![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
06-05-2007, 01:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.494 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
May,te-ai mai linistit?
Voi sa va bucurati unul de calalat,nu mai fii suparata! Asteptam pozele! -------------------- |
| dannette |
06-05-2007, 01:47 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 250 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
May, ce romantic...
Cand fixati data? Sau ati fixat-o deja? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
06-05-2007, 01:50 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.098 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
May....desi citesc de vreun an, peripetiile prin care treci, cea din urma m-a emotionat la maxim.
Felicitari pentru "engagement"....asta in cazul in care raspunsul tau a fost "DA". Ramai aceeasi persoana puternica si hotarata, sensibila si plina de optimism....asa cum noi toate te-am cunoscut .....aici, prin paginile acestui forum. Acest mesaj a fost editat de honey79: 06-05-2007, 01:51 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| May |
06-05-2007, 02:06 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai, voi vreti sa ma faceti sa plang
NU am stabilit nimic, nici nu am avea cum pt ca nu avem bani. Dar oricum noi suntem ca si casatoriti, nu pot sa imi imaginez viata fara el... casatoria deja e o simpla formalitate. Ma uit la andreea-rodica si la toate fetele care au nunta anul asta si se pregatesc si stiu ca eu nu o sa trec prin asta. Cel mai probabil nunta o sa o facem aici cu maxim 20 de persoane prezente ... Oricum, mai e pana atunci Dupa tot ce s-a intamplat aseara, ziua mea de nastere din august o sa mi-o sarabatoresc doar eu cu Remy singurei acasa, caci socrii mei or sa fie plecati in tara si sigur cand merg acasa or sa ma sarbatoreasca parintii mei Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 06-05-2007, 02:08 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
06-05-2007, 02:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
May, multe multe felicitari!
Eu zic ca si fetele, nu mai conteaza nimic, daca finalul a fost ata de emotionant si de superb! Si mai zic ca o nunta, mica sau mare, aici sau la Madrid, oriunde in lume, bogata sau saraca, trebuie sa reprezinte unirea spirituala dintre doi oameni care se iubesc, iar cele mai bune ingrediente nu va lipsesc sigur -------------------- |
| May |
06-05-2007, 03:06 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
06-05-2007, 03:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Am citit "trilogia" ta MAY si mi-a placut... nu conteaza ce au facut ceilaltzi, nu am cuvinte ptr ei, e bine ca lui remy i-a placut ceasul, cat despre cererea ion casatorie... sunt fara cuvinte...FELICITARI, e bine ca s-a terminat cu bine, pe viitor stii cu cine ai de aface si cum sa te portzi cu ei la momentul potrivit, desi tu esti o dragutza si nu ai sa potzi face asta...
-------------------- |
| dannette |
06-05-2007, 03:54 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 250 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
May, super ideea cu afro-portocala, iar tortul tiramisu a pus capac (e slabiciunea mea).
-------------------- |
| May |
06-05-2007, 04:43 PM
|
Tocmai mi-a spus frate-meu ca e pe drum cadoul de la parintii mei pt remy, adica 300 de euro dannette ideea aceea am vazut-o pe culinar, oricum a fost de super efect uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
06-05-2007, 05:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el Acest mesaj a fost editat de uka: 06-05-2007, 05:09 PM -------------------- |
| May |
06-05-2007, 05:25 PM
|
uka tocmai asta era faza ca nu sta nimeni in baza unui cadou dar cu 2 saptamani in urma ii duci cadou unui prieten si lu` fratele tau ii zici ca nu ai bani. Nu o sa le zic de cadoul parintilor mei pt ca pur si simplu nu genul meu de comportament, dar ei deja isi baga unghia in gat ca noi mergem in tara si ei nu. Aseara ne intrebau cum de avem noi bani de mers in tara dar au spus-o pe un ton si printr-o exprimare care lasa de inteles ca noi suntem prea sarantoci ca sa ne permitem asa ceva. Chiar incerc sa ma detasez de rautatile lor si sa imi vad de viata mea. Dam si noi din coate cum putem sa ne descurcam mai bine si am avansat enorm fata de acum 2 ani. Chiar ne ziceau ceilalti invitati aseara ca ne admira pt ca din cercul nostru de cunostinte, noi avem cele mai mici venituri, dar aceleasi realizari ca si ceilalti sau poate chiar mai mari
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| _noni_ |
06-05-2007, 05:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 947 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! Bravo, domule, ti-am zis eu?! May in primul rand felicitari pentru tot ce ai facut pentru ziua lui Remy! in al 2-lea rand, ma bucur pentru tine si Remy, ca va iubiti, ca va e bine impreuna si ca el e asa un tip super exact cum meriti! nu prea imi gasesc cuvintele, dar ar trebui sa-mi vezi fata de catel si zambetul cand citesc despre voi! eu acum am venit de-afara si ma gandesc ca totusi ar trebui sa ma apuc de curatenie... }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 06-05-2007, 05:27 PM -------------------- |
| Anna |
06-05-2007, 05:50 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
salutare fetelor
sunt intr-o stare f rea, imi vine sa ma bat pe mine pt naivitate ( a se citi mare prostie) Tocmai am aflat de la fostul ca eu nu am fost decat omul potrivit la momentul potrivit si nimic mai mult. si eu care am incercat sa pastrez o rel asa de respect si afectiune, nu stiu exact la ce ma gandeam eu. Of doamne ce oameni, inca sunt in soc. Cum sa imi spuna ca eu nu eram nimic si nu am fost niciodata, ci doar pers care s-a nimerit sa fie atunci, sa stea cu el. Oare cum se poate sa faci asa ceva? May, super, acum am citit, ce frumos e cand totul se termina asa...Multa fericire iti doresc. Si puterea sa nu ma tii cont de rautati ca tu il ai pe Remy si e perfect asa cum e. Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 06-05-2007, 06:03 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| uka |
06-05-2007, 06:14 PM
|
Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat...
roata se intoarce INTOTDEAUNA furntea sus -------------------- |
| Anna |
06-05-2007, 06:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat... roata se intoarce INTOTDEAUNA furntea sus sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 12:37 AM |