left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 97 98 99 100 101 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 04-05-2007, 03:40 PM
Mesaj #1471

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

La mine faza cu opritul din mancat nu are nici o legatura; chiat ca mananc non-stop cioco, chit ca nu mananc o luna pofta la fel de mare e, la mine e sevraj continuu doh.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 04-05-2007, 04:31 PM
Mesaj #1472

Lama

Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

salutare
am dormit si eu si bia ca purcelele pana acum )).gif
am vazut filmul "premonition" cu sandra bulock....il recomand
alice, eu de obicei imi iau macrou si il punctez 6p. mie pestele slab mi se pare ca nu are nici un dumnezeu facut la gratar. in general al merge cu un sos, dar sosul il mananci cu paine si tot acolo ajungi. macar macroul e buuun grin.gif si mi se pare si satios
danette, tu erai o slabuta si jumatate. nu cred ca te-ai ingrasat prea mult grin.gif
monic, merge dieta de 90 de zile? smile.gif
may, poate iti merge mai bine de cand cu filmul "the secret", mai stii? ...poate remy si-a dorit asta blum.gif
m-am gandit eu ca nu are net doina ca nu e genul care sa nu tasteze un masaj pe mess

meniul de ieri
1 banana-1
salata 0p
ulei 1p
iaurt cu cereale 2p
1ou 2p
ciuperci cu smantana 1.5p
1 felie paine-1p
cartofi 1.5p (1 cartof si jumatate)
pulpa de pui cuptor-1.5p(parte inferioara)
o salata care e f.buna la 5p (fiti atente: ciupercute, mazare fiarta, piept de pui fiert, maioneza, castraveti murati, condimente)-o bunatate, sa incercati
cateva gurite de bere 0.5p blum.gif
----total 17p

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 04-05-2007, 04:34 PM
Mesaj #1473

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Am o stare de r...t
Una din gagici vine si cealalta e nehotarata, ma gandeam sa vb cu sefu sa imi dea mie atributiile ei, dar tare mi-e ca ma aleg numai cu resp in plus si nimic altceva si m-am saturat de promisiunile lui goale...
ma gandeam sa imi deschid sufletul in fata lui, dar nu cred ca are rost...
am mai afcut-o odata cand a fost cu oferta aia super mega bomba si a fost fara rost, nu a apreciat nimic, asa ca....cred ca ma las pagubasa

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 04-05-2007, 04:43 PM
Mesaj #1474

Lama

pisik, sa de DD sa scapi de ei hug.gif ...sa ne tii la curent cu interviurile...oricum, trebuie sa te concentrezi asupra lucrurilor pozitive din viata ta. la fel si cu sotul, incearca sa faci tu primul pas spre conciliere si incercati sa va detasati in we de ceea ce inseamna cloaca la servici (scuzati expresia)...e greu, dar nu imposibil pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 04-05-2007, 04:54 PM
Mesaj #1475

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

va urez weekend placut, eu am plecat la sala cheer.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
himere2005
mesaj 04-05-2007, 05:17 PM
Mesaj #1476

Lama

am mai scris reteta si la subiectul respectiv. acum e la cuptor
pui la cuptor
piept de pui-200g-4p
1 lingura smantana diet-0.5p
1 lingurita si jumatate de ulei-1.5p
un pic de cascaval ras-1p
apa
----
7p. ies cam 2 portii. deci 3.5p de portie
se aseaza in tava tapetata cu ulei (eu am asezat in tava de chec ca alta n-am blushing.gif ) una langa alta feliutele de piept de pui. am pus si condimente, o lingura de smantana peste si niste apa, ca sa nu se prinda. spre final o sa adaug niste cascaval ras care se va topi. cred ca merge cu niste castraveciori murati sau acritura.pofta buna

nana
, ce-am vazut acolo...mi-ai dat o idee mama mama- salsa chicken...mmm si 2.6p per portie...m-ai nenorocit lol.gif trebuie s-o prestez neaparat grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 04-05-2007, 05:40 PM
Mesaj #1477

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

SALUTARE FETELE!!!

IA ZICE TI MI SI MIE, VOI CUM STITI CA SA FACE CURA CU LICHIDE. DE EX CAND VINE LUNA PLINA ( SA LUAM ASA...UN EXEMPLU)CAND INCEPETI O DIETA PROPRIU ZIS? DE EX. DACA LUNA PLINA ESTE PE 11 MAI, VOI INCEPETI DIETA DE PE 10 MAI ORA 24 PANA PE 12 MAI ORA 24, CA SA INCLUDA PRIMA ZI A LUNII PLINE DE EX?SAU CUM FACETI? EU AS AFACEAM DAR POATE NU E PREA CORECT.STIU CA TREBUIE SA SE INCLUDA PERIOADA DE 24 ORE ACEA PRIMA ZI.dACA NU E BINE LAMURITI MA CA AS INCERCA SI EU DESI STIU CA E COSMAR.PUPICI.

