![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
08-05-2007, 11:22 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Sarut-mana pt masa si pt cafea, Dana... azi vin nemtii, maine dupa masa plec la Timisoara. buf.buf.buf. Anaoi calatoreste... si eu vreau... Chiar - pe 15-16 mai vin in Bucuresti. si nu poti veni mai devreme? adik d epe 13.05, ca sa punem iar de o intalnire? As veni eu - ca mi-ar prinde bine niste zile libere prin Bucuresti. Dar nu pot ca am teza unical aRomana - si trebuie sa "ingras porcul" cat mai aproape de Craciun. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dannette |
08-05-2007, 11:29 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 235 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Alandana, de ce nu ii acorzi mai multa incredere copilului tau in ceea ce priveste lectiile.
Zic si eu, sper sa nu te superi pe mine...Cand eram la scoala mai multa tragere la invatat aveam daca nu statea cineva cu gura pe mine. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
08-05-2007, 12:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Vai, din partea mea cu draga inima n-as mai face nici o lectie cu ei. Dar ... parerea mea e ca la scoala nu prea se ocupa nimeni de ei. Nu prea le explica, nu le atrage atentia ce e important dintr-o lectie. Acorda egala importanta tuturor informatiilor.
Ce incerc eu sa le fac este sa le structurez orice lectie pe un plan principal de idei - care e musai sa-l stii, un plan secundar - care e o dezvoltare cu informatii utile pe care ar fi bine sa le stii ( dar din care daca mai uiti- nu-i bai) si apoi amanunte - care pot face dintr-o lucrare de 8 una de 10. Tendinta pe care am observat-o la copii - este sa retina amanuntele si sa uite esenta. In plus le vine foarte greu sa invete o chestie nestructurata. Pe mine m-au socat rezultatele la matematica - la o asemenea teza trebuiau sa ia toti copiii note peste 7 ( macar). Nu stau chiar mereu pe capul lor - dar daca admiterea la liceu depinde de toate mediile obtinute in scoala - nu vreau sa se trezeasca prea tarziu. Si sa descopere ca nu mai au obtiuni. Si le face deosebita placere cand le explic eu o lectie - isi aduc si colegii. Cred ca mi-am ratat cariera. Acest mesaj a fost editat de alandana: 08-05-2007, 12:11 PM -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Anna |
08-05-2007, 12:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.?
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| axe10 |
08-05-2007, 12:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez -------------------- ![]() |
| Anna |
08-05-2007, 12:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| axe10 |
08-05-2007, 12:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine Mai bine nu o manca...are sigur amidon, zahar..nu stii cat...nu merita -------------------- ![]() |
| michelle |
08-05-2007, 12:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine 2.7p (am gasit pe http://www.fettrechner.de/) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
08-05-2007, 12:59 PM
|
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine 2.7p (am gasit pe http://www.fettrechner.de/) Ti-am zis eu ca nu merita?....ce feeling am... -------------------- ![]() |
| Anna |
08-05-2007, 01:03 PM
|
Stie cineva cam cate puncte are Danette Krem de la Danone, crema de lapte cu vanilie.? Pai nu au valorile pe cutie?...calorii, lipide?...eu nu cumpar daca nu au ca ma enervez Nu are nimic nimic, doar se specifica ca are 125 grame, si ce contine 2.7p (am gasit pe http://www.fettrechner.de/) Miha saru-mana Axe...am halit-o deja -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| BLUELIFE |
08-05-2007, 01:11 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Tocmai am fost instiintata ca femeilor de servici le creste salariul cu 10% spor pentru conditii grele,penibile
-------------------- ![]() |
| alandana |
08-05-2007, 01:40 PM
|
Tocmai am fost instiintata ca femeilor de servici le creste salariul cu 10% spor pentru conditii grele,penibile Ce faci, ce meserie? -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| BLUELIFE |
08-05-2007, 01:56 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Lucrez la un liceu unde centralizez situatii de la 9 scoli care apartin de Centrul nostru de informare,introduc date in baze de date,informez,comunic ,fac statistici etc.
| BLUELIFE |
08-05-2007, 02:19 PM
|
In disperarea mea ,navigand de colo-colo am citit despre dieta atkins pro si contra,acum nu inteleg:efectele secundare sunt imediate sau in cazul in care tii regimulo perioada mai lunga(1-2 ani)?????????
| Nessie |
08-05-2007, 02:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
In disperarea mea ,navigand de colo-colo am citit despre dieta atkins pro si contra,acum nu inteleg:efectele secundare sunt imediate sau in cazul in care tii regimulo perioada mai lunga(1-2 ani)????????? Eu sunt de parere ca daca tii Arkins mai mult de 1 luna deja apar complicatii. Unele efecte le simti din a 2 zi, cum ar fi constipatia. Citeste aici mai mult si am mai scris pe Diet Motion cateva articole despre Atkins. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 05:08 PM |