![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| antonia05 |
17-04-2007, 09:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Buna fetele!Am tot citit ELLA, despre povestea ta si nu am vrut sa mi dau cu parerea, pana acum.Acum nu vreau sa discut mult pe aceasta tema , si un singur lucru vreau sa spun, ca daca acest baiat te iubeste cu adevarat nu exista scuze precum:stai sa ma mai gandesc,nu sunt hotarat, etc.Cine iubeste cu adevarat stie ce vrea.Nu exista , hai sa luam o pauza cum am mai auzit, sa vedem ce o mai fi, nu suntem compatibili.............blablabla!!!
Uite, ca sa te mai inveselesc iti trimit un ursuletz. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
| Susannah |
17-04-2007, 09:58 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce.
Acest mesaj a fost editat de Susannah: 17-04-2007, 10:01 PM |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
18-04-2007, 06:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze....
-------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
18-04-2007, 07:51 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Si eu am zis ca nu-i trebuie prea mult in minus pisicutei...mi se pare ok....dar daca ea doreste...eu ma nerevez daca vad unele chiar slabe care vor sa fie aschiutze.... Buna dimineata!intru sa va salut si sa bem o cafea impreuna. -------------------- ![]() |
| Ella79 |
18-04-2007, 07:53 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.692 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama.
Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop. Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt. Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani... -------------------- |
| Pisik |
18-04-2007, 07:58 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, scuze ca ma bag, v-am mai citit si azi am intrat si am vz pozele tale de la Sibiu: arati SUPERB chiar nu inteleg de ce unele persoane ti-au spus ca arati rau sau ca esti grasa. Esti fotomodel! Esti exact o femeie adevarata, nici o slabatura fara forme cum din pacate tind toate femeile sa devina, nici o grasa cu 20 de kilo peste inaltime. Eu zis ca sa nu te mai necajesti atat si sa mananci cat poti tu de sanatos si sa nu iti faci procese de constiinta pt orice bucatica de dulce. Neatza Susannah! Multumesc pt aprecieri. Eu am 1,77 si as vrea sa am -10kg, adica 67 cate aveam la nunta. Fetele ma stiu de anul trecut de cand slabisem f mult, e adevarat ca mi-au spus ca la 60 eram cam piele si os, dar acum sunt cam prea multa grasimuta si e pacat, ca pot arata si mai bine. Plus ca daca o tin asa ajung la 90,pt ca am luat 15 intr-un an. Problema mea mare sunt dulciurile si nu vorbim de o bucatica, ar fi bine, vorbim de catitati uriase care ar ingrasa chiar si o salabatura de 50 de kile, asa ca eu aici trebuie sa pun frana... Neata, vin si eu la cafea, daca a facut cineva. Sunt deja 4 nopti de cand n-am mai dormit asa ca... va dati seama. Antonia, nu ma supar pentru ce imi spui. Tocmai din acest motiv mi-am spus povestea aici, pentru ca vreau sa aud si alte pareri. Si mie mi se par cel putin aiurea "problemele" pe care el le-a identificat. Si inca si mai aiurea mi se pare disproportia dintre probleme (lipsa de timp, plafonare..) si decizia de a ne desparti. E posibil sa fie si alta la mijloc, dar ma indoiesc. daca ar fi asa ar fi mai hotarat sa ne despartim, nu ar mai tot oscila, ezita. El e Taur dupa zodie, eu sunt Berbec. Ultima oara mi-a spus ca ma iubeste aseara si, in general, imi spunea asta non-stop. Aseara a insistat sa vina la mine sa imi repare masa din bucatarie, desi l-am asigurat ca nu e neaparat nevoie nici sa mai faca lucrul asta, nici sa-l faca aseara. Dar a insistat. A venit mai nehotarit inca decat era alaltaieri, mi-a spus ca ma iubeste, m-a luat in brate, m-a tinut de mana, a plans pentru ca nu stie cum va fi viata lui fara mine, mi-a spus ca se va mai gandi pana in week-end DAR ca el, oricum, ar vrea sa luam o pauza. De ce sa luam pauza in loc sa incercam sa rezolvam problemele daca tot ne iubim? Pentru ca, spune el, se teme ca daca vom continua aceste probleme nu se vor rezolva, noi ne vom casatori si vom avea copii si vom fi tot nefericiti pentru ca ne vom plafona si nu vom avea suficient de mult timp unul pentru celalalt. Habar n-am ce sa mai cred, ce sa mai fac. Ieri am fost la biserica si m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute sa vad iesirea din haosul asta, pentru ca starea prin care trec e groaznica, insuportabila. Am sa merg si azi pentru ca mi-a facut bine, m-a linistit cumva, desi e mult spus ca sunt un om linistit... Nu pot nici sa dorm, nici sa mananc si imi vine sa ma inchid intr-un dulap si sa stau acolo 1000 de ani... Ella, este o situatie grea, dar trebuie a iei atitudine. Discuta cu el, explica-i ca nu merge cu "pauza", ori incercati sa rezolvati ceva impreuna daca tot va iubiti, ori o taiati din radacina si gata. Fa-l sa inteleaga ca daca te iubeste cum sustine nu te poate chinui in halul asta, sa te tina in incertitudini si in presupuneri -------------------- |
| BLUELIFE |
18-04-2007, 07:59 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 707 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Neatza Susannah! Multumesc pt aprecieri. Eu am 1,77 si as vrea sa am -10kg, adica 67 cate aveam la nunta. Fetele ma stiu de anul trecut de cand slabisem f mult, e adevarat ca mi-au spus ca la 60 eram cam piele si os, dar acum sunt cam prea multa grasimuta si e pacat, ca pot arata si mai bine. Plus ca daca o tin asa ajung la 90,pt ca am luat 15 intr-un an. Problema mea mare sunt dulciurile si nu vorbim de o bucatica, ar fi bine, vorbim de catitati uriase care ar ingrasa chiar si o salabatura de 50 de kile, asa ca eu aici trebuie sa pun frana... Mai cunosc o "gura dulce",c'est moi -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
18-04-2007, 08:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Bluelife, faci super cafea; pacat ca nu vii si seara pentru a doua tura Ella -------------------- |
| Pisik |
18-04-2007, 08:10 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza neuronei!
