left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

202 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 11, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
antonia05
mesaj 17-04-2007, 09:44 PM
Mesaj #196

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86
Sex: Feminin

Buna fetele!Am tot citit ELLA, despre povestea ta si nu am vrut sa mi dau cu parerea, pana acum.Acum nu vreau sa discut mult pe aceasta tema , si un singur lucru vreau sa spun, ca daca acest baiat te iubeste cu adevarat nu exista scuze precum:stai sa ma mai gandesc,nu sunt hotarat, etc.Cine iubeste cu adevarat stie ce vrea.Nu exista , hai sa luam o pauza cum am mai auzit, sa vedem ce o mai fi, nu suntem compatibili.............blablabla!!! dry.gif .Nu vreau sa dau cu parul acum, dar lipsa aceasta de comunicare, explicatiile confuze,intr un cuvant, toata abureala asta a lui nu duce decat la o concluzie:NU MAI EXISTA DRAGOSTE!!!Nu mai exista aceleasi sentimente de altadata.,Daca s a ajuns aici,parerea mea ca ,nu prea mai merge.Nu ma injura, dar asta cred eu,din tot ce am citit.Lipsa de timp, iar vrajeala.Daca vroia sa veti timp pt voi, daca te iubea facea el ceva pt. asta,daca vedea ca din partea ta nu vine.Cand ti a spus ultima oara ca te iubeste?Ce zodie este?Scuza ma ca ti pun attea intrebari dar chiar sunt curioasa.Pupici si nu ma injura te rog!!! hug.gif floare.gif Si nu s a gandit el sa o termine de azi pe maine.Si sunt 2 variante:ori a pus ochii pe cineva,ori nu stiu....nu mai are aceleasi sentimente si vrea sa scape usor usor.Sunt multe de zis dar deja am spus destul.Multa bafta si numai bine!!! floare.gif hug.gif

Uite, ca sa te mai inveselesc iti trimit un ursuletz. floare.gif hug.gif

Imagine

--------------------
Imagine

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Susannah
mesaj 17-04-2007, 09:58 PM
Mesaj #197

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce.

Acest mesaj a fost editat de Susannah: 17-04-2007, 10:01 PM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 18-04-2007, 06:47 AM
Mesaj #198

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze....

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 18-04-2007, 07:51 AM
Mesaj #199

Veverita

Raspunsuri: 707
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(axe10 @ 18-04-2007, 07:47 AM) *

Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze....

Buna dimineata!intru sa va salut si sa bem o cafea impreuna.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 18-04-2007, 07:53 AM
Mesaj #200

Koala

Raspunsuri: 2.692
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama.

Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop.

Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt.

Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-04-2007, 07:58 AM
Mesaj #201

Taz

Raspunsuri: 3.450
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Susannah @ 17-04-2007, 10:58 PM) *

Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce.

Neatza Susannah! Multumesc pt aprecieri. Eu am 1,77 si as vrea sa am -10kg, adica 67 cate aveam la nunta. Fetele ma stiu de anul trecut de cand slabisem f mult, e adevarat ca mi-au spus ca la 60 eram cam piele si os, dar acum sunt cam prea multa grasimuta si e pacat, ca pot arata si mai bine. Plus ca daca o tin asa ajung la 90,pt ca am luat 15 intr-un an. Problema mea mare sunt dulciurile si nu vorbim de o bucatica, ar fi bine, vorbim de catitati uriase care ar ingrasa chiar si o salabatura de 50 de kile, asa ca eu aici trebuie sa pun frana...

CITAT(Ella79 @ 18-04-2007, 08:53 AM) *

Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama.

Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop.

Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt.

Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani...

Ella, este o situatie grea, dar trebuie a iei atitudine. Discuta cu el, explica-i ca nu merge cu "pauza", ori incercati sa rezolvati ceva impreuna daca tot va iubiti, ori o taiati din radacina si gata. Fa-l sa inteleaga ca daca te iubeste cum sustine nu te poate chinui in halul asta, sa te tina in incertitudini si in presupuneri

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 18-04-2007, 07:59 AM
Mesaj #202

Veverita

CITAT(Pisik @ 18-04-2007, 08:58 AM) *

Neatza Susannah! Multumesc pt aprecieri. Eu am 1,77 si as vrea sa am -10kg, adica 67 cate aveam la nunta. Fetele ma stiu de anul trecut de cand slabisem f mult, e adevarat ca mi-au spus ca la 60 eram cam piele si os, dar acum sunt cam prea multa grasimuta si e pacat, ca pot arata si mai bine. Plus ca daca o tin asa ajung la 90,pt ca am luat 15 intr-un an. Problema mea mare sunt dulciurile si nu vorbim de o bucatica, ar fi bine, vorbim de catitati uriase care ar ingrasa chiar si o salabatura de 50 de kile, asa ca eu aici trebuie sa pun frana...

Mai cunosc o "gura dulce",c'est moi blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 18-04-2007, 08:04 AM
Mesaj #203

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Bluelife, faci super cafea; pacat ca nu vii si seara pentru a doua tura wink1.gif

Ella pupic.gif hug.gif ai grija de tine. Poate el crede ca, plecand de acasa, va veti face mai mult timp unul pt altul; poate daca ati incerca sa iesiti in WE la plimbare, la teatru, la opera ar fi o schimbare sau chiar sa iesiti la o terasa, cafenea dupa serviciu rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-04-2007, 08:10 AM
Mesaj #204

Taz

Neatza neuronei!

