left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Tulip
mesaj 06-05-2007, 01:35 PM
Mesaj #1561

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.494
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72
Sex: Feminin

May,te-ai mai linistit? pupic.gif Ce bine ca Remy s-a bucurat de cadou!!! cheer.gif Si ce bine ca te-a cerut de sotie! w00t.gif w00t.gif restul nu mai conteaza devil.gif ,atat ii duce capul.
Voi sa va bucurati unul de calalat,nu mai fii suparata!

Asteptam pozele!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dannette
mesaj 06-05-2007, 01:47 PM
Mesaj #1562

Soparla

Raspunsuri: 250
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 103

May, ce romantic...
Cand fixati data? Sau ati fixat-o deja? wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

honey79
mesaj 06-05-2007, 01:50 PM
Mesaj #1563

Marmota

Raspunsuri: 1.098
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

May....desi citesc de vreun an, peripetiile prin care treci, cea din urma m-a emotionat la maxim.
Felicitari pentru "engagement"....asta in cazul in care raspunsul tau a fost "DA".
Ramai aceeasi persoana puternica si hotarata, sensibila si plina de optimism....asa cum noi toate te-am cunoscut .....aici, prin paginile acestui forum. blum.gif wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de honey79: 06-05-2007, 01:51 PM

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 06-05-2007, 02:06 PM
Mesaj #1564

Crocodil

Raspunsuri: 7.370
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Mai, voi vreti sa ma faceti sa plang rolleyes.gif MUltumesc mult pt toate cuvintele voastre frumoase give_rose.gif

NU am stabilit nimic, nici nu am avea cum pt ca nu avem bani. Dar oricum noi suntem ca si casatoriti, nu pot sa imi imaginez viata fara el... casatoria deja e o simpla formalitate. Ma uit la andreea-rodica si la toate fetele care au nunta anul asta si se pregatesc si stiu ca eu nu o sa trec prin asta. Cel mai probabil nunta o sa o facem aici cu maxim 20 de persoane prezente ... Oricum, mai e pana atunci smile.gif

Dupa tot ce s-a intamplat aseara, ziua mea de nastere din august o sa mi-o sarabatoresc doar eu cu Remy singurei acasa, caci socrii mei or sa fie plecati in tara si sigur cand merg acasa or sa ma sarbatoreasca parintii mei smile.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 06-05-2007, 02:08 PM

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 06-05-2007, 02:25 PM
Mesaj #1565

Taz

Raspunsuri: 3.609
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

May, multe multe felicitari! cheer.gif
Eu zic ca si fetele, nu mai conteaza nimic, daca finalul a fost ata de emotionant si de superb!
Si mai zic ca o nunta, mica sau mare, aici sau la Madrid, oriunde in lume, bogata sau saraca, trebuie sa reprezinte unirea spirituala dintre doi oameni care se iubesc, iar cele mai bune ingrediente nu va lipsesc sigur wink1.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-05-2007, 03:06 PM
Mesaj #1566

Crocodil

Poze

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 06-05-2007, 03:06 PM
Mesaj #1567

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Am citit "trilogia" ta MAY si mi-a placut... nu conteaza ce au facut ceilaltzi, nu am cuvinte ptr ei, e bine ca lui remy i-a placut ceasul, cat despre cererea ion casatorie... sunt fara cuvinte...FELICITARI, e bine ca s-a terminat cu bine, pe viitor stii cu cine ai de aface si cum sa te portzi cu ei la momentul potrivit, desi tu esti o dragutza si nu ai sa potzi face asta...

--------------------
+Quote Post
dannette
mesaj 06-05-2007, 03:54 PM
Mesaj #1568

Soparla

Raspunsuri: 250
Membrul Nr.: 103

May, super ideea cu afro-portocala, iar tortul tiramisu a pus capac (e slabiciunea mea).

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-05-2007, 04:43 PM
Mesaj #1569

Crocodil

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

Tocmai mi-a spus frate-meu ca e pe drum cadoul de la parintii mei pt remy, adica 300 de euro w00t.gif w00t.gif w00t.gif

dannette ideea aceea am vazut-o pe culinar, oricum a fost de super efect blum.gif

uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el lol.gif deocamdata nu il poate purta pt ca, asa cum a zis si bijutierul, trebuie ajustata bratzara. O sa mergem maine smile.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 06-05-2007, 05:07 PM
Mesaj #1570

