left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
BLUELIFE
mesaj 03-05-2007, 02:12 PM
Mesaj #1336

Veverita

Grup: Membri
Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light
Sex: Feminin

Ar cam incape o cura de BB dupa acest 1Mai plin de papi satios si cu colesterol

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:09 PM) *

CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 03:02 PM) *

BLUELIFE ne dai o limba? w00t.gif Vezi ca noi numai la prostii ne gandim naughty.gif naughty.gif naughty.gif blushing.gif

tzutzi ce explicatiune ai gasit domne`, premiul Nobel cu felicitari!!!!!! Super tare frate lol.gif

Ne da, ca e fata buna, ne da o limba inghetata devil.gif (acum blue sa nu te superi pe mine, sper ca tii la glumele mele proate)

May....spiritul leonin se dezlantuie lol.gif

Cat despre autografe...declar sesiunea deschisa )).gif lol.gif

La cata fierbanteala este aici numai una inghetata ne-ar racori...eu nici nu stiu la ce prostii va ganditi ... angel.gif e vorba de inghetata,nu? lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 03-05-2007, 02:14 PM
Mesaj #1337

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Parca si aud cu face limba inghetzata cand ma atinge: tzsssssssss tzsssssssss si s-a topit lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 03-05-2007, 02:17 PM
Mesaj #1338

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(Maybeline @ 03-05-2007, 03:14 PM) *

Parca si aud cu face limba inghetzata cand ma atinge: tzsssssssss tzsssssssss si s-a topit lol.gif lol.gif

Pai daca esti fierbinte pupic.gif Concluzia: cine are limba inghetata sa i-o trimita lui May si din doua tzsssssssss tzsssssssss sa si topit lol.gif naughty.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-05-2007, 02:17 PM
Mesaj #1339

Koala

Raspunsuri: 2.431
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 03:08 PM) *

ella, ce mai faci? esti bine?
[

Himere, multumesc frumos de intrebare. Dar sincer, nici eu nu stiu daca sunt bine sau nu, nici eu nu stiu ce mai fac.
Am fost la mare in week-end-ul asta si a fost super super frumos. Iar sambata plec la Roma si apoi la Bruxelles, deci 2 saptamani sunt plecata.
Cu Mihai... lucrurile sunt tot in coada de peste. Iar eu nu mai stiu ce vreau, ce sa fac, e o mare harababura in capul meu...
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 03-05-2007, 02:19 PM
Mesaj #1340

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

Pai daca esti fierbinte pupic.gif Concluzia: cine are limba inghetata sa i-o trimita lui May si din doua tzsssssssss tzsssssssss sa si topit lol.gif naughty.gif

Iar cei cu spirit intreprinzator, sa fie pe faza sa capteze aburii produsi, care pot invarti o turbina micuta si uite asa producem energie electrica pentru neuroni....sa ne mai iluminam si noi

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 03-05-2007, 02:30 PM
Mesaj #1341

Veverita

Raspunsuri: 705
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Ok ,plec acum dar revin maine cu limbi...scuzati forte noi.Ceaoooo!!!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 03-05-2007, 02:34 PM
Mesaj #1342

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(Ella79 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

CITAT(himere2005 @ 03-05-2007, 03:08 PM) *

ella, ce mai faci? esti bine?
[

Himere, multumesc frumos de intrebare. Dar sincer, nici eu nu stiu daca sunt bine sau nu, nici eu nu stiu ce mai fac.
Am fost la mare in week-end-ul asta si a fost super super frumos. Iar sambata plec la Roma si apoi la Bruxelles, deci 2 saptamani sunt plecata.
Cu Mihai... lucrurile sunt tot in coada de peste. Iar eu nu mai stiu ce vreau, ce sa fac, e o mare harababura in capul meu...

Lasa Ella, poate calatoria la Roma si Bruxelles o sa te faca sa vezi lucrurile mai detasat.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-05-2007, 02:51 PM
Mesaj #1343

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Tananaaaaa, iata ca a revenit si oaia pierduta. N-am citit decat in diagonala pentru ca m-am grabit sa postez. Ma bucur ca sunteti inca pe baricade si consecvente! Vad si nickuri noi, sper sa ajung sa va cunoasc pe toate pe rand.

Noi in sfarsit ne-am mutat la casa, asa ca zilnic am de lucru. Majoritatea lucrurilor noastre sunt in cutii, nici nu mai stiu unde sa caut cand imi trebuie ceva )).gif Incet, incet or sa se termine toate si o sa ma pot bucura de noua viata.

Dieta nu am mai tinut deloc. M-am comportat ca si cum as fi fost la cura de ingrasare. Cura mea de ingrasare a avut succese, acum am ajuns la o greutate de care mi-e rusine. De duminica am inceput din nou sa numar, vreau sa arat mai omeneste pana in vara!

