![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
04-05-2007, 09:39 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Votati Flavius,utilizator:bluelife,parola jr4R565C,Va multumesc Vezi ca e pe pag 6 nu cinci unde dai tu linkul... Eu m-am autorizat...dar pana sa intru pe mail sa-mi i-au parola am zis sa o incerc pe a ta...avea 2 voturi...am folosit parola ta si mi-a zis ca deja am votat de la adresa asta de ip....cu toate ca eu nu o facusem...si tot 2 voturi au ramas...vezi sa nu se intamlpe ceva...intreaba daca pot vota mai multi de pe acelasi user...poate e o problema Eu o sa intru in mail si o sa votez cu userul meu sa vad daca iese. Puteati sa-mi trimiteti si mie o cafea relelor! prea mult d elucru, prea putin timp. dorm...asa ma simt. TTTTTTTTRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZIIIIRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEAAAAAAAAA AAAAA DDDDDYYYYYYYYYYYYLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYY! Neatza! Ce vreme urata e afara, sper sa nu ploua mai tarziu taci, taci, taci ca dylly te alearga pana iti dai duhul.dylly e in sacou, fara umbrela si are de umblat o groaza. Dylly nu te-ai uitat pe fereastra?....un' ti-a fost capul.....?! da intr-adevar nu te lasa sa votezi de pe aceeasi parola decat o data -------------------- ![]() |
| dannette |
04-05-2007, 09:40 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Salutare!!!
Remember me? Am intrat si eu sa va salut ca nu care cumva sa ma uitati de tot Nu am mai postat tocmai din cauza ca nu am mai avut nici o legatura cu WW (sau cu vreo alta dieta) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
04-05-2007, 09:43 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Ai dreptate,s-a modificat de azi dimineata,am corectat link-ul,si mersi pentru implicarea de care dai dovada,esti o dulce.Apropo nice avatar
-------------------- ![]() |
| axe10 |
04-05-2007, 09:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
da intr-adevar nu te lasa sa votezi de pe aceeasi parola decat o data Nope...la mine ajunge la pag 6 primul din coltul din stg...oricum nu are importanta...eu o sa-l votez dupa nume...cand o sa pot...ca acum nu pot sa-mi bag userul....mai revin... Dannette....nu stiu cine esti...eu sunt mai noua. Bine ai revenit....ce delicios suna userul tau...tot Dana si tu?....ca sunt o gramada pe aici. Apropos...Dany....ce faci iubita?...te-ai intepenit de la munca la casa sau de la servici! Ai dreptate,s-a modificat de azi dimineata,am corectat link-ul,si mersi pentru implicarea de care dai dovada,esti o dulce.Apropo nice avatar Nu prea sunt eu "pasare de noapte"...dar am zis ca poate se sperie kg si fug -------------------- ![]() |
| Pisik |
04-05-2007, 09:46 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.438 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Salutare!!! Remember me? Am intrat si eu sa va salut ca nu care cumva sa ma uitati de tot Nu am mai postat tocmai din cauza ca nu am mai avut nici o legatura cu WW (sau cu vreo alta dieta) Buna Danette, nu te-am uitat. Cum stai cu kg? oricum tu erai o slabuta, dar te asteptam sa reincepi cand te simti tu in stare Pupici A, Himere, sa stii ca eu chiar eram cuminte cand m-am intalnit cu Sorana dar eu am mancat paste, un farfuroi imens la zece seara si ea peste cu legume si fara piureul de cartofi pe care i-l adusesera. Deci, ea a fost cumintica dintre noi -------------------- |
| ina_ceva |
04-05-2007, 09:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Unu calare pe una ii zice la ureke: - Iti place?
Ea raspunde: - Mai tareeeeeee La care asta: - ITI PLAAAAAAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEE???? -------------------- |
| anaoi |
04-05-2007, 09:48 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| dannette |
04-05-2007, 09:51 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Bine te-am gasit Axe!
Pisik, cu kilogramele nu stau prea bine, am mai pus cateva, nici nu mai indraznesc sa ma plang... Sa incep o dieta imi trebuie ambitie multa si din pacate asa ceva lipseste tare mult la mine, mai ales acum cand am un program foarte dezordonat din cauza delegatiilor. |
| ina_ceva |
04-05-2007, 09:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| BLUELIFE |
04-05-2007, 10:19 AM
|
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
04-05-2007, 10:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Mi-e ciuda ca nu pot asculta si eu ce zice, sunt la birou.... |
| Pisik |
04-05-2007, 10:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.438 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Mi-e ciuda ca nu pot asculta si eu ce zice, sunt la birou.... si eu la fel, dar imi pot imagina -------------------- |
| anca veselie |
04-05-2007, 10:55 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare neuroanelor
eu m-am intors de la mare si am intrat fix in inchidere de luna nu am avut curaj sa ma cantaresc dupa dezmatul de o saptamana, dar, vazand ca nu reusesc deloc sa mananc cuminte si sa renunt la cioco am trecut de azi iar la YY. e cam frustrat, dar tre sa revin pe panta pozitiva de cumintenie. sunt cam dusa cu capu', o stare proasta si-s si frustrata... nu e bine... -------------------- |
| axe10 |
04-05-2007, 10:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Unu calare pe una ii zice la ureke: - Iti place? Ea raspunde: - Mai tareeeeeee La care asta: - ITI PLAAAAAAAAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEE???? De Nikita aia...rusine postului acasa....si mai ales emisiunii asteia....am mai prins si eu cate un reportaj din asta atat de tampit ca nu-ti vine sa crezi urechilor....Doamne ajuta ca ma duce capul!!!! salutare neuroanelor eu m-am intors de la mare si am intrat fix in inchidere de luna nu am avut curaj sa ma cantaresc dupa dezmatul de o saptamana, dar, vazand ca nu reusesc deloc sa mananc cuminte si sa renunt la cioco am trecut de azi iar la YY. e cam frustrat, dar tre sa revin pe panta pozitiva de cumintenie. sunt cam dusa cu capu', o stare proasta si-s si frustrata... nu e bine... Lasa Ancutza ca-ti revii tu...deh...asa e dupa dezmataz....tot mai vrei.... -------------------- ![]() |
| anca veselie |
04-05-2007, 10:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 06:53 PM |