![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
03-05-2007, 08:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vad ca iar lucrurile au degenerat...nu stiu cum se face dar eu nu sunt prezenta deloc la discutiile astea... de ce spui asta?? Faceam o gluma referitor la discutia despre limbi de mai devreme... Azi am facut a doua sedinta de electrostimulare. Ramonaaaaaaaaaaaaaaa de ce nu ai zis ca doare asa tare.Bine ca am platit inainte,ca nu ma mai duceam. Daca te-a durut inseamna ca nu au fost pusi corect electrozii sau ia dat prea tare ca intensitate din prima...trebuie sa te lase pe tine sa-i poti regla...eu de ex pe partea din spate a picioarelor nu suport prea tare. Acum fie vorba intre noi...la mine nu a avut nici un efect... -------------------- ![]() |
| May |
03-05-2007, 09:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Maine se sarbatoreste cu colegii, sambata cu familia si prietenii asa ca ceasul i-l dau sambata. Ziua lui este normal pe 6, adica duminica, dar o face sambata ca sa stea lumea mai mult. In lumanari o sa sufle la ora 00.00 cand de fapt e ziua lui cu adevarat si de abia atunci ii dau ceasul. Desi stie ca nu am bani, stie ca sunt in stare de orice si cred ca se asteapta la ceva din partea mea. Cand o sa vada ca toata seara nu ii dau nimic, o sa se convinga de faptul ca eu chiar nu i-am luat nimic si apoi... SURPRIZAAAA
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
03-05-2007, 09:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Alandana, reclamele la electrostimulare spun ca o sedinta echivaleaza cu 6 ore de fitness. Teoretic, electrostimularea iti intareste musculatura si slabesti.
La mine efectul a fost ZERO, NADA, TIMP PIERDUT. La mine au avut putin efect anticelulitic termocuverta + drenaj limfatic. Dar nici astea nu sunt spectaculoase si costa o gramada. Axe, scuze, dar n-am fost pe faza la discutia despre limbi. D'aia nu pricepeam nimic... Eu acum am terminat de spalat si de calcat. Urasc sa calc. Ma simt atat de obosita de zici ca am carat saci de ciment. Ma duc sa fac o baie si sa ma bag in pat. Maine am de alergat dupa biletele de avion, asigurarile medicale, la cosmetica, la solar, sa fac bagajul pt amandoua plecarile si... poate il serbez pe Mihai maine, ca sambata clar n-am cand... Colac peste pupaza cica e greva la Alitalia. sa va uitati la televizor si daca vedeti o nebuna care va face cu mana sa stiti ca eu sunt, zac pin aeroport.. |
| May |
03-05-2007, 09:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sper ca se termina greva pana plec eu in tara
| Ella79 |
03-05-2007, 09:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.436 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sper ca se termina greva pana plec eu in tara Ei, se termina, poti sa fii sigura. Dar daca ai de ales, nu lua la Alitalia ca sunt cei mai varza dintre toti. Italieni fac mereu asa. Fac greva vreo 2 - 3 zile, dupa aia dau drumul la zboruri dar cica sunt in greva auxiliarii si dispar bagajele ca la balamuc iar compania nu raspunde pt ele, ca doar e greva, dupa aia reintra in normal maxim 6 luni. Si tot asa o tin. Mie odata mi-a disparut complet o valiza. Pur si simplu a disparut de pe fata pamantului. Era, intamplator, plina cu haine nou-noute de la Max Mara, o cumparasem special in acest scop. Iar compania nu si-a asumat nici o raspundere pt ca pe biletele lor scrie micut de tot ca daca auxiliarii au greva compania nu raspunde pt bagaje. E singura companie din lume care are o astfel de prevedere. |
| May |
03-05-2007, 09:47 PM
|
Whattttt ???