Aseara am mers alert cam 45 de minute, aproape pana la mama, m-a recuperat sotiorul cu masina de pa drum cand mai aveam vreo 200m ca eram terminata. Si cu febra musculara de luni de abia m-am tarat dar a fost biine, ce nu face baba la frumusete? astazi am masaj, deci mai subtire cu restul, mai ales ca am si bagaj de facut. Joi si vineri sunt plecata, sper sa reusesc sa gasesc ceva nu prea ingrasacios pe acolo pe la aia Meniu astazi (provizoriu) MD: 150ml lapte 1,5% milli + 50 gr musli integral cu fructe G: mar P: salata mare (salata verde, 2 rosii, castravete, fructe de mare - nu le-am cantarit dar am pus destule, 2 lingurite ulei masline - de fapt uleiul cu care au fost ele facute, ca pe ele le-am spalat C: probabil 125 gr branza vaci cu fructe Pupici si o zi frumoasa la neuronei -------------------- |
| BLUELIFE |
18-04-2007, 08:14 AM
|
Neatza! Bluelife, faci super cafea; pacat ca nu vii si seara pentru a doua tura Ella Multumesc,esti o dulce,dar acasa nu am abonament pe internet iar cu clicknet-ul ma costa prea mult ca sunt pe romtelecom,asa ca mai intru la servici u nde nu conteaza cat navighez ,(e pe abonament).Sper ca daca termin facultatea si cheltuielile aferente ,sa am bani sa fac abonament si acasa,pana atunci doar de la 8-16.00.De multe ori nu apuc nici sa ies ca ma decupleaza din laborator unde este modemul inainte de ora 16.00 -------------------- ![]() |
| michelle |
18-04-2007, 08:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata neuroni!
Ella, eu zic ca ii e frica de insuratoare. Pisik, bravo pt ambitie. Cand te vad pe tine ma ambitionez si eu. Meniul meu pe azi: mic dejun 2 portocale, fulgi sanovita; pranz: 100g urda, 1 ou fiert, paine, rosie , ridiche. Pt cina: ori fasole batuta cu muraturi, ori mancare de stevie cu mamaligutza. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
18-04-2007, 08:39 AM
|
|
Neata neuroni! Ella, eu zic ca ii e frica de insuratoare. Pisik, bravo pt ambitie. Cand te vad pe tine ma ambitionez si eu. Meniul meu pe azi: mic dejun 2 portocale, fulgi sanovita; pranz: 100g urda, 1 ou fiert, paine, rosie , ridiche. Pt cina: ori fasole batuta cu muraturi, ori mancare de stevie cu mamaligutza. Pai hai Miha, ca era cazul, demult nu am mai ambitionat eu fetele, mai mult m-am plans Nu e cam putin la pranz in meniul tau? Eu nu m-as satura cu urda si ce nimicuri mai ai tu pe acolo. La mine daca nu e casoleta cu salata sa umfle matu.....vorba lui Himere -------------------- |
| michelle |
18-04-2007, 08:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.182 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Nu e cam putin la pranz in meniul tau? Eu nu m-as satura cu urda si ce nimicuri mai ai tu pe acolo. La mine daca nu e casoleta cu salata sa umfle matu.....vorba lui Himere Asta drept pedeapsa ca m-am bagat aseara in lasagna pe care am facut-o. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
18-04-2007, 08:46 AM
|
|
Nu e cam putin la pranz in meniul tau? Eu nu m-as satura cu urda si ce nimicuri mai ai tu pe acolo. La mine daca nu e casoleta cu salata sa umfle matu.....vorba lui Himere Asta drept pedeapsa ca m-am bagat aseara in lasagna pe care am facut-o. Hi hi, si eu am facut lasagna (de fapt era gata facuta, doar am bagat-o la cuptor) dar nu am papat -------------------- |
| bubbles |
18-04-2007, 08:55 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 18-04-2007, 08:56 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:03 AM |