left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Susannah
mesaj 03-05-2007, 10:22 AM
Mesaj #1306

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208
Sex: Feminin

CITAT
dany, parerea mea ca trebuie sa ne ferim nu de ala care vorbeste, ci de ala care tace si unelteste
uka si dany, frumoase poze ati facut
susanah, bine ai venit printre noi . tii vreo dieta ceva? stiu ca mai ai postari mai vechi, dar nu mai stiu daca vroiai sa adopti ww sau nu. tu in ce tara ai fost plecata si ti s-a parut greu sa te adaptezi?

Buna, Himere si multumesc si celorlaltor fete care ca si tine isi spun parerea frumos si civilizat intr-o polemica a ideilor si argumentelor, nu gratuit. cheer.gif Ma gandeam la un moment dat sa tin si eu WW pentru ca mi se pare ca disciplineaza fantastic si e si destul de echilibrat.
Eu am fost plecata 2 ani din tara si am murit de dor. Desi am vazut lucruri minunate, orase superbe...e frumos ca experienta insa pe sufletul meu nu s-a pliat. Mai ales ca in Romania am de toate, mi-am gasit un serviciu super, am casa, masina si nu duc lipsa de nimic. NU condamn pe cei care raman afara, spun doar ca trb sa ai un motiv f puternic si sa ai si o anume structura sufleteasca pt asta.
pupic.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 03-05-2007, 10:30 AM
Mesaj #1307

Nevastuica

Raspunsuri: 901
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Susannah, vad ca ai inceput sa postezi mai des si eu iti spun bine ai venit printre noi!

nu stiu de cand ne citesti dar ai sa vezi ca fetele nu sunt rele, fiecare e diferita, suntem mai multe tipuri de personalitati aici si se intampla sa nu fim intodeauna de acord cu toatele. asta nu inseamna ca avem ranchiuni, sau cel putin eu nu cred, dupa cum le cunosc eu pe fete, de mai bine de un an, numai pe forumul asta si de mai bine de 3 si de prin alte locuri.

mi-ar placea sa ne spui mai multe despre tine si sa intri mai des in discutii ca sa te putem cunoaste si sa ne obisnuim si cu tine, asa cum esti tu, dincolo de monitor! give_rose.gif

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 03-05-2007, 10:30 AM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Susannah
mesaj 03-05-2007, 10:46 AM
Mesaj #1308

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

Buna, Noni si multumesc frumos de bun-venit! O sa incerc sa postez mai des, insa mi-ar placea sa imi pastrez anonimatul cvasi-total pentru a putea sa am in continuare acea atitudine directa si neinfluentata de partipris. Din parerile exprimate liber aici mi se va releva si personalitatea. smile.gif dry.gif Felicitari tie personal pentru talentul de fotograf, ai putea face cariera in acest domeniu!
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-05-2007, 11:07 AM
Mesaj #1309

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

am venit de la o plimbarica cu peripetii

ne plimbam pe strada si o masina a luat foc chiar langa noi sad.gif am telefonat la 112 ca altceva nu am stiut ce sa fac, insa ma gandeam la reactia oamenilor care se strangeau ca la urs si se uitau cum omul se chinuie cu masina si a pompierilor care au venit cred ca la vreo 6-7 minute de la apel. vai de f...nostru doh.gif saritori mai suntem...noroc ca era cineva care a adus apa si avea si posesorul masinii un stingator, dar chiar nu putea face fata...eu am stat vreo 2-3 minute, dupa care am plecat, eram curioasa daca se mai amelioreaza situatia...

in sfarsit mi-am facut curaj sa o las pe bia sa mearga singura pe un drum drept, eu ma ascundeam dupa pomi si ea trebuia sa ma gaseasca ca altfel brate scria pe mine grin.gif

dana, fata mea a mancat cred eu bine pana la o luna san. dupa aia, exasperata ca tot plangea seara, i-am introdus suzeta. asa adormea, fara suzeta totul era un chin pentru mine. de cand cu suzeta nu a mai vrut san si pe parcurs, laptele era din ce in ce mai putin, eu necajita ca nu mai puteam pleca de acasa deloc ca tot timpul vroia sa manance la piept (si nici nu mai aveam la un momnt dat lapte, aveam rani), i-am introdus formula pe la 2 luni Humana. la 3 luni deja nu mai aveam lapte deloc, asa ca era alimentata cu lapte praf...asta pana la 6 luni. ii dadeam in plus doar sucuri de fructesi eventual mar cu biscuite pe care-l cam respingea. la 6 luni ori ca era sclifosita ori din cauza dintilor ori din cauza ca era cam nervoasa din cauza ca nu reusea sa doarma imi dadea tot timpul peste mana si tinea dintii inclestati dupa vreo 2 lingurite doh.gif ...acum e mai bine ca nu am asa restrictii mari, in sensul ca pot sa-i dau si alimente care sub un an nu prea sunt permise...cam asa s-a manifestat bia. nu se omoara ea cu mancarea, nici cu legumele (apopos de ce ma intreba ieri emu), in schimb mai mananca fructe, branza, carne, peste.cred ca o sa-i dau si supliment de vitamine. si inca ceva, in momentul aparitiei dintilor, iarasi nu mananca bine, dar se regleaza pe parcurs

