![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
06-05-2007, 06:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
May buna mancarica ai pus pe masa. Si voi doi aratati super... sa va iubiti la fel de mult si la 100
Anna te inteleg ca esti suparata, dar mai mult rau iti faci singura: de ce te intereseaza ce are de spus fostul? Tot ce s-a intamplat si din ce motive s-a intamplat e la trecut acum. Move on! -------------------- |
| uka |
06-05-2007, 07:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat... roata se intoarce INTOTDEAUNA furntea sus sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el ai arbdare si treci peste asta...crede-ma k "been there, done that"...lasa-l in pace...si isi revine...se va intampla exact ceea ce iti doresti tu cu adevarat.trebuie sa crezi si sa fii sigura 100% ca e mai bine ptr tine. intre timp gandeste-te dk e e ceea ce iti doresti u... lucrurile se rezolva de la sine, dar trebuie sa le dai timp... fa-ti de lucru intre timp si de ce nu poate o alta relatie, oricat ar fii de greu -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
06-05-2007, 07:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.200 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
May mai fetita ,sa mor de mu mi-au dat lacrimile si mi-a stat mancarea in gat,ca asa sunt eu mai prostoaca si citesc in timp ce manac.Fata draga,ce emotionant si ce mi-e drag de voi!!!am facut asa de multe analogii(tu cu aceeasi conformatie ca mine,Remy ca mama meu)incat parca mi se intamplau mie si bune si rele.Ce neam de traista frate-su.M-a enervat de mor.Te rog frumos sa le transmiti ca au un cap in gura de la mine!!!
Fata ,sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoi si puterea sa treceti senini prin tot ce va ofera viata.Sa fiti alaturi 300 de ani(nu puteam spune 450 pentru ca voi sunteti deja impreuna ,asa ca nu se aplica penalitati!! Iar fiindca veni vorba de contabilitate :AM LUAT RESTANTAAAA!!! Bravo, domule, ti-am zis eu?! Da Noni sar'na !!!si pup toate fetele,ca fiecare la un moment dat m-a incurajat sau mi-a urat succes.Zic si eu ca May:tare bine ma simt in mijlocul vostru Acest mesaj a fost editat de lilianab: 06-05-2007, 07:04 PM -------------------- ![]() 1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg 13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg 24.03.08- Start dieta keto -101 kg 5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg 26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg 1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg 4.01.08-Post-sarbatori si restart dieta-88,700kg http://forum.oneden.com/index.php?showtopi...pid=174496& |
| himere2005 |
06-05-2007, 07:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
may, la multi ani lui remy!
liliana felicitari ptr restanta anna, sa-ti de DD putere sa mergi mai departe -------------------- ![]() |
| Pisik |
06-05-2007, 08:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.609 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Annais, tu te merita, fioi fericita ca ai trait in minciuna doar un an, acum nu poti decat sa uiti si sa fii multumita ca ai scapat de el!
-------------------- |
| axe10 |
06-05-2007, 08:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neatza fetele, multumesc mult pt urari, probabil cele mai sincere dintre toate In fine, pe la 6.30 eram gata, pe masa pusesem doar tacamurile si vesela, paharele si niste chipsuri ca sa fie pana ne strangem toti. Ma gandeam ca pe la 7 deja apare lumea. Trebuiau sa vina 2 cupluri si cumnatii mei. La 7 vine primul cuplu care sunt niste prieteni de familie de o carca de ani, i-au adus un cadou super ( tricoul pe care o sa il vedeti in poze pe Remy ) totul bine si frumos. Ne punem la o barfa mica si tot asteptam si tot asteptam sa apara si ceilalti. Deja se facuse 8 si oamenii astia nu aveau pe masa decat bauturile si chipsuri si mai ziceau ei din politete din cand in cand sa ii asteptam si pe ceilalti, sa nu punem masa doar pt ei. La 8 si un pic ne suna celalalt cuplu ( adica tipul la ziua caruia am fost cand i-am dus cureaua acum 2 saptamani) ca sa ne anuntze ca ei nu mai vin ca unuia dintre ei i-a fost rau toata noaptea trecuta si nu se simte bine nici acum Pe la 9.30 au sunat cumnatii mei la interfon si am raspuns eu. Am intrebat cine e si mi-au zis Syd, adica numele cainelui lor pe care si l-au luat acum o luna si care e o bestie care roade si darama tot, ca sa nu mai spun ca