![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
04-05-2007, 10:57 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara !
Am citit cam pe diagonala asa ca ..... Pisik - rabdare multa la job si .... in ce priveste problema cu bb : te inteleg perfect ( chiar daca , poate , nu crezi ) dar ...mai consultati cativa medici , faceti analize mai aprofundate si sunt sigura ca se va rezolva !!! Sunteti tineri .... nu ca noi . Antonia - nu te pot ajuta pentru ca nici eu nu am habar ...scuze . May - de obicei nu urez nimanui , in avans , ceva de ziua de nastere dar acum fac o exceptie : Lamulti ani lui Remy , sa fie sanatos si sa ramana in continuare atat de bun , intelegator si iubitor cu tine !!! Cu acele servetele ... am avut si eu ( de la alta firma ) si le-am folosit doar 1 data : am ramas cu pete ....banuiesc ca am facut eu ceva gresit Danutza - ce mai zice / face Lucas ?????? Nu ne mai spui nimic despre el Monic - muuuuuulta bafta la ambasada !!! Alandana - cam asa se intampla la un divort ( eu am unul in spate ) : toata lumea e numai miere . Bafta multa si muuuuuulta rabdare si calm !! Si .... te poti descarca aici de cate ori simti nevoia !!! Sunt convinsa ca si restul fetelor vor spune la fel ! Deci .... vino aici si descarca-te : urla , tipa , striga , injura ........Suntem aici . Mie mi se pare cam las sotul tau din moment ce isi pune parintii sa te sune Mie mi-a fost cam rau azi asa ca nu am fost la munca la casa ....... Ma pregatisem sa plec si ....surpriza WE placut tuturor! P.S. Am deschis pagina 100 ......... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 04-05-2007, 10:56 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| alandana |
04-05-2007, 10:58 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Dany - multa sanatate. Terminati voi casa. Imi amintesc cand am amenajat eu primul meu apartament - avea 35 m2 in total si a durat din noiembrie pana in februarie. Credeam ca nu mai termin.
Dar si cand va fi gata cui ii va drag sa stea acolo? -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
04-05-2007, 10:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Alandana, iti urez sa se termine cat mai repede si cat mai bine!!! (stiu ca "bine" e relativ, dar...)
-------------------- |
| dany |
04-05-2007, 11:03 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany - multa sanatate. Terminati voi casa. Imi amintesc cand am amenajat eu primul meu apartament - avea 35 m2 in total si a durat din noiembrie pana in februarie. Credeam ca nu mai termin. Dar si cand va fi gata cui ii va drag sa stea acolo? Multumesc si ai dreptate , Alandana ( apropo - nu ai un alt nume ??? Suntem atat de multe "Dane " pe aici si mie mi se pare cam ciudat sa iti scriu Id-ul ..... suna cam rece , pentru mine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
04-05-2007, 11:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Fetelor, nu ati vrea sa stiti ca eu cu acel individ, pe numele lui Shobo, am fost la cateva party-uri. Iar unii din oamenii din jur, sunt in gasca de amici rockeri ai prietenului mei din liceu. Cool nu? Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 04-05-2007, 11:04 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| alandana |
04-05-2007, 11:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Dany - multa sanatate. Terminati voi casa. Imi amintesc cand am amenajat eu primul meu apartament - avea 35 m2 in total si a durat din noiembrie pana in februarie. Credeam ca nu mai termin. Dar si cand va fi gata cui ii va drag sa stea acolo? Multumesc si ai dreptate , Alandana ( apropo - nu ai un alt nume ??? Suntem atat de multe "Dane " pe aici si mie mi se pare cam ciudat sa iti scriu Id-ul ..... suna cam rece , pentru mine Ba da - Mihaela -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
04-05-2007, 11:15 PM
|
Dany - multa sanatate. Terminati voi casa. Imi amintesc cand am amenajat eu primul meu apartament - avea 35 m2 in total si a durat din noiembrie pana in februarie. Credeam ca nu mai termin. Dar si cand va fi gata cui ii va drag sa stea acolo? Multumesc si ai dreptate , Alandana ( apropo - nu ai un alt nume ??? Suntem atat de multe "Dane " pe aici si mie mi se pare cam ciudat sa iti scriu Id-ul ..... suna cam rece , pentru mine Ba da - Mihaela Wooohoooo !!!!!! Super , mersi , Mihaela !!!!!! hai , sa-ti dau un exemplu de la divortul meu : Soacra-mea ma facea cu ou si cu otet peste tot ...la tribunal a fost intrebata daca eu fac menajul in casa , Raspunsul ei : Daaaaa, cum sa nu !!!! HABAR nu avea ce inseamna sa faci menaj in casa Te vei lovi de multe chestii dureroase , crede-ma !!!! Rabdare muuuulta si va fii totul bine ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ella79 |
04-05-2007, 11:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Antonia, ti-as raspunde cu cea mai mare placere, dar eu nu stiu nimic de dieta aia cu lichide. sorry..
