left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 115 116 117 118 119 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 08-05-2007, 10:11 PM
Mesaj #1741

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

Antonia - eu am plecat de multa vreme din Bucuresti - dar fetele vorbeau de clinici particulare. Ai vreun motiv sa-ti faci controlul sau doar asa preventiv?

Daconst - eu sunt invidioasa )).gif de asta nu te felicit. Step - cum ii zici tu - si inot cu bb - ce ambitioasa esti. Poti face o transfuzie cu asa ceva si pe aici?

Dany - sper ca esti bine si totul e in regula.

Himere - probabil ca a fost o zi insorita si a pus cortul in fata blocului.

Pisik - eu nu-mi salvez niciodata emailurile - si cateodata nici informatia din ele - asa ca am patit-o la inceputul anului asta. Credeam ca o sa mor - ce nenorociri mi se vor intampla. Oameni care n-o sa mai recunoasca ce-au zis , informatii pierdute etc, etc. N-a fost deloc asa. Le-am cerut colaboratorilor sa-mi mai dea emailurile din ultima luna si gata ( eu primesc peste 40 emailuri valide zilnic). Sper totusi sa reusesti sa-ti recuperezi emailurile.

Axe - frumoasa fata. Despre tort - ce are deasupra? Fistic?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antonia05
mesaj 08-05-2007, 10:20 PM
Mesaj #1742

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

CITAT(alandana @ 09-05-2007, 12:11 AM) *

Antonia - eu am plecat de multa vreme din Bucuresti - dar fetele vorbeau de clinici particulare. Ai vreun motiv sa-ti faci controlul sau doar asa preventiv?

Nu am nici un motiv special sa mi fac controlul.Mai mult preventiv ca asa sunt eu.... mai grijulie cu sanatatea mea.Daca de un an nu am mai fost consider ca e cazul sa fac un control de rutina.Dar daca tot il fac sa fie un doctor bun, ca am mai dat eu peste doctori foarte "implicati" si imi dadeau niste sfaturi de se crucea si un copil de 10 ani de ex.sa ma spal cu apa si sapun inauntru. mad.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 08-05-2007, 10:20 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

crissy
mesaj 08-05-2007, 10:35 PM
Mesaj #1743

Marmota

Raspunsuri: 1.378
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(antonia05 @ 08-05-2007, 11:20 PM) *

si imi dadeau niste sfaturi de se crucea si un copil de 10 ani de ex.sa ma spal cu apa si sapun inauntru. mad.gif

ohmy.gif
antonia05, nu sunt din Bucuresti, dar am dat peste lista asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99593
Poate te ajuta cu ceva.
axe, ce domnisoara ai tu acolo wub.gif ... cat despre tort... drool.gif si pe mine m-ar interesa reteta.

Acest mesaj a fost editat de crissy: 08-05-2007, 10:38 PM

--------------------
In stand by...
+Quote Post
uka
mesaj 08-05-2007, 10:57 PM
Mesaj #1744

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(crissy @ 08-05-2007, 11:35 PM) *

axe, ce domnisoara ai tu acolo wub.gif ... cat despre tort... drool.gif si pe mine m-ar interesa reteta.

si eu votez pentru retzeta w00t.gif tease.gif

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 09-05-2007, 06:23 AM
Mesaj #1745

Panda

Raspunsuri: 8.036
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Uff am scris o gramada si mi`a disparut scrisul blink.gif .
Neata yahoo.gif si haideti la cafea Imagine desi inca nu am curaj sa ma trezesc .Nu stiu ce are de merge rau tare comp bang.gif .Cred ca tb aruncat pe geam caramida.gif .
Aseara i`am batut apropo lui babu ca fiind ziua mea luni astept de la el o bicicleta pt outside grin.gif si sper sa o primesc ca asa macar as fi sigura ca fac sport si nu as fi obligata pleasantry.gif sa ma duc la sala .

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 09-05-2007, 06:24 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 09-05-2007, 06:39 AM
Mesaj #1746

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza!
Ce zi insorita se anuntza azi, numai buna de plimbare (chiar daca e pana la serviciu, nu?)

Antonia, ai pm.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 09-05-2007, 07:39 AM
Mesaj #1747

Taz

Raspunsuri: 3.438
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza!

Dana, te felicit si eu cu intarziere. Poate pui si tu meniuri, poate se mai orienteaza fetele ce sa pape sa slabeasca wink1.gif
Axe, delicioase pozele cu tortul, dar mai ales cu printesa, sa iti traiasca sa te bucuri de ea pupic.gif

Eu cu calc nu am avut vina, mailurile din 2005 si 2006 erau staocate pe D ca cica asa e politica companiei, si desteptul care mi-a facut calculatorul la inceputul anului mi-a pus salvare la mailurile de 2007 pe C blink.gif
Iar cestalalt destept de ieri nu a verificat daca nu cumva e ceva si pe C, a salvat numa D-ul blink.gif
Sper ca astazi sa se reglementeze.

Eu azi sunt la curs pana la patru si probabil o sa pap un pic stramb ca ne dau ei, sandvis de la Snack Attack, salata feta si dulce, dar promit sa fiu cat de cuminte pot.

