![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| BLUELIFE |
08-05-2007, 02:36 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
In disperarea mea ,navigand de colo-colo am citit despre dieta atkins pro si contra,acum nu inteleg:efectele secundare sunt imediate sau in cazul in care tii regimulo perioada mai lunga(1-2 ani)????????? Eu sunt de parere ca daca tii Arkins mai mult de 1 luna deja apar complicatii. Unele efecte le simti din a 2 zi, cum ar fi constipatia. Citeste aici mai mult si am mai scris pe Diet Motion cateva articole despre Atkins. Eram aproape sigura ca imi vei raspunde ;te-am citi la subiectul "Dieta Atkins"dar am vazut ca nu s-a postat de mult pe acolo si am renuntat sa scriu gandindu-ma ca voi primi raspuns intarziat,dar surpriza... -------------------- ![]() |
| Nessie |
08-05-2007, 02:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eram aproape sigura ca imi vei raspunde ;te-am citi la subiectul "Dieta Atkins"dar am vazut ca nu s-a postat de mult pe acolo si am renuntat sa scriu gandindu-ma ca voi primi raspuns intarziat,dar surpriza... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
08-05-2007, 02:42 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Nu sunt prea buna la engleza deoarece nam studiat-o,am invatat din mers pentru ca mi-a placut,oricum am inteles aprox despre ce e vorba.Am citit insa ca ai mai incercat dieta respectiva si erai chiar incantata de rezultate...
-------------------- ![]() |
| Nessie |
08-05-2007, 02:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
pe langa asta, eu dupa vreo 5 zile am inceput sa am dureri de ficat.
Nu sunt prea buna la engleza deoarece nam studiat-o,am invatat din mers pentru ca mi-a placut,oricum am inteles aprox despre ce e vorba.Am citit insa ca ai mai incercat dieta respectiva si erai chiar incantata de rezultate... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
08-05-2007, 03:30 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu sunt un car de nervi
Am stat fara calc de la ora 10 si mi-am si pierdut toate mailurile de anul asta!!!! Sa vedem, poate mi le recupereaza maine...ca altfel sunt moarta! -------------------- |
| May |
08-05-2007, 04:42 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna fetelor, eu nu am putut intra pana acum caci a fost o problema dar a rezolvat-o nessie
Multumesc tutror pt complimente, probabil ca e prima poza pe care vi-o arat in blugi, de fapt sigur e prima deoarece de abia acum ma simt bine si nu imi mai displace total cum arat. In ultimele 6 luni am slabit doar 2 kg, dar si 2 masuri la haine asa ca sunt f multumita. Mai am mult de munca dar macar psihic sunt ok.... mai ales ca ieri striga ca disperatul un pustan dupa mine dintr-o masina daconst felictari -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| alandana |
08-05-2007, 05:00 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
In absoluta opozitie cu Motive de lauda eu trebue sa spun ca de luni mananc putin si prost.
Azi - am mancat un iaurt si 2 mere. Si doi biscuiti ca m-a inghesuit cineva cu ei. Iar acum ajung acasa si n-am sa mananc foarte mult pentru ca stiu ca nu am voie seara. Si cam asa am mancat si ieri. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| axe10 |
08-05-2007, 06:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu sunt un car de nervi Am stat fara calc de la ora 10 si mi-am si pierdut toate mailurile de anul asta!!!! Sa vedem, poate mi le recupereaza maine...ca altfel sunt moarta! Cum s-a intamplat asta?....daca ai mailuri importante invata sa faci salvare la ele...astfel poti pierde date importante.... Sa va mai arat niste poze.... Intai cumnata si Alexia....cumnata in rochia care o sa o poarte la cununie.... ![]() Apoi printesa in haine noi de Pasti...si cu ochelarii de spioanca...dupa cum se exprima..... ![]() Si uitasem sa va arat tortul de Pasti care l-am facut dar nu v-am pus in sectiune.... ![]() Si meniul de azi: pateu ficat picant-0.7p paine-0.7p parmezan-0.5p friptura porc la cuptor-3.7p rosii-0p cafea instant-1.5p br. Hohland-2p orez expandat-1.2p iaurt 0.1%-1p sunca pui-2p mazare cu pui-3p mar-0p O sa inchei seara cu un grepfruit....in concluzie zi reusita si azi....mai ales ca am baut si apa destula....maine zi de cantar! Poate schimb si eu ticker-ul...cu toate ca nu prea cred. -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
08-05-2007, 06:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Tortul arata super; noroc ca nu ma atrag dulciurile ; oricum, imi ploua'n gura
Seamana cu tine scumpetea aia mica; sa creasca mare, sa aiba mama cu ce se mandri! -------------------- |
| axe10 |
08-05-2007, 06:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tortul arata super; noroc ca nu ma atrag dulciurile ; oricum, imi ploua'n gura Seamana cu tine scumpetea aia mica; sa creasca mare, sa aiba mama cu ce se mandri! Merci Inutza...seamana cu mine in primul rand la sex....cam asa artam si eu la varsta ei.. -------------------- ![]() |
| nusarich |
08-05-2007, 07:24 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
axe, ai o printesica tare dulce, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! tort(ura) arata de nu se poate, dar cum suntem la dieta, trecem peste poza provocatoare de inundatii.... ai pus si reteta pe undeva? ca poate vreodata in viata asta o sa arat si eu de sa-mi pot permite sa gust asa ceva...
