![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
03-05-2007, 11:02 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eh, asta e acum, daca o fi sa se intample se intampla. Incerc sa nu ma mai stresez pt ca daca dau un search pe google sunt sigura ca gasesc despre fiecare linie aeriana cate ceva. Asta e, data viitoare o sa tin cont de asta. Multumesc
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| May |
04-05-2007, 12:02 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Bineinteles ca m-am uitat pe site-urile date de ina si 99% au avut probleme cu Alitalia si nu am de gand sa stau cu morcovul in fund, asa ca maine ma duc la agentia de unde si-a luat si socrela biletele si ma interesez de altceva. Pe tanti pe care mi-a recomandat-o sexy nu mai vreau sa o stresez ca deja i-am scos peri albi
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
04-05-2007, 12:34 AM
|
|
Si totusi cred ca o mai stresez putin pe tanti.... oare pana maine cate idei imi mai vin?
Voi ce mai ziceti fetelor? Nu aveti somn? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
04-05-2007, 06:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata,fetelor!!!!
Haidti la o cafeluta,am facut pt. toata lumea!!! May,sunt tare curioasa cum o sa procedezi pana la urma! Noi avem azi festivitatea de incheiere a facultatii,plecam la Sibiu pe la 9 Nu prea am chef de asa ceva,pt. ca mi-e groaza de licenta,plus ca nici lucrarea de diploma nu e nici pe departe gata -------------------- |
| alandana |
04-05-2007, 06:53 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Buna dimineata. Baut cafeluta. Am pus alta proaspata pentru voi.
May - eu cred ca nu e cazul sa te stresezi . Alitalia o mai pierde din bagaje dar nu le pierde intotdeauna. Am avut clienti care le-au pierdut cu Lufthansa. Accidente se pot intampla. Or mai fi azi in greva? Urcat pe cantar - 51 kg ( deci +0.5 fata de ieri). Tot a ajutat dieta lichida la ceva. Asa ca am sa continui.Ieri am mancat de 16 p pana la urma. Azi voi incerca sa fiu mai cuminte. Meniul de ieri - iaurt 2 p - 1 felie paine 2 p - 2 felii sunca - 1 p - 2 mere mici - o p - 1 salata verde+ rosii + ceapa + 1 conserva ton - 5 p ( cu tot cu ulei) - salata de telina+ rosie+ 2 chiftele + 1 felie paine -6 p ( cred ca trebuia sa renunt la chiftele - dar mi-a fost pofta). Azi cred ca voi incerca sa postesc - sa vad daca reusesc. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| BLUELIFE |
04-05-2007, 07:05 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Tulip,ma inscriu la cafea
Buna dimineata tuturor! -------------------- ![]() |
| Ella79 |
04-05-2007, 07:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neataaaaaaaaaaa
Eu mi-am luat deja o ditamai cana de cafea (multumesc Tulip) pt ca azi am o gramada de alergat. In Bucuresti se pune pe ploaie, eu nu stiu unde mi-am lasat umbrela (ori acasa, ori la usa apartamentului, ori in lift) -------------------- |
| BLUELIFE |
04-05-2007, 07:29 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Fetele,nu stiu cum sa atasez adresa dar votati-l va rog si pe piticul meu,este la pagina 5 ,BB Star,Flavius
Fetele,nu stiu cum sa atasez adresa dar votati-l va rog si pe piticul meu,este la pagina 5 ,BB Star,Flavius Se pare ca totusi am reusit,si inca din prima. -------------------- ![]() |
| Ella79 |
04-05-2007, 07:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mie imi spune ca "pentru a putea vota acest copil trebuie sa fiti autentificat".
-------------------- |
| BLUELIFE |
04-05-2007, 07:41 AM
|
Mie imi spune ca "pentru a putea vota acest copil trebuie sa fiti autentificat". Nu stiu de ce asa mi-a zis si mie dar daca vrei iti dau parola si user-ul meu -------------------- ![]() |
| Pisik |
04-05-2007, 07:50 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza dragele!
Nu am cea mai buna stare, m-am certat cu babu aseara, pe tampenii evident, pe maruntisuri care ne macina. Si stiu ca discutiile astea nu ne fac bine deloc la ce vrem noi sa indreptam. Suntem amandoi stresati, ingandurati, fie de serviciu, fie de probl medicale si ne varsam unul pe altul. O sa incerc sa fiu eu prima mai toleranta si poate apoi lasa si el de la el Cu serviciul, sunt total lipsita de chef, noroc ca e vineri. Am fost aseara la un interviu, dar nu ma pot pronunta inca Cu dieta, aseara am "calcat stramb, adica am papat seara si un colt de paine graham si apoi la un eveniment la care am fost si unde erau toate bunatatile am ales si eu jumate de mar si un pahar cu suc de portocale fara zahar Dar nu cred ca sunt abateri asa mari.... Cantarul nu scade sub 72 nici sa il tai, imi face niste nervi de moooor -------------------- |
| ALICE |
04-05-2007, 07:57 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Electrostimulare? Cum e? Cat costa? Cate sedinte trebuiesc? Ce efecte au? E nasol de tot.Sau mi-am facut eu alte ganduri.Dureros,dar doar pt cei care au celulita si sunt grasi.Pt ceilalti nu e asa dureros.E 150.000 sedinta.Pai depinde de corp.Pt mine cica 10 sedinte,ca eu am muuulta celulita si groasa |
| BLUELIFE |
04-05-2007, 08:02 AM
|
Votati Flavius,utilizator:bluelife,parola jr4R565C,Va multumesc
-------------------- ![]() |
| anaoi |
04-05-2007, 08:07 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Alice...tanti aia minte daca spune ca a slabit 10kg numa cu electrostimulare.
May....hallllooooo dar dylly cu ce crezi ca a mers? bingo, cu alitalia....si stai ca dylly a avut si escala deci si mai mare probabilitatea sa i se piarda bagajele si nu i s-a intamplat nimic. am rugat la check-in sa puna prioritate pe bagaj si gata. pisik...buf cu toate astea...dendritele lui dylly s-au incurcat si iti tin pumnii, de fapt firele, ca sa fie totul super ok in final... meeeeeeeeerrrrrrrrrrrrsssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiii muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllttttttttttttt pentru a n ceasca de cafea. |
| Pisik |
04-05-2007, 08:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Electrostimulare? Cum e? Cat costa? Cate sedinte trebuiesc? Ce efecte au? E nasol de tot.Sau mi-am facut eu alte ganduri.Dureros,dar doar pt cei care au celulita si sunt grasi.Pt ceilalti nu e asa dureros.E 150.000 sedinta.Pai depinde de corp.Pt mine cica 10 sedinte,ca eu am muuulta celulita si groasa M-as baga si eu, dar asa m-am saturat de nspe mii de chestii pe care dai banii si care nu dar rezultate, ca mai bine raman asa -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:43 AM |