![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
05-05-2007, 06:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
desi ,uneori cand sunt pe forum si se intrerupe conexiunea cate 2 ore mai ,mai ca-mi vine sa fac la fel Pe cuvant ca mi-a creat o senzatie de nervi sincer nu cred k vreuna din noi ar face in halul ala...am avut si jocul counter strike dar tot nu faceam ca baiatul ala... si p mine ma enerveaza ca nu am net, ptr ca implicit nu am nici teelfon si imi da o stare de nesiguranta dar..ma calmez E infricosator de-a dreptul....Ganditi-va cati ar putea fi ca el si ganditi-va ca un astfel de temperament ar putea ajunge mai tarziu in posesia unei arme adevarate -------------------- |
| axe10 |
05-05-2007, 08:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Blulife,iata ce mi-a aparut dupa ce am votat....se pare ca s-au schimabat regulile concursului!
lumeapiticilor.ro: Multumesc pentru vot! Dar pentru ca am peste 3 ani, nu particip la concurs. axe, sa stii ca e mai comestibil iaurtul zuzu. mai cumpar. imi place ca are lingurita Ti-am zis eu....am incercat toate firmele de pe piata si asta e cel mai gustos....de fapt mi l-a aratat Amalia cand am fost la Craiova in delegatie... bai, eu credeam ca e mai bine Problema este sa i se explice ca e recompensata pt ca e cuminte...a mea se bucura mai mult de haine decat de jucarii.... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
05-05-2007, 11:52 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna , neuroni !
Tocmai am venit de la un gratar la cumnata-mea ! Ella , drum bun inspre Roma si distractie placuta !!! MI-aplacut dansul tau in pijama Mersi pentru cuvintele frumoase , Pisik , in legatura cu " casuta din turta dulce " ! Mai avem tareeeeeee mult de munca dar .... ma rog la D-zeu sa ma lase sa vad rezultatul final !!!!!!! Suna ciudat dar ........ am o senzatie ........sumbra-idioata .... ca nu voi reusi sa vad casuta gata !!!! Habar nu am ce m-a apucat ...... MAY , sa-ti traiasca iubitul !!!!!!!! Sa fie , in continuare , acelasi tip super -mega -barbat pentru tine si sa va iubiti muuuuuult de tot !!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
06-05-2007, 12:15 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noapte buna , somn usor si un WE superb , neuroni !!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
06-05-2007, 07:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!!!
Haideti la o ,fetelor!!!!!Trezirea!May,sa-ti traiasca babuinul!!!!! -------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 08:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.079 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna dimineata!!!!!! Haideti la o ,fetelor!!!!!Trezirea!May,sa-ti traiasca babuinul!!!!! Neatzaaa!!!si yo si yo si yo vrea cafea! Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! -------------------- |
| Tzutzi80 |
06-05-2007, 08:27 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
La Multi Ani Remy! May sa ai grija sa ii trasmiti toate cele bune
Liliana felicitari pentru ca ai luat restanta Buna dimineata!!!!!! Haideti la o ,fetelor!!!!!Trezirea!De aici venea mirosul de cafea care m-a trezit pe mine deci. Multam Tulip! Mare nevoie aveamde una -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| uka |
06-05-2007, 09:05 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
La multi ani ptr REMY!! Sa-ti traiasca si sa fie alaturi de tine la bine si la rau, sa fie fericit si sanatos
Felicitari ptr restanta. Eu iar sunt la serv, motiv ptr care trag o pipa si ma bag la somn, ca nu mai pot, sunt obo...sunt rupta... -------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 09:09 AM
