![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ALICE |
17-04-2007, 12:48 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.255 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Foarte racita Sex: Feminin |
Dar e mai neinteresant sa va povestesc eu.Eu m-am obisnuit cu orasul asta.Pentru mine totul e la fel.Va astept aici ca sa vedeti cu ochii vostri
Acest mesaj a fost editat de ALICE: 17-04-2007, 12:49 PM |
| axe10 |
17-04-2007, 12:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sigur ma mai intorc anul asta pe acolo...de data asta cu barbatu dupa mine..
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-04-2007, 01:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
atata timp cat se intreaba pe aici daca deranjeaza faptul ca cineva vorbeste de o anumita problema sau un anumit subiect care invioreaza ziua acelei persoane ar trebui sa ne dea de gandit la toate Pentru ca ma simt cu musca pe caciula .... vreau sa precizez ca eu am intrebat daca deranjez doar din cauza faptului ca am scris enorm de multe pagini doar despre casa si bucataria mea . Deci nu pentru ca m-as fii gandit ca deranjeaza subiectul respectiv ci doar ... cantitatea !!!!! Mie nu mi-a dat nimic de gandit ..... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anaoi |
17-04-2007, 01:06 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hei.
axe...sa iti dam lectii de cum se pierde barbatul pe drum???? ella, imi pare rau pentru perioada prin care treci. daca dylly te poate ajuta, cu dendritele lui scurte si incurcate, sa-i dai de veste. pisik...bafta la treaba, sa fie asa cum iti doresti tu. dana, sorina...super botezul. mama si nasa lui Lucas au aratat super. ne auzim mai tarziu. |
| himere2005 |
17-04-2007, 01:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
Himere - ce faci? Parca esti iar suparata? nope faptul ca nu mai incerc sa controlez totul si sa-mi dau seama ca nu numai de mine depinde ca toate aspectele vietii sa mearga bine mi-a adus o stare de liniste sufleteasca, daca nu mai pot pune deoparte nu ma mai stresez, daca nu am sustinere totala din partea mamei nu ma mai stresez si tot asa....am ajuns la concluzia lui axe: am invatat sa ma descurc si singura -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
17-04-2007, 01:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
The truth about working in the IT industry
1. We work weird (night) shifts... Just like prostitutes. 2. They pay you to make the client happy... Just like a prostitute. 3. The client pays a lot of money, but your employer keeps almost every penny... Just like a prostitute. 4. You are rewarded for fulfilling the client's dreams... Just like a prostitute. 5. Your friends fall apart and you end up hanging out with people in the same profession as you... Just like a prostitute. 6. When you have to meet the client you always have to be perfectly groomed... Just like a prostitute. 7. But when you go back home it seems like you are coming back from hell... Just like a prostitute. 8. The client always wants to pay less but expects incredible things from you... Just like a prostitute. 9. When people ask you about your job, you have difficulties to explain it... Just like a prostitute. 10. Everyday when you wake up, you say: "I'm not going to spent the rest of my life doing this." Just like a prostitute. -------------------- |
| himere2005 |
17-04-2007, 01:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pe mine una nu ma deranjeaza cantitatea...banuiesc ca oamenii aia asa simt si ma bucur pentru bucuria lor...iar pe ceilalti incerc sa-i ajut cat ma duce mintea....pentru mine este o bucurie sa vad ca oamenilor poate sa le mearga si bine ca deja in jurul meu aud numai necazuri si astfel imi mai creste moralul. sunt insa multe fete care imi lipsesc si imi lipsesc dialogurile de alta data si glumitele .atat
-------------------- ![]() |
| dany |
17-04-2007, 01:18 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mai , Dylly , se pare ca nici in concediu nu poti sta fara sa tragi o ocheada pe aici
Concediu placut in continuare -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
17-04-2007, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dyllysor, vreo poza sa ne incante ochii?
-------------------- |
| dany |
17-04-2007, 01:24 PM
|
The truth about working in the IT industry 1. We work weird (night) shifts... Just like prostitutes. 2. They pay you to make the client happy... Just like a prostitute. 3. The client pays a lot of money, but your employer keeps almost every penny... Just like a prostitute. 4. You are rewarded for fulfilling the client's dreams... Just like a prostitute. 5. Your friends fall apart and you end up hanging out with people in the same profession as you... Just like a prostitute. 6. When you have to meet the client you always have to be perfectly groomed... Just like a prostitute. 7. But when you go back home it seems like you are coming back from hell... Just like a prostitute. 8. The client always wants to pay less but expects incredible things from you... Just like a prostitute. 9. When people ask you about your job, you have difficulties to explain it... Just like a prostitute. 10. Everyday when you wake up, you say: "I'm not going to spent the rest of my life doing this." Just like a prostitute. tare -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
17-04-2007, 01:39 PM
|
Am papat un borcan de 1700 cu varza murata si moare; mi-era o pofta de nu mai puteam. Se pare ca organismului meu nu i-a picat asa de bine
-------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 02:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 899 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Am papat un borcan de 1700 cu varza murata si moare; mi-era o pofta de nu mai puteam. Se pare ca organismului meu nu i-a picat asa de bine nu cobesc,dar vezi sa nu cumva organismul tau sa ia forma butoiului in care s-a murat varza,dupa cata apa vei bea!! -------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 03:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Himere, May, multumesc pr sinceritate. Nu am de ce sa ma supar, vad si eu ca m-am cam umflat, sper doar sa reusesc sa dau jos cateva kile macar, ca nu ma simt eu bine asa
Dylly, petrecere frumoasa! -------------------- |
| michelle |
17-04-2007, 03:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.171 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.
S: - Frate, am scapat de toate problemele! I: - Da' ce-ai facut, ma? S: - Mi-am luat un elefant, frate! I: - Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde... S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare. Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres. I: - Da' cat ai dat, ma, pe el? S: - 100.000 de euro, da' face toti banii... I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie? S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare. I: - Hai ma ca-ti dau 150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa! S: - Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el? I: - Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele. S: - Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul, daca vrei, da' ai de asteptat un an. I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu', suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri...! S: - Bine, ma, hai. Da' sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru. Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari... I: - Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta! S: - De ce, ma? I: - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii... S-a suit cu curu' pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, s-a kkt pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii... nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat! S: - Bai, Itic, tu ai o problema! I: - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine. S: - Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
17-04-2007, 03:32 PM
|
Morala : grija la atitudine -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:43 PM |