left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Eu.
mesaj 03-05-2007, 08:47 AM
Mesaj #1291

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated
Sex: Feminin

'neatza

Pisik, nu dispera. medicii se inseala de multe ori, iar natura si DD face minuni wink1.gif
nici mama mea nu putea, in teorie sa duca o sarcina si , uite, are 2 copii mari deja.
mie mi s-a spus ca am am maxim 10% sanse sa pot face copii...mi-a fost frica, am facut si o depresie mica, dupa care mi-am spus ca nu cred in asa ceva, nu am de unde sa stu pana nu incerc. iar in ziua de astazi sunt atatea metode...
fruntea sus!

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astćzi este o zi īn care sć ne bucurćm de viažć.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 08:49 AM
Mesaj #1292

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Multumesc mult tuturor pt mesaje si pt pm-uri, va iubesc mult pupic.gif
Trebuie sa nu cedez, sa fiu optimista, sa lupt, vom face asta impreuna. Si cand voi simti ca nu mai pot stiu la cine sa plang si sa caut suport, nu-i asa? wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

BLUELIFE
mesaj 03-05-2007, 08:51 AM
Mesaj #1293

Veverita

Raspunsuri: 707
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

17. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

18. Calin tine de mīna mireasa care are parul lung de fericire.
Ea lupta sa puna mīna pe dragostea flacaului.

19. Poetul īsi asteapta iubita ca īmpreuna sa cutremure o barca.

20. Ion Creanga s-a nascut īntre anii 1887-1889.

21. Este vorba de peripetiile lui Robinson Crusoe dupa ce pleaca din Troia.

29. Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avīnd īn zona o prezenta statornica.

30. Īn padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.

31. Capitala Olandei este jumatate la Haga, jumatate la Amsterdam.

32. Toate rascoalele au cerut pamīnt care era tinut sub talpa de boieri.

33. Optica se ocupa cu studiul ochelarilor.

34. Romanii i-au batut crunt pe cartilaginezii din Cartagina. (hahaha)

35. Lebada moare de cīte ori cīnta.

36. Animalele salbatice traiesc īn padurea zoologica.

37. Īn dogmatism, gīndirea devine rigida, casanta.

38. Punctul este o linie redusa la minimum.

39. Īn caz de accident nu trebuie sa fugi de la locul faptei fiindca victima, daca nu e lovita fatal, poate retine numarul masinii.
Radeti cu cei de la Bac lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Susannah
mesaj 03-05-2007, 08:58 AM
Mesaj #1294

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

CITAT(danyhoney @ 03-05-2007, 12:44 AM) *

Well..... cu parere de rau revin cu ceva adresat Susannah-ei !!!! Mi-e indiferent daca te superi sau nu dar .....postarile tale ( vezi jurnalul lui sexymom ,in special ) m-au cam dat pe spate !!! De ce ?? Pai....cum , naiba , poti scrie asa ceva in jurnalul lui sexy ???????? Fato : sexy urla peste tot ce casnicie fericita are si vii tu cu asemenea comentarii ?!?!?!? Citeste intai TOT jurnalul ei si apoi comenteaza !!!!!! Aceeasi chestie a fost si in jurnalul lui Tzutzi !!! Parerea mea : citeste tot de la cap la coada si .....vii apoi cu , comentarii !!! Fara suparare !! Tu intri pe cate un jurnal , citesti ultimele postari si ...PAC postezi ceva ce pica ca nuca in perete !!!!

lol.gif lol.gif Daca nici acum nu voi fii "oaia neagra " a forumului .... ma declar super multumita lol.gif

Citesc, citesc, )).gif din pacate sau din fericire am un job care imi permite sa stau mai mult pe acasa si am timp sa citesc ce se scrie pe acest forum. Eu nu cred ca se potiveste ca nuca in perete ci, pentru ca nu am o relatie apropiata cu nici una dintre voi, am curajul sa spun unele lucruri pe nume fara sa ma dau dupa cires si fara sa fiu ipocrita. Numai bine, Dany, nu m-am suparat pentru ca nu am de ce. baby.gif Si eu zic ca nu am jignit pe mine, nu m-am adresat niciunei fete de aici cu injurii ci doar spun lucrurilor pe nume. Am observat ca si tu faci la fel cu Himere sau Pisik.
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 03-05-2007, 09:00 AM
Mesaj #1295

Veverita

Raspunsuri: 707
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.

Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.

Confectionez paturi pentru copii de fier.

Vindem second hand.

Tānara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, īnsotite de fotografia autoturismului.

