![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
17-04-2007, 08:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna dimineata! Cred ca de astazi imi fac si eu jurnal, poate o sa ma ajute sa fiu mai ambitioasa.
Mai jos aveti link-ul la pozele de la Sibiu. Sa vad acuma cine se mai incumeta sa zica ca arat bine? M-a apucat jalea cand am vazut pozele si am ezitat daca sa le pun sau nu, de rusine, dar pana la urma am zis ca noi oricum ne acceptam si ne apreciem asa cum suntem, so....pana la urma le-am pus. Dar va rog nu va speriati! http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762398214313 Pupici si sa aveti o zi buna! Revin imediar cu meniul de ieri si cu exercitiile, am fost un exemplu, sa vedem cat ma tine Ella, in legatura cu problema ta, eu nu sunt asa drastica ca fetele, sunt un pic mai sentimentalista, te inteleg, pt ca si eu am "tras" de o relatie care dura de mult mai putin timp, dar care era sortita esecului, desi numai eu nu vroiam sa cred asta. Stiu ca e f greu, eu zic sa vezi ce se mai intampla, sa nu iei o decizie pripita, sunt totusi 10 ani, poate e doar o ratacire de moment. Luati-va o perioada in care sa incercati sa va "redescoperiti" unul pe altul si daca nici asa nu merge inseamna ca nu e sa fie.... oricum, ai nevoie de mult timp de gandire, tu cu tine, in primul rand conteaza ceea ce simti tu si apoi ce zicem noi... Acest mesaj a fost editat de Pisik: 17-04-2007, 08:08 AM -------------------- |
| ALICE |
17-04-2007, 08:11 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Frumos la Fantanita Pisik.Si ce nu-ti convine?Chiar arati foarte bine.Daca ai ramane asa ar fi foarte bine.Mie nu mi se pare ca e dezastru.
Aici sa vezi notiunea de gras. http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762398195731 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
17-04-2007, 08:19 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Frumos la Fantanita Pisik.Si ce nu-ti convine?Chiar arati foarte bine.Daca ai ramane asa ar fi foarte bine.Mie nu mi se pare ca e dezastru. Aici sa vezi notiunea de gras. http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762398195731 E superb la Fantanita, chiar merita fiecare cent. Iar tu chiar nu esti grasa, vezi ca ma superi! Chiar vroiam sa iti spun cat de norocoasa esti ca stai in orasul ala superb, eu m-as muta si maine, ma declar vesnic indragostita de Sibiu -------------------- |
| Eu. |
17-04-2007, 08:19 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neata!
Ella, am ramas si eu surprinsa citind prin ce treci.imi pare tare rau o zi frumoasa si lipsita de griji tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ALICE |
17-04-2007, 08:25 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
E superb la Fantanita, chiar merita fiecare cent. Iar tu chiar nu esti grasa, vezi ca ma superi! Chiar vroiam sa iti spun cat de norocoasa esti ca stai in orasul ala superb, eu m-as muta si maine, ma declar vesnic indragostita de Sibiu Da e foarte frumos si linistit.Aici cand iesi in parc sa te relaxezi,apai iesi.Nu l-as da pe nimic Acest mesaj a fost editat de ALICE: 17-04-2007, 08:36 AM |
| otilici |
17-04-2007, 08:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Pisik,sunt absolut superbe pozele de la Sibiu!Mi-ai facut pofta si mie de o excursie in acea zona,tare mi-ar placea.Si tu esti o frumusica,nu esti plinuta deloc -------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 08:45 AM
|
|
Va astept la mine in jurnal