musca. Am zis ca e o gluma de-a lor.... cand colo ei au venit cu tot cu caine desi stiau ca am masa pusa in mijlocul salonului si nu au loc sa stea dupa caine. Nu mai spun ca au venit fara cadou motivand ca nu au avut bani ( cine naiba nu are bani la inceputul lunii ? Ne-am culcat pe la 4 fara sa strangem nimic din salon.... In pat mi-a zis Remy ca nu se astepta la asta ( adica la cadou ) si multe alte vorbe frumoase si la un moment dat imi zice ( pe intuneric ): Cri, ia uita-te la mine ... si m-am uitat... la care el: Vrei sa fii sotia mea? Azi dimineatza era totul strans in salon de socrela.... chiar nu ma asteptam la asta... frumos din partea ei Pt cele care au avut curaj sa citeasca trilogia de mai sus... asta este..... mersi ca ati fost alaturi de mine La multi ani si de la mine dragutza...sa-ti traiasca si sa fiti fericiti ca in povesti! In alta ordine de idei...le-asi fi tras un sut in c.u.r. la nesimtit....alta data nu-i mai invita! Lilico. bravo de examen....hai treci la numarat ca ti-a ajuns huzureala! -------------------- ![]() |
| Anna |
06-05-2007, 09:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Mare tupeu din partea lui, dar stai linistita ca si mie mi=au auzit urechile multe cuv grele si apoi tot el m-a cautat... roata se intoarce INTOTDEAUNA furntea sus sper sa se intoarca roata. insa ma tot gandesc cum poti sa faci asa ceva, ca a spus-o a supus-o insa e un cosmar sa constat ca am stat cu cineva un an si am investit sentimente si tot ce am avut eu mai bun si acum aflu asta. tot mai sper ca a zis doar asa ca sa ma ranasca. ca altfel nu pot sa concep cum stai cu cineva doar ca sa te folosesti de el ai arbdare si treci peste asta...crede-ma k "been there, done that"...lasa-l in pace...si isi revine...se va intampla exact ceea ce iti doresti tu cu adevarat.trebuie sa crezi si sa fii sigura 100% ca e mai bine ptr tine. intre timp gandeste-te dk e e ceea ce iti doresti u... lucrurile se rezolva de la sine, dar trebuie sa le dai timp... fa-ti de lucru intre timp si de ce nu poate o alta relatie, oricat ar fii de greu nu mai vreau sa fiu cu el de nici o culoare, nu mai vreau sa il vad, insa sunt prinsa intr-o poveste de tot r****l si sper sa ies cat mai rpd. El nu e un om....e nus..altceva -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Tzutzi80 |
06-05-2007, 10:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.806 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Anna fii fericita ca ai scapat de el in cazul asta!
May tare ma bucur pentru iubirea ta mare. Iar pentru neseriosi....nu iti bate neuronul, ca ei pierd Si sa va veseliti nitel: Conferinta internationala a mafiei.dupa sedinta il capo di tutti capi il cheama la el pe rudi,seful mafiei tiganesti. -auzi,rudi,tu ai vila din asta cu 2 nivele,cum am eu? -nu,mancati-as! -dar mertzane ca ale mele ,ai? -n-am,mancatzi-as -dar lant din asta de aur,gros de 2 degete,ai? -nuu! -mai,ce mafiot esti tu?la urmatorul congres sa te aud ca ai,da? merge rudi acasa si il striga pe servitorul lui,procesor: -Procesoaree!da jos ultimele 3 etaje de la casa,vinde helicopterele si cumpara mertzane iar cainele du-l in casa ca lantul trebuie sa-l port eu Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 06-05-2007, 10:16 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| daconst |
06-05-2007, 10:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.358 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,La multi ani lui Remy si felicitari pentru cererea in casatorie.Dupa tot ce s-a intamplat la petrecere,a stiut el cum sa te faca sa zambesti.E un om deosebit,sa stii.
Am vazut si pozele si am baloshit tot pe aici ca fii-miu. Annaiss,capul sus si stai linistita ca asa cum spune Uka:roata se intoarce si primeste fiecare ce merita. Otilici,frumos avatar ai si m-am uitat si eu la pozele lui Norbi.E un scump.Si ce ochi albastri are...seamana cu tati. Dany,sa stii ca ti-am visat casa. Parca ai pus o web camera si vedeam tot cu panorama cu tot.Culmea e ca in visul meu era si un lac sau o apa mare prin preajma.Era totul de vis,ce mai. La noi trec zilele tare repede,adica ne umple Lucas toata viata si suntem topiti dupa el.Sa ne vezi cum stam la rand la pupat.Il sufocam pe bietul copil,dar are niste falcute numai bune de pupacit. Acest mesaj a fost editat de daconst: 06-05-2007, 10:33 PM -------------------- |
| Anna |
06-05-2007, 10:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Va multumesc fetelor!