Alandana, stii bine ca aici te poti descarca oricand. Te admir ca esti tare si nu te lasi deloc impresionata. May, LA MULTI ANI lui Remy. Sa va iubiti la fel de mult toata viata! Dany, eu te inteleg perfect cu casa. Stii doar ca in decembrie am renovat si eu si eram entuziasmata la maxim. Eu m-am intors acum acasa, mai fac un bagaj, ma mai gandesc 15 minute ce haine sa las acasa si ce imi e absolut necesar sa iau.. Urasc sa fac si sa desfac bagaje, mai ales cand nu plec in vreo vacanta... Am fost in oras sa mancam si i-am dat cadoul pentru ziua lui (care e maine). I-am luat un ceas Paco Rabbane care mie mi s-a parut foarte frumos si potrivit pt el. A fost foarte impresionat mai ales ca, probabil, nu se astepta la ceva. Mi-a zis ca a hotarat sa nu isi faca ziua maine intrucat eu sunt plecata si sa astepte pana week-end-ul viitor ca sa pot fi si eu prezenta la petrece... Din nou, se purta de parca discutiile alea nici nu au avut vreodata loc. Uneori ma enervez atat de tare cand vad cat e de nesigur pe el ca, zau fetelor, l-as lua la bataie. Cred ca nu mai am mult si devin violenta. Bine ca plec! Peste cateva ore voi fi la Roma si promit ca n-o sa-mi mai pese de nimeni si de nimic. Duminica vreau sa merg la San Pietro ca e slujba si daca nu e coada prea mare o sa intru si la Capela Sixtina. Apoi intentionez sa merg urgent la Fontana dei Trevi (e unul din locurile pe care le iubesc cel mai mult din toata lumea) si apoi o sa zac cu fetele cu un cappuccino adevarat la o terasa. -------------------- |
| Anna |
04-05-2007, 11:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ella distractie placuta si asteptam multe poze si povesti de acolo
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Ella79 |
04-05-2007, 11:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sa nu uit!! Fetele din Comitetul de Evaluare, stati pe-aproape! Cand ma intorc facem evaluarea potentialilor, da?
-------------------- |
| dany |
04-05-2007, 11:23 PM
|
Ella ,sigur ca imi amintesc cum a fost cu apartamentul tau !!!! Si cat te-am bombardat cu intrebari despre poze
Oricum : zile superbe in Italia si muuuulta liniste !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| nusarich |
04-05-2007, 11:25 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
may, ella, La Multi Ani! pentru babuinii vostri!
ella, drum bun si fara peripetii! sa te odihnesti si sa ai linistea de a hotara ce si cum sa faci pentru tine! -------------------- |
| dany |
04-05-2007, 11:32 PM
|
Sa nu uit!! Fetele din Comitetul de Evaluare, stati pe-aproape! Cand ma intorc facem evaluarea potentialilor, da? Ella , simte-te bine cat esti plecata , relaxeaza-te ....dar ...daca ai timp ...gandeste ( daca vrei ) in amanunt legatura ta cu MIhai ( chiar daca sunt 10 ani ) si .... poate ... vei vedea cu alti ochi ce a fost , este si mai poate fii intre voi . Adica : o gandire la rece . Parerea mea - inainte de ada cineva cu rosii stricate Ok........ hai sa ii urez si " la multi ani " lui Mihai ( in avans ), Ella , cu toate ca ... nu prea merita , dupa cum s-a purtat cu tine ... Cand pleci , Ella ? Si cand revii ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ella79 |
04-05-2007, 11:36 PM
|
Dany, nu l-am mai intrebat nimic pt ca nici eu nu mai stiu ce vreau. Am asteptat astea 2 saptamani in care voi fi plecata, voi fi doar eu cu gandurile mele si poate am sa imi dau seama EU daca il mai vreau sau nu. Cand ma intorc de la Bruxelles fie il intreb la ce concluzie a ajuns, fie il informez ca ne despartim.
Eu acum nu mai sunt nesigura pt ca nu stiu ce vrea el sa faca. Acum sunt nesigura pt ca nu mai stiu eu ce vreau. Sentimental - el e barbatul vietii mele. Rational - ori se schimba ceva radical, ori ne despartim. Iar pe el am ajuns sa il studiez ca pe un animal rar la gradina zoologica. II urmaresc miscarile si ma minunez de fiecare data. Viata noastra e ca un documentar cu ciudati de pe Discovery Channel. Il vad ca se chinuie, e mancat de dubii, incertitudine, remuscari. E incercanat, slabeste, uneori se uita minute in sir in ochii mei, alteori imi evita privirea. Dar dupa cum vezi, am inceput sa cercetez si piata, sa vad ce optiuni as avea, asa ca nu exclud ideea unei alte relatii... PS. Dany, am scris amandoua odata si in aceeasi idee.... 5 - 12 sunt la Roma 14 - 18 sunt la Bruxelles. -------------------- |
| dany |
04-05-2007, 11:38 PM
|
Daca tu vezi ca e incert , ca nu stie ce vrea .......gandeste-te la un singur lucru ( care l-a mai scris cineva aici , nu mai stiu cine ) : ce vei face daca aceasta incertitudine va aparea peste cativa ani ??? Cand veti fii casatoriti si veti avea si un bb ???
Ma bucur ca ai inceput sa testezi piata Pleaca unde ai de mers si gandeste-te cum iti va fii bine TIE !!!!! Asta e important : viata si viitorul tau !!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:04 AM |