-------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 09:14 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Da Alandana, teoretic asa e. Dar practic nu e deloc deloc simplu... Ella ma bag si eu la datul-cu-parerea:intradevar sunt importanti 10 ani.Insa el pare indecis,nu stie ce vrea,sau ar vrea ca daca se intampla o ruptura,el sa fie cu mainile curate,adica sa vina de la tine,cum spunea cineva.Lasa-l doar azi sa se mai gandeasca si sa decida,nu prelungi aceasta agonie.Eu am trecut candva printr-o perioada de "gandeala" si iti spun:te vei simti umilita sa intrebi "ce ai decis?" si el sa raspunda "nu stiu...nu stiu nici eu".Esti tanara ,ai o gramada de atuuri:puternica,pe picioarele tale,frumusica,desteapta. Nu spun sa o rupi cu el,dar pune-i in vedere sa se gandeasca in alta parte,departe de tine o vreme,ca sa te poti gandi si tu daca chiar vrei un om slab,indecis.Gandeste-te ca indiferent ce vei alege,tot ceea ce e scris se va intampla,asa ca economiseste-ti energia,mai ales ca ai fost si bolnava.Daca e scris sa fiti impreuna,sa nu te indoiesti ca al tau va fi.Dar ia tu putin haturile in mana si nu sta la mana lui.Te sarut si sa auzim numai vesti bune.Gandeste-te ca in primul rand contezi tu,conteaza sa iti fie tie bine. -------------------- |
| ramonavlas |
17-04-2007, 09:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Neatza neuroni.....M-am trezit f bine dispusa si m-am enervat de cum am ajuns la hotel. Imi bag piciorul in toate si ma gandesc ff serios sa dau tot in chirie, iar eu o sa fac altceva, nu stiu, poate mai incerc in barou, poate imi deschid altceva....nu cu f multi angajati ca ma termina.
Ella, noo comment, asteptam vesti mai bune. Stiu cum e in astfel de situatii, ma rog, nu chiar de 10 ani.....eu iti spun doar ca daca tu il iubesti, nu renunta!!!Lupta pt el.... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| daconst |
17-04-2007, 09:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni.
Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. -------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 09:48 AM
|
|
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni. Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. eu simteam nevoia de un alt impuls, sa ma mai vait si in alta parte Am decis sa incerc un nou regim de viata si am zis sa il marchez intr-un fel, nu te supara pe noi, ca eu scriu si aici -------------------- |
| daconst |
17-04-2007, 09:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni. Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. eu simteam nevoia de un alt impuls, sa ma mai vait si in alta parte Am decis sa incerc un nou regim de viata si am zis sa il marchez intr-un fel, nu te supara pe noi, ca eu scriu si aici Atata-ti trebuie sa nu mai scrii si aici...ca vin si te smotocesc. Bafta multa,sa fie cu succes de data asta. -------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 09:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 854 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni. Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. Pai buueeeyyy!Acum sunteti doi:pune-l pe Lucas sa citeasca jurnalele si sa iti faca rezumatul si tu stai calare pe situatie aici...ca tot "acasa" ne intoarcem Acest mesaj a fost editat de lilianab: 17-04-2007, 09:56 AM -------------------- |
| daconst |
17-04-2007, 09:59 AM
|
Bai,ma enervati cu jurnalele astea,ca eu nu va mai pot urmari.Serios.Abia citesc la Neuroni. Eu chiar nu le vad sensul la jurnale,atata timp cit aici vorbim de toate.Dar,ma rog,fiecare face cum crede. Pai buueeeyyy!Acum sunteti doi:pune-l pe Lucas sa citeasca jurnalele si sa iti faca rezumatul si tu stai calare pe situatie aici...ca tot "acasa" ne intoarcem Da,mey,asa am sa fac. Hai sa va spun cum adoarme el.Asta ca mi-am amintit de May cu copila ei si muzica rock. Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund. Pe bune,ca altfel nu adoarme. Ce-ti e si cu copii astia. -------------------- |
| danyhoney |
17-04-2007, 10:01 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !
Dana .... vazut pozele , salivat la Lucas si la nasa Ella , ai PM Sorina , as fii curioasa cum ti-ar sta cu tunsoarea a la Beckham .... Mie imi place cum iti sta acum . Pisik , Liliana .... atata va trebuie sa nu mai veniti pe aici ca va asteapta o mama de bataie ce n-ati vazut -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:26 AM |