Oricum, cantarul ma dusmaneste de moarte si am inceput deja sa imi pun semne de intrebare, ce oi avea defect si daca o sa imi mai revin vreodata

Pupici si o zi frumoasa pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 09-05-2007, 07:49 AM
Mesaj #1748

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Buna dimineata. Aici la mine e o vreme tare urata - sta sa ploua si e tare innourat. Asa ca nu m-am putut scula. Ma tarasc inapoi in pat sa-mi beau cafeaua si pe urma plec la treaba.
M-am pricopsit si cu sedinta parintilor pe scoala azi la ora 6. Asat inseamna ca iar ajung la 8 acasa. Mooooooooor de oboseala - in afara de duminica am ajuns acasa in fiecare zi dupa ora 8.
Cine a auzit de produsele Refan?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
axe10
mesaj 09-05-2007, 07:57 AM
Mesaj #1749

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(antonia05 @ 08-05-2007, 10:44 PM) *

Fetele, vin si eu cu o problema si scriu aici ca pe voi va am si va cunosc.
Am nevoie de un medic ginecolog bun(in Bucuresti).Dat fiind faptul ca de anul trecut din aprilie nu mi am mai facut un control amanuntit, acum am zis ca ar fi cazul sa mi fac.De obicei ma duc de 2 ori pe an , dar de data, asta a trecut anul si consider ca e cazul.Ultima oara am fost in Germania asa ca....in Ro nu cunosc pe nimeni.Vreau sa mi fac un Papa Nicolau ,control sani si restul investigatiilor.Daca aveti sa mi recomandati un doctor bun v as fi recunoscatoare.Pupici!!! hug.gif floare.gif Nu ma trimiteti la spitale.Nu am asigurare medicala aici, nu am doctor de familie(am avut), deci ma duc cu bani.Va multumesc mult!!! hug.gif

Pt control la sana iti recomand fundatia Renasterea...
control sani..trebuie sa suni cu ceva timp inainte ca dureaza pana te poate primi. Eu am fost acolo si m-a palpat intai si numai daca simte ceva suspect iti face si mamografie...sau daca vrei tu neaparat. Pt ginecolog, iti recomand Marie Stopes....ginecologie sau Medicover, au acolo medici de seama...sunt un pic mai scumputze dar macar stii ca daca ti-ai facut programare nu astepti pe la usi...

CITAT(alandana @ 08-05-2007, 11:11 PM) *

Axe - frumoasa fata. Despre tort - ce are deasupra? Fistic?

Da e un tort care chiar se numeste cu fistic si trufe. Pt ca nu am gasit trufe cum erau in poza am ales niste bombonici cu cocos. O sa plasez reteta la forumul respectiv...probabil ca dupa masa ca trebuie sa ma uit in revista. Eu de obicei fac torturi unicat...odata si gata...apoi vad altul care arata bine in revista si il fac pe ala...si nu prea des, decat la zilele noastre, de Craciun, Anul Nou si Paste...ca ingrasa de nu va spun.

Eu sunt inca deranjata de febra musculara de la picioare capatata duminica la lucrul la locul de joaca de la gradinita. Azi la 17 avem si sedinta cu parintii si o sa am eu ac de cojocul parintilor care doar dau cu gura si cand e de facut ceva stau frumusel acasa si se uita la tv.

Buna dimineata si voua...si o zi fara abateri....

M-am cantarit si tot la 78.5kg stau...ufff...ce ma oftic.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 09-05-2007, 07:58 AM
Mesaj #1750

Taz

Axe, sa ne luam de mana la cantar sad.gif
Dar hai sa ne ambitionam si mai tare sa distrugem kilele astea nesuferite devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 09-05-2007, 08:13 AM
Mesaj #1751

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 09-05-2007, 08:58 AM) *

Axe, sa ne luam de mana la cantar sad.gif
Dar hai sa ne ambitionam si mai tare sa distrugem kilele astea nesuferite devil.gif

Eu oricum nu renunt...urmeaza-ma si ajungem noi undeva...tot ma bate gandul sa ma schimb pe Monti...dar parca mi-e mai greu acum....

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 09-05-2007, 08:21 AM
Mesaj #1752

Koala

Raspunsuri: 2.255
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

Hai sa va mai spun cum merge cu electrostimularea.Pana acum cum ma durea un pic, cum ziceam gata si ma lasa in pace la intensitatea aia pe care cica o suportam.Ieri nu a fost cosmeticiana acolo.
Dar nasa mea de cununie e coafeza acolo,si m-a pus ea.Si m-a dat taaaaare de am crezut ca zbor cu patul prin camera.Facea:"taci ca nu te doare.o sa vii pana slabesti.tu crezi ca o sa faci 10 sedinte numai sa te mangaie asta?".Ma,sa stiti ca dupa ce am iesit de acolo si m-am masurat aveam cu 3 cm mai putin in talie si pe picioare.Asa ca azi m-am ambitionat si fac una tot asa dura.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 09-05-2007, 08:37 AM
Mesaj #1753

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Axe, ai pm wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 09-05-2007, 08:38 AM
Mesaj #1754

Taz

CITAT(ALICE @ 09-05-2007, 09:21 AM) *

Hai sa va mai spun cum merge cu electrostimularea.Pana acum cum ma durea un pic, cum ziceam gata si ma lasa in pace la intensitatea aia pe care cica o suportam.Ieri nu a fost cosmeticiana acolo.
Dar nasa mea de cununie e coafeza acolo,si m-a pus ea.Si m-a dat taaaaare de am crezut ca zbor cu patul prin camera.Facea:"taci ca nu te doare.o sa vii pana slabesti.tu crezi ca o sa faci 10 sedinte numai sa te mangaie asta?".Ma,sa stiti ca dupa ce am iesit de acolo si m-am masurat aveam cu 3 cm mai putin in talie si pe picioare.Asa ca azi m-am ambitionat si fac una tot asa dura.

Oau!!!! mai ca imi vine sa incerc si eu

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 09-05-2007, 08:41 AM
Mesaj #1755

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

neata....a doua tura de cafea?
+Quote Post

202 Pagini V « < 115 116 117 118 119 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 06:59 PM