| May |
03-05-2007, 10:15 PM
|
Cred ca maine o sun si pe sexy sa vad ce zice si ea
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 03-05-2007, 10:18 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Amazoana |
03-05-2007, 10:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Maine se sarbatoreste cu colegii, sambata cu familia si prietenii asa ca ceasul i-l dau sambata. Ziua lui este normal pe 6, adica duminica, dar o face sambata ca sa stea lumea mai mult. In lumanari o sa sufle la ora 00.00 cand de fapt e ziua lui cu adevarat si de abia atunci ii dau ceasul. Desi stie ca nu am bani, stie ca sunt in stare de orice si cred ca se asteapta la ceva din partea mea. Cand o sa vada ca toata seara nu ii dau nimic, o sa se convinga de faptul ca eu chiar nu i-am luat nimic si apoi... SURPRIZAAAA Oare rezisti atat? Cand ii vei vedea fata iscoditoare, privirea "cautatoare" nu cred ca nu i-l vei da....eu una nu rezist.... Abia astept sa ne povestesti reactia lui. Pup |
| Ella79 |
03-05-2007, 10:20 PM
|
hei, May, stai asa!!! Eu zic sa nu le schimbi. Nu e obligatoriu ca daca eu am avut probleme cu Alitalia sa ai si tu. Si nu e obligatoriu nici ca daca eu am o parere proasta despre ei, sa am si dreptate.
Poate la mine a fost doar un sir de intamplari nefericite, o coincidenta si atat. Nu te apuca acum sa schimbi biletele doar pt ca unei necunoscute de pe un forum i se pare ca e o companie proasta. Daca Sexy a zburat de mai multe ori cu ei si nu a avut nici o problema, 99% n-o sa ai nici tu. Si daca vor fi in greva cand pleci tu, atunci fie te trimit cu alta companie, fie iti amana plecarea, fie te despagubesc si te descurci tu. Dar Alitalia sta in greva, de obicei, 2 - 3 zile. Acum imi pare rau ca m-am apucat sa iti spun ce am patit... |
| ina_ceva |
03-05-2007, 10:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Si eu am un prieten care si-a piedut bagajele la Alitalia si am mai auzit de cateva cazuri; chiar mi-am cautat bilete pentru a pleca si ma feresc sa iau de la ei, pentru a nu avea probleme cu bagajele
-------------------- |
| Ella79 |
03-05-2007, 10:27 PM
|
|
| May |
03-05-2007, 10:35 PM
|
Pfff gata ca m-am mai calmat ca ma agitasem rau de tot. Fiind prima data cand zbor singura ( am mai fost doar o data cu parintii dar eram mai mica si nu imi mai amintesc nimic ), Remy nu a zburat niciodata, sunt un pic nesigura. Stiu ca ai dreptate, m-a mai calmat si socrela, care in ultimul timp se comporta dubios de frumos cu mine
na, acum vine si ina, mai fratilor voi vreti sa nu mai domr in noaptea asta? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
03-05-2007, 10:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ei, cum sa nu dormi
Ti-am zis doar parerea mea. Stiu ca poate e ciudat, dar ai putea sa dai un search pe google si vei mai vedea pareri ale altor persoane despre companiile aeriene -------------------- |
| Ella79 |
03-05-2007, 10:41 PM
|
Si nu iti mai spune ``necunoscuta de pe forum`` caci nu esti asta in nici un caz pt mine Multumesc mult May! PS. Mi-a cazut o plomba si am ditamai gaura in masea. Nu ma doare nimic, dar totusi... Acu' ce naiba ma fac, ca timp de plombe n-am |
| ina_ceva |
03-05-2007, 10:46 PM
|
May, cauta pe paginile urmatore dupa cuvantul alitalia
http://www.pigbrother.us/2006/10/26/air-sucks/ http://forum.desprecopii.com/forum/topic.a...;TOPIC_ID=56615 http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t133938.html Nu vrea sa-ti provoc insomnii, stiu ca si alte companii pierd bagaje, dar alitalia e prima pe lista lor -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:39 PM |