LA MULTI ANI MAY PT REMY!!MULTA SANATATE SI SA FITI FERICITI!!! give_rose.gif

PUPICI!!! hug.gif floare.gif cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 04-05-2007, 05:42 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 04-05-2007, 06:19 PM
Mesaj #1478

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 03:56 AM) *

hahahahaha la naiba!!! ma simt complexata acum lol.gif
CITAT(ina_ceva @ 04-05-2007, 07:23 AM) *

Anca, la asta te refereai cand spuneai de parerea parintilor despre Vama?
shock.gif swoon.gif swoon.gif aici

geez... as fi putut sa jur ca e aurolaca!!! oare de ce nu si-a dat bluza jos, sa nu se mai chinuie s-o ridice tot timpul )).gif ... poate ca-i era frica sa nu i-o fure careva? lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 04-05-2007, 07:31 AM) *

A venit Mesia pe pamant si eu nu am stiut? E pace mondiala? S-au aliniat planetele? Nu de alta dar se poarta frumos cu mine socrii... si azi m-am intalnit cu cumnata-mea si nu mai era imbecila si fitzoasa w00t.gif

O fi din cauza ca pleci si le-o fi frica sa nu le ramana baiatul in tara... ce se fac ei atunci?! Ori le-a zis Remy ceva sa-i trezeasca la realitate )).gif La multi ani lui Remy wink1.gif

Alice, dar de pastrav ce zici?
Pastrav, afumat - 60g 1,5 Points
Pastrav, proaspat - 300g proaspat 6 Points
Pastrav, file - 1 bucata, 200g proaspat 4 Points
Am mancat odata in RO... au adus niste prieteni (din moldova) pastrav afumat in crengute de brad. O bunatate!!!! Nici o ora nu ne-a luat sa-l terminam.

M-ati speriat cat ati vorbit de dulciuri azi )).gif Nu degeaba am avut cosmar azi noapte... am visat ca nu ma mai opream din mancat ciocolata... dar cata mancam!!!! lol.gif Mi-e frica de dulciuri! lol.gif

Pisik, bafta la interviuri!

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 04-05-2007, 06:29 PM
Mesaj #1479

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

salutare fetelor
va citesc zilnic, cred ca nu ar trece ziua daca nu va citesc wink1.gif
Himere m-am reapucat doar de cateva zile de dieta de 90 zile si am slabit putin, dar colega mea care tine dieta de 3 sapt a slabit 4 kg...
May eu am calatorit o singura data cu avionul in America si inapoi, iar la intoarcere Delta mi-a pierdut bagajele. Din Franta am venit cu Tarom(sunt superi!!!, mi-a placut si mancarica tipic romaneasca), iar la bucuresti m-am trezit fara bagaje!!! Nada, nimic... Asa ca m-am dus acasa la Cluj(cca 500 km), iar in 20 ore bagajele erau la poarta!!! w00t.gif Asa ca eu ma voi ruga la DD si data viitoare sa mi se piarda bagajele, ca e foarte comod asa wink1.gif )).gif
Legat de socrii tai... ai grija, ca omul nu se schimba cu 1 cu 2 baby.gif
Noni poate mai dai o tura pe la noi sa iti cumperi niste haine hug.gif Eu m-as bucura tare mult. E tare ciudat pt mine ca acum esti la Bucuresti sorry.gif
Pisik, am o colega care nu a avut ciclu menstrual niciodata, doctorii i-au spus ca are 0 sanse sa aiba copii, asa ca nu s-a mai protejat. Acum are o fetita de 13 ani wink1.gif Asa ca nu te descuraja, ca nu are rost. Nu are rost sa iti strici relatia cu sotul. hug.gif
Miha ce bine de tine ca ai mai pus ceva kg pe tine, nu te mai trage curentul afara pe usa )).gif wink1.gif Eu zic ca esti mult mai feminina asa decat ca o colectie de oase wink1.gif pupic.gif
Eu am joia viitoare interviu la ambasada, sa-mi tineti pumnii cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de Monic: 04-05-2007, 06:57 PM

--------------------

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-05-2007, 07:38 PM
Mesaj #1480

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc fetelor, ii transmit lui Remy urarile voastre. Cat despre socrii, eu nu pun botul ca s-au schimbat, ci ma gandesc daca nu cumva pun ceva la cale sau mai stiu eu... poate le e chiar teama sa nu ramanem in tara. w00t.gif

De abia acum am terminat treaba, am facut jumatate din ce pun pe masa maine, curat in bucatarie si baie. Mai am sa ma sune remy sa mergem la cumparaturi, apoi sa fac dus, sa ma fac cu servetelele si gata. Maine mai am restul de mancare, curatenie in salon si sa fac baie doh.gif Nici nu stiu de ce ma complic atat dry.gif