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-05-2007, 11:09 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 03-05-2007, 12:13 PM
Mesaj #1310

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei... blum.gif

nu scrie pe ea cate calorii are deci...nu ingrasa... tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 03-05-2007, 12:32 PM
Mesaj #1311

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 12:33 PM
Mesaj #1312

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(BLUELIFE @ 03-05-2007, 01:13 PM) *

Mi-am luat inghetata...vrea cineva?capsuni si piersici...n-am putut rezista tentatiei... blum.gif

nu scrie pe ea cate calorii are deci...nu ingrasa... tease.gif

TE BAAAAAAAT devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 03-05-2007, 12:33 PM
Mesaj #1313

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 01:32 PM) *

nu de caloriile alea dylly a ingurgitat o felie stravezie de branza gouda de la hochland. yummy. tot depasire se cheama, stiu

Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p devil.gif lol.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 12:34 PM
Mesaj #1314

Taz

Raspunsuri: 3.357
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Ironia sortii sau nu, astazi m-au intrebat doua persoane daca sunt gravi sad.gif
Nu din cauza de sunculite cum s-ar putea crede ci din cauza ca sunt si abatuta si trista din cauza problemelor si foarte ametita din cauza de regim si probabil aratam mai de pe alta planeta, plus ca abia ma tin pe picioare; cred ca am si astenie ca altfel nu se explica, ca mananc legume cu nemiluita; si fructe la fel

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 03-05-2007, 12:35 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 03-05-2007, 01:01 PM
Mesaj #1315

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 01:33 PM) *

CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 01:32 PM) *

Mai dylly, daca era verde eu o includeam la legume....asa ca 0p devil.gif lol.gif

devil.gif

Acest mesaj a fost editat de anaoi: 03-05-2007, 01:13 PM
+Quote Post
May
mesaj 03-05-2007, 01:13 PM
Mesaj #1316

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza smile.gif

pisik sa nu iti dea Dumnezeu sa ai un copil, ci sa iti dea sa ai 2-3 floare.gif

himere wow sa ia foc o masina chiar langa tine? w00t.gif Eu am patitt-o acum 2 ani cand traversam strada. Era trecere de pietoni, cei din stanga mea au oprit ca sa trec si din dreapta se apropia un TIR. Am inceput sa trec strada si ma tot uitam la TIR ca sa fiu sigura ca se opreste si el.... mai erau cam 20 m pana ajungea la mine cand am vazut cum pur si simplu soferul cade cu capul pe volan si TIR-ul o ia aiurea... am fost atat de socata incat nu m-am putut misca din mijlocul strazii, ma uitam pur si simplu cum vine spre mine. La 10 m de mine a luat-o brusc in dreapta si a intra intr-un stalp, l-a daramat si a trecut mai departe rasturnandu-se. Soferul nu a patiti nimic... adormise la volan w00t.gif

alandana wow 2,5 kg e ceva. Eu am avut minus 1 kilogram fata de ieri dimineatza ceea ce e super ok smile.gif . Oricum nu ma entuziasmez prea tare pt ca vreau sa vad maine ce greutate am dupa ce azi o sa tin WW normal. Noni nu cred ca e de la banana sau tigari, cred ca depinde de organism, oricum e in minus nu in plus asa ca be happy floare.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 03-05-2007, 01:15 PM

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
daconst
mesaj 03-05-2007, 01:32 PM
Mesaj #1317

Taz

Raspunsuri: 3.243
Membrul Nr.: 68

Felicitari pentru cintar,May,Dana,Noni (nu conteaza ca sunt doar 200g) cheer.gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 03-05-2007, 01:39 PM
Mesaj #1318

Marmota

Raspunsuri: 1.459
Membrul Nr.: 79

pup fetele

imi cer scuze ca nu am mai scris de mult dar sunt f.f.f stresata nu pot sa fac nimic altceva decat munca si noaptea ma trezesc cu gandul la ceva de la servici....in ritmul asta o iau razna cat de curand.

Dana la Alexia nu am vazut mari schimbari de cand mananca diversificat, adica are zile in care mananca f. bine si zile in care nu prea vrea sa manance, per total e ok.

Bubbles multumesc pentru urari si pupici.

--------------------
Imagine

+Quote Post
May
mesaj 03-05-2007, 01:40 PM
Mesaj #1319

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc dana pupic.gif

Deea hug.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
alandana
mesaj 03-05-2007, 01:43 PM
Mesaj #1320

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Ieri am fost si la masaj si impachetari ( care poate ca au ajutat ) si am facut si 5 min de bicicleta ( gafaiam de numa-numa).

Azi incerc sa rezist 10 min. Nu inteleg cum pot sa fac fitness 2 ore si gafai dupa 5 min de bicicleta.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post

202 Pagini V « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 02:08 AM