![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
17-04-2007, 10:05 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Hai sa va spun cum adoarme el.Asta ca mi-am amintit de May cu copila ei si muzica rock. Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund. Pe bune,ca altfel nu adoarme. Ce-ti e si cu copii astia. Nepoata-mea dormea numai pe sanii mei ca doua airbag-uri...si eram frustrata ca mereu eu beam cafeaua la izolare...ca altfel era mare chin sa o culce cineva. Mai aveam si varianta leganata-pe picioare-la-viteza-turbo-de-nanuta. -------------------- |
| alandana |
17-04-2007, 10:15 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu am avut o perioada cand cei doi baieti ai mei adormeau numai daca stateam intre ei si puneam mana pe amandoi. Deci ma culcam rastignita intre ei, pe burta ca sa pot tine mainile pe amandoi.
Dar ce nu facem pentru puii nostri. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
17-04-2007, 10:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund. Dana, oare la fel va adormi si cand va devenit super-babuin -------------------- |
| anca veselie |
17-04-2007, 10:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ella, am ramas socata de ce ti s-a intamplat.... nu stiu ce sa zic....
dana, mi-a placut tare mult cum te-ai imbracat, mai ales cum te-ai accesorizat peach e si ea o frumoasa! pisikule, frumoase poze. slabesti si tu, trebuie doar rabdare! va urez o zi minunata! -------------------- |
| daconst |
17-04-2007, 10:22 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Al meu doarme numai pe burta,dar eu mai trebuie sa-i dau palmi peste fund. Dana, oare la fel va adormi si cand va devenit super-babuin La asta ma gindeam si eu cu ta-so. Dana,imi imaginam si eu acum cum ar fi cu doi sa-i bat pe fund. Anca,multumim.Am incercat sa ascund ce ma deranja mai tare...adica colacul de pe burta.Deci traiasca curelele late. Pina slabesc. -------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 10:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Eu am avut o perioada cand cei doi baieti ai mei adormeau numai daca stateam intre ei si puneam mana pe amandoi. Deci ma culcam rastignita intre ei, pe burta ca sa pot tine mainile pe amandoi. Dar ce nu facem pentru puii nostri. Zi "Sarut mana Doamne!" ca nu ai avut trei copii ca maica-mea:duminicile cand stateam in pat voiam toate langa mamica,asa ca in afara de pozitia rastignit,mai era si ...cracanat Iar noptile(fiindca eramsingure,era divortata) facea naveta cu perna in brate ,din camera in camera dupa grafic:cate doua nopti cu fiecare -------------------- |
| alandana |
17-04-2007, 10:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu am avut o perioada cand cei doi baieti ai mei adormeau numai daca stateam intre ei si puneam mana pe amandoi. Deci ma culcam rastignita intre ei, pe burta ca sa pot tine mainile pe amandoi. Dar ce nu facem pentru puii nostri. Zi "Sarut mana Doamne!" ca nu ai avut trei copii ca maica-mea:duminicile cand stateam in pat voiam toate langa mamica,asa ca in afara de pozitia rastignit,mai era si ...cracanat Iar noptile(fiindca eramsingure,era divortata) facea naveta cu perna in brate ,din camera in camera dupa grafic:cate doua nopti cu fiecare Cunosc povestea cu naveta -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ALICE |
17-04-2007, 11:31 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Am o intrebare.Daca beau 1,5 l de apa cu o lamaie stoarsa in fiecare zi ,poate sa-mi faca rau sau nu?
|
| alandana |
17-04-2007, 11:34 AM
|
Nu vad de ce ti-ar face rau o lamaie.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
17-04-2007, 11:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Alice, vara trecuta asa am baut si eu: 2l de apa cu zeama de la o lamaie si o lingura de miere.