Am uitat ca trebuie sa imi mai fac si unghiile doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
antonia05
mesaj 04-05-2007, 08:28 PM
Mesaj #1481

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Ma ajuta si pe mine cineva cu informatia, referitor la dieta cu lichide?Am postat mai sus niste intrebari.PUPICI!! MAY,help!!!sau cine vrea sa ma ajute si pe mine nu ma lasati asa.....nesatisfacuta cheer.gif blink.gif naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 04-05-2007, 08:29 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 04-05-2007, 08:29 PM
Mesaj #1482

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

M-am infuriat ingrozitor - traget0mi un glont in cap pe post de calmant. Doamen ce idee geniala a fost sa divortez. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 04-05-2007, 08:31 PM
Mesaj #1483

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(Maybeline @ 04-05-2007, 08:38 PM) *

Nici nu stiu de ce ma complic atat dry.gif

Pentru ca Remy e numai unul si tu il iubesti mult de tot! pupic.gif

CITAT(alandana @ 04-05-2007, 09:29 PM) *

M-am infuriat ingrozitor - traget0mi un glont in cap pe post de calmant. Doamen ce idee geniala a fost sa divortez. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Nu vrei sa explici mai pe larg.... huh.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 04-05-2007, 09:01 PM
Mesaj #1484

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Anca,nu stiu ce am dar parca mi se da si mie la cioco.Stii faza cind slabesti bine si de bucurie iti vine sa te rasplatesti cu ceva bun. doh.gif

Antonia,cred ca acum nu are cine sa-ti raspunda ca fetele sunt cam plecate,dar pe luni sigur te vor ajuta.

May,mersi de poza cu servetelele,eu te intrebasem.Vreau sa-ti spun ca mi-am cumparat asa ceva anul trecut si nici acum nu le-am folosit.Ella,stie si tot asteapta raspunsul meu,sa-i spun cum au fost. lol.gif

Pisik,nu stiu de ce presimt ca daca v-ati pune pe treaba,fara protectie,ar aparea si bb.taman cind va asteptati mai putin. naughty.gif

Monic,bafta la ambasada.Cum stai cu pregatirile pentru nunta?Cit timp vei sta plecata?Ca eu citesc pe diagonala si cam uit. blushing.gif

Himere,ma tot distrez cum faci tu cura fara cintar.Poate deja ai slabit si tu nu stii. lol.gif

Aladana,si eu sunt curioasa de amanunte,dar asta doar daca vrei tu sa ne spui mai mult.Ne arunci cite un mesaj si ne lasi sa intelegem ce vrem. )).gif

--------------------
+Quote Post
alandana
mesaj 04-05-2007, 10:13 PM
Mesaj #1485

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Fetelor , nu stiu cum am putut sa-l suport atata vreme. De cand am fost la tribunal si am deschis actiunea a pus-o pe maica-sa sa ma sune sa imi spuna ce mult ma iubeste, si cum sunt ei batrani ( socrii) si cat de mult si-ar dori sa ne impacam. Maica-sa care nu m-a suportat niciodata este acum numai lapte si miere si inceraca sa ma impresioneze smiorcaindu-se la telefon.
Il rog sa ii faca sa inceteze ( intrucat nu pot sa nu le raspund la telefon - ca ma suna mereu de pe alte numere) si imi zice ca el ma iubeste de nu mai poate si daca divortez intra la manastire!!!

Dupa care azi ma suna sa-mi spuna ca a primit citatia - si ca acolo scrie ca trebuie sa duca intampinare. Ii zic ca intreb avocatul dimineata despre ce intampinare e vorba - tinand cont ca e cu acordul ambelor parti dar ca nu pot azi intrucat am livrare si o gramada de treaba la servici. Dar il sun dimineata pe avocat si apoi pe el.

Imi da inca 3 telefoane ca sa-mi spuna ca a vorbit cu cumanta-sa ( care a facut dreptul dar n-a practicat nici o secunda) si ca ea i-a spus ca trebuie sa faca intampinare altfel se amana procesul.

Ii reamintesc ca am zis ca sun avocatul dimineata si il rog sa nu se ingrijoreze atat de tare. Asa ca izbucneste si incepe si tipa la mine: ca asta e o "chestiune de viata si de moarte", ca e mai important decat ****** meu de livrare and so on , and so on.
Era ora 9 seara. Iar procesul e peste 2 saptamani jumatate. Cat de ilogic poti fi? Si ii auzeam si pe socrii undeva in fundal - toti trei comentand acolo. Doamne abia astept sa ies cu acte din familia asta de nebuni.

Multumesc ca m-ati lasat sa ma descarc dar simteam ca imi explodeaza capul.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post

202 Pagini V « < 97 98 99 100 101 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:10 AM