Aseara am mers alert cam 45 de minute, aproape pana la mama, m-a recuperat sotiorul cu masina de pa drum cand mai aveam vreo 200m ca eram terminata. Si cu febra musculara de luni de abia m-am tarat dar a fost biine, ce nu face baba la frumusete? astazi am masaj, deci mai subtire cu restul, mai ales ca am si bagaj de facut. Joi si vineri sunt plecata, sper sa reusesc sa gasesc ceva nu prea ingrasacios pe acolo pe la aia

Meniu astazi (provizoriu)
MD: 150ml lapte 1,5% milli + 50 gr musli integral cu fructe
G: mar
P: salata mare (salata verde, 2 rosii, castravete, fructe de mare - nu le-am cantarit dar am pus destule, 2 lingurite ulei masline - de fapt uleiul cu care au fost ele facute, ca pe ele le-am spalat blum.gif ) + 2 felii paine dieta + 2 kiwi
C: probabil 125 gr branza vaci cu fructe

Pupici si o zi frumoasa la neuronei pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 18-04-2007, 08:14 AM
Mesaj #205

Veverita

CITAT(ina_ceva @ 18-04-2007, 09:04 AM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Bluelife, faci super cafea; pacat ca nu vii si seara pentru a doua tura wink1.gif

Ella pupic.gif hug.gif ai grija de tine. Poate el crede ca, plecand de acasa, va veti face mai mult timp unul pt altul; poate daca ati incerca sa iesiti in WE la plimbare, la teatru, la opera ar fi o schimbare sau chiar sa iesiti la o terasa, cafenea dupa serviciu rolleyes.gif

Multumesc,esti o dulce,dar acasa nu am abonament pe internet iar cu clicknet-ul ma costa prea mult ca sunt pe romtelecom,asa ca mai intru la servici u nde nu conteaza cat navighez ,(e pe abonament).Sper ca daca termin facultatea si cheltuielile aferente ,sa am bani sa fac abonament si acasa,pana atunci doar de la 8-16.00.De multe ori nu apuc nici sa ies ca ma decupleaza din laborator unde este modemul inainte de ora 16.00 sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-04-2007, 08:34 AM
Mesaj #206

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.182
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata neuroni!

Ella, eu zic ca ii e frica de insuratoare.
Pisik, bravo pt ambitie. Cand te vad pe tine ma ambitionez si eu.

Meniul meu pe azi: mic dejun 2 portocale, fulgi sanovita; pranz: 100g urda, 1 ou fiert, paine, rosie , ridiche.
Pt cina: ori fasole batuta cu muraturi, ori mancare de stevie cu mamaligutza.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-04-2007, 08:39 AM
Mesaj #207

Taz

CITAT(michelle @ 18-04-2007, 09:34 AM) *

Neata neuroni!

Ella, eu zic ca ii e frica de insuratoare.
Pisik, bravo pt ambitie. Cand te vad pe tine ma ambitionez si eu.

Meniul meu pe azi: mic dejun 2 portocale, fulgi sanovita; pranz: 100g urda, 1 ou fiert, paine, rosie , ridiche.
Pt cina: ori fasole batuta cu muraturi, ori mancare de stevie cu mamaligutza.

Pai hai Miha, ca era cazul, demult nu am mai ambitionat eu fetele, mai mult m-am plans doh.gif

Nu e cam putin la pranz in meniul tau? Eu nu m-as satura cu urda si ce nimicuri mai ai tu pe acolo. La mine daca nu e casoleta cu salata sa umfle matu.....vorba lui Himere laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-04-2007, 08:45 AM
Mesaj #208

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.182
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Pisik @ 18-04-2007, 09:39 AM) *

Nu e cam putin la pranz in meniul tau? Eu nu m-as satura cu urda si ce nimicuri mai ai tu pe acolo. La mine daca nu e casoleta cu salata sa umfle matu.....vorba lui Himere laugh.gif

Asta drept pedeapsa ca m-am bagat aseara in lasagna pe care am facut-o. grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 18-04-2007, 08:46 AM
Mesaj #209

Taz

CITAT(michelle @ 18-04-2007, 09:45 AM) *

CITAT(Pisik @ 18-04-2007, 09:39 AM) *

Asta drept pedeapsa ca m-am bagat aseara in lasagna pe care am facut-o. grin.gif

Hi hi, si eu am facut lasagna (de fapt era gata facuta, doar am bagat-o la cuptor) dar nu am papat )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 18-04-2007, 08:55 AM
Mesaj #210

Panda

Raspunsuri: 8.269
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif am venit si eu la raport ca`s putin mai libera dimineata asta smile.gif .Va dau si eu raportul pt MD mai tarziu .. ca acum e babu plecat sa schimbe cauciucurile la masina .. si cand vine mancam amamndoi...ca doi porumbasi give_heart.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 18-04-2007, 08:56 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

202 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 06:03 AM