Asociatie de locatari, angajeaza fochist de īnalta presiune.

Cautam femeie la fetita īn vārsta si nefumatoare.

Vānd masina de cusut māna si picior.

Vānd butelie de aragaz cu reseu si frigider.

Vānd patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.

Consumati cu īncredere supa de pasare vegetariana.

Servim cu frisca clientela bine batuta.

Avem frisca batuta toata ziua.

Nu servim minori sub 18 ani.

Nu servim īn stare de ebrietate.

Avem ciorapi de femei lungi.

Lenjeria de corp nu se schimba.

Confectionam costume de dama la proba doua.

Croim rochii pentru dame de lux.

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 03-05-2007, 09:14 AM
Mesaj #1296

Iepuras

Raspunsuri: 1.916
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 09:49 AM) *

Trebuie sa nu cedez, sa fiu optimista, sa lupt, vom face asta impreuna. Si cand voi simti ca nu mai pot stiu la cine sa plang si sa caut suport, nu-i asa? wink1.gif

uite pisik, ca sa vezi ca DD nu doarme, o prietena de-a mea foarte buna tocmai m-a anuntat ca a nascut un baietel (trebuia sa nasca in iunie) si sunt amandoi sanatosi. Asta dupa ce s-a chinuit si ea cativa ani buni si dupa ce acum vreo 4 ani a trebuit sa renunte la o sarcina cand era in 5 luni din motive medicale. Si uite ca pana la urma are un bb sanatos. Deci, fii optimista si o sa vezi ca o sa fie bine.

--------------------
+Quote Post
_noni_
mesaj 03-05-2007, 09:26 AM
Mesaj #1297

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Pisicule
, nu te intrista! si mie mi-au zis ginecologii ca am sanse mai mici sa raman gravida din cauza de "uter retrovert" + altele si ma apucase o criza de mai mare frumusetea...plangeam tot timpul, nu puteam sa dorm, ma gandeam si apoape ca simteam cum e sa porti un copil in brate si, cel mai rau - ma purtam urat cu bobi.

el saracul, a avut rabdare cu mine si din fericire acum mi-a trecut. am reusit sa realizez ca un copil este un dar de la Dumnezeu care vine cand vrea DD nu cand ne propunem noi. asa ca acum astept cuminte (adica participam si noi cu partea tehnica sex.gif )sa se implineasca ce va vrea DD.

stiu ca eu una nu pot controla sau comanda acest lucru si mai stiu ca la cat de mult imi doresc un copil, cu siguranta ca mi-l va darui DD.

pupic.gif hug.gif

cu dieta cu lichide: lol.gif ieri aveam 66.1, azi am 65.9 lol.gif lol.gif ce sa zic, o fi de la faptul ca eu am papat o banana si am fumat, ca deh...la mancare pot sa renunt, dar la tigari nu devil.gif mad.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 09:34 AM
Mesaj #1298

Taz

CITAT(_noni_ @ 03-05-2007, 10:26 AM) *

Pisicule
, nu te intrista! si mie mi-au zis ginecologii ca am sanse mai mici sa raman gravida din cauza de "uter retrovert" + altele si ma apucase o criza de mai mare frumusetea...plangeam tot timpul, nu puteam sa dorm, ma gandeam si apoape ca simteam cum e sa porti un copil in brate si, cel mai rau - ma purtam urat cu bobi.

el saracul, a avut rabdare cu mine si din fericire acum mi-a trecut. am reusit sa realizez ca un copil este un dar de la Dumnezeu care vine cand vrea DD nu cand ne propunem noi. asa ca acum astept cuminte (adica participam si noi cu partea tehnica sex.gif )sa se implineasca ce va vrea DD.

stiu ca eu una nu pot controla sau comanda acest lucru si mai stiu ca la cat de mult imi doresc un copil, cu siguranta ca mi-l va darui DD.

pupic.gif hug.gif

cu dieta cu lichide: lol.gif ieri aveam 66.1, azi am 65.9 lol.gif lol.gif ce sa zic, o fi de la faptul ca eu am papat o banana si am fumat, ca deh...la mancare pot sa renunt, dar la tigari nu devil.gif mad.gif

}{

Noni, stiu ca ai dreptate, toate aveti, asa ca vom incerca sa facem tot ce este posibil si sa muncim blushing.gif , sa avem incredere in DD.
Lasa, nu fii necajita de lichide, considera ca te-ai purificat si gata

Oricum, esti mai slabuta decat ai pe ticker wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 03-05-2007, 09:37 AM
Mesaj #1299

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu nu pot sa nu mananc...decat daca am treaba 24 din 24...altfel ma ia durerea de cap!