-------------------- |
| axe10 |
08-05-2007, 07:35 PM
|
axe, ai o printesica tare dulce, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! tort(ura) arata de nu se poate, dar cum suntem la dieta, trecem peste poza provocatoare de inundatii.... ai pus si reteta pe undeva? ca poate vreodata in viata asta o sa arat si eu de sa-mi pot permite sa gust asa ceva... nu am pus-o dar daca vrei ti-o scriu.... -------------------- ![]() |
| nusarich |
08-05-2007, 08:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
axe, ai o printesica tare dulce, sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea! tort(ura) arata de nu se poate, dar cum suntem la dieta, trecem peste poza provocatoare de inundatii.... ai pus si reteta pe undeva? ca poate vreodata in viata asta o sa arat si eu de sa-mi pot permite sa gust asa ceva... nu am pus-o dar daca vrei ti-o scriu.... da, pliz, poate chiar o postezi pe site, ma gandesc ca poate mai intereseaza si pe altcineva. mersic mult -------------------- |
| daconst |
08-05-2007, 08:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Cam putin s-a scris azi,oare ce-i cu lumea?
Dany,vezi ca te sun daca nu apari. Sper ca nu esti bolnava. Himere,pe unde ai umblat azi? Axe,sa-ti traiasca domnisoara.In timp ce admiram pozele ma uitam dupa pantofii galbeni. Ina,May,Bubbles si Axe,multumesc de felicitari.Cred ca restul fetelor s-au saturat sa ma tot felicite. Eu ce sa fac daca am atatea kg de slabit. Nusha,tu ce mai zici?Ca vad ca si tu scrii cam putin in ultima vreme. In seara asta am inceput sa fac step la nivel avansat si imi tremura genunchii.E prima oara cind am inceput in forta si se simte ca nu mai am conditia fizica de anul trecut.Dar desi sunt terminata,ma simt super bine. Noroc ca eu n-am treaba cind vin rushii si pot face sport,chiar mai bine. Maine incep cursul de inot cu bb si sunt curioasa cum va reactiona.La baie ii place,dar am emotii cum va fi in bazin. Deci sa ne tineti pumnii maine sa venim incintati de la curs,sa nu planga bb sa ma faca sa ma razgindesc cu cursul. -------------------- |
| antonia05 |
08-05-2007, 09:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Salutare fetele!
Eu am avut probleme cu netul asa ca m am suparat rau pana asta seara cand si a revenit.Credeam ca e de la virusul meu frumos ce mi a invadat calc dar vad ca ma iarta inca. Fetele, vin si eu cu o problema si scriu aici ca pe voi va am si va cunosc. Am nevoie de un medic ginecolog bun(in Bucuresti).Dat fiind faptul ca de anul trecut din aprilie nu mi am mai facut un control amanuntit, acum am zis ca ar fi cazul sa mi fac.De obicei ma duc de 2 ori pe an , dar de data, asta a trecut anul si consider ca e cazul.Ultima oara am fost in Germania asa ca....in Ro nu cunosc pe nimeni.Vreau sa mi fac un Papa Nicolau ,control sani si restul investigatiilor.Daca aveti sa mi recomandati un doctor bun v as fi recunoscatoare.Pupici!!! Acest mesaj a fost editat de antonia05: 08-05-2007, 09:48 PM -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:47 AM |