Nu stiu daca stiti, m-am intalnit cu Pisik saptamana trecuta cand a venit aici in interes de serviciu. A fost una din cele mai placute surprize pentru mine din ultima vreme. E o fata extraordinara, am vorbit ore-n sir si nu am epuizat subiectele, astept cu nerabdare sa mai vina pe aici. Va pup pe toate!
+Quote Post
anaoi
mesaj 03-05-2007, 02:53 PM
Mesaj #1344

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:19 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 03:17 PM) *

Iar cei cu spirit intreprinzator, sa fie pe faza sa capteze aburii produsi, care pot invarti o turbina micuta si uite asa producem energie electrica pentru neuroni....sa ne mai iluminam si noi

cred ca intram la sauna si ne topim si mai si...dupa ce ca suntem firavi, vrei sa ne mai si aburesti??? blum.gif
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 03:01 PM
Mesaj #1345

Taz

Raspunsuri: 3.357
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(soranutza @ 03-05-2007, 03:51 PM) *

Tananaaaaa, iata ca a revenit si oaia pierduta. N-am citit decat in diagonala pentru ca m-am grabit sa postez. Ma bucur ca sunteti inca pe baricade si consecvente! Vad si nickuri noi, sper sa ajung sa va cunoasc pe toate pe rand.

Noi in sfarsit ne-am mutat la casa, asa ca zilnic am de lucru. Majoritatea lucrurilor noastre sunt in cutii, nici nu mai stiu unde sa caut cand imi trebuie ceva )).gif Incet, incet or sa se termine toate si o sa ma pot bucura de noua viata.

Dieta nu am mai tinut deloc. M-am comportat ca si cum as fi fost la cura de ingrasare. Cura mea de ingrasare a avut succese, acum am ajuns la o greutate de care mi-e rusine. De duminica am inceput din nou sa numar, vreau sa arat mai omeneste pana in vara!

Nu stiu daca stiti, m-am intalnit cu Pisik saptamana trecuta cand a venit aici in interes de serviciu. A fost una din cele mai placute surprize pentru mine din ultima vreme. E o fata extraordinara, am vorbit ore-n sir si nu am epuizat subiectele, astept cu nerabdare sa mai vina pe aici. Va pup pe toate!

Bine ai revenit dulcica si spor la casuta! Imi pare rau ca pana la urma ne-am luat cu vorba, cu papa si nu am mai mers sa vad si eu cuibusorul vostru. Dar la urmatoarea vizita nu mai scapati blum.gif
Stai linistita, ca dupa ce ai papat la restaurant nu mi s-a parut cum ca ai fi la ingrasare, eu cand nu tin dieta pap mult mai mult si mai aiurea blushing.gif
Cum mai merge cu bicla? Sper ca o folosesti ca daca nu...bataita blum.gif

Te pup dulce si ma bucur ca ai revenit pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-05-2007, 03:05 PM
Mesaj #1346

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Hehe, Pisikule, de-ai stii tu ca eu de rusine am fost asa de cuminte blushing.gif Tu te uitai la salate si la chestii cu cat mai putine calorii... De n-ai fi fost acolo cu siguranta mi-as fi comandat altceva. naughty.gif sorry.gif
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 03:12 PM
Mesaj #1347

Taz

Raspunsuri: 3.357
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(soranutza @ 03-05-2007, 04:05 PM) *

Hehe, Pisikule, de-ai stii tu ca eu de rusine am fost asa de cuminte blushing.gif Tu te uitai la salate si la chestii cu cat mai putine calorii... De n-ai fi fost acolo cu siguranta mi-as fi comandat altceva. naughty.gif sorry.gif

lol.gif lol.gif lol.gif esti mortala
hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 03-05-2007, 03:35 PM
Mesaj #1348

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

dylly va pupiceste in crestet si spera sa va gaseasca topite maine pe toate !!!!!!!!!
+Quote Post
Amazoana
mesaj 03-05-2007, 03:42 PM
Mesaj #1349

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(anaoi @ 03-05-2007, 04:35 PM) *

dylly va pupiceste in crestet si spera sa va gaseasca topite maine pe toate !!!!!!!!!

Si eu te pup pe tineeeeeeee pupic.gif
+Quote Post
Ella79
mesaj 03-05-2007, 04:08 PM
Mesaj #1350

Koala

Raspunsuri: 2.431
Membrul Nr.: 73

Am aterizat si eu acasa si nu mai stiu ce sa fac mai intai. spal, calc, fac bagaje, la 6 merg la manichiura, la 8 merg cu fetele la cafenea (deja a devenit obisnuinta... )).gif )
+Quote Post

202 Pagini V « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 12:34 AM