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 03-05-2007, 09:49 AM
Mesaj #1300

Taz

Raspunsuri: 3.283
Membrul Nr.: 68

Am trecut repede sa va citesc si sa mai postez un mesaj,ca acusi se trezeste sheful. doh.gif

Pisik,nu ma pricep la vorbe frumoase,dar iti spun ce am vazut eu pe tot parcursul timpului cit am fost insarcinata.Nici un medic nu poate sa se puna cu DD atunci cind el vrea.Nu fiti necajiti ca nu aveti de ce.Sunteti tineri si o sa aveti in curand si un bb,cu siguranta.Mai bine mai cereti o parere si la alt medic.Daca vrei ma pot interesa la fetele de pe forumul DC care medic e cu experienta mai mare in probleme de infertilitate.
Hai capul sus ca va fi o rezolvare si pentru problemuta asta a voastra. pupic.gif

Despre discutia cu plecatul din tara,ma abtin,din moment ce vine de la cineva care habar nu are cum e sa fi plecat si sa fi fericit in alta tara.Acasa,e frumos doar o luna,ca pe urma incepi sa vezi lucrurile urate si atunci nu mai stii cum sa pleci mai repede.Deci fiecare are dreptul la o parerea,fara suparare.

Himere,am vrut sa te intreb daca inainte de diversificare Bia a fost mai grasuta sau manca mai bine?Ca m-a pus pe ginduri ce ai scris ca trebuia sa incepi mai repede.

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 03-05-2007, 09:55 AM
Mesaj #1301

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu nu stiu cum e sa traiesti in alta tara...mi-ar place dar nu am curaj....si nici aici nu mi-e rau...

Va pup pe toate pt curaj si va doresc sa fiti fericite!
Ma bag si eu la raspuns...
Eu cu Alexia am inceput pe la 4 luni...sucuri de morcov si portocala...apoi pasate in blender...la 6 luni i-am dat primul iaurt....sa vezi ce ii placea.. Legume ajunsesem sa-i dau de oricare congelate...orice combinatie...mai putin cele cu ceapa...chiar si mazare care cica nu e recomandata!

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 03-05-2007, 09:59 AM
Mesaj #1302

Taz

Raspunsuri: 3.283
Membrul Nr.: 68

Axe,mersi.Orice sfat e bine primit.Ca eu am o frica de inceputul asta...nu stiu de ce.Parca mi se pare sa nu fac ceva gresit si sa nu mai manance copilul ca pina acum.Cred ca ma impusc. doh.gif

Deea,cind apuci,scrie si tu un mesaj cu ce ai inceput sa diversifici si cum papa Alexia acum.Ca stiu ca era papacioasa de mica.E tot asa?
Si mai bag o poza ca parca vad ca nu mai recunoastem copilul deja.

Acest mesaj a fost editat de daconst: 03-05-2007, 10:07 AM

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 10:08 AM
Mesaj #1303

Taz

CITAT(daconst @ 03-05-2007, 10:49 AM) *

Am trecut repede sa va citesc si sa mai postez un mesaj,ca acusi se trezeste sheful. doh.gif

Pisik,nu ma pricep la vorbe frumoase,dar iti spun ce am vazut eu pe tot parcursul timpului cit am fost insarcinata.Nici un medic nu poate sa se puna cu DD atunci cind el vrea.Nu fiti necajiti ca nu aveti de ce.Sunteti tineri si o sa aveti in curand si un bb,cu siguranta.Mai bine mai cereti o parere si la alt medic.Daca vrei ma pot interesa la fetele de pe forumul DC care medic e cu experienta mai mare in probleme de infertilitate.
Hai capul sus ca va fi o rezolvare si pentru problemuta asta a voastra. pupic.gif

Despre discutia cu plecatul din tara,ma abtin,din moment ce vine de la cineva care habar nu are cum e sa fi plecat si sa fi fericit in alta tara.Acasa,e frumos doar o luna,ca pe urma incepi sa vezi lucrurile urate si atunci nu mai stii cum sa pleci mai repede.Deci fiecare are dreptul la o parerea,fara suparare.

Himere,am vrut sa te intreb daca inainte de diversificare Bia a fost mai grasuta sau manca mai bine?Ca m-a pus pe ginduri ce ai scris ca trebuia sa incepi mai repede.

