ca nu rebuie sa te lasi daramata ,iar cu stresul sigur nu vei face nici macar cat ai putea.Chiar si eu am ramas la comanda cu primul copil iar al doilea l-am vrut atat de mult ca n-am ramas nicicum gravida.Cand am renuntat sa mai fac zilnic teste de sarcina,sa ma gandesc de cate ori vedeam un BB ca eu nu mai pot avea,a aparut si micutul meu.Deci:[color=#3333FF]fruntea sus!nimic nu e imposibil!Poate te trezesti cu gemeni... -------------------- ![]() |
| anaoi |
03-05-2007, 08:36 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
sau tripleti
|
| nusarich |
03-05-2007, 08:37 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'neata tuturor!
pisik, eu zic sa va faceti analizele si sa mergeti la medic, el stie cel mai bine. uite, am un exemplu un coleg care de vreo 10 ani s-a chinuit sa faca un bb (cu sotia proprie, bineinteles), si pana anul trecut nimic-nimic, adica nimic, desi nu se protejau nicicum, si uite ca anul trecut s-a produs "minunea", iar acum au o frumusete de fetita sanatoasa. asta dupa ce se impacasera deja cu ideea de adoptie. deci incercati, faceti tratament daca trebuie si eu zic ca va fi bine, nu se poate altfel. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:41 PM |