Stiu ca asa e, insa ma intreb daca toti oamenii sunt asa, nus daca ma intelegeti, dar eu am avut asa mae incredere in el si am crezut ca avem o relatie si ca pur si simplu ne-am desp ca el vrea sa fie singur sau nu ma mai iub, sau un motiv de asta logic. Nu, nici vorba de asa ceva, iubire nu a fost niciodata, eu eram doar omu care s-a nimerit sa fie acolo. Doamne, plang ca fraiera, pt ca eu am crezut ca e un om, si asta e, te mai desparti insa ramai om. si mai ai respect si altceva. Constat ca el e bolnav. are o problema cu mintitul. Stiti in cate luc m-a mintit? Ma iau cu mainile de cap. Si cu asa nonsalanta de l-a crezut toata lumea. Si nu numai pe mine, ci si amici, si o da din minciuna in minciuna, cred ca nimic ce a zis nu a fost real. si e rau ca stau sa ma gandesc acum cand vb cu cineva, daca e si omul asta la fel de malefic si practic bolnav. Sa imi dea Dumnezeu putere sa ies din asta. Va multumesc mult ca mi-ati raspuns, inseamna enorm pt mine. Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 06-05-2007, 10:51 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| ina_ceva |
06-05-2007, 10:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ella, distractie la maxim!
May, lasa ca data viitoare va fi mai bine Annaiss, -------------------- |
| May |
06-05-2007, 11:10 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.370 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai fetelor, nu v-as da pe niciuna dintre voi nici daca primesc in schimb 100 de prieteni reali pt fiecare
liliana felictari pt restanta si poate auzim bazait de nunta si la tine anna poate a spus asa ca sa te raneasca Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 06-05-2007, 11:15 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
06-05-2007, 11:26 PM
|
Mai fetelor, nu v-as da pe niciuna dintre voi nici daca primesc in schimb 100 de prieteni reali pt fiecare liliana felictari pt restanta si poate auzim bazait de nunta si la tine anna poate a spus asa ca sa te raneasca asa am crezut si eu, dar chiar asa e chiar e o pers bolnava care a manipulat si mintit pe toata lumea. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| uka |
06-05-2007, 11:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
asa am crezut si eu, dar chiar asa e chiar e o pers bolnava care a manipulat si mintit pe toata lumea. in cazul asta fii fericita si capul sus, el este cel care a pierdut nu tu...deci nu ai de ce sa plangi, nu iti plange de mila, a fost o experienat si las-o sa treaac, in speranta ca nu sunt prea dura: resemneaza-et si mergi mai departe. Eu de fel sunt mai feminista si am ajuns la concluzia ca femeile nu sfarsesc niciodata singure decat daca isi doresc asta, pe cand la barbatzi e ceva mai greu....la femeie e mult mai simplu, conteaza mai putine intr-un final ptr ei, noi suntem mai perfectoniste si cauatm mai multe lucruri la un barbat. pe cand ei... nuvor prea multe lucruri, asta de la o varsta oarecare..undeva la peste 35 ani zic eu... Fruntea sus, imi spunea mie mereu mama lui theo, si asa iti spun si tie a nu stiu cata oara... fii fericita ac ai scapat si profita din plin, have fun si redescopera-te, este super...cel putin ptr mine, perioada asta cat am fost singura mai mult sau mai putin mie mi-a priit f mult si inca imi prieste, spun mai mult sau mai putin ptr ca am mai iesit cu unul cu altul, dar tutror le-am spus aceeasi chestie: nu vreau nimic serios...indiferent dc la un moment dat ma voi impaca cu theo sau nu, stiu ce vreau si cum vreau, mi-am dat seama de avloarea mea, asta in comparatie cu Fulga a lui... si asa cum spune toata lumea, aceasta comparatie e imposibil de facut... Be strong, ai incredere in tine, fii optimista si zambeste mult... Crede-ma ca stiu ce vorbesc nu sunt vorbe spuse doar ptr ca ai tu nev de noi, stii si u prin ce am trecut eu asa ca fii buna si asculta-ma glumesc.... -------------------- |
| BLUELIFE |
07-05-2007, 07:21 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 715 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata!A fost scurt WE Daca am lucrat sambata,;acum e luni si incepe o noua saptamana...sunt fericita ca dis de dimineata mi s-a spus ca arat de douazeci si ceva de ani si nu de cati ani am
aah,si vin cu cafelele de rigoare Buna dimineata!A fost scurt WE Daca am lucrat sambata,;acum e luni si incepe o noua saptamana...sunt fericita ca dis de dimineata mi s-a spus ca arat de douazeci si ceva de ani si nu de cati ani am aah,si vin cu cafelele de rigoare Votati-l pe Flavius -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 10-01-2009 - 02:27 AM |