Danuta, multumesc mult. Pe DC am intrat si eu si am luat niste tratamente naturiste de acolo, destul de complicate, dar le vom face pana la urma daca va fi nevoie. Doar ca la unele au dat rezultate, la altele nu.... dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 03-05-2007, 10:17 AM
Mesaj #1304

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Pisik, nu e o regula dar sa-ti spun cum am facut eu primul meu copil. Sotului meu ( care e ipohondru) ii trecuse prin cap sa-si faca o spermograma - si i s-a spus ca nu poate avea copii - ca are putin spermatozoizi si aia lenesi. Asa ca nu ne-am mai protejat si in prima luna a aparut sarcina.

Nu te lasa daramata - incercati la un alt medic.

Cat priveste regimul - tot din propria experienta iti spun ca cea mai grea perioada dintr-o dieta este inceputul - mie mi-a trebuit un an ca sa reusesc sa imi impun sa mananc mai putin si corect. acum - chiar daca intr-o zi fac o abatere revin imediat la o alimentatie sanatoasa - care este exact alimentatia WW - legume, fructe, carne slaba, branzeturi degresate.

Am mai povestit pe site ca sotul meu ajunsese la un moment dat la 130 kg. Nici macar nu manca mult - dar pur si simplu se ingrasa vazand cu ochii. Intr-o zi nu s-a mai suportat si a inceput sa tina regim. El si-a facut o lista cu alimentele de care nu se putea lipsi - le-a introdus in meniu , a calculat cate calorii inseamana si completa pana la numarul de calorii pe care si-l impusese. ( cam cu 300 cal mai putin decat manca in mod normal).
Intr-un an a slabit de la 130 la 85 kg. Acum s-a stabilizat in jur de 87 kg.

CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 09:07 AM) *

Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide?

A fost bine pana spre seara - seara a fost mai greu si dimineata m-am sculat cam ametita. Dar eu cel putin de la 53 la 50.5 kg intr-o zi. Imi dau seama ca azi pun inapoi ceva dar... macar am vazut acul sub 51.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 10:19 AM
Mesaj #1305

Taz

CITAT(alandana @ 03-05-2007, 11:17 AM) *

Pisik, nu e o regula dar sa-ti spun cum am facut eu primul meu copil. Sotului meu ( care e ipohondru) ii trecuse prin cap sa-si faca o spermograma - si i s-a spus ca nu poate avea copii - ca are putin spermatozoizi si aia lenesi. Asa ca nu ne-am mai protejat si in prima luna a aparut sarcina.

Nu te lasa daramata - incercati la un alt medic.

Cat priveste regimul - tot din propria experienta iti spun ca cea mai grea perioada dintr-o dieta este inceputul - mie mi-a trebuit un an ca sa reusesc sa imi impun sa mananc mai putin si corect. acum - chiar daca intr-o zi fac o abatere revin imediat la o alimentatie sanatoasa - care este exact alimentatia WW - legume, fructe, carne slaba, branzeturi degresate.

Am mai povestit pe site ca sotul meu ajunsese la un moment dat la 130 kg. Nici macar nu manca mult - dar pur si simplu se ingrasa vazand cu ochii. Intr-o zi nu s-a mai suportat si a inceput sa tina regim. El si-a facut o lista cu alimentele de care nu se putea lipsi - le-a introdus in meniu , a calculat cate calorii inseamana si completa pana la numarul de calorii pe care si-l impusese. ( cam cu 300 cal mai putin decat manca in mod normal).
Intr-un an a slabit de la 130 la 85 kg. Acum s-a stabilizat in jur de 87 kg.

CITAT(ina_ceva @ 03-05-2007, 09:07 AM) *

Alandana, eu as tine dieta lunii macar pt detoxificare; cum a trecut ziua de ieri numai cu lichide?

A fost bine pana spre seara - seara a fost mai greu si dimineata m-am sculat cam ametita. Dar eu cel putin de la 53 la 50.5 kg intr-o zi. Imi dau seama ca azi pun inapoi ceva dar... macar am vazut acul sub 51.

Ma incurajeaza foarte mult ce imi spui tu aici. Ma tot gandesc si imi spun ca sigur e o incercare, este menita sa ne apropie, sa ne intareasca si sigur va fi bine. Abia astept sa merg la medic cu rezultatele, pt ca medicul meu este f optimist, nu este prapastios, nu se rgabeste sa te infunde cu pastile, este un medic f echilibrat si care te linisteste

--------------------
Imagine
+Quote Post

202 Pagini V « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 08:05 PM