![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
17-04-2007, 03:44 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba: -Ce-ati patit mai? - wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine? -Da -N-ai curaj sa te sui pe ea! Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit! -wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap! Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap. -wahahahahaha....furnicile se terminau de ras Elefantul: Ma acum ce mai este? Furnicile: Mooaaamaaaa gata sandvisul !
-------------------- |
| lilianab |
17-04-2007, 04:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
> Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca
> la un mare supermagazin. > - Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul. > - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a > masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa. > Sfarsitul interviului a fost: > - Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum > te-ai descurcat. > Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora > inchiderii, directorul a coborat si... > - Cate vanzari ai facut astazi? > - Una singura. > - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de > vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea? > - 101.265 $. > - 101.265 $! Dar ce i-ai vandut? > - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara > unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am > intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca > pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de > barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu > crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am > dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. > Directorul era inmarmurit: > - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de > pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! > Tanarul: > - Nu, nu... el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. > Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, > n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?". -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
17-04-2007, 04:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
> Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca > la un mare supermagazin. > - Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul. > - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a > masurat lunga din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa. > Sfarsitul interviului a fost: > - Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum > te-ai descurcat. > Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora > inchiderii, directorul a coborat si... > - Cate vanzari ai facut astazi? > - Una singura. > - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de > vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea? > - 101.265 $. > - 101.265 $! Dar ce i-ai vandut? > - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara > unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am > intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: "La mare". I-am spus ca > pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de > barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu > crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am > dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. > Directorul era inmarmurit: > - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de > pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! > Tanarul: > - Nu, nu... el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. > Si atunci i-am spus: "Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, > n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?". super tare ... Pentru ca asa am zis...plasez meniul de azi cu intrebarea...daca depasesc fructele si legumele pun cate 1 p pt fiecare?...sau la sute de grame...ca n-am inteles..... cafea-0p lapte 0.1%-0.25p wasa-1.5p iaurt 0.1%-1p albus ou-1p br H fitness-1p mandarina-0p para-0p gratar vita-3p rosii+castraveti+ulei-1p exquisa fructe padure-2.1p bors de vaca-1p ca ramase fara carne...zeama si legume si o dira de smantana... extra-legume-1p extra-fructe-1p Total 13.85 din 20....si nu am mancat inca extra-fructele...am cumparat capsuni pe care sa le bag diseara...le-am trecut ca sa nu ma mai ashez din nou la pc... -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
17-04-2007, 05:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pentru orice depasire de fructe punctezi 1p; la legume la fel.
Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 17-04-2007, 05:06 PM -------------------- |
| axe10 |
17-04-2007, 06:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pentru orice depasire de fructe punctezi 1p; la legume la fel. Merci Inutza...ca ma gandeam sa mananc vreo 250g de capsuni..dupa ce am consumat deja mandarina si para...deci am fost ok... Apropo dechestia asta cu fructele...am calculat dupa tabel si mi-au iesit capsunile la 0.7p suta de grame...cica ar avea grasimi....unde naiba sunt?...legumicultorii astia...au pus ulei in ele.... -------------------- ![]() |
| May |
17-04-2007, 06:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Fetelor cred ca mi-am rupt degetul mic de la un picior
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| axe10 |
17-04-2007, 06:12 PM
|
Fetelor cred ca mi-am rupt degetul mic de la un picior Brrrr...ce senzatie nasoala....am patit si eu...poate iti trece fara gips..mergi la doctor chiar daca te doare pt ca numai la radiografie se vede daca e ceva. -------------------- ![]() |
| bubbles |
17-04-2007, 06:20 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
-------------------- |
| ina_ceva |
17-04-2007, 06:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
May, si eu mi-am "agatzat" degetul mare de un perete si l-am fracturat; maine trebuie sa iei masuri, nu mai astepta
Andreea, te-ai intalnit cu amalia? -------------------- |
| bubbles |
17-04-2007, 06:36 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Nua am avut cand Ina
-------------------- |
| May |
17-04-2007, 07:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vad ca mi-a mai trecut durerea
Am deschis un nou topic la bucataria noastra daca va intereseaza cu ce mi-am ocupat ziua azi. Cele slabe de inima sa nu deschida ca e cu mancare -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
17-04-2007, 07:22 PM
|
May am patit si eu asa cu degetul mic la un picior..am dat de tocul la usa cu el
-------------------- |
| sibel |
17-04-2007, 07:40 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 30 Inscris: 10-04-2007 Din: bucuresti Membrul Nr.: 276 Sex: Feminin |
maybeline, trebuie sa iti treaca degetelul ca ai sa slabesti si nu te pozi baza pe piciorul ranit....
-------------------- ![]() |
| May |
17-04-2007, 07:46 PM
|
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tzutzi80 |
17-04-2007, 08:53 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetelor cred ca mi-am rupt degetul mic de la un picior -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:51 PM |