|
La multi ani ptr REMY!! Sa-ti traiasca si sa fie alaturi de tine la bine si la rau, sa fie fericit si sanatos Felicitari ptr restanta. Eu iar sunt la serv, motiv ptr care trag o pipa si ma bag la somn, ca nu mai pot, sunt obo...sunt rupta... Multumesc! -------------------- |
| Pisik |
06-05-2007, 10:28 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
La Multi Ani pt Remy May, sa fiti sanatosi, fericiti si...vesnic indragostiti
Liliana, bravo pt exam! Dany, stai linistita, eu pana in ziua nuntii am crezut ca ceva se va intampla si nu ne vom mai casatori. Nu am zis la nimeni decat dupa ca altfel ma credeau truli (nu ca n-as fi). Cred ca atunci cand ne dorim f mult ceva, mai ales daca suntem mai ghinioniste (cazul meu), ne e teama pana in ultimul moment ca nu se intampla. Eu de fiecare data tot ce am obtinut am obtinut cu lupta, cu sacrificii (vezi si acum cazul cu bebe, deci nu ma mira), asa ca de aia am avut mereu o temere ca "daca se intampla ceva". Dar uite ca nu s-a intamplat, asa ca alunga gandurile negre ca totul va merge snur Fetele, va rog sa scoateti nuielusa. Aseara a fost ziua lui nasu si ne-a dus la restaurant; a avut niste platouri cu de toate, am ales ficatei (cred ca prajiti), niste degetele de pui (tot prajite) si ciuperci sote. Nu f mult,. asa, de ciuguleala. Dar, la tort am cedat amandoi, asa ca raportez cate o felie de tort pe cap de pisic tinator de regim Dar stiti ce? nu am regretat nici o secunda, poate pt ca mi s-a acrit de regimuri si pt ca, desi tin strict de o sapt nu numai ca nu am dat jos un gram, dar am si pus 500 fata de ultima cantarire. M-am cantarit zilnic si am avut numai 73. F incurajator, dupa o sapt de chin. Dar, incerc sa nu disper si sa ma tin in continuare cum oi putea doar doar o iesi un kil in minus....oricum, am obesrvat ca mai bine am reusit sa dau jos cu regimul meu moderat decat cu ce mi-a dat tanti asta, nu stiu care o fi explicatia... Hai va pup, sa aveti o zi frumu de tot -------------------- |
| lilianab |
06-05-2007, 11:07 AM
|
La Multi Ani pt Remy May, sa fiti sanatosi, fericiti si...vesnic indragostiti Liliana, bravo pt exam! Dany, stai linistita, eu pana in ziua nuntii am crezut ca ceva se va intampla si nu ne vom mai casatori. Nu am zis la nimeni decat dupa ca altfel ma credeau truli (nu ca n-as fi). Cred ca atunci cand ne dorim f mult ceva, mai ales daca suntem mai ghinioniste (cazul meu), ne e teama pana in ultimul moment ca nu se intampla. Eu de fiecare data tot ce am obtinut am obtinut cu lupta, cu sacrificii (vezi si acum cazul cu bebe, deci nu ma mira), asa ca de aia am avut mereu o temere ca "daca se intampla ceva". Dar uite ca nu s-a intamplat, asa ca alunga gandurile negre ca totul va merge snur Si eu sunt exact la fel de superstitioasa:ori tin strict secret ce imi doresc,pana in clipa in care se indeplineste,ori aplic aceeasi teama.Cand merg la sigur,atunci intradevar dau gres.Insa de la o vreme,imi doresc puternic cate ceva,aplic si teama corespunsatoare,dar il atentionez si pe "Univers" ca mi-am dorit ceva,ca sa puna mana la treaba spre indeplinire -------------------- |
| otilici |
06-05-2007, 11:08 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Pisik,tocmai ca mananci mereu acelasi lucru si pt. ca mananci asa putin,organismul tau a intrat in panica si retine tot.De asta nu slabesti.Cu WW mananci variat si dupa necesarul tau,de aceea slabesti.
Te pup -------------------- |
| dannette |
06-05-2007, 11:23 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 241 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
May, la multi ani babuinului!