Iepuras

CITAT(Maybeline @ 06-05-2007, 05:43 PM) *

floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

uka azi dimineatza cand s-a trezit Remy eu eram deja la pc si primele cuvinte au fost: ce faci cri, da-mi si mie ceasul sa ma mai uit la el lol.gif deocamdata nu il poate purta pt ca, asa cum a zis si bijutierul, trebuie ajustata bratzara. O sa mergem maine smile.gif

laugh.gif o sa-i placa ceasul sunt sigura... oricum de apreciat apreciaza... cat despre cadoul de la ai tai, ar trebui sa le spui cumnatilor tai despre el...ptr ca ce au facut ei... e cam uratzel si sa vada ca macar ai tai s-au chinuit sa trimita din ro acolo din ce si cum au ei, pe cand ei nu s-au sinchisit nici macar cu o sticla de vin...probabil tocmai ptr ca e frati'su a zis ca lasa merge si fara cadou ca e din familie..sau macar puteau sa spuna ca ii dau ceva sapt viitoare.. in fine... m-am cam enervat p faza dar nu mai conteaza, chiar nu conteazaaaa, remy te are p tine si u vei fi familia lui

Acest mesaj a fost editat de uka: 06-05-2007, 05:09 PM

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 06-05-2007, 05:25 PM
Mesaj #1571

Crocodil

uka tocmai asta era faza ca nu sta nimeni in baza unui cadou dar cu 2 saptamani in urma ii duci cadou unui prieten si lu` fratele tau ii zici ca nu ai bani. Nu o sa le zic de cadoul parintilor mei pt ca pur si simplu nu genul meu de comportament, dar ei deja isi baga unghia in gat ca noi mergem in tara si ei nu. Aseara ne intrebau cum de avem noi bani de mers in tara dar au spus-o pe un ton si printr-o exprimare care lasa de inteles ca noi suntem prea sarantoci ca sa ne permitem asa ceva. Chiar incerc sa ma detasez de rautatile lor si sa imi vad de viata mea. Dam si noi din coate cum putem sa ne descurcam mai bine si am avansat enorm fata de acum 2 ani. Chiar ne ziceau ceilalti invitati aseara ca ne admira pt ca din cercul nostru de cunostinte, noi avem cele mai mici venituri, dar aceleasi realizari ca si ceilalti sau poate chiar mai mari smile.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
_noni_
mesaj 06-05-2007, 05:26 PM
Mesaj #1572

Nevastuica

Raspunsuri: 947
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(lilianab @ 06-05-2007, 09:20 AM) *

Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bravo, domule, ti-am zis eu?! give_rose.gif pupic.gif

May in primul rand felicitari pentru tot ce ai facut pentru ziua lui Remy! give_rose.gif arata totul super! jos palaria! si ai fost foarte frumoasa, cred ca te avantajaza culoarea de la bluza si iti sta bine cu parul asa cret cum il ai tu.

in al 2-lea rand, ma bucur pentru tine si Remy, ca va iubiti, ca va e bine impreuna si ca el e asa un tip super exact cum meriti! nu prea imi gasesc cuvintele, dar ar trebui sa-mi vezi fata de catel si zambetul cand citesc despre voi! give_rose.gif hug.gif

eu acum am venit de-afara si ma gandesc ca totusi ar trebui sa ma apuc de curatenie... wacko.gif am tot amanat chestia asta, dar deja nu se mai poate!!!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 06-05-2007, 05:27 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Anna
mesaj 06-05-2007, 05:50 PM
Mesaj #1573

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

salutare fetelor pupic.gif

sunt intr-o stare f rea, imi vine sa ma bat pe mine pt naivitate ( a se citi mare prostie) cry.gif.
Tocmai am aflat de la fostul ca eu nu am fost decat omul potrivit la momentul potrivit si nimic mai mult. sad.gif
si eu care am incercat sa pastrez o rel asa de respect si afectiune, nu stiu exact la ce ma gandeam eu.
Of doamne ce oameni, inca sunt in soc. Cum sa imi spuna ca eu nu eram nimic si nu am fost niciodata, ci doar pers care s-a nimerit sa fie atunci, sa stea cu el. Oare cum se poate sa faci asa ceva? sorry.gif

May, super, acum am citit, ce frumos e cand totul se termina asa...Multa fericire iti doresc. Si puterea sa nu ma tii cont de rautati ca tu il ai pe Remy si e perfect asa cum e. pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 06-05-2007, 06:03 PM

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 06-05-2007, 06:14 PM
Mesaj #1574

Iepuras

Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat...
roata se intoarce INTOTDEAUNA
furntea sus

--------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 06-05-2007, 06:19 PM
Mesaj #1575

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(uka @ 06-05-2007, 07:14 PM) *

Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat...
roata se intoarce INTOTDEAUNA
furntea sus

pupic.gif Uka.

sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el sad.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

202 Pagini V « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 10-01-2009 - 12:37 AM