![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Susannah |
03-05-2007, 10:22 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
CITAT dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste uka si dany, frumoase poze ati facut susanah, bine ai venit printre noi . tii vreo dieta ceva? stiu ca mai ai postari mai vechi, dar nu mai stiu daca vroiai sa adopti ww sau nu. tu in ce tara ai fost plecata si ti s-a parut greu sa te adaptezi? Buna, Himere si multumesc si celorlaltor fete care ca si tine isi spun parerea frumos si civilizat intr-o polemica a ideilor si argumentelor, nu gratuit. Eu am fost plecata 2 ani din tara si am murit de dor. Desi am vazut lucruri minunate, orase superbe...e frumos ca experienta insa pe sufletul meu nu s-a pliat. Mai ales ca in Romania am de toate, mi-am gasit un serviciu super, am casa, masina si nu duc lipsa de nimic. NU condamn pe cei care raman afara, spun doar ca trb sa ai un motiv f puternic si sa ai si o anume structura sufleteasca pt asta. |
| _noni_ |
03-05-2007, 10:30 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Susannah, vad ca ai inceput sa postezi mai des si eu iti spun bine ai venit printre noi!
nu stiu de cand ne citesti dar ai sa vezi ca fetele nu sunt rele, fiecare e diferita, suntem mai multe tipuri de personalitati aici si se intampla sa nu fim intodeauna de acord cu toatele. asta nu inseamna ca avem ranchiuni, sau cel putin eu nu cred, dupa cum le cunosc eu pe fete, de mai bine de un an, numai pe forumul asta si de mai bine de 3 si de prin alte locuri. mi-ar placea sa ne spui mai multe despre tine si sa intri mai des in discutii ca sa te putem cunoaste si sa ne obisnuim si cu tine, asa cum esti tu, dincolo de monitor! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 03-05-2007, 10:30 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Susannah |
03-05-2007, 10:46 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Buna, Noni si multumesc frumos de bun-venit! O sa incerc sa postez mai des, insa mi-ar placea sa imi pastrez anonimatul cvasi-total pentru a putea sa am in continuare acea atitudine directa si neinfluentata de partipris. Din parerile exprimate liber aici mi se va releva si personalitatea.
|
| himere2005 |
03-05-2007, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am venit de la o plimbarica cu peripetii
ne plimbam pe strada si o masina a luat foc chiar langa noi in sfarsit mi-am facut curaj sa o las pe bia sa mearga singura pe un drum drept, eu ma ascundeam dupa pomi si ea trebuia sa ma gaseasca ca altfel brate scria pe mine dana, fata mea a mancat cred eu bine pana la o luna san. dupa aia, exasperata ca tot plangea seara, i-am introdus suzeta. asa adormea, fara suzeta totul era un chin pentru mine. de cand cu suzeta nu a mai vrut san si pe parcurs, laptele era din ce in ce mai putin, eu necajita ca nu mai puteam pleca de acasa deloc ca tot timpul vroia sa manance la piept (si nici nu mai aveam la un momnt dat lapte, aveam rani), i-am introdus formula pe la 2 luni Humana. la 3 luni deja nu mai aveam lapte deloc, asa ca era alimentata cu lapte praf...asta pana la 6 luni. ii dadeam in plus doar sucuri de fructesi eventual mar cu biscuite pe care-l cam respingea. la 6 luni ori ca era sclifosita ori din cauza dintilor ori din cauza ca era cam nervoasa din cauza ca nu reusea sa doarma imi dadea tot timpul peste mana si tinea dintii inclestati dupa vreo 2 lingurite Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-05-2007, 11:09 AM -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
03-05-2007, 12:13 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 705 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei...
nu scrie pe ea cate calorii are deci...nu ingrasa... -------------------- ![]() |
| anaoi |
03-05-2007, 12:32 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu
|
| Pisik |
03-05-2007, 12:33 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei... nu scrie pe ea cate calorii are deci...nu ingrasa... TE BAAAAAAAT -------------------- |
| Tzutzi80 |
03-05-2007, 12:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Pisik |
03-05-2007, 12:34 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ironia sortii sau nu, astazi m-au intrebat doua persoane daca sunt gravi
Nu din cauza de sunculite cum s-ar putea crede ci din cauza ca sunt si abatuta si trista din cauza problemelor si foarte ametita din cauza de regim si probabil aratam mai de pe alta planeta, plus ca abia ma tin pe picioare; cred ca am si astenie ca altfel nu se explica, ca mananc legume cu nemiluita; si fructe la fel Acest mesaj a fost editat de Pisik: 03-05-2007, 12:35 PM -------------------- |
| anaoi |
03-05-2007, 01:01 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p Acest mesaj a fost editat de anaoi: 03-05-2007, 01:13 PM |
| May |
03-05-2007, 01:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
pisik sa nu iti dea Dumnezeu sa ai un copil, ci sa iti dea sa ai 2-3 himere wow sa ia foc o masina chiar langa tine? alandana wow 2,5 kg e ceva. Eu am avut minus 1 kilogram fata de ieri dimineatza ceea ce e super ok Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 03-05-2007, 01:15 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| daconst |
03-05-2007, 01:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Felicitari pentru cintar,May,Dana,Noni (nu conteaza ca sunt doar 200g)
-------------------- |
| Deea |
03-05-2007, 01:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
pup fetele
imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar sunt f.f.f stresata nu pot sa fac nimic altceva decat munca si noaptea ma trezesc cu gandul la ceva de la servici....in ritmul asta o iau razna cat de curand. Dana la Alexia nu am vazut mari schimbari de cand mananca diversificat, adica are zile in care mananca f. bine si zile in care nu prea vrea sa manance, per total e ok. Bubbles multumesc pentru urari si pupici. -------------------- ![]() |
| May |
03-05-2007, 01:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc dana
Deea -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| alandana |
03-05-2007, 01:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ieri am fost si la masaj si impachetari ( care poate ca au ajutat ) si am facut si 5 min de bicicleta ( gafaiam de numa-numa).
Azi incerc sa rezist 10 min. Nu inteleg cum pot sa fac fitness 2 ore si gafai dupa 5 min de bicicleta. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 02:08 AM |