Nu am avut probleme cu stomacul; recunosc ca la atat de multa apa nu se simtea lamaia -------------------- |
| ALICE |
17-04-2007, 11:40 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| Pisik |
17-04-2007, 12:12 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am o intrebare.Daca beau 1,5 l de apa cu o lamaie stoarsa in fiecare zi ,poate sa-mi faca rau sau nu? Eu beau zilnic peste 2-3 litri de apa si in fiecare dimineata o cana de apa cu doua lamai stoarse si nu am nici pe naiba. ba chiar mi s-a reglat stomacul, nu mai am dureri asa mari -------------------- |
| May |
17-04-2007, 12:18 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ella decizia iti apartine caci tu il cunosti cel mai bine. Eu sunt cu Remy de aproape 2 ani si nu imi pot imagina sa traiesc fara el intr-o zi... nu imi pot imagina ca o sa vina maine, poimaine si o sa imi spuna ca nu mai suntem compatibili si s-a terminat totul de aceea iti dau toata dreptatea ca e enorm de greu ca dupa 10 ani sa iti separi drumul de cel de care credeai ca te va separa moartea.
Tu spui ca a inceput sa planga in momentul in care tu i-ai explicat de fapt ce inseamna sa va despartiti... adica el nu a realizat pana atunci ca daca va despartiti inseamna ca nu mai mergeti impreuna nicaieri? Cum a spus si nusa decizia lui nu e pripita deloc, ba mai mult... cred ca e gandita un pic chiar daca superficial. E clar ca a asteptat sa treaca ziua ta ca sa iti spuna asta... probabil ca si faptul ca te-ai imbolnavit a mai amanat dicutia.... Probabil ca tu nu ne povestesti toate detaliile in legatura cu diculutia de aseara,... dar oricum aia nu e conversatie ce ati avut voi. Unde e pasiunea din toata discutia? Unde sunt nervii, unde sunt cerintele tale de a iti da o explicatie logica nu una superficiala? Nu pot sa cred ca ati fost amandoi atat de calm cand e in joc viitorul vostru. Cum ziceam, tu stii mai bine ce e intre voi. Daca il iubesti cu adevarat si asta e doar un moment de ratacire, atunci lupta pt a-i deschide ochii. Spune-i ca nu sunteti singurii scalvi ai rutinei, in orice cuplu se intampla. Sper doar ca sa luati decizia corecta impreuna, discutand, puanand in balantza partile bune si pe celel proaste... nu fiecare in alt coltz al orasului. Si mai intreaba-te ceva: daca are un moment de ratacire peste 5-6 ani si te lasa si cu copiii? Este intradevar un moment de ratacire sau este un om indecis? daconst vai!!! pisik din partea mea numai adevarul: nu arati rau daca te vad azi pt prima data dar arati rau fatza de pisik pe care o stiam anul trecut. Ma bucur ca iei masuri caci stiu ca tu iti doresti sa arati ca inainte Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 17-04-2007, 12:18 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| himere2005 |
17-04-2007, 12:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ella, imi pare rau de ce se intampla, dar eu cred ca daca tu il iubesti si daca sunt doar motivele precizate de el ar trebui sa lupti, dar in acelasi timp sa-ti dai seama daca se merita ori nu.
pisik, foarte frumos la sibiu ...alice trebuie sa ne povestesti mai multe de orasul tau ca e fain rau dana, peach, sunteti dragute tare, imi place cum v-ati imbracat dana, tu ai mai slabit si chiar daca mai ai de luptat sa stii ca eu apreciez tot efortul de pana acum, ca nu e usor sa dai atatea kg jos in cateva luni, dar de acum incolo cred ca nu mai e o obsesie, caci se vede ca ai slabit considerabil.parerea mea. mai e un pic si dispar si cele din urma kile, mentinerea e grea tare la fel pisik, sunteti hai sa spunem un pic plinute, dar nu balenute cum va spuneti voi nici pe departe peach, daca simti nevoia de o schimbare fa-o ca altfel iti sta pe creieras legat de jurnale va inteleg fetelor pentru ca atata timp cat se intreaba pe aici daca deranjeaza faptul ca cineva vorbeste de o anumita problema sau un anumit subiect care invioreaza ziua acelei persoane ar trebui sa ne dea de gandit la toate o zi frumoasa in continuare Acest mesaj a fost editat de himere2005: 17-04-2007, 12:45 PM -------------------- ![]() |
| alandana |
17-04-2007, 12:46 PM
|
Himere - ce faci? Parca esti iar suparata?
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:02 AM |