Liliana felicitari pentru examen si bafta sa te poti tine de dieta Pisik, eu zic ca cu cat te gandesti mai mult ca trebuie sa tii regim, ca nu ai voie de aia, de cealalta, cu atat ti se face pofta mai mare si de aici si senzatia de foame continua. Cel putin eu asa patesc. O Duminica superba va doresc la toate, in ciuda vremii care nu prea tine cu noi |
| May |
06-05-2007, 01:00 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza fetele, multumesc mult pt urari, probabil cele mai sincere dintre toate
A plecat Mesia de pe pamant, nu mai e pace mondiala, planetele nu mai sunt aliniate.... petrecerea de aseara a fost un dezastru Am stat stresata toata saptamana ca ce pun pe masa si cu ceasul si cu tot... stiti si voi ca alaltaseara la 4.5 dimineatza debitam pe aici caci nu am putut dormi, ieri pe cuvantul meu de nu, de la 10 dimineatza pana la 5 nu am stat deloc jos, a trebuit sa pregatesc toate cele singura pt ca nu m-a ajutat nimeni doar Remy pe care l-am expediat rapid ca mai mult ma incurca. Apoi am facut baie, m-am machiat, m-am imbracat si iar am trecut la pregatire de platouri. Sa nu credeti ca cine stie ce am facut de mancare, dar in afara de mezeluri si tort, restul a fost facut de manutzele mele si asta te solicita. In fine, pe la 6.30 eram gata, pe masa pusesem doar tacamurile si vesela, paharele si niste chipsuri ca sa fie pana ne strangem toti. Ma gandeam ca pe la 7 deja apare lumea. Trebuiau sa vina 2 cupluri si cumnatii mei. La 7 vine primul cuplu care sunt niste prieteni de familie de o carca de ani, i-au adus un cadou super ( tricoul pe care o sa il vedeti in poze pe Remy ) totul bine si frumos. Ne punem la o barfa mica si tot asteptam si tot asteptam sa apara si ceilalti. Deja se facuse 8 si oamenii astia nu aveau pe masa decat bauturile si chipsuri si mai ziceau ei din politete din cand in cand sa ii asteptam si pe ceilalti, sa nu punem masa doar pt ei. La 8 si un pic ne suna celalalt cuplu ( adica tipul la ziua caruia am fost cand i-am dus cureaua acum 2 saptamani) ca sa ne anuntze ca ei nu mai vin ca unuia dintre ei i-a fost rau toata noaptea trecuta si nu se simte bine nici acum Pe la 9.30 au sunat cumnatii mei la interfon si am raspuns eu. Am intrebat cine e si mi-au zis Syd, adica numele cainelui lor pe care si l-au luat acum o luna si care e o bestie care roade si darama tot, ca sa nu mai spun ca musca. Am zis ca e o gluma de-a lor.... cand colo ei au venit cu tot cu caine desi stiau ca am masa pusa in mijlocul salonului si nu au loc sa stea dupa caine. Nu mai spun ca au venit fara cadou motivand ca nu au avut bani ( cine naiba nu are bani la inceputul lunii ? Ne-am culcat pe la 4 fara sa strangem nimic din salon.... In pat mi-a zis Remy ca nu se astepta la asta ( adica la cadou ) si multe alte vorbe frumoase si la un moment dat imi zice ( pe intuneric ): Cri, ia uita-te la mine ... si m-am uitat... la care el: Vrei sa fii sotia mea? Azi dimineatza era totul strans in salon de socrela.... chiar nu ma asteptam la asta... frumos din partea ei Pt cele care au avut curaj sa citeasca trilogia de mai sus... asta este..... mersi ca ati fost alaturi de mine -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| otilici |
06-05-2007, 01:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
May,ce emotionant...
Tare m-am intristat cand am citit prima parte,dar incet-incet m-au napadit emotiile.Felicitari May! Asteptam pozele,inclusiv cele cu tricoul